|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
Dudi i Haniula dziękuję
A ja dziś na obiad robiłam mój sos z mielonego, fasoli czerwonej i papryki także mam na jutro i od soboty jeszcze mi zostało troszkę fasolki po bretońsku także na jutro obiad mam z głowy ;-) |
|
|
|
#2042 |
|
Zadomowienie
|
Z racji, że spałam dzisiaj prawie do 11 to teraz spać nie moge i siedzę jak głupia czekając aż sen przyjdzie
Paranoja..Mała dopiero niedawno zasnęła, TŻ razem z nią a ja popatrze jakieś przepisy na jutrzejszy obiad
|
#2043 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie dzisiaj mrozik -10 stopni. Siedze w pracy i nadrabiam zaległości wczoraj. Troche mnie przeziębienie dopadło i mam czerwony nos jak renifer Rudolf.
|
#2044 |
|
Konto usunięte
|
dzień dobry!
jak ciezko wrócic do pracy po 1 dniu urlopu i jeszcze tak zimno na dworze, u nas dzisiaj -7 ja nie chce powrotu zimy Hania Twój podpis made my day 3mam kciuki za owocność prac w tym zakresie miłego dnia Kochane ![]() Aaaby widze Cię!
|
|
|
|
#2045 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dziś środa a wczoraj to ja byłam jeden dzień do przodu tz. myślałam że wczoraj była środa a dziś czwartek
|
|
|
|
#2046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do zimy, to normalnie odczuwam ból, fizyczny ból z zimna. U mnie na termometrze dzisiaj -12,3 ![]() Stup i dłoni nie czuję absolutnie. Obrażę się jak nic, jak zima wróci! Ja się nie zgadzam.
|
|
|
#2048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bobry! Came back! ![]() Wypluta jestem totalnie! Ale net w pracy jest ![]() Zaraz opiszę w skrócie, tylko się ogarnę...
|
|
#2049 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry po tygodniowej przerwie!!!!! Ale dużo naprodukowałyście!! Podczytywałam was od czasu do czasu, ale jakoś za dużo rzeczy na raz musiałam robić i nie mogłam się ogarnąć, żeby napisać.
Od środy do soboty byłam na szkoleniu w Szklarskiej Porębie: było rewelacyjnie! Szkoda, ze tak krótko, bo poznałam mnóstwo świetnych ludzi, wymasowałam się w jacuzzi za wszystkie czasy, zrobili mi peeling migdałowy na całe ciało, maskę algową na twarz - to tak w ramach relaksu po zajęciach Ach .... szkoda, że tak szybko to minęło. Później urodziny mojej siostry, kolejnego dnia roczek TŻa chrześniaka i poniedziałkowy powrót do pracy Jak prawdziwa SPD (przynajmniej się staram Wam dorównać )zrobiłam jedzonko na kilka dni: leczo!! Wyszło pyszne i będę miała z głowy gotowanie pewnie do końca tygodnia Zimno, szaro, buro - oby śnieg nie powrócił ....
|
#2050 | ||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Cytat:
Nie zastanawiaj się przyczynami, oblewaj skutek ![]() Oliwka, trzymaj tak dalej ![]() Jakie szaro buro Na zewnątrz odczuwalna -15 a ja muszę dziś spódniczkę założyć ![]() Dzień dobry. Ja dziś do pracy na 14 Ciężki dzień przede mną i mam stracha ![]() Teraz siedzę z maseczką na włosach i kawkuję
|
|
|
#2051 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tez na przekór wszystkiemu i wszystkim mam dzisiaj kiece i w niej do pracy lece ![]()
|
|
#2052 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny, u mnie również pogoda bardzo brzydka. Szaro, zimno i smutno jakoś za oknem.
Punto rozumiem Twój żal, ja tez dziś na 14 do pracy
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
Ok., to teraz postaram się w mega telegraficznym skrócie
![]() Net w pracy odzyskaliśmy w poniedziałek… Ale to tylko w teorii – dostaliśmy bowiem na dwustuosobową firmę prędkość 512kb Panowie powiesili nowe kable, a prędkość?! Pfi, komu potrzebna prędkość… Uwierzcie, że nie chodziło po prostu nic! Nawet jak już gadu załączyło, to wiadomość dochodziła do odbiorcy po około minucie ![]() Docelową prędkość puścili wczoraj o 14.55 – chyba na złość tym pracującym do 15 ![]() Wiem wiem, miałam odezwać się w domu, ale… No właśnie… Czy Wy też macie czasobrak? Taki zwyczajny, codzienny, dołujący i wkurzający czasobrak? Bo ja mam… Czwartkowe i piątkowe popołudnie nawet nie pamiętam, kiedy zleciało. Szczerze mówiąc dopiero zdałam sobie sprawę, że prawie tydzień minął, jak mnie tu nie było. Szok! Ewidentnie wszystko przyspieszyło, tylko ja jeszcze nie zdążyłam się dostosować. W sobotę uczelnia. Miałam egzamin – wyniki za tydzień, dwa, ale jestem dobrej myśli Choć ze statystyki też miałam jakieś nadzieje, a wczoraj po wynikach poszły w las TŻ miał ostatnią poprawkę z makro. Mówi, że raczej na wiele nie liczy Ja z zaciśniętymi kciukami czekam jednak na wyniki, bo naprawdę on to rozumie, tylko cholera pytania z nim nie współpracują Potrzymacie choć czubek paznokcia!? ![]() W niedzielę w sumie siedzieliśmy w domu. Jako jednak, iż TŻ od soboty ma nocki, to i ja mam rozbity plan dnia. Miałam w niedzielę posprzątać (jeeeżuuu, nie pytajcie nawet, jaki mamy syf! A ile sierści :/ Wstyd!), ale jak tu sprzątać, skoro TŻ śpi. Posprzątałam więc gruntownie Kłakom (umyłam kuwetę, zmieniłam żwirek itp.), umyłam góóórę naczyń, pościerałam kurze, ogarnęłam łazienkę. Starałam się zrobić jak najwięcej rzeczy, przy których się nie hałasuje… I co? I nic to nie dało, bo mimo, że u góry czysto, to syf podłogowo-dywanowy przyćmiewa wszystko. Du.pa, nie sprzątanie. Zrobiłam też obiad. TŻ wstał po 16 i naprawdę nie pamiętam, na czym minęło całe popołudnie i wieczór. Aaa, ja oglądałam Grey’s-ów, TŻ Herosów… Romantycznie, nie ma co Jako, że czułam się kiepsko, leżałam pod narzutą i nie miałam siły laptopa na kolana targnąć. Stąd moja cisza ![]() O 21 TŻ wybył na nockę, ja obejrzałam TLC i spać. Poniedziałek był koszmarny!! W pracy ciśnienie podniosło mi się do co najmniej 300/180 (ale o tym nie tutaj). Powiem tylko, że siedziałam w biurze i łzy z tej złości i bezsilności cisnęły mi się do oczu. Dodam też, że po tym wspaniałym fabrykowym dniu wczoraj mnie już rozkładało, dziś też łamie w coraz większej ilości kosteczek. Miodzio… Popołudnie minęło miło. TŻ przyjechał po mnie do pracy (wyjątkowo on wziął samochód, bo jechał gdzieś rano ze swoją mamą). Wsiadłam i wręczył mi bukiet kwiatów. Kochany on! Chyba dotarło do niego moje puszczone kiedyś przelotem „Na palcach jednej ręki mogłabym policzyć kwiaty, które dostałam od Ciebie przez te 5,5 roku” Także humor był od razu lepszy. Zrobiliśmy razem obiadek – piersi z brzoskwinią i serem + frytki (a co! Raz nie zawsze ) – przynajmniej coś innego niż coroczne spaghetti a’la zakochany kundel ![]() Rozłożyliśmy kanapę, włączyliśmy „Eat Pray Love”, obejrzeliśmy przytuleni. Później godzinka, którą muszę ocenzurować (ale było milusio Poleżeliśmy jeszcze razem do wieczora i niestety o 21 znów TŻ uciekł do pracy. Ja obejrzałam PP i lulu. Wczorajszy dzień w pracy już trochę lepiej… Po pracy zrobiłam placki ziemniaczane (jakie to pyyycha! – wiem wiem, a ile kalorii…) i leniliśmy się. Ja wpakowałam się w dres i pod kołdrę z racji rozkładania, TŻ pozmywał i razem leniliśmy się do samego wieczora. I tak ten tydzień prawie zleciał. No tak, miało być w telegraficznym skrócie ![]() To teraz hity dnia. Wspominałam Wam sto lat temu, że mam zajada? I że się trzyma? I że nie chce zejść? No, to oświadczam niezbyt uroczyście, iż mój zajad rośnie jak na drożdżach, jest mu chyba u mnie dobrze i ani myśli sobie pójść; co więcej – rozszerza się, powoli wchodzi na wargę, a w kąciku wygląda jak „nie dotknąłbym kijem przez szmatę”… Ale to jeszcze nic, drogie moje… Wczoraj dołączył do niego funfel, gdyż otóż ponieważ… w drugim kąciku robi się drugi zajad Nie mam już siły Muszę podzwonić po bydgoskich przychodniach, czy gdzieś jakiś dermatolog nie urzęduje popołudniami na NFZ. Bo to już jest przesada I tyle. Mam nadzieję, że u Was lepiej.
|
#2054 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dzisiejszy dzień sponsoruje hasło "Nic mi się nie chce" |
|
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Aaby, może brakuje CI witamin, albo przeziębienie tak wychodzi? Spróbuj może suplementację witaminy b6 (chyba)
|
#2056 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie choroba rozkłada tż nadal chory pomimo przyjmowania sumamedu
cały czas ma 37-37,4 ja w niedzielę minęło dwa tygodnie jak gorączkę mój organizm już się poddaje i mnie bierze znowu ale dziś to czuję się już jakbym na haju była więc aspirynę przyjęłam i czekam na 15:30.
|
|
|
|
#2057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A placki ziemniaczane
|
|
|
|
|
#2058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
vitB2_plus.jpg Smarowałam Lips na zajady 7946_1.jpg Chlorchinaldin H i Tribiotic'iem, od dziś znów wróciłam do maści Lips. I mam już tego powyżej uszu...
|
|
#2059 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdrówka życzę![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2060 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam!!
|
|
|
|
#2061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby znalazła jakiś złoty środek
|
|
#2062 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Ja już z katarem drugi tydzień chodzę
Poza tym nic mi nie dolega. Aleee mam lenia giganta
|
|
#2063 |
|
Zadomowienie
|
Dzień Dobry w ten słoneczny i niestety mrożny poranek
Dzisiaj mała obudziła mnie o 9.30 tekstem "mama sońce śieci awaj" (wstawaj) więc nic innego mi nie zostało jak wyjść spod tej cieplutkiej kołdry i udać się do kuchni w celu przygotowania śniadanka dla Juluni Teraz sobie rysuje więc na 5 minut jakieś zajęcie ma. Zaraz pewnie będzie rozrabiać bo ile to można spokojnie wysiedzieć No trudno to wkońcu dzieci![]() TŻ znowu w pracy do 19 więc nie mam pojęcia co robić na obiad. Jakoś ostatnio lenia mam jeśli chodzi o gotowanie. Dzwoniła mama, że buciki dla Julci kupiła. W ten weekend będę musiała jechać do nich po ta cholerną kartę szczepień bo nigdy małej tego bilansu nie zrobią Aaby ja też bym radziła iść do dermatologa. Być może to jest coś poważniejszego skoro od tak długiego czasu nie chce zejść. Za TŻ kciuki będę trzymać i też za Ciebie żeby udało Ci się dostać do dermatologa na NFZ Aaby doczytałam. Dobrze, że się udało Kraven zdrówka kochana. Kuruj się
31.01.2009 Julia 28.05.2013 Antoś Edytowane przez Paulunia8713 Czas edycji: 2011-02-16 o 10:20 |
|
|
|
#2064 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaby, kuruj Ty się żeby Cię całkiem nie rozbroiło.. ja też nażekam na brak czasu, tamten tydzień minął mi zaskakująco szybko. Czytam Was i czasami coś dopiszę, ale mało mam czasu
![]() za egzaminy Twoje i TŻ Bezczelne zajady, won od aaby
|
#2065 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Bobry
Aaby, super że jesteś Matulo Jeśli maście i tabletki nie pomogły, koniecznie lekarz Nuurek i jak było ?? ![]() Wstałam, szybki prysznic, make-up, ukochane perfuma, kawusia, muzyczka. I nastrój odpowiedni złapałam ![]() Miłego dnia
|
#2066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zleci Później już sama radość
|
|
#2068 |
|
Zakorzenienie
|
Aaby znam dobre lekarstwo na takie rzeczy
zresztą to jest dobre na wszystko, zewnętrznie i wewnętrznie, a mianowicie kit pszczeli. Moi rodzice rozrabiają ten kit ze spirytusem. Tata sobie tym wyleczył wrzody żołądka m.in, a ja niejedną paprzącą się ranę. Zdarza mi się czasami rozdrapać coś na twarzy i potem ciągle to rozdzobuję, a jak posmaruję tym kitem to się goi. Nie mówię, żeby świeżą ranę tym potraktować, ale nawet jak jest strupek to pomaga. Trochę się jest od tego żółtym, ale co tam. W ogóle wszelkie preparaty z tym są dobre, a aptece można dostać.Ale na pewno lekarz coś poradzi, a domowe sposoby nie zawsze są dobre
|
|
|
|
#2069 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomo, że koszty poniesiecie ogromne skoro mieszkanie nie było tyle lat remontowane ale i tak super![]() Cytat:
dla tża za pomysła taki deser jak mówisz moge zrobić w foremkach silikonowych i wyjdzie?? opowiem wam wszystko ale później bo lece na zajęcia i w czasie przerwy wszytsko nadrobie i opowiem ale było super
|
||
|
|
|
#2070 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Słodka to ona jest ale taka wredna, że poprostu nieraz nie wytrzymuje. Sami ją rozpieściliśmy. Nikogo się nie słucha, robi co chce. Charakterek ma w 100% po mamusi
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.

Paranoja..
Jestem żonką
i jeszcze tak zimno na dworze, u nas dzisiaj -7
ja nie chce powrotu zimy

Kochana ale chociaz z domu mogłabyś sie odezwać, szczególnie, że OBIECAAAAŁAAAAŚ!
)zrobiłam jedzonko na kilka dni: leczo!! Wyszło pyszne i będę miała z głowy gotowanie pewnie do końca tygodnia
Nie zastanawiaj się przyczynami, oblewaj skutek 

za egzaminy Twoje i TŻ
Jeśli maście i tabletki nie pomogły, koniecznie lekarz