Offtopowe Zapuszczanie cz. XXVIII - Piękne włosy mamy, dlatego tyle o nich gadamy :) - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-16, 00:56   #2311
monjas1988
Wtajemniczenie

Dot.: Offtopowe Zapuszczanie cz. XXVIII - Piękne włosy mamy, dlatego tyle o nich gada

w ogole to odkad mamy salon to dzisiaj 2 raz bylam sie opalac
regeneruję
zapuszczam
monjas1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 06:40   #2312
Chatul
ma zielone pojęcie

Dot.: Offtopowe Zapuszczanie cz. XXVIII - Piękne włosy mamy, dlatego tyle o nich gada

Dzień dobry
Stary 2011-02-16, 08:43   #2313
nieprzytomna
Wtajemniczenie

Witam

Nie chciałam zakładać nowego wątku, bo po co zaśmiecać forum Mam nadzieję, że się nie obrazicie, gdy o coś zapytam

A więc włosy zapuszczam... co rok. Zawsze obetnę je przed wakacjami mniej więcej do ramion, czasami troszkę krócej, i sobie rosną... Mniej więcej w lutym-marcu(czyli obecnie) sięgają z tyłu do zapięcia od stanika. Chcę, aby były jeszcze z 15 cm dłuższe. Ale nigdy się to nie udaje Wcale nie daltego, że są zniszczone. Po prostu... przestają rosnąć I widząc przez kilka miesięcy brak postepu w ramach "buntu" je obcinam. I tak w kółko. Oczywiście później żałuję itp...

No i moje pytanie - czy to możliwe, żebym miała tak "zakodowane" że włosy mi dłuższe nie urosną? Dodam, że moja mama przktycznie przez 30 lat miała właśnie taką długość... Wiem, że to niedorzeczne, ale jak to inaczej wytłumaczyć?

Dodam jeszcze, że obcinanie końcówek nie robi różnicy - czy je obcinam czy też nie zawsze jest tak samo

Aha i moje włosy są lekko kręcone jeśli to jakaś różnica ...

Czekam na Waszą odpowiedź, pozdrawiam
nieprzytomna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 09:15   #2314
pinaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez trinee Pokaż wiadomość
Ale śliczne

Dzień dobry
Stary 2011-02-16, 10:08   #2315
Kicia131
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nieprzytomna Pokaż wiadomość
Witam

Nie chciałam zakładać nowego wątku, bo po co zaśmiecać forum Mam nadzieję, że się nie obrazicie, gdy o coś zapytam

A więc włosy zapuszczam... co rok. Zawsze obetnę je przed wakacjami mniej więcej do ramion, czasami troszkę krócej, i sobie rosną... Mniej więcej w lutym-marcu(czyli obecnie) sięgają z tyłu do zapięcia od stanika. Chcę, aby były jeszcze z 15 cm dłuższe. Ale nigdy się to nie udaje Wcale nie daltego, że są zniszczone. Po prostu... przestają rosnąć I widząc przez kilka miesięcy brak postepu w ramach "buntu" je obcinam. I tak w kółko. Oczywiście później żałuję itp...

No i moje pytanie - czy to możliwe, żebym miała tak "zakodowane" że włosy mi dłuższe nie urosną? Dodam, że moja mama przktycznie przez 30 lat miała właśnie taką długość... Wiem, że to niedorzeczne, ale jak to inaczej wytłumaczyć?

Dodam jeszcze, że obcinanie końcówek nie robi różnicy - czy je obcinam czy też nie zawsze jest tak samo

Aha i moje włosy są lekko kręcone jeśli to jakaś różnica ...

Czekam na Waszą odpowiedź, pozdrawiam

Słyszałam kiedyś o czymś takim, ale myślałam, że to dotyczy dłuższych włosów próbowałaś brać tabletki, np. Skrzypowitę albo Merz Special? Ja proponowałabym pić skrzyp i pokrzywę, mi po miesiącu troszkę w końcu ruszyły no i używam wody brzozowej na skalp czasami olejuje skórę głowy olejkiem rycynowym- też ponoć przyspiesza porost
Jeżeli to Ci nie pomoże to chyba faktycznie masz takie włosy

Kupiłam konia! 11.03.2012 Messi

Od 14. kwietnia 2016 aparatka
Kicia131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 10:12   #2316
Asia19x
Zakorzenienie

Dobry

W ogóle, dzisiaj mi się śniło, że Otako do mnie dzwoniła i pytała czy wtarłam Jantara No, myślałam, że padnę

Dziewczyny - maska kokosowa Leo jest boska
Wczoraj nałożyłam, cudowne mam włosy po niej
Koniecznie kupić muszę szampon. Ale to za jakiś czas jak zużyję trochę tego, co mam. Szampon Joanny Miód i Cytryna również super - dobrze oczyścił włosy, nie wysuszył, były nawet miękkie po nim i je normalnie rozczesałam zanim nalożyłam maskę

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 10:15   #2317
Kicia131
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patu323 Pokaż wiadomość
a podobna sytuacje jak Twoja miał mój wujek- miał dziwną narośl, dla spokoju poszedł do lekarza. obejrzała i powiedziała że to nic złego, nie trzeba tego ruszać, ma się nie martwić i zapomnieć o tym. no i wujek niemal zapomniał. ale kilka miesięcy później ta narośl zaczęła mocno rosnąć. Przestraszył się i poszedł do innego lekarza. Okazało się że ma czerniaka. musiał mieć wycinane węzły chłonne. ale gdyby wtedy wykryto, byłoby łagodniejsze leczenie... na szczęście jest juz ok
Mojej mamy koleżanka ma podobną sytuację.. Kilka lat kaszlała, chodziła do lekarzy, mówiła ale nic.. wszystko jest ok.. Jej rodzice zmarli na raka, to samo brat. Po kilku latach trafiła w końcu na lekarza. Ma pełno przerzutów, już nie da jej się uratować. Kobieta umiera z winy lekarzy
to jest straszne...

Kupiłam konia! 11.03.2012 Messi

Od 14. kwietnia 2016 aparatka
Kicia131 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-16, 10:25   #2318
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Dobry

W ogóle, dzisiaj mi się śniło, że Otako do mnie dzwoniła i pytała czy wtarłam Jantara No, myślałam, że padnę

Koniecznie kupić muszę szampon. Ale to za jakiś czas jak zużyję trochę tego, co mam. Szampon Joanny Miód i Cytryna również super - dobrze oczyścił włosy, nie wysuszył, były nawet miękkie po nim i je normalnie rozczesałam zanim nalożyłam maskę
a wtarłaś? bo ja wczoraj nie, byłam tak zmęczona, że zasnęłam nad książką

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 10:31   #2319
Asia19x
Zakorzenienie

A tutaj co tak cicho? Moje laski spią jeszcze?
Czas na kawę i spróbuję trochę nadrobić

Mitonic - nie dałam Ci linku do tej mgiełki? Kurde, a byłam pewna, że Ci podałam. Możliwe, że się pomyliłam, bo byłam za bardzo podniecona włososwymi zakupami Możesz psikać na mokre, na suche, jak chcesz. Tylko nie dużo, bo może lekko usztywinić włosy.

proszę więc
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...st.html&next=1

Zrobiłam sobie fryz w stylu retro
Mogę Wam pokazać potem foty, choć i tak nie wyszło tak ladnie, jak miało być.

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
a wtarłaś? bo ja wczoraj nie, byłam tak zmęczona, że zasnęłam nad książką

Oczywiście

hehe, moje sny mnie czasem zadziwiają

A jak tam Kallos, już zużyłaś?

JA do połowy marca jestem na odwyku dziewczyny, tzn. na takim szamponowym jak na razie

Przyszła Pani Magister
Stary 2011-02-16, 10:33   #2320
Mitonic
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobry

cześć

Asia
, ty to masz sny jak nie koncerty Beyonce, to Otako
Ja użyłam wczoraj tego szamponu jajecznego od ciebie i ...
rozumiem już twoją miłość do tej babcinej serii

Dałam tez ziajke i jest również fajna, wstyd że nigdy nie miałam tych kosmetyków, ale kiedyś do tego AB się zraziłam, bo kiedyś myłam jakimś do przetłuszczających się i nie był fajny

Ale co mnie zaskoczyło na plus, to boski zapach tego jajecznego, Asia, będziesz odpowiedzialna za mój pusty portfel, bo zamierzam zrealizować tą listę twoich ulubionych kosmetyków z Ab

Kiedyś Soleika chwaliła ta kokosową z Leo u mnie ona też jest, ale muszę wykończyć zapasy

Edytowane przez Mitonic
Czas edycji: 2011-02-16 o 10:39
Mitonic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 10:36   #2321
pamfilia
Zakorzenienie

W ogóle obejrzałam ten film "Twelve", to coś jakby Skins w dzielnicy Gossip Girl więc jak ktoś lubi Skinsów to powinien mu się spodobać bo klimat podobny, z Gossip Girl zdecydowanie mniej wspólnego
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-16, 10:37   #2322
Mitonic
Wtajemniczenie

Cytat:
A tutaj co tak cicho? Moje laski spią jeszcze?
Czas na kawę i spróbuję trochę nadrobić

Mitonic - nie dałam Ci linku do tej mgiełki? Kurde, a byłam pewna, że Ci podałam. Możliwe, że się pomyliłam, bo byłam za bardzo podniecona włososwymi zakupami Możesz psikać na mokre, na suche, jak chcesz. Tylko nie dużo, bo może lekko usztywinić włosy.

proszę więc
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...st.html&next=1

Zrobiłam sobie fryz w stylu retro
Mogę Wam pokazać potem foty, choć i tak nie wyszło tak ladnie, jak miało być.

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Oczywiście

hehe, moje sny mnie czasem zadziwiają

A jak tam Kallos, już zużyłaś?

JA do połowy marca jestem na odwyku dziewczyny, tzn. na takim szamponowym jak na razie

Asia,
wzięłam kochana pod uwage twoje oszołomienie zakupowe, bo też tak mam jak wróce z zakupów

Kupiłam sobie olejek migdałowy dzięki tobie, lepiej żeby był dobry

Idę zrobić drugą kawę, bo padam

Asia, dawaj foty,uwielbiam twoje włosy

Edytowane przez Mitonic
Czas edycji: 2011-02-16 o 10:39
Stary 2011-02-16, 10:41   #2323
Czarna93
Zakorzenienie

Dzień dobry
Ja dziś nie w szkole, bo przyszła @ i tak sobie zdycham od 6
Czarna93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 10:47   #2324
Mitonic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Czarna93 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Stary 2011-02-16, 10:51   #2325
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mitonic Pokaż wiadomość
cześć

Asia, ty to masz sny jak nie koncerty Beyonce, to Otako
Ja użyłam wczoraj tego szamponu jajecznego od ciebie i ...
rozumiem już twoją miłość do tej babcinej serii

Dałam tez ziajke i jest również fajna, wstyd że nigdy nie miałam tych kosmetyków, ale kiedyś do tego AB się zraziłam, bo kiedyś myłam jakimś do przetłuszczających się i nie był fajny

Ale co mnie zaskoczyło na plus, to boski zapach tego jajecznego, Asia, będziesz odpowiedzialna za mój pusty portfel, bo zamierzam zrealizować tą listę twoich ulubionych kosmetyków z Ab

Kiedyś Soleika chwaliła ta kokosową z Leo u mnie ona też jest, ale muszę wykończyć zapasy

haha, koncert Beyonce był najlepszy - choć nie, kiedyś snił mi się biust Pam, a na drugi dzień jej tyłek

Super, że szampon jajeczny Ci odpowiada Kup sobie jeszcze odżywkę i maskę Koniecznie
Zapach to już ogóle, ja jestem uzależniona od niego

A "parcie" na kosmetyki Leo wzięło się właśnie od Soleilki Ona tak kusiła, kusiła, a że na allegro drogo wychodzi, bo za samą przesyłkę 12zł to nie opłaco się zamawiać, chyba, że przy większych zakupach.. Ale dzięki tej hurtowni będę miała stały dostęp do tej maski i szamponu, który też będzie mój, ah!

Pam jak tam Elemong? Zadowolona jesteś?
Powiedz mi też o tym nowym podkładzie z Lirene, ten z bazą, chyba niebawem go kupię, jak fundusze będą

Przyszła Pani Magister
Stary 2011-02-16, 10:52   #2326
Czarna93
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz jest już lepiej
Kurde w styczniu dostałam @ 16 i dziś też jest 16 Może postanowił się w końcu uregulować ?
Stary 2011-02-16, 10:54   #2327
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Dzień dobry

Dziś mam zamiar pisac pracę, ciekawe coz tego wyjdzie
No ale jeszcze muszę zjeść śniadanko itp wiec sie wezmę ok 12
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 10:57   #2328
Mitonic
Wtajemniczenie

Cytat:
Teraz jest już lepiej
Kurde w styczniu dostałam @ 16 i dziś też jest 16 Może postanowił się w końcu uregulować ?
Ja tam całe życie miałam bardzo nieregularny, bałam nawet się że będę miała problemy z zajściem w ciążę, ale nie było żadnych

teraz mi się dopiero podregulował
Stary 2011-02-16, 10:59   #2329
pamfilia
Zakorzenienie

Cytat:
haha, koncert Beyonce był najlepszy - choć nie, kiedyś snił mi się biust Pam, a na drugi dzień jej tyłek

...

Pam jak tam Elemong? Zadowolona jesteś?
Powiedz mi też o tym nowym podkładzie z Lirene, ten z bazą, chyba niebawem go kupię, jak fundusze będą

Zadowolona wcześniej używałam nieodpowiedniego kremu pod niego, teraz jest super kocham to jak naturalnie wygląda a po kilku godzinach zamiast się ważyć czy spływać to tak jakby... znika, wsiąka w skórę i jest taka idealnie gładka, jakby nic na niej nie było, chociaż gdyby nic na niej nie było to nie byłaby taka gładka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-16, 11:00   #2330
Mitonic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dziś mam zamiar pisac pracę, ciekawe coz tego wyjdzie
No ale jeszcze muszę zjeść śniadanko itp wiec sie wezmę ok 12
Witaj Smerfetko

Hehe, ja sie cieszę że ja swoją pracę magisterską pisałam przed erą wizażu, bo tej pory bym się nie obroniła

Najtrudniej się zebrać do pisania, ale jak się usiądzie (wyłączy wizaż) to zobaczysz pójdzie jak z bicza
Stary 2011-02-16, 11:01   #2331
Czarna93
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam całe życie miałam bardzo nieregularny, bałam nawet się że będę miała problemy z zajściem w ciążę, ale nie było żadnych

teraz mi się dopiero podregulował
Mi się zawsze "spóźnial" kilka dni A teraz równo miesiąc.
Stary 2011-02-16, 11:20   #2332
Asia19x
Zakorzenienie

Generalnie to ma być koczek nad uchem, przedziałek z przodu, bardzo gładki, cała fryzura ma byc bardzo gładka, bawiłam się w domu, wiec na zdj tak byle jak
W moim przypadku musiałabym wyprostować włosy i użyć mocnej, wygładzająco-nabłyszczającej pasty bądź wosku, więc się nie smiać

https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=12481

Czarna weź sobie jakąś tabletkę może, albo pokrzywy się napij

Cytat:
Napisane przez pamfilia Pokaż wiadomość

Zadowolona wcześniej używałam nieodpowiedniego kremu pod niego, teraz jest super kocham to jak naturalnie wygląda a po kilku godzinach zamiast się ważyć czy spływać to tak jakby... znika, wsiąka w skórę i jest taka idealnie gładka, jakby nic na niej nie było, chociaż gdyby nic na niej nie było to nie byłaby taka gładka

Dobra, dobra, teraz się smiejesz tak

Ja tez jestem zadowolona, ale mieszam go z tym podkładem z Abvonu i wtedy sprawdza się lepiej Jeżeli mam go nałożyć samego to konieczny na to jest puder w kamieniu - z Essence mineralny świetny jest bądź matujący z Bell, nic się nie waży, Bell dopiero testuję, ale jest okej
Tak mnie korci ten z Lirene, masz go czy nie? Wydawało mi się, że Smerfetka go kupiła, bo Ty jej poleciłaś, albo pokręciłam "cuś"
Bedę Cię męczyć, bo jesteś moim "podkładowym guru"

Idę po kawę. Uno momento

Przyszła Pani Magister

Edytowane przez Asia19x
Czas edycji: 2011-02-16 o 11:22
Stary 2011-02-16, 11:26   #2333
pamfilia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez jestem zadowolona, ale mieszam go z tym podkładem z Abvonu i wtedy sprawdza się lepiej Jeżeli mam go nałożyć samego to konieczny na to jest puder w kamieniu - z Essence mineralny świetny jest bądź matujący z Bell, nic się nie waży, Bell dopiero testuję, ale jest okej
Tak mnie korci ten z Lirene, masz go czy nie? Wydawało mi się, że Smerfetka go kupiła, bo Ty jej poleciłaś, albo pokręciłam "cuś"
Bedę Cię męczyć, bo jesteś moim "podkładowym guru"
Lirene jest fajny też lekki, naturalny, matujący mam teraz kilka podkładów które mi bardzo pasują (nareszcie!) i używam na zmianę
Stary 2011-02-16, 11:28   #2334
Mitonic
Wtajemniczenie

Cytat:
Generalnie to ma być koczek nad uchem, przedziałek z przodu, bardzo gładki, cała fryzura ma byc bardzo gładka, bawiłam się w domu, wiec na zdj tak byle jak
W moim przypadku musiałabym wyprostować włosy i użyć mocnej, wygładzająco-nabłyszczającej pasty bądź wosku, więc się nie smiać

https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=12481

Czarna weź sobie jakąś tabletkę może, albo pokrzywy się napij

Idę po kawę. Uno momento
Asia, fajnie ale ty masz taka urodę, że nawet jakbys zrobiła fryzurę od garnka to bys dobrze wyglądała

A co to za cudo masz na ustach?
Stary 2011-02-16, 11:34   #2335
n0emi
Zakorzenienie

czesc
Nieprzytomna tez tak mialam wiele lat, tzn dochodzilam do pewnej dlugosci i wydawalo mi sie, ze nie rosna i szlam mocno stopniowac, nie umialam zejsc z tej fryzury. Moze tym razem nie scinaj wlosow, zrob sobie zdjecie, zmierz i zapisz gdzies, a za pol roku zobacz jak z tym rosnieciem. A czy mama podcina regularnie wlosy?? moze wolna jej rosna i to co urosnie scina.

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Asia jakie zdjecia wygladasz jak dziewzyna gangstera
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 11:35   #2336
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Asia, fajnie ale ty masz taka urodę, że nawet jakbys zrobiła fryzurę od garnka to bys dobrze wyglądała

A co to za cudo masz na ustach?

Ojej, ojej, dziękuję

Cudo?
To cudo kosztowało dokładnie 5,99
Ale jak zobaczyłam odcień, od razu wzięłam, to moja pierwsza czerwona szminka, nie wiedziałam czy w ogóle będzie mi pasowała więc wzięłam taką tańszą. Podobały mi się też odcienie z Wibo, była taka boska pomarańcz wpadająca w czerwień Też w granicach 5zł, więc następnym razem sobie kupię.

Przyszła Pani Magister
Stary 2011-02-16, 11:38   #2337
n0emi
Zakorzenienie

eh nadrobilam wszystko i nie mam do czego kawki wypic
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-16, 11:39   #2338
monjas1988
Wtajemniczenie

Bry !
regeneruję
zapuszczam
monjas1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 11:40   #2339
Mitonic
Wtajemniczenie

Cytat:
Ojej, ojej, dziękuję

Cudo?
To cudo kosztowało dokładnie 5,99
Ale jak zobaczyłam odcień, od razu wzięłam, to moja pierwsza czerwona szminka, nie wiedziałam czy w ogóle będzie mi pasowała więc wzięłam taką tańszą. Podobały mi się też odcienie z Wibo, była taka boska pomarańcz wpadająca w czerwień Też w granicach 5zł, więc następnym razem sobie kupię.
Tobie pasują takie czerwienie złamane rudością, bo jesteś kolorystycznie- jesienią Rzęsy masz prawdziwe?
wygladają jak przyklejone, bo takie dłuuugie
Stary 2011-02-16, 11:42   #2340
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Hej
Mogłabym się przyłączyć? Jeszcze do niedawna nie byłam zdecydowana, czy chcę zapuszczać włosy czy ścinać, ale natknęłam się na ten wątek i pomyślałm, że to znak.
Mam włosy blond z naturalnymi refleksami (nigdy w życiu nie potraktowałam ich żadną farbą, bo uwielbiam ten kolor), o długości do połowy pleców, lekko kręcone, trochę nadmiernie wypadające, przesuszone na końcówkach i bardzo przetłuszczające. Przy użyciu większości szamponów muszę myć włosy codziennie, szczególnie w zimę przy noszeniu czapki.
Przez całe studia systematycznie ścinałam na długość a la Marylin Monroe (jak to mówi mój TŻ ), ale postanowiłam zapuścić do ślubu. No i od ślubu minęło pół roku, a ja się ciągle zastanawiam, czy ścinać czy nie. Chciałabym bardzo zapuszczać, tylko czasem mnie już męczy to codzienne mycie, przy tej długości potrafi być to dokuczliwe. Wspomożecie?
Moje ulubione odżywki do włosów to maska gloria Polleny Malwy (rewelacyjna ) i odżywka jajeczna z apteczki babuni Joanny. Jedyny szampon, który ograniczał znacznie przetłuszczanie moich włosów to szampon z biosiarką i bursztynem Joanny, a teraz zachwycam się rumiankowym z Farmony Herbal Care Cudownie rozjaśnia kolor, nadaje piękne refleksy i odświeża na trochę dłużej niż inne szampony. Poza tym wcieram wodę brzozową, psikam odżywką w sprayu, używam pianki do kręconych włosów, czasami prostuję, ale baaaardzo rzadko.

Edytowane przez ksiezniczkaa87
Czas edycji: 2011-02-16 o 11:45
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości