Rozstanie z facetem - część 15 :( - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-15, 21:39   #4111
lily92920
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
oj, nie przesadzajcie

wrócę, tylko nie będę pisać o sobie, żeby nikt nie czytał, a na razie czyszczę skrzynki, bo do jednej uroczo mi się włamano
O cholerka, podejrzewasz kogoś?
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 21:43   #4112
marchewa0007
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kopamatakawa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam pytanie do każdej z was, jedno, zasadnicze i podstawowe. Chciałabym też, żeby każda z was SZCZERZE mi na nie odpowiedziała. Pytanie brzmi: Chcesz wrócić do byłego, czy się z niego wyleczyć?
Ja to mam wrażenie, że sie już wyleczyłam... Chociaż, nie chce mówić tego za szybko Ale wydaję mi się, że odżyłam i bardzo się cieszę To, że zrozumiałam, że nie był wcale taki wyjątkowy i z kimś innym pewnie też jestem w stanie stworzyć dobry związek uważam za sukces. Zresztą pisałam tam już dziś, że na amory mi się zbiera... haha
No i rzecz jasna wrócić to ja nie chcę!!! Już dawno nie chciałam, właściwie niemal od razu po rozstaniu, w przeciągu tygodnia mniej więcej. Leczyłam się, podnosiłam, były krytyczne momenty ale wrócić nie chciałam.
Także jestem z siebie bardzo dumna, że ten głupi stan umartwiania się odpływa, rozmazuje się, znika...

Edytowane przez marchewa0007
Czas edycji: 2011-02-15 o 21:45
marchewa0007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 21:48   #4113
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, mam pytanie do każdej z was, jedno, zasadnicze i podstawowe. Chciałabym też, żeby każda z was SZCZERZE mi na nie odpowiedziała. Pytanie brzmi: Chcesz wrócić do byłego, czy się z niego wyleczyć?

Teraz idę do łóżka już, a jutro rano przeczytam wasze odpowiedzi.
Dobrej nocki.
Przepraszam, ale nie umiem odpowiedzieć na to pytanie jakoś konkretnie...

Kocham eksa i chce z nim być, ale wiem też, że nie jest on tego wart, a ja za dużo wycierpiałam...

Najgorsze to to, że mój eks jest jeszcze bardzo młody i sam nie wie w co mu ciepło. Wszyscy widzą, że nim to szarga... Ale jakby się ogranął, to za jakiś czas kto wie...
Narazie mam stosunek jaki mam. Próbuje innym facetem sie z niego wyleczyć, ale wiem, że to bedzie trudne

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-02-15 o 21:51
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 21:49   #4114
ver_million
Rozeznanie

Cytat:

Dobrej nocki.
ja kocham, na chwile obecna kocham, chociaz wiem, ze po tym co uslyszalam nie chcialabym wiazac z nim jakiejkolwiek przyszlosci, za mloda jestem to raz, a dwa... no sorry, jak on chce miec wiele zon, to ja nie chce go takiego... ;o niech sie wyprowadzi tam gdzie uznaja wielozenstwo... chcialabym, zeby sie ogarnal i wrocil, jesli mu jednak nie zalezy, to wyleczyc... on sam nie wie czego chce, dlatego mam taki stosunek...
Stary 2011-02-15, 21:49   #4115
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:

Dobrej nocki.

Nie chcę wracać. Już się leczę, to już drugi dzień pod rząd mam bardzo dobry humor! Jutro też będzie - kino, pojutrze impreza, w piątek piwo z koleżanką

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 21:54   #4116
Miviki666
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marchewa0007 Pokaż wiadomość
Bardzo Ci współczuję z powodu babci...
A ile to trwa? To chyba sprawa indywidualna raczej ale jeśli będziesz się starała to przyjdzie to bardzo szybko

Odkąd się rozstalismy to caly czas jestem smutna a wieczorami jest najgorzej bo się mecze i płacze....Bylismy ze sobą 5 lat...juz raz mnie zosttawil, tez w tym miesiacu tylko wtedy po walentynkach, ale wrocilismy do siebie po 3 miesiacach i po 3 latach znowu to nastąpiło nie moge się otrząsnąć i cały czas jestem w szoku...
Stary 2011-02-15, 21:56   #4117
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Chcę mieć 10 chłopa naraz, to minimalizuje problemy
Cytat:
Napisane przez Miviki666 Pokaż wiadomość
Odkąd się rozstalismy to caly czas jestem smutna a wieczorami jest najgorzej bo się mecze i płacze....Bylismy ze sobą 5 lat...juz raz mnie zosttawil, tez w tym miesiacu tylko wtedy po walentynkach, ale wrocilismy do siebie po 3 miesiacach i po 3 latach znowu to nastąpiło nie moge się otrząsnąć i cały czas jestem w szoku...
Ale chyba nie bez przyczyny się rozstaliście wtedy i teraz?
Stary 2011-02-15, 21:58   #4118
marchewa0007
Raczkowanie

Miviki666
W sumie to sama już nie wiem jak zachowywałabym się po wieloletnim związku który się rozpadł, tym bardziej jeśli było się z tą drugą osobą bardzo blisko dzień w dzień... Czasem czytając ten wątek zadawałam sobie to pytanie i jeśli mnie coś takiego spotka w przyszłości mam nadzieję, że potrwa to nie więcej niż teraz.
marchewa0007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 22:27   #4119
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję wam dziewczyny za uwagę. Mam nadzieję, że sobie poradzicie. Trzymajcie się. Będę was podglądać, ale nie będę nic pisać. Widzę, że to nic nie warte, a mi szkoda nerwów. Powodzenia życzę wam wszystkim.
Wcale Ci sie nie dziwię
Mnie już szczerze powiedziawszy też strzela a jak Odeszły te co lały po gębie to już w ogóle wszystko poleci w dół;/

Cytat:

Dobrej nocki.
Ja (oby tylko nie krakać) od ostatniej wpadki esemesowej nie odzywam sie już prawie 3 tyg
Całkowite zobojętnienie nawet na to,że na nk mnie podgladał...W końcu...
I chwała mojemu koledze za to,że skutecznie mi uzmysłowił,że jednak ex nie jest jedyny i nie powtarzalny a na tym świecie znajdzie się kilkunastu innych wartych uwagi
Ave

Poza tym znajomość z informatykiem mimo,że ma kogoś utwierdza mnie w przekonaniu,że jednak facet najlepiej jako kolega
I tak pozostanie na dłuższy czas
Teraz czas dla mnie
I trwam w tym dopóki mnie nie strzeli
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 22:52   #4120
mimimka
Zadomowienie

Szkdoa Elve

Bede tesknic... Dzieki Tobie i innym twardym babkom wyleczylam sie z eksa i zdobylam na tyle jaj w sobie, ze zerwalam z drugim juz sama! Nie przezywalam za dlugo po incydancie z Panem P... Postaralam sie nie szukac faceta na sile... i nie widziec w kazdym obiektu zainteresowania. Pojechalam z nowym kolega do Krakowa.. No i co... -sam sie mna zainteresowal Bez mojej pomocy...

Dzis byl u mnie caly dzien, wyszedl dopiero ok 21...
Szalenie fajnie spedza mi sie z nim czas... Jest milo... Ale wszystko idzie powoli, nikt sie nie spiszy. Co bedzie to bedzie... Nie mysle o nim jak o ojcu moich dzieci Mysle jeszcze jak o koledze, ktory dobrze rokuje bo widze w nim zainteresowanie moja osoba, a on sam wydaje sie tego wart. Zaprosilam go na czwartek na film do mnie do domu...
Nic miedzy nami nie bylo

Pierwszy raz tez moja mama byla zachwycona.. Powiedziala, ze ten chlopak jest bardzo mily i meski itp
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!!

Edytowane przez mimimka
Czas edycji: 2011-02-15 o 23:22
mimimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 23:06   #4121
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:

wrócę, tylko nie będę pisać o sobie, żeby nikt nie czytał, a na razie czyszczę skrzynki, bo do jednej uroczo mi się włamano
ehhh....

Cytat:
Napisane przez Duszek2 Pokaż wiadomość
dolcevita- ty juz widze pozbierałas sie Powiedz jestes teraz z kimś? Ile juz minęło od rozstania?
miesiac rpzed świetami BN się rozstalismy....spędzilism y jeszcze święta i sylwka bo tak jakoś wyszło ale już wiedziaąłm że na dobre z nim sie rozstaje.... za 2 tygodnie stuknęłby nam 2 lata (koniec lutego)
pozbierłaam się w miarę szybkoi....może to dlatego że przedtem byłam w 9 letnim zwiazku i dlatego teraz mi było łatwiej...w koncu ominelo mnie parę spraw które były przy rozstaniu z exexem
ale nie powiem, ostaniego exa bqrdzo mocno kochałam....ale ma ogromne problemy z emocjami, a przy mojej wrażliwosci nie mogę sobie na taką huśtawkę pozwolić bo wylądowałabym w szpitalu
więc dla własnego zdrowia pscyhicznego ewakuowałam się....oczywiscie on do mnie pisze, nie wierzy ze to koniec...czasem czytam, czasem kasuję bez czytania ale nic sie nie odzywam

teraz jestem na etapie- dobrze mi samej, flirtuję , umawiam sie ale jeszcze nie było jakiegoś większego bum więc narazie cieszę sie tym co jest
a u Ciebie?

Cytat:
Chciałabym też, żeby każda z was SZCZERZE mi na nie odpowiedziała. Pytanie brzmi: Chcesz wrócić do byłego, czy się z niego wyleczyć?
ja nie tylko nie chcę ale się wyleczyłam
a na watku jestem dla towarzystwa i zeby czasem poznac opinie innych jak coś nowego mnie spotyka i nie wiem co robić

dobranoc

Edytowane przez d0lcevita
Czas edycji: 2011-02-15 o 23:07
d0lcevita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 23:08   #4122
Malla
Nie depcze krokusów

Mimimka - trzymam kciuki za to wolne tempo!
Stary 2011-02-15, 23:32   #4123
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Ale dobrze się teraz czuję Wzięłam długą kąpiel, zaraz lepiej na ciele i na duchu. Wreszcie trochę się sobą zajęłam. Odżywki, kremiki, balsamiki, i inne pachnące cuda tego mi brakowało. Czuję się silniejsza. Ale, idę spać zaraz. Moje włosy to już wołały o pomoc, tak samo jak paznokcie i twarz. odpowiednio o nie zadbałam.
Jedynym moim zmartwieniem teraz jest gdzie pójdę w sobotę wieczorem

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 23:39   #4124
ZagubionaWuczuciach
Raczkowanie

a jak żyć z świadomością że zniszczyło się coś co mogło być naprawde piękne ? kurde gdybym nie była tak przewrażliwiona to wszystko było by teraz inaczej. Jak już pisałam byłam zn im krótko, ale cholera brakuje mi go jak mało kogo a on cisza, nic się nie oddzywa, wiem że to już koniec i nie umiem sobie wydarować że zepsułam coś już na samym początku.. ehh.. wieczory są najgorsze, bo mi się przypominają nasze pierwsze spotkania, jego wzrok maślany, uśmiech, to jak mi mówił ze to nie jest zwykłe zauroczenie, że sprawiłam że znów zaczął coś czuć, że widzi tylko mnie i jak dla niego nie ma na świecie żadnych innych dziewczyn

brakuje mi tej cholery jednej masakra
szybko coś poczuł do mnie, i nie chce mi się wierzyć że teraz tak szybko o mnie zapomniał i nawet już o mnie nie myśli

no i na dodatek mam huśtawki emocjonalne. Raz jestem wesoła, a raz na maksa zdołowana..

Edytowane przez ZagubionaWuczuciach
Czas edycji: 2011-02-15 o 23:41
ZagubionaWuczuciach jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 23:40   #4125
Connff
Zadomowienie

Hej dziewczyny!

A ja chyba bym chciała jednak, żebyśmy byli znowu razem, chociaż wiem, że to prawdopodobnie niezbyt dobra opcja . Był u mnie na obiedzie i niedawno wyszedł, ogólnie było bardzo sympatycznie chociaż "po przyjacielsku" - nie chcę niczego nadinterpretować. Pewnie przeżyję jakoś jeśli się nie zejdziemy, w końcu wszystko da się przeżyć, ale...

A najśmieszniejsze z wszystkiego jest to, że za tydzień wyjeżdżamy razem z parą znajomych na trzy dni (wyjazd ustawiony jeszcze w listopadzie, nie dało się przełożyć - jedynie jedno z nas mogło zrezygnować a drugie zabrać kogoś innego). To dopiero będzie zabawne przeżycie .
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-15, 23:46   #4126
mimimka
Zadomowienie

Kurde, przeczytawszy pare dziewczyn wyzej, serio nie dziwie sie ELve..
Rzygac sie chce juz jak sie czyta "Chcialabym do niego wrocic!"-to po cholere sie rozstawalas? Albo on z Toba? Co to za przedszkole?! ALbo sie ze soba jest albo nie! A skoro ktores zerwalo to chyba cos jest nie tak-prawda?!

Malla, czy uwazasz, ze to ok, ze go zaprosilam do siebie na film? Rozmawialismy akurat o filmach i on stwierdzil "ze ma duze zaleglosci w dobrym kinie"
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!!

Edytowane przez mimimka
Czas edycji: 2011-02-15 o 23:47
Stary 2011-02-15, 23:49   #4127
Connff
Zadomowienie

mimimka, rzecz jasna masz prawo rzygać ile wlezie, ale to niczego nie zmieni. I co w tym takiego niesmacznego, że ja np. chciałabym wrócić? Z przedszkolem niestety już wiele wspólnego nie mamy, jesteśmy na to trochę za starzy .
Stary 2011-02-15, 23:52   #4128
mimimka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
mimimka, rzecz jasna masz prawo rzygać ile wlezie, ale to niczego nie zmieni. I co w tym takiego niesmacznego, że ja np. chciałabym wrócić? Z przedszkolem niestety już wiele wspólnego nie mamy, jesteśmy na to trochę za starzy .
Nie wiem jak u was sytuacja wygladala ale z reguly do tego watku trafiaja osoby, ze zwiazkow niemalze patologicznych, gdzie ludzie sie wyzywali itp
Nie rozumiem jak mozna chciec marnowac sobie zycie...

Mam w zasiegu reki obecnie taki "zwiazek"... Kolezanka raz w tygodniu do mnie dzwoni z placzem ze zerwala ze swym facetem. Na drugi dzien juz sa pogodzeni-wyobraz sobei taki zwiazek za 5 lat.. Ja nie potrafie... Albo skonczy sie na rozwodzie albo na zabojstwie

Ba! Sama zrobilam ten blad i wrocilam... Koles mnie zwyzywal, nazwal suka, szmata i wogole co najgorsze... Teraz niedobrze mi sie robi na sama mysl o nim... Blee

Bylo to w czerwcu... Od tego czasu mialam kilku kandydatow, jednego faceta z ktorym juz sama zerwalam i jeden epizod. Duzo mnie to nauczylo...

Edytowane przez mimimka
Czas edycji: 2011-02-15 o 23:55
Stary 2011-02-15, 23:59   #4129
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mimimka Pokaż wiadomość
Mam w zasiegu reki obecnie taki "zwiazek"... Kolezanka raz w tygodniu do mnie dzwoni z placzem ze zerwala ze swym facetem. Na drugi dzien juz sa pogodzeni-wyobraz sobei taki zwiazek za 5 lat.. Ja nie potrafie... Albo skonczy sie na rozwodzie albo na zabojstwie

Ba! Sama zrobilam ten blad i wrocilam... Koles mnie zwyzywal, nazwal suka, szmata i wogole co najgorsze... Teraz niedobrze mi sie robi na sama mysl o nim... Blee
No jasne, w takim razie się zupełnie z Tobą zgadzam. U nas niestety było tak, że chociaż oboje mamy naprawdę trudne charaktery, ostatecznie to ja sobie nagrabiłam i mnie zostawił. Stąd zrozumiałe, że chciałabym wrócić (chociaż i tak trochę brak mi instynktu samozachowawczego, bo wiem, że mogłabym znaleźć faceta, który byłby dla mnie znacznie lepszy - ale przecież tu nie o chłodne kalkulacje chodzi, niestety ). Jeśli się nie uda, to trudno. Staram się nie mieć nadziei, ale ona i tak chyba gdzieś tam głęboko się ukrywa.

Swoją drogą ja osobiście znacznie więcej znam takich związków "patologicznych", w których to kobieta wyżywa się na facecie. Co gorsza, coraz częściej ci faceci - zresztą zwykle naprawdę fajni - dają się rozstawiać po kątach, zarabiają kasę, robią prezenty i ogólnie całują po stópkach swoją księżniczkę. Jak widać społeczeństwo się zmienia.
Stary 2011-02-16, 00:07   #4130
Fubizka
Zakorzenienie

Dziewczyny, nadrabiam a w międzyczasie muszę polecić tym, z którymi kiedyś offtopowałam o rozszerzonych porach, pryszczach itd maseczkę:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...z-cynkiem.html
Drogie to, ale na mnie zrobiła piorunujące wrażenie!
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 00:10   #4131
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez ZagubionaWuczuciach Pokaż wiadomość
a jak żyć z świadomością że zniszczyło się coś co mogło być naprawde piękne ? kurde gdybym nie była tak przewrażliwiona to wszystko było by teraz inaczej. Jak już pisałam byłam zn im krótko, ale cholera brakuje mi go jak mało kogo a on cisza, nic się nie oddzywa, wiem że to już koniec i nie umiem sobie wydarować że zepsułam coś już na samym początku.. ehh.. wieczory są najgorsze, bo mi się przypominają nasze pierwsze spotkania, jego wzrok maślany, uśmiech, to jak mi mówił ze to nie jest zwykłe zauroczenie, że sprawiłam że znów zaczął coś czuć, że widzi tylko mnie i jak dla niego nie ma na świecie żadnych innych dziewczyn

brakuje mi tej cholery jednej masakra
szybko coś poczuł do mnie, i nie chce mi się wierzyć że teraz tak szybko o mnie zapomniał i nawet już o mnie nie myśli

no i na dodatek mam huśtawki emocjonalne. Raz jestem wesoła, a raz na maksa zdołowana..
Mam tak samo, więc otaczam się wesołą muzyką. Czasu nie cofnę, uczuć w nim nie wywołam. Niech spada
Stary 2011-02-16, 00:32   #4132
Fubizka
Zakorzenienie

o ****a, tom nadrobiła Masakra, co tu się dzieje

Połowa odeszła, druga połowa ryczy za eksami, kto ogarnie ten bajzel? Szczerze mówiąc, to mi od jakiegoś czasu chodziło po głowie to samo co elve, bo ja sama nie jestem na tyle silna psychicznie, żeby dzień w dzień czytać, jak tłum świetnych lasek się poniża dla Faceta, jak jakiejś wyższej istoty. Potrzebuję pozytywniejszego przykładu, bo sama muszę być silna a nie uczestniczyć we wzajemnym dołowaniu się... ech.

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Problem w tym że mi się nie chce. Nie kce mi się biegać. Nic mi się nie chce. Dzisiaj nic nie zrobiłam prócz ogarnięcia pokoju (ale tak tylko powierzchniowo) i pozmywania naczyń. Siedzę przed kompem cały Boży dzień.
Arrr, pies mi tutaj tupta pazurkami, wchodzę z nim co chwilę a on non stop piszczy! i łazi koło drzwi, denerwuje mnie! Mama z siostrą głośno rozmawiają, za głośno :/ jak człowiek jest zły to nawet spojrzenie drugiej osoby nawet nie wkurza, tylko W.k.u.r.w..****..

Nie mam jak wyładować tych złych emocji..
Jakbym ja robiła tylko to, co mi się chce, to bym pewnie siedziała teraz z 5cm zarostem na nogach bez matury i nieumyta. A pies Ci wyje, bo pewnie mu się szczać chce, to go wyprowadź zamiast się wkurzać

Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość
Pooglądać film i zobaczyć jak będzie....
Zgaduję, że w tym momencie elve wymiękła
A co na to jego dziewczyna?
Cytat:
Robisz dokładnie to co Ci powiedział.
Jak tamta z którą się lizał mu się znudzi Ty znowu wejdziesz na jej miejsce, po trzech miesiącach on znowu jakąś wyhaczy i zainteresuje się nią a Ty znowu będziesz musiała cierpliwie poczekać.
Niestety, żyjesz marzeniami.. On widzi, że ma Cię na każde skinienie.
Widzisz? Ty jednak wiesz, w jakie oni gierki grają

Cytat:
;/
paweł 18:01:47
chce spokoju
Ja2 18:01:49
dlaczego?
paweł 18:01:52
myslec teraz o zyciu moim
Ja2 18:01:56
jakiego spokoju?
paweł 18:01:56
o pracy
paweł 18:02:02
a nie o zwiazku
Ja2 18:02:27
ok
brak słów, po prostu odjęło mi mowę, dziewczyno.

Cytat:
Myślałam, że będzie inaczej. A wczoraj i dzisiaj rano nic mnie nie przytulał, był strasznie obojętny. A później jak coś chciał to umiał przyjść i się przytulić... Chociaż w ndz było baaardzo fajnie. Nie wiem co mam o tym sądzić. Ciągle mam nadzieję, jakby się z nikim nie spotykał to poczekałabym nawet pół roku aby sobie wszystko poukładał ale jak tak robi to strasznie mnie to demotywuje lecz nie potrafię tak hop siup wymazać go z pamięci i zapomnieć... Ciągle się łudzę.
Serio nie wiesz? Czy facet może wyrazić się bardziej jasno co do swoich intencji wobec kobiety? No może, mógł powiedzieć "mam Cię w d* ale czasami, jak mnie w majtkach zaswędzi, albo jak żadna inna nie będzie miała czasu, to możesz wpaść, jak będę miał ochotę". Wielka mi filozofia, proszę Cię

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
No. Naczytałam się pw, jak to się w wątku fajnie zrobiło, jak to bojowo i w ogóle super hiper, jak to pięknie się stawiacie do pionu. Wchodzę pełna nadziei i co widzę? Jak kolejna kobieta uważa, że jak się poniży, to facet ją będzie szanował. Jak to woli się zeszmacić, byle tylko nie przeżyć bolesnego zawodu nieotrzymania życzeń walentynkowych (co, przypominam, miało być równoznaczne z zakończeniem tematu).

Niniejszym dziękuję wszystkim za uwagę, dziewczynki ściskam mocno, w razie wu zapraszam na pw czy inne portale, tutaj wchodzić nie będę, bo mnie inaczej trafi ostateczny SZLAG, a schodzenia z tego łez padołu jeszcze nie planuję.

Dziewczynom, którym się udało wyzwolić z obrzydliwego uroku eksów, gratuluję z całego serducha

Te, które po pół roku czy roku znowu się nakręcają myślami o eksie, wyciągają koszulki, spotykają się i ogólnie robią wszystko, żeby tylko broń Panie nie wyleczyć się z eksa - szerokiej drogi, wszystkiego dobrego. Beze mnie.

Ten wątek swego czasu dał mi dużo radości, pokazał że warto pomagać, przekazywać własne doświadczenie, poświęcać anonimowym ludziom swój czas, emocje, dobrą energię i za to dziękuję - nie będę wymieniać, bo jeszcze zapomnę o którejś i lipton będzie ale WY WIECIE o które z was chodzi

Niestety, albo ja się wypaliłam, albo w wątku wzrosla liczba dziewczyn, które nie chcą pomocy, za to chcą pogłaskania i zachęcenia do kolejnych prób pozbawienia siebie szacunku w imię wielkiej love krowe.
Nie widzę dalszego sensu mojego przebywania tutaj, bo albo się załamię, albo wścieknę i zasłużę na ZP i bana, albo zejdę na wylew, bo obrażę kolejną moim zdaniem piramidalną kretynkę.

Dziękuję bardzo za wszystko, do zobaczenia w innych wątkach

Bez odbioru
Ech.... Elve, dziękuję za wszystkie rady i za wszystkie rozmowy. Nie dziwię się ani trochę tej decyzji.

Cytat:
Ale lipa, czuję się winna odejścia Elve.

Eh, wybaczcie dziewczyny.
Nie bierz tego na siebie, to odpowiedzialność zbiorowa.

Cytat:
Trzeba założyć nowy: Nakręcajmy się na poniżanie się przed byłymi.
Dokładnie, albo: Moja depresja ma średnie nasilenie, co zrobić, żeby pogorszyć swój stan tak, aby musieli mnie hospitalizować?

Cytat:
Napisane przez ver_million Pokaż wiadomość
dostalam takie skierowanie i sie zastanawiam czy sobie iksika nie postawic przy hcg, juz ponad 3 tygodnie minely i chcialabym wiedziec czy z muzysiem mnie na pewno nic nie laczy... jak myslicie, sfalszowac? tzn w sensie to jeden iksik... co byscie zrobily... ja mam nerwice... i sobie urajam... a do niego mam isc za tydzien i chyba umre do tego czasu ze strachu...
Sorry, ale nie rozumiem, co Ty chcesz fałszować i po co? Test ciążowy?

Cytat:
Ale dobrze się teraz czuję Wzięłam długą kąpiel, zaraz lepiej na ciele i na duchu. Wreszcie trochę się sobą zajęłam. Odżywki, kremiki, balsamiki, i inne pachnące cuda tego mi brakowało. Czuję się silniejsza. Ale, idę spać zaraz. Moje włosy to już wołały o pomoc, tak samo jak paznokcie i twarz. odpowiednio o nie zadbałam.
Jedynym moim zmartwieniem teraz jest gdzie pójdę w sobotę wieczorem
Ja dzisiaj miałam podobny dzień: zakupy, fryzjer, solarium, kąpiel, maseczki, malowanie paznokci, kino, pani psycholog, ogólnie - cały dzień dogadzanie sobie. Było dobrze i polecam
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 00:42   #4133
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość

Sorry, ale nie rozumiem, co Ty chcesz fałszować i po co? Test ciążowy?

oj juz nic, juz nic nie sfalszuje...
Stary 2011-02-16, 01:07   #4134
zagubionaMIMI
Raczkowanie

Hej dziewczyny... Dawno nie zaglądałam ale dziś przemyślałam sobie rozstanie z facetem i doszłam do wniosku, że mam uraz przez niego

A wygląda to tak: poznałam K był wspaniały do czasu aż nie zapytał czy będę się spotykała tylko z nim i go olałam momentalnie... później mój boski X jedyny facet za jakim latałam tylko dla tego, że chciałam go zdobyć tylko i wyłącznie nie pomyślałam o nim ani razu jak o potencjalnym kimś dla mnie, jak on był miły czuły i w sumie chciał się zbliżyć do mnie emocjonalnie to go "kopnęłam w jaja" i uciekłam, a teraz się dziwie, że mnie olał jak było tak miło, potraktowałam go z góry i olewczo mimo, że jestem zachwycona nim jest facetem marzenie...
Następnie P cudowny ale odwojuje spotkania, bo się boje go poznać, ponieważ jest mną zachwycony każdą rozmową przez tel co bym nie zrobiła, to ja się strasznie boje więc uciekłam urwałam kontakt...
a teraz żałuje każdy z nich był świetnym facetem, niezwykłym, inteligentnym zaradnym miłym i przystojnym... a ja spier. doliłam wszystko z każdym...

co ze mną jest nie tak??
zagubionaMIMI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 05:52   #4135
krolowazimy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość

Jakbym ja robiła tylko to, co mi się chce, to bym pewnie siedziała teraz z 5cm zarostem na nogach bez matury i nieumyta. A pies Ci wyje, bo pewnie mu się szczać chce, to go wyprowadź zamiast się wkurzać

Serio nie wiesz? Czy facet może wyrazić się bardziej jasno co do swoich intencji wobec kobiety? No może, mógł powiedzieć "mam Cię w d* ale czasami, jak mnie w majtkach zaswędzi, albo jak żadna inna nie będzie miała czasu, to możesz wpaść, jak będę miał ochotę". Wielka mi filozofia, proszę Cię

Fubizka, ja nie wiem, o co Ci w ogóle chodzi?

Dziewczyny cierpią, ich życie straciło sens. Pan z nimi zerwał, teraz do końca życia będą gniły w samotności, bo nikt ich nie zachce! W dodatku one by nawet nikogo nie chciały, bo przecież ten ich były, który ma je w nosie, był najwspanialszy, jedyny!

Darowałabyś sobie te brzytkie wycieczki osobiste i oddałabyś się zbiorowym utyskiwaniom. Inaczej nie będziesz naszom przyjaciółką i nie chcemy Cię w wontku!

DZIEWCZYNY!!!!
Mój eks odszedł z mojego życia rok temu bez jednego dnia. Tak strasznie cierpię. Tak strasznie cierpię, że denerwuje mnie nawet dźwięk mojego lapka.
Nic już nie jest takie, jak było. Świat utracił swe kolorowe barwy. Wiatr przestał muskać mą twarz. Deszcz pada w mej duszy. Umieram każdego dnia, wypalam się niczym zapalona zapałka.
Nigdy nikogo nie pokocham, jak jego
krolowazimy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 07:26   #4136
Malla
Nie depcze krokusów

co tu się dzieje...
Stary 2011-02-16, 07:32   #4137
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
co tu się dzieje...
nie wiem ale mam nadzieje ze to chwilowe

miłego dnia
Stary 2011-02-16, 09:01   #4138
ilo16na
Zakorzenienie

Hej..
Gdzie jestescie?
krolowazimy-rozumiem ze to ironia?
Ale ja tez tak myslalam wlasnie-tym tokiem..
Ze on byl jedyny a skoro go stracilam to juz do konca zycie bede sama ..
Nie ma lepszych"syndrom jedynego"
co sie okazalo-go.. prawda
Poczulam sie wartosciowym puzzlem bez niego .. wolna troszke nie zalezna..juz dobrze spie..apetyt wrocil(nie jest to zakochanie w nowym-raczej uwolnienie sie od tamtego..)
I na chwile obecna przejmuje sie tylko.. dentysta ktory mnie dzis czeka

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 09:46   #4139
OtTakaJa
Zakorzenienie

Dzień dobry
Mam nadzieję, że dziś będzie lepszy dzień dla nas wszystkich niż ten wczorajszy.

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 09:47   #4140
juniorka89
Wtajemniczenie

Armagiedon zapanował na forum

Milego dnia

bo ja niestety przechodzę do biernego czytania na forum
I tak moje posty są skrzętnie omijane
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości