Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-15, 21:54   #1531
marta 85
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość

umyłam włoski i już nie mam naftowego gluta na głowie i coś czuje ze z tą odżywką jajeczną się polubimy

nie wiem czy jutro nie uderzyć do SP , ostatni dzień jest promocja na ampułki radical.... .
Mam końcówkę taj maseczki, też mi się podoba działanie ale TŻtowi zapach moich włosów nie pasował

Ja nie cierpię smrodu nafty ale czego się dla włosów nie robi

Ja czekam na nowe promocje w SP, kurczę już mam wszystko z kosmetyków a ciągle kupuję ale te promocje tak kuszą, dziś za szampon Gliss kur zapłaciłam 3.99 zł i jak tu nie wziąć, jeszcze te promocje w Rossmanie -Cena na do widzenia

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 21:54   #1532
Donka94
BAN stały

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
ale te benefity na all za 40zł to niestety podróby ostatnio jedna dziewczyna zamówiła i napisała recenzję na blogu
nic ciekawego
kochana,a mołabyś mi adres tego bloga podrzucić? bo z tymi benefitami ponoc jest tak, ze nie wszystkie te tansze to podroby, bo raz za granica taniej, a dwa to ponoć nadwyżki produkcji, albo kosmetyki nie dopuszczone do sprzedaży w zagraniczych drogeriach-ze wzg. np na zle wybity kod, czy wadliwą tekturkę
Donka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 22:00   #1533
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
mam ten plyn do mycia twarzy 3 w 1 i jestem mile zaskoczona bardzo go lubie

oo super pedzle
gratuluję egzaminu

ja tu nie widzę zniszczonych wlosów są piekne

a ja chyba zetne troche swoje włosy, szkoda mi ich, ale trudno..
Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
zaplatam warkocz

ja staram sie tlumaczyc, tak jakbym chciala, zeby ktos mi wytlumaczyl
Mleczko 3 w 1 mam i ja i jestem nich zachwycona oczyszcza, matuje, nawilża... na razie chyba moje ulubione
A jeśli chodzi o włosy, to w takim razie na zdjęciach nie pokazało :p choć ja widzę no ale dzięki caate wiem czego mam unikać mniej więcej i juz właśnie mam warkocza zaplecionego i do spania Ostatniego warkocza miałam chyba z 4 lata temu na głowie A i powstrzymała się od umycia dziś głowy... Jutro jakoś muszę je dobrze spiąć

Cytat:
pokręciłam hh, niestety nie udało sie godzinę (chyba jeszcze nie w formie jestem... ) , teraz porobię 8 min ABS i jakieś brzuszki....

biorę się za siebie!! musze... bo nie chcę ociekać tłuszczem na wiosne...
kobieto, ja najdłużej to może minute kręciłam Jaki masz hh?? I od kiedy kręcisz??

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
a ja jestem głupia, ledwie zdążyłam dojść do blondu a już chciałabym pomalować włosy na jasny brąz tż chyba ze mną zwariuje
nie chcę znowu niszczyć włosów, dlatego staram sobie wyperswadować z głowy moją kolejną zachciankę
zabraniam! :bac ik: w blondzie ci cudownie!

Ja mykam do łóżka, bo o 6 pobudka jak ja wstanę Do jutra

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 22:02   #1534
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
a to jutro jak będe z mokotowa wracała to zajdę - może akurat beda... fakt że nie powinnam wydawać kasy bo w sobotę robię imprezke urodzinowa ale... w sumie to duza obniżka na te ampułki....
w blue city zawsze więcej jest wszystkiego w SP niż w tarasach

Cytat:
Napisane przez Donka94 Pokaż wiadomość
kochana,a mołabyś mi adres tego bloga podrzucić? bo z tymi benefitami ponoc jest tak, ze nie wszystkie te tansze to podroby, bo raz za granica taniej, a dwa to ponoć nadwyżki produkcji, albo kosmetyki nie dopuszczone do sprzedaży w zagraniczych drogeriach-ze wzg. np na zle wybity kod, czy wadliwą tekturkę
kochana szukałam ale niestety teraz nie potrafię tego bloga odnaleźć, bo był to przypadkowy, nieobserwowany przeze mnie

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 22:05   #1535
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Mam końcówkę taj maseczki, też mi się podoba działanie ale TŻtowi zapach moich włosów nie pasował

Ja nie cierpię smrodu nafty ale czego się dla włosów nie robi

Ja czekam na nowe promocje w SP, kurczę już mam wszystko z kosmetyków a ciągle kupuję ale te promocje tak kuszą, dziś za szampon Gliss kur zapłaciłam 3.99 zł i jak tu nie wziąć, jeszcze te promocje w Rossmanie -Cena na do widzenia
a co było w tej cenie na do widzenia??? ja mam spore potrzeby kosmetyczne ostatnio, duzo rzeczy mam na wykonczeniu...

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Mleczko 3 w 1 mam i ja i jestem nich zachwycona oczyszcza, matuje, nawilża... na razie chyba moje ulubione
A jeśli chodzi o włosy, to w takim razie na zdjęciach nie pokazało :p choć ja widzę no ale dzięki caate wiem czego mam unikać mniej więcej i juz właśnie mam warkocza zaplecionego i do spania Ostatniego warkocza miałam chyba z 4 lata temu na głowie A i powstrzymała się od umycia dziś głowy... Jutro jakoś muszę je dobrze spiąć

kobieto, ja najdłużej to może minute kręciłam Jaki masz hh?? I od kiedy kręcisz??

zabraniam! :bac ik: w blondzie ci cudownie!

Ja mykam do łóżka, bo o 6 pobudka jak ja wstanę Do jutra
mam HH anionowe, takie bardzo szerokie z kulkami masującymi... kręciłam w tamtym roku dużo, jakieś 4 miesiące prawie codziennie po godzinie... a teraz... w sumie dziś zaczęłam sezon na HH i walkę o talię

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:
w blue city zawsze więcej jest wszystkiego w SP niż w tarasach

kochana szukałam ale niestety teraz nie potrafię tego bloga odnaleźć, bo był to przypadkowy, nieobserwowany przeze mnie
dobrze wiedzieć a powiem Ci że mieszkam w stolicy 3 lata a jeszcze nigdy nie byłam w blue city zawsze ZT , arkadia ewentualnie wola park, ch targówek i wilenska

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 22:08   #1536
Donka94
BAN stały

snow czy może mowisz o tym blogu, co dziewczyna kupiła ten róż z brzoskwinką na opakowaniu, bodajże georgia? bo jeśli tak to widzialam to i faktycznie masakra..
Donka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 22:08   #1537
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
tak tak dokładają ja też jak chodziłam za tym woskiem do włosów to na początku promocji nie zastałam już ani jednego a pod koniec była cała półka
u mni tez dolozyli i to w dwoch SP ale cena juz byla normalna, bez promocji
to tak jakby wysprzedali te egzemplarze promocyjne...
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 22:08   #1538
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
kitka ojej zele u stop? jak dla mnie to juz lekka przesada

caate doradz mi jakas odzywke zaka do 10 Zl zebym mogla kupic w mojej drogerii na moje rozdwojone koncowki suche mam strasznie albo olej
dlaczego przesada? zalaczam zdjecia jak wyglada zel na stopach, bo moze masz jakies inne, dziwne wyobrazenie

Cytat:
Hej

nooo bo ja C ten pomysł wyperswaduję zaraz

ale te benefity na all za 40zł to niestety podróby ostatnio jedna dziewczyna zamówiła i napisała recenzję na blogu
nic ciekawego

Caate i jak pędzelek się sprawuję?

Blondyneczka zdrówka i bardzo ładnie wyglądałaś ale kurcze jak oficjalnie to się odbywało, ja bym tak nie mogła

A ja jutro idę ost. dzień do pracy i mam urlopik do przyszłego piątku

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

kup sobie niebieską maskę Herbal essences nawilżenie po brzegi z drogeryjnych jest najlepsza
może masz racje, ale wydaje mi sie ze chyba nie wszystkie. Aczkolwiek mimo wszystko 140zl za roz to dla mnie o wiele za duzo w porownaniu do cen na zachodzie

Cytat:
ja byłam jakoś na dniach w złotych tarasach i było sporo , może dokładali ???

chodzi mi to żeby mieć ładną płytkę i nie mieć potrzeby malowania cały czas jak już się będzie stopy pokazywało..a znalazłam w okazyjnej cenie...

zastanawiam się nad soak off manicure.... 35 zł kosztuje u mnie u kosmetyczki... do marca mam czas na decyzję....
jak sie ma zele na stopach to jest tak jak mówisz- ma sie ładną płytke (ja mialam french) nie trzeba nic z nimi robic, nie trzeba ich malowac
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 28f488f4dc96881bmed.jpg (41,2 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1296926392_33663009_4-GABINET-KOSMETYCZNY-ELBLG-669361694-PAZNOKCIEMAKIJAzEWIZAz-Zdrowie-Uroda-S.jpg (42,3 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg vvvv.jpg (32,7 KB, 32 załadowań)

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 22:12   #1539
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
a co było w tej cenie na do widzenia??? ja mam spore potrzeby kosmetyczne ostatnio, duzo rzeczy mam na wykonczeniu...

mam HH anionowe, takie bardzo szerokie z kulkami masującymi... kręciłam w tamtym roku dużo, jakieś 4 miesiące prawie codziennie po godzinie... a teraz... w sumie dziś zaczęłam sezon na HH i walkę o talię

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

dobrze wiedzieć a powiem Ci że mieszkam w stolicy 3 lata a jeszcze nigdy nie byłam w blue city zawsze ZT , arkadia ewentualnie wola park, ch targówek i wilenska
hehe czyli same najbardziej oblegane a ja wileńskiej nie lubię tam zupełnie inni ludzie chodzą jak dla mnie, same dresy i panienki po mega solarce w najnowszych nike'ach z systemem i przedłużanymi włosami
A jeśli mogę spytać gdzie mieszkasz w Wawie? Tak mniej więcej

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Donka94 Pokaż wiadomość
snow czy może mowisz o tym blogu, co dziewczyna kupiła ten róż z brzoskwinką na opakowaniu, bodajże georgia? bo jeśli tak to widzialam to i faktycznie masakra..
możliwe, że mówimy o tym samym w efekcie dziewczyna oddała go na wymiankę

Dbam o siebie

Stary 2011-02-15, 22:18   #1540
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
dlaczego przesada? zalaczam zdjecia jak wyglada zel na stopach, bo moze masz jakies inne, dziwne wyobrazenie

jak sie ma zele na stopach to jest tak jak mówisz- ma sie ładną płytke (ja mialam french) nie trzeba nic z nimi robic, nie trzeba ich malowac
zgadzam się... jestem ciekawa jak wygląda robienie takiego żelu na stopach, bo chyba raczej nie ma tipsa, tylko żel leci na płytkę od razu???
swego czasu chciałam sobie kupić zestaw do robienia żeli - to było w czasach jak nosilam żele na rękach... ( i mogłam to zrobić- pewnie by mi sie zwróciło a i kolezankom bym robiła.. )

Cytat:
hehe czyli same najbardziej oblegane a ja wileńskiej nie lubię tam zupełnie inni ludzie chodzą jak dla mnie, same dresy i panienki po mega solarce w najnowszych nike'ach z systemem i przedłużanymi włosami
A jeśli mogę spytać gdzie mieszkasz w Wawie? Tak mniej więcej

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

możliwe, że mówimy o tym samym w efekcie dziewczyna oddała go na wymiankę
ja też klimatu wileńskiej nie lubię ale często jak wracam z uczelni to mam "po drodze" więc wpadam do carefoura i rossmana
a mieszkam na targówku a Ty w jakiej częsci??

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2011-02-15, 22:23   #1541
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Szampony i odzywki Pantene ok 6 zł
Szampon Froctis 5.99 zł
Szampon Schauma 3.99 zł
Szampony rzepowe Joanna ok 3 zł
Jakieś kremy do stóp
Maseczki Nivea 2.50 zł
Mydła Fa w płynie ok 4 zł

Nie pamiętam już więcej

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 22:23   #1542
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
zgadzam się... jestem ciekawa jak wygląda robienie takiego żelu na stopach, bo chyba raczej nie ma tipsa, tylko żel leci na płytkę od razu???
swego czasu chciałam sobie kupić zestaw do robienia żeli - to było w czasach jak nosilam żele na rękach... ( i mogłam to zrobić- pewnie by mi sie zwróciło a i kolezankom bym robiła.. )

ja też klimatu wileńskiej nie lubię ale często jak wracam z uczelni to mam "po drodze" więc wpadam do carefoura i rossmana
Oj przepraszam- teraz jak zapytałaś jak się kładzie żel, przypomniało mi się, że ja miałam akryl na stopach i tak jak mówisz, bez żadnego tipsa, bezpośrednio akryl na paznokcie. Szkoda ze nie mam zdjęcia, byłam taka zadowolona chyba w tym roku też sobie zrobię ale dopiero jak przyjdzie lato

ale żel na pewno kładzie się tak samo

Stary 2011-02-15, 22:24   #1543
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:

mozna nalozyc tips na stopy, sa specjalne, mozna tez przedluzyc na formie. ja nigdy tipsow nie mialam, boje sie plytki po tym, ale na formie, czemu nie, nosilam dlugo i moje paznocie zyja i wciaz mam dlugie, moze nie takie jak przy zelowaniu, ale jak na mnie to jest duzo
tez bym chetnie zazelowala stopki, ale mi szkoda na to zawsze kasy bylo
a nie mam problemow jakos z paznokciami, wiec malowalam i utwardzalam jakimis lakierami z avonu i dobrze bylo, w grecji na 2tyg, tylko raz poprawilam jakies odpryski, nawet nie zmywalam calego

zrobilam wszystko co mialam, ide spac, dobranoc
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 22:43   #1544
chocolattes
Przyczajenie

...allo Kobietki ! Moge przylaczyc sie ?
chocolattes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 22:44   #1545
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chocolattes Pokaż wiadomość
Pewnie, witaj!

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 22:44   #1546
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
no jasne powiedz cos o sobie

Stary 2011-02-15, 22:45   #1547
agusiownik
Zakorzenienie

muszę zrobić w końcu hennę rzęs

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 22:51   #1548
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Jasne, witaj

I cześć wszystkim jestem potwornie zabiegana ostatnio i znowu brakuje mi czasu na pisanie tutaj.
Ale nadrobiłam teraz wszystko i jestem
Kupiłam sobie dzisiaj w Rossmannie wodę brzozową, mam nadzieję, że będzie się fajnie sprawować i KWC nie zawiedzie. Miała/ma ją któraś w Was? Chyba czytałam, że ktoś kupował, ale nie pamiętam kto :/
Poza tym byłam w galerii, ale nic nie było fajnego... na butach w NY mi zależało, chciałam obejrzeć, ale akurat była inwentaryzacja i buty i bielizna odgrodzone od reszty.
Mam też pytanko - widziała któraś z Was tą sukienkę w NY? Podoba mi się bardzo, ale przeszukałam dzisiaj uczciwie cały sklep i ich nie mają. Mogą jeszcze być, czy mam stracić nadzieję? Zdjęcie wzięłam z Papilota, znalazłam pod tematem "sukienki na wiosnę" czy jakoś tak.

A tak poza tym,bo coś mi umknęło - czy to niedobrze codziennie myć włosy?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 16864742.png.jpg (21,4 KB, 25 załadowań)

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 22:53   #1549
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Szampony i odzywki Pantene ok 6 zł
Szampon Froctis 5.99 zł
Szampon Schauma 3.99 zł
Szampony rzepowe Joanna ok 3 zł
Jakieś kremy do stóp
Maseczki Nivea 2.50 zł
Mydła Fa w płynie ok 4 zł

Nie pamiętam już więcej
o ten szampon rzepowy mnie zainteresował a musze do ross pójśc po wodę pokrzywową i odżywkę isany różową

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
mozna nalozyc tips na stopy, sa specjalne, mozna tez przedluzyc na formie. ja nigdy tipsow nie mialam, boje sie plytki po tym, ale na formie, czemu nie, nosilam dlugo i moje paznocie zyja i wciaz mam dlugie, moze nie takie jak przy zelowaniu, ale jak na mnie to jest duzo
tez bym chetnie zazelowala stopki, ale mi szkoda na to zawsze kasy bylo
a nie mam problemow jakos z paznokciami, wiec malowalam i utwardzalam jakimis lakierami z avonu i dobrze bylo, w grecji na 2tyg, tylko raz poprawilam jakies odpryski, nawet nie zmywalam calego

zrobilam wszystko co mialam, ide spac, dobranoc
ja miałam tipsy żelowe... po wprowadzce do warszawy miałam straszny problem z paznokciami no i zrobiłam sobie... nosiłam jakieś pół roku, może trochę więcej.. fakt wygodne to było ale potem zaczęlam żałować kasy na to ( co miesiąc prawie 70 zł szło ) i zdjęłam ... leczyłam paznokcie nastepne pół roku.... ale coraz bardziej korci mnie żel na naturalną płytkę... zwłaszcza że znalazłam w dobrej cenie u siebie na mazurach

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
muszę zrobić w końcu hennę rzęs
sama robisz??? ja nie umiem na rzęsy nałożyć...

prostowałam grzywkę i już mnie tak korciło zeby całe włosy wyprostować ale się powstrzymałam

ZALATANA......
Stary 2011-02-15, 22:54   #1550
blondi1985
Raczkowanie

Cytat:
Cześć
blondi1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 23:04   #1551
chocolattes
Przyczajenie

Na poczatek napisze wam, ze jestem osoba slaboslyszaca, zebyscie wiedzialy dlaczego robie bledy stylistyczne.

Czy ktoras z was uzywa tego : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...em.html&next=1 ?? kupilam dzis i wlasnie czytam na kwc, ze slaby jest

aaa i kupilam jeszcze:
- rycyne
-coffepiryne
-wit a+e
-maseczke dax migdalowa i z ziaji oczyszczajaca.

Co jeszcze proponujecie dokupic do codziennej pielegnacji wlosow i twarzy? ;>
chocolattes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 23:08   #1552
angelinmyheart
Zakorzenienie

chocolattes oj dużo jest kosmetyków. Zależy, jakie masz włosy i cerę.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-02-15, 23:13   #1553
chocolattes
Przyczajenie

wlosy mam szybko przetluszczajace sie, cere normalna.

Co robicie z wlosami gdy idziecie spac?
Stary 2011-02-15, 23:37   #1554
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:

Ja akurat mam włosy suche i cerę też, więc raczej nie pomogę.
Choć moja koleżanka miała ten szampon: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...a2.html&next=1 i była bardzo zadowolona.

A włosy na noc ja zostawiam rozpuszczone, a dużo dziewczyn zaplata w warkocz.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-02-15, 23:40   #1555
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:

ja w centrum

Cytat:
hej

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Jasne, witaj

I cześć wszystkim jestem potwornie zabiegana ostatnio i znowu brakuje mi czasu na pisanie tutaj.
Ale nadrobiłam teraz wszystko i jestem
Kupiłam sobie dzisiaj w Rossmannie wodę brzozową, mam nadzieję, że będzie się fajnie sprawować i KWC nie zawiedzie. Miała/ma ją któraś w Was? Chyba czytałam, że ktoś kupował, ale nie pamiętam kto :/
Poza tym byłam w galerii, ale nic nie było fajnego... na butach w NY mi zależało, chciałam obejrzeć, ale akurat była inwentaryzacja i buty i bielizna odgrodzone od reszty.
Mam też pytanko - widziała któraś z Was tą sukienkę w NY? Podoba mi się bardzo, ale przeszukałam dzisiaj uczciwie cały sklep i ich nie mają. Mogą jeszcze być, czy mam stracić nadzieję? Zdjęcie wzięłam z Papilota, znalazłam pod tematem "sukienki na wiosnę" czy jakoś tak.

A tak poza tym,bo coś mi umknęło - czy to niedobrze codziennie myć włosy?
może jeszcze jej nie ma w sklepach ale ładna

Cytat:
Na poczatek napisze wam, ze jestem osoba slaboslyszaca, zebyscie wiedzialy dlaczego robie bledy stylistyczne.

Czy ktoras z was uzywa tego : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...em.html&next=1 ?? kupilam dzis i wlasnie czytam na kwc, ze slaby jest

aaa i kupilam jeszcze:
- rycyne
-coffepiryne
-wit a+e
-maseczke dax migdalowa i z ziaji oczyszczajaca.

Co jeszcze proponujecie dokupic do codziennej pielegnacji wlosow i twarzy? ;>
ja mam ten krem tylko zielony z białą herbatą, jest bardzo dobry, lekki, nawilżający, ładnie pachnie, ja nakładam go codziennie rano pod makijaż

edit: nie doczytałam, że Ty kupiłaś ten tylko pod oczy

Cytat:

jeśli masz włosy przetłuszczające się to na pewno fajny by był zwykły prosty ziołowy szampon, np. farmony albo joanny naturia z zieloną herbatą, bez obciążających silikonów

Dbam o siebie

Edytowane przez snowhitee
Czas edycji: 2011-02-15 o 23:41
Stary 2011-02-16, 00:11   #1556
_Alessandra
Zakorzenienie

E.J Wszystkiego Naj Naj Najlepszego!! Przede wszystkim ogromu zdrowia, bo bez tego ani rusz, oceanu pięknej, prawdziwej, szczerej miłości, przyjaźni aż po grób, spełnienia absolutnie wszystkich marzeń i abyś każdy dzień witała i żegnała z uśmiechem na ustach! I abyś pozostała takim cudownym, kochanym Aniołkiem, który dla każdego ma dobre słowo podnoszące na duchu

Cytat:
ale ja przynajmniej wychodzę z tego założenia że jak się czegoś chce to się to osiągnie więc będzie dobrze
Elvii masz super podejście! I kochanego masz Tż'a, a jak pięknie to wszystko opisałaś Ja też od swojego dostałam pierścionek, ale na urodziny.

Shadii - a jak wychodzisz z cieniowanych włosów? Bo też próbuję to uskuteczniać, ale topornie to idzie najlepiej to by było je ściąć do najkrótszych i dopiero zapuszczać, ale w życiu tego nie zrobię!!

buahhot, snowhitee, E.J
- i ja przyłączam się do chęci intymnych, romantycznych zaręczyn bez rodziców i rodziny

snowhitee, buahhot
- piękne pierścionki kochane dostałyście Też uwielbiam skromne i delikatne pierścionki. Jato bym chciała coś w tym stylu: http://www.apart.pl/pl/szukaj,bizuteria,q,,,2990 I marzy mi się właśnie z białego złota..

Donka94
- ależ świetne zakupy!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 00:12   #1557
_Alessandra
Zakorzenienie

Czekoladowa1 - to mój Tż na swojej studniówce nagle mi zdjął pierścionek z palca ten co od niego dostałam i klęknął i czy za niego wyjdę, ale wiedziałam, ze to tak o, bo wiadomo alkohol tam był, a jemu to się włącza love message, jak trochę wypije I mu powiedziałam, że to nie zaręczynowy a bez takiego oświadczyny są nieważne a ten mi powiedział, że wstanie ale tylko pod warunkiem, jak kiedyś naprawdę weźmiemy ślub, słodkie to było A może i nawet lepiej, że odradziły, też tak to przemyślałam i jednak wolę bardziej sprawdzone sposoby i które są przeznaczone do włosów.

blondi1985 - to super, że urodzinki się udały, najważniejsze, że mała zadowolona!!

Kitka
- obiadek w restauracji mm zazdroszczę jak ja dawno tak gdzieś na mieście nie jadłam Ze mnie też się Tż nabija jeśli chodzi o Wizaż, to jest temat do nabijania nr. 1 i jeśli chodzi o kosmetyki itd. Jaki tekst co do tych pędzli wow!!No tak, tak taki Tż to skarb A co do tych gości to 100procentowa racja - i tak i tak trzeba być miłym, bo wiadomo taka praca, ale jak się szczerze to ukazuje, to i oni potrafią wyciągnąć rękę z napiwkiem Ojej, dziękuję Ci bardzo za te miłe słowa Kochana Aż się tak szeroko uśmiechnęłam I super, że je zamówiłaś ! A jaki kolorek wybrałaś? Mnie to się najbardziej w czerni podobają, tak profesjonalnie wyglądają.

caate, angelinmyheart - u nas to samo, też jeszcze trochę długo poczekamy z zaręczynami, bo Tż dopiero 20lat w tym roku skończy a ja 18.. Ale wiem o tym, że oboje tacy jesteśmy, że najchętniej to już byśmy razem zamieszkali, zaręczyli się itd itp.

agusiownik - dzięki za odp.

Kalpana
- ojej, Słoneczko, przykro mi z powodu rodziców Mogli by już kurczę na wstrzymanie sobie dać Ale tak jak napisała to loluska - nie przejmuj się i nie daj zepsuć sobie najpiękniejszego dnia! Silna dziewczyna jesteś i na pewno w Tż'cie masz świetne oparcie i nie możesz czuć się gorsza, bo od niego będzie o wiele więcej ludzi - to źle świadczy o Twojej rodzinie a nie o Tobie, pamiętaj

Talullah
- o kurczę, co za kretyn z tego kierowcy !!! Ale najważniejsze, że nic Ci się nie stało. I świetne prezenty!!

caate
- o widzisz, najszybszy make-up i mnie się w nim najbardziej podobasz . Owszem, mój Tż uczuciowy bywa, ale trzeba się swoje wyczekać, jak ja to mówię, bo często jest zupełnie inny. Ojj Kochana to ten Tż to pewnie piał z zachwytu, dla facetów sexi bielizna na pięknej kobiecie to najcudowniejszy prezent, a jeszcze to co ona zwiastuje to już w ogóle... Wow, no to tylko pogratulować, usłyszeć takie słowa od Tż'a to naprawdę coś niesamowitego, zwłaszcza, że pisałaś, że on to wszystko tak zauważa, BRAWO ! Jeju ale mi narobiłaś ochoty na ten podkład z Max Factora jak tak piszesz o nim Ale co z tego jak ja mam tragiczną cerę i jedyny kosmetyk jaki mi to zakrywa jeśli chodzi o korektor, to jest dermacol nakładany punktowo a czasami i on nie pomaga, no tragedia No i widzisz jakie masz punkty u facetów, mój również od razu chciałby Cię poznać jakbym opowiedziała o tych zainteresowaniach O i dobrze wiedzieć, jak kiedyś będzie mnie stać na aparat to się do Ciebie zwrócę. A o tych włosach to sobie aż pozapisywałam na komputerze i przeczytałam jednym tchem i jutro zdecydowanie idę po lepsze gumki do włosów, ale i tak się obudziłam - w 3 tygodniu codziennego wiązania, bomba

party_girl7 - jezu, ja nie mogę się napatrzeć na Twoje włosy i Twoje ciało, ta figura, chyba aż sobie zapiszę jakieś Twoje zdjęcie na komputerze i będzie moją motywacją, mogę? Jesteś przepiękna, no boska po prostu I do tego z natury tak masz, no bomba!! Widzę, że masz w podpisie IZO - z tego co dobrze kojarzę, to to skrót od retinoidów doustnych prawda? I jak efekty?? I ogólnie jakbyś opisała od czego się zaczęło to branie tych tabletek i czy jest taki problem z dostaniem ich, jak działają, skutki uboczne itd itp. no wszystko dosłownie, to byłabym ogromnie wdzięczna ] I widzę, że też masz ten sam pędzelek z Pixie co ja i tak samo zadowolona jesteś

hermiona17 - i jak u Ciebie sprawuje się te trio - żel La Roche + krem Effaclar i Triacneal Avene? Jakie efekty, jakie skutki uboczne itp.?
angelinmyheart - muszę oglądnąć ten film - przekonałaś mnie tym, że popłakałaś się ze wzruszenia, uwielbiam takie filmy

_blondyneczka_
- wyglądałaś olśniewająco na swoich zaręczynach!!!

No, na dzisiaj koniec, zostały mi jeszcze z 2-3 strony i będzie nadrobione ! Może jutro z rana nadrobię tą końcówkę, bo i tak wstaję wcześniej, bo muszę umyć włosy. Także dobranoc Piękności I przepraszam, że podzieliłam posta na 2 części, ale po prostu nie chciał się zmieścić jako jeden....

P.S: Hehe, w ogóle dziewczyny, dziś ojciec przysłał trochę kaski z okazji walentynek (oprócz alimentów tylko "z okazji"coś tam wysyła ale to już swoją drogą) i akurat Tż był jak odbierałam list i od razu do mnie " to co Kochanie, jutro napad na Rossmann ?" i taki uśmiech od ucha do ucha a listonosz "musi się pan przyzwyczaić, cieszmy się, że np. we Wrocławiu nie mieszkamy, bo moja żona to jak widzi te sephory i te inne wylęgarnie kosmetycznych zabójców portfeli to ma taki obłęd w oczach, że jej tylko z drogi schodzę" i tak się z Tż'em zaczęli śmiach, no zabili mnie tym,zwłaszcza jak ten pan nazwał drogerie, nieładnie to tak się z kobiet nabijać Ale go zaskoczę i zrobię napad na aptekę Nieważne, że kosmetyki, to kosmetyki ale ciiii

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 01:10   #1558
agusiownik
Zakorzenienie

Kitka tak sama sobie farbuję używam w tym celu szczoteczki po maskarze

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 09:29   #1559
Kluska20
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny Czy przyjmiecie mnie do swego zacnego grona? Już od dawna was poczytuję ale dopiero teraz zdecydowałam się odezwać Cóż mogę napisać o sobie....hmmm..Mam na imię Asia,w tym roku stukną mi 22 wiosenki,studiuję europeistykę(III rok),mam TŻ-ta(w tym roku 4 rocznica).A z taki typowo urodowych spraw-mam krótkie włosy-http://www.fryzury.net.pl/modna-asymetryczna-grzywka/ bardzo podobne do tych tylko,że mam kolorek ciemny brąz(wczoraj świeżo farbowane),cerę mieszaną-ostatnio z problemami,waga i wzrost w normie .Interesuję się(jak pewnie większość a was) makijażem i urodą ale z przewagą na to pierwsze i to by było chyba na tyle Pozdrawiam serdecznie
Kluska20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 09:47   #1560
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Kitka: w cnd są teraz: szampony rzepowe joanny, ze 2 szampony schaumy, dezodoranty w kulce lirene, odżywki gliss kur (tyle pamiętam :P)

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości