|
|
#2431 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: (prrrawie)narzeczone wciąż czekają... cz. 7!
Stresior
Ale na jakąś ładną okazję się przygotuję psychicznie ![]() ![]() Może dam radę A co do piosenek... Zobacz jeszcze tą http://www.youtube.com/watch?v=9RFOqajBBfI Tu masz scenę z filmu w którym ta pioseneczka była Boska jest!!! I się nie stresiaj Bo jak ty się wystresiasz to ja tym bardziej Cytat:
![]() Ruda no ja bym sobie odpuściła Bo dojazdy są koszmarne! :/
|
|
#2432 |
|
Wtajemniczenie
|
sama chciałam kiedyś zrobić Tż, ale zeżarł mnie stres...
mam takie obawy ze zrobić coś nie tak czy coś i mnie wyśmieje
|
#2433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2434 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
PIONA A z tymi dojazdami, to się podpisuję rękami i nogami ![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Cytat:
będzie zadowolony Ja swojemu tylko takie jakieś spontaniczne małe robię... ale będę musiała popracować nad choreografią
|
|
|
#2435 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zawsze, jak śpię u TŻ to jesteśmy sami. Nie ma jego współlokatora. Tam jest za mały pokój na więcej niż 2 osoby, więc jak jest współlokator to śpię u siebie, chyba, że akurat u mnie nie ma tej parszywej dwójki, to wtedy śpimy u mnie... I ta druga opcja jest dużo lepsza, swobodniejsza i w ogóle, ale ostatnio rzadziej się trafia.![]() Anyway, drzwi na klucz to zawsze są. Ale zastanawiam się, czy najpierw zamówimy i zjemy pizze, pójdziemy się myć, a później... jaaazda... czy jakoś inaczej. Bo przecież nie będę mykać po korytarzu akademika Politechniki w rrrowej koszulce. Nie dotarłabym do pokoju...![]() No i pytanie co ubrać, żeby było się z czego rozebrać. Jutro lecę z psiapsółą po sklepach, może kupię jakąś rrr koszulkę, ale tylko z niej się rozbierać, toż to nuda! ![]() Bjuti, nie odpowiedziałaś na me pytanie.
|
|
#2436 |
|
Konto usunięte
|
Naprawdę uciekam spać.
Dobranoc.
|
|
|
|
#2437 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
DeathProofa, Planet Terror i w ogóle Więc świrnięto-samochodowa piona ![]() Co do tego tego to... Nie będę mówiła, że masz nam zdjęcia robić jak to zwykle się pisze
|
|
#2438 |
|
Wtajemniczenie
|
Munty właśnie...jak kocha
![]() Miss wzbudziłabyś pewno nie małe zainteresowanie ![]() nie mam zielonego pojęcia co mogła byś ubrać... ![]() Isabelle dobranoc
|
#2439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No dlatego podsunęłam Ci pomysł z zawiązywaniem oczu TŻtowi, żebyś nie musiała cały dzien chodzić w jakiejś rrrr koszulce Isabelle, dobranoc
|
|
|
#2440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do łubranka... Mówię Ci Zwykłe spodnie, koszulka, marynarka Pod spodem jakieś rajstopki czy pończochy Później, pod koszulką jakaś fajna haleczka czy coś Takie o, ukryte I buty na obcasie! ![]() Co do pytania... No mówię Ci przecież, że stresior
|
|
#2441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Paczek, jak się spotkacie teraz, to bedziecie musieli ze sobą szczerze porozmawiać i wszystko wyjaśnić ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- O własnie, Miss, szpile to podstawa!!!
|
|
|
#2442 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Płaszcz jest dobry, ale mam zimowy... ![]() Mam stresior, bo zrobiłam sobie małą próbę, jak to się w ogóle porusza do tej piosenki i się poczułam, jak kretynka. Najlepiej będzie, jak to nie on,a JA zacznę się brechtać.
|
|
#2443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spódniczki krótkie, biała krótka koszuleczka, białe podkolanówki i szpile z okularami Uczennica zawsze działa ![]() A co do brechtania... Piona!!!
|
|
#2444 |
|
Rozeznanie
|
No wiadomo, szpile to podstawa. Jak kupię jutro coś w kolorze czerwonym to mam czerwone, albo czarne, gdybym coś czarnego trafiła.
Czuję, że tam spękam... Albo ze strachu, albo ze śmiechu. Nie wiem co gorsze.
|
#2445 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nienawidzę jak mi coś wystaje bo bluzka krótka i teraz kupuję tylko przedłużane Cytat:
ale myślę że faceci z akademika nie mieliby nic przeciwko jakby cię zobaczyli w rrr koszulce
|
||
|
|
|
#2446 |
|
Wtajemniczenie
|
Munty oj będziemy musieli...
hmm wcześniej było ok..wiadomo-jakiś drobne sprzeczki się zdarzały...Przez jego pracę nie spotykamy się już codziennie tak jak kiedyś ale to dla mnie normalne ze chce dłużej pospać czy wcześniej się położyć...sam zaproponował spotkania w takich dniach a teraz go to nagle wkur*** codziennie mi pisze przed snem ze mnie kocha, ostatnio powiedział że nie wyobraża sobie życia beze mnie i żebym w końcu do pracy poszła bo chce ze mną mieszkać...![]() Miss Bjuti też sie obawiam że w trakcie bym się śmiać zaczęła sama z siebie ![]() Miss wiem co czujesz-też kiedyś sobie robiłam próbę żeby zobaczyć jak by to wyglądało-nagrałam na telefon i jak oglądałam to nie wiedziałam czy sie śmiać czy płakać....
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-02-16 o 00:00 |
|
|
|
#2447 |
|
Rozeznanie
|
A jednak ważne jest, żeby się pewnie czuć, bo i wtedy się pewnie poruszasz i to widać, że ruchy są takie odważne, płynne, a nie jak się stresuje człowiek to takie... błeee..
Rozmemłane to wszystko wychodzi. A ja się pewnie będę stresić. Damn it!Ale zdjęć Wam nie wyślę, sorry...
|
#2448 |
|
Wtajemniczenie
|
Eee Miss dlaczego Nam zdjęć nie wyślesz
|
#2449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to mam! strój cowbojki, flanelowa koszula, przewiązana tak pod piersiami (wiesz jak?? ) obcisłe niebieskie jeansy i kapelusz? how about that? A no i ten płaszcz zimowy też nie bedzie zły A co do tego na biało, to nie masz sie co bać TŻtowi na pewno się spodoba
|
|
|
#2450 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli krótkie spodenki z jeansu, koszula w kratkę flanelowa Kosmos Jeszcze możesz ubrudzić się smarem Cytat:
Paczek to jemu mnie się wydaje, że zależy Skoro tak pisze i do tego jeszcze Cię pcha do pracy bo chce razem zamieszkać i sam się jeszcze o to dopytuje...
|
|
#2451 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że mi ukradli mój telefon i mam jakiś stary złom bez aparatu. ![]() Znalazłam takie coś. Miś mnie rozwalił. http://www.youtube.com/watch?v=vBHSW...C0CA6CEFF83ED5
|
|
#2452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może tu leży problem?? Może trochę więcej spontaniczności Wam potrzeba? Ale ja tu sobie mogę gdybać, ale rozmowa na pewno wszysstko wyjaśni
|
|
|
#2453 |
|
Wtajemniczenie
|
aa dziewczyny jakie Wy macie pomysły świetne
![]() Bjuti, Miss mam nadzieję ze macie rację,a w wczoraj po prostu miał ciężki dzień i mnie się oberwało....chociaż to go nie tłumaczy... a mrożonka obowiązkowa jak stąd do Kielc;D Munty zdarza się też ze widzimy sie w innych dniach. Tak sie umówiliśmy bo Tż dochodzi jeszcze siłownia i zawsze po jest zmęczony. Chociaż czasem jak ma luźniejszy dzień to też sie spotkamy w te dni, w które nie planowaliśmy. Wszystko sie niestety "rozbija" o tą pracejego-ma 3zmiany i się nie może przyzwyczaić do tego..cały czas jest zmęczony, widzę to...
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-02-16 o 00:14 |
|
|
|
#2454 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczynki za rady, coś pomyślę na pewno. Przejrzę szafę i coś się z tego zrobi.
![]() Hmm... Chyba pora iść spać. A nie chce mi się za bardzo, zwłaszcza, że współlokatorzy jeszcze w kuchni buszują.
|
#2455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spontaniczność jak mówi Pani Profesor Mutny ![]() Paczek no... Czasem niestety faceci tak odreagowują :/
|
|
#2456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi tez się wydaje, że mu zależy
|
|
|
#2457 |
|
Wtajemniczenie
|
Miss ojj...mnie też sie nie chce i zerkam na "end day" nawet fajny film...
Bjuti w sumie racja, tym bardziej ze on nie jest taki misiowaty-nigdy nie był-taki charakter ma i czasem nawet nie wie ze sie obrazić mogłam za coś co powiedział...wiec może faktycznie wczoraj był zmęczony i mnie się oberwało... a co do spontaniczności-tak jak mówię teraz to ciężko bo widać ze go praca meczy, rzadko w ogóle gdzieś wychodzimy. Czekam na wiosnę jak znów zaczniemy jeździć na rowerze i spędzać razem aktywniej czas ![]() Tak w ogóle to Kochane jesteście-ja Wam zawracam
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-02-16 o 00:19 |
|
|
|
#2458 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie mam flanelowej koszuli, ale TŻ ma, to może mu podkradnę. Myślałam o jakiejś spódniczce, żeby łatwiej się zdejmowała, ale to jeszcze przemyślę temat. Mam czas do soboty. Bo jeszcze w piątek mamy imprezkę.
|
|
#2459 |
|
Zakorzenienie
|
hell yeah!
![]() Paczek, łee praca 3-zmianowa jest do kitu Współczuję Twojemu TŻ... Mój D. też kiedyś pracował na 3 zmiany, tragiczne to było i strasznie męczące
![]() Zaręczeni: 31.12.2010 Edytowane przez Mutny Czas edycji: 2011-02-16 o 00:25 |
|
|
|
#2460 |
|
Rozeznanie
|
No dobra, ja to chyba się kładę, bo rano zakupy!
Branoc.
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.

Ale na jakąś ładną okazję się przygotuję psychicznie 
Bo dojazdy są koszmarne! :/

Po co Ci SYlvi wrzód na du.pie? Wiem co mówię, bo ja się wychowywałam właśnie na zasadzie był sobie gnidowaty facet, który zrobił dzieci (bo moja mama akurat go nie brała na ciążę, tylko tak się ułożyło), alimenty mu się wypruwa z gardła, a jak się pojawia to więcej smrodu jest niż pożytku. Uwierz: nic fajnego.
Tam jest za mały pokój na więcej niż 2 osoby, więc jak jest współlokator to śpię u siebie, chyba, że akurat u mnie nie ma tej parszywej dwójki, to wtedy śpimy u mnie... I ta druga opcja jest dużo lepsza, swobodniejsza i w ogóle, ale ostatnio rzadziej się trafia.

codziennie mi pisze przed snem ze mnie kocha, ostatnio powiedział że nie wyobraża sobie życia beze mnie i żebym w końcu do pracy poszła bo chce ze mną mieszkać...