|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy cz. IV
A kiedy ma być ta cała procesja?
Chodzi mi o ten czwartek i godziny już wieczorne, od 20.00 czy bedzie już jakoś można dostać się do centrum. |
|
|
|
#4742 |
|
Rozeznanie
|
Główne uroczystości pogrzebowe zaplanowane są następująco:
- w czwartek 17 lutego ok. godz. 16.00 - wyjazd z Seminarium Duchownego i przejazd na KUL, - w piątek 18 lutego o godz. 12.15 będzie sprawowana Msza św. w kościele akademickim KUL, skąd o godz. 14.00 nastąpi wyjście konduktu pogrzebowego al. Racławickimi, ul. Krakowskie Przedmieście, Deptakiem, ul. Królewską do Archikatedry, gdzie w sobotę 19 lutego o godz. 11.00 zostanie odprawiona Msza św. pogrzebowa.
Edytowane przez kenio26 Czas edycji: 2011-02-15 o 19:12 |
|
|
|
#4743 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też znalazłam komunikat:
W związku z planowanymi uroczystościami związanymi z pogrzebem abp Józefa Życińskiego mającymi się odbyć w dniu 19 lutego br. policja informuje o wyłączeniu z ruchu kołowego w Lublinie następujących ulic: ul. Grottgera od godziny 20:00 w dniu 16.02.2011r do godziny 20:00 w dniu 18.02.2011r. u l. Radziszewskiego na odcinku ul. Uniwersyteckiej do ul. Łopacińskiego od godziny 06:00 w dniu 17.02.2011r do godziny 20:00 w dniu 18.02.2011r Pl. Zamkowy od godziny 20:00 w dniu 18.02.2011r do godziny 20:00 w dniu 19.02.2011r ul. Królewska na odcinku od ul. Bajkowskiego do ul. Podwale od godziny 08:00 w dniu 18.02.2011r do godziny 20:00 w dniu 19.02.2011r ul. Wyszyńskiego na odcinku od ul. Bernardyńskiej do ul. Podwale od godziny 08:00 w dniu 18.02.2011r do godziny 20:00 w dniu 19.02.2011r ul. Miedziana od godziny 08:00 w dniu 18.02.2011r do godziny 20:00 w dniu 19.02.2011r ul. Kozia od godziny 08:00 w dniu 18.02.2011r do godziny 20:00 w dniu 19.02.2011r ul. Kowalska na odcinku od ul. Furmańskiej do Pl. Zamkowego od godziny 20:00 w dniu 18.02.2011r do godziny 20:00 w dniu 19.02.2011r. Ponadto informujemy o wyłączeniu z ruchu kołowego zewnętrznych skrajnych prawych pasów ruchu obu jezdni na całym odcinku Al. Unii Lubelskiej z przeznaczeniem do wykorzystania na miejsca parkingowe dla pojazdów uczestników uroczystości pogrzebowych. |
|
|
|
#4744 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie drogie Lublinianki
![]() Szukam w Lublinie lakierów Golden Rose sweet color. Chodzi mi o dokładną lokalizację bo mało znam Lublin i o ceny tych lakierów, ponieważ zamierzam kupić ok. 10 kolorów (te lakiery są boskie ) bardzo mocno kryją, a ja nie lubię nakładać kilku warstw:P Ja znalazłam u siebie w mieście za 4zł, ale wiem, że można kupić już za 2,5zł i jeszcze możecie mi polecić jakieś sklepiki z kosmetykami? tylko nie takie typu rossman czy natura, tylko takie mniejsze, najlepiej w pobliżu miasteczka bądź w centrum
|
#4745 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4746 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
|
|
|
#4747 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem czy chodzi Ci o duży rozmiar czy duży wzrost
jeśli to pierwsze to polecam Kapp Ahla (Olimp) - mają modele dopasowane dla 'dużych bab' i niezłą jakość
|
|
#4748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4749 |
|
Raczkowanie
|
[\QUOTE]Mam pytanie czy była któraś z Was w spa w Nałęczowie?Jakie są godne polecenia zabiegi?Ogólnie jest tam sterylnie?
[/QUOTE]Ja byłam oraz na zabiegu Fango,podczas którego można zasnąć (jest klimacik).Każdy zabieg kosztował 25 zł. Dostaje się jednorazowe klapki, dają także szlafroki (ale już trochę sprane, czasem dziurawe ) oraz ręczniki.Każdy ma szafkę na klucz.Basen z białą glinką niestety nie dla mnie, bo źle się czuję jak tak gorąco... ![]() Na basenie dużo ludzi. I polecam odwiedzić koniecznie Pijalnię Czekolady Wedel
tatuaż z emocji wypalany... Edytowane przez calineczka87 Czas edycji: 2011-02-18 o 13:37 Powód: literówka i dopisek |
|
|
|
#4750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
*hydromasażu- bardzo fajny ![]() *masażu klasycznym- bolał, nie polecam, wyszłam spięta i zmęczona *Aquatonic- też mi się podobał *basenie z glinką- baaaaardzo polecam *zabiegu na twarz i ciało Clarinsa- bardzo długi, relaksujący masaż całego ciała, zabieg na twarz, pięknie pachnące olejki- polecam w 100% Na basenie rzeczywiście dużo ludzi i również polecam pijalnie czekolady ![]() Co do czystości, nie byłam zachwycona. Klapki zawsze mam swoje , ręczniki i szlafroki dają.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2011-02-16 o 12:25 |
|
|
|
|
#4751 |
|
Zadomowienie
|
calineczko, melodyP - dziękuję
ostatecznie poszłam do dr Zbarańskiej, byłam mile zaskoczona - wizyta trwała ok 10-15 minut, przeprowadziła wywiad, podała konkretne informacje, i co najważniejsze nie dostałam od razu z mety doustnych antybiotyków. poszukiwany dobry fotograf, najlepiej w centrum. (zdjęcia do dyplomu)
" Zawsze trzeba wiedzieć, kiedy kończy się jakiś etap w życiu. Jeśli uparcie chcemy w nim trwać dłużej niż to konieczne, tracimy radość i sens tego, co przed nami." P. Coelho 01.07.10. -4 miesiące bez nałogowego picia kawy 01.10.10. - oszczędzam 01.11.10. - słodyczom mówimy stanowcze NIE! Edytowane przez Baby Lu Czas edycji: 2011-02-16 o 13:08 |
|
|
|
#4752 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny szukam zajęcia na weekend i wymyśliłam, że zapiszę się do szłoły policealnej tylko nie wiem co wybrać, kosmetyczke, fryzjerke czy kucharza.. Zastanawiam się nad Kursorem, Cosinusem albo Futurą. Jeśli macie jakieś opinie o tych szkołach i mogłybyście mi doradzić to z góry dziękuje
|
|
|
|
#4753 |
|
Zakorzenienie
|
Można kupić gdzieś w Lublinie ćwieki? Czy zostaje mi tylko allegro?
|
#4754 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki jeszcze raz
|
|
#4755 |
|
Zakorzenienie
|
Zorza na Lubartowskiej
kawałek w dół, za Bramą Krakowską
|
#4756 |
|
Zakorzenienie
|
może w pasmanterii?
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
|
|
|
#4757 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4758 |
|
Konto usunięte
|
Czy czwartek piatek i sobota knajpy na starówce beda normalnie czynne( chodzi mi głownie o sobotę)?
|
|
|
|
#4759 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny gdzie kupię taki łańcuch jak ten w torebce w załączniku??
|
#4760 |
|
Rozeznanie
|
W pasmanteriach- na metry, np. w leclerku na zana na samym dole albo w bramie na deptaku, koło domu handlowego "brama"- pierwsza na prawo brama od strony Galerii Centrum.
|
#4761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4762 |
|
Wtajemniczenie
|
albo Foto Joker na Starówce (mają strone www)
|
#4763 |
|
Rozeznanie
|
jakas godna polecenia knajpa wietnamska/chinska? najlepiej gdzies w centrum
na Ewangelickie Hanoi - zamkneli, na Nadbystrzyckiej Szanghaj - niedobre jak z Sang na Racławickiej?
|
#4764 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Naprzeciwko Ratusza, mały zakład-komis na 1 czy 2 piętrze.
|
|
#4765 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny.
Gdzie można zamówić dobry, niedrogi tort? Ile wcześniej trzeba zamawiać? I czy możliwe jest zamówienie małego [1kg] tortu? A może któraś z Was wie po ile są torty w Ambasadorze /za 1kg/? ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#4766 |
|
Zakorzenienie
|
Dobre torty są w cukierni na jutrzenki i na Racławickich- Cukiernia Staropolska, w Ambasadorze napewno drożej bedzie niż w jakiejś małej cukierni..
Wydaje mi się, że 1kg to chyba zbyt mało na tort, ale moge sie mylić. ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- na Nadbytrzyckiej jest chińczyk-jadąc z centrum w strone Lidla po lewej stronie, tak w dole- nazwy nie pamiętam.. i w Olimpie. Ja polecam.
|
|
#4767 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Ambasadorze domyślam się, ze może być drogo, ale uwielbiam ich torty, są idealne , ale z drugiej strony jak ma być za drogo to lepiej gdzieś indziej zamówić.---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
![]() Z Nadbystrzyckiej trzeba skręcić w Zakole, a później w pierwszą uliczkę w prawo.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2011-02-16 o 22:29 |
||
|
|
|
#4768 |
|
Rozeznanie
|
Może natknęłyście się gdzieś na olejek herbaciany..?
|
|
|
|
#4769 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oraz na zabiegu Fango,podczas którego można zasnąć (jest klimacik).Każdy zabieg kosztował 25 zł. Dostaje się jednorazowe klapki, dają także szlafroki (ale już trochę sprane, czasem dziurawe ) oraz ręczniki.Każdy ma szafkę na klucz.Basen z białą glinką niestety nie dla mnie, bo źle się czuję jak tak gorąco... ![]() Na basenie dużo ludzi. I polecam odwiedzić koniecznie Pijalnię Czekolady Wedel [/QUOTE]Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja po prostu kupowałam w aptece.
|
|
|
#4770 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.

(

(jest klimacik).Każdy zabieg kosztował 25 zł. Dostaje się jednorazowe klapki, dają także szlafroki (ale już trochę sprane, czasem dziurawe
) oraz ręczniki.Każdy ma szafkę na klucz.

, ale z drugiej strony jak ma być za drogo to lepiej gdzieś indziej zamówić.