Rozstanie z facetem - część 15 :( - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-16, 13:09   #4171
Fubizka
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(

Cytat:
Napisane przez krolowazimy Pokaż wiadomość

Fubizka, ja nie wiem, o co Ci w ogóle chodzi?

Dziewczyny cierpią, ich życie straciło sens. Pan z nimi zerwał, teraz do końca życia będą gniły w samotności, bo nikt ich nie zachce! W dodatku one by nawet nikogo nie chciały, bo przecież ten ich były, który ma je w nosie, był najwspanialszy, jedyny!

Darowałabyś sobie te brzytkie wycieczki osobiste i oddałabyś się zbiorowym utyskiwaniom. Inaczej nie będziesz naszom przyjaciółką i nie chcemy Cię w wontku!

DZIEWCZYNY!!!!
Mój eks odszedł z mojego życia rok temu bez jednego dnia. Tak strasznie cierpię. Tak strasznie cierpię, że denerwuje mnie nawet dźwięk mojego lapka.
Nic już nie jest takie, jak było. Świat utracił swe kolorowe barwy. Wiatr przestał muskać mą twarz. Deszcz pada w mej duszy. Umieram każdego dnia, wypalam się niczym zapalona zapałka.
Nigdy nikogo nie pokocham, jak jego
No tak to właśnie od paru ładnych dni wygląda i nie dziwię się, że niektórzy nie wytrzymali ciśnienia

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj chyba idę do fryzjera Tzn. idę na pewno, ale nie wiem czy moja fryzjerka będzie miała czas, bo się nie zapisywałam
Ja byłam wczoraj i jestem mega zadowolona, w końcu znalazłam salon, który nie tylko dobrze ścina, ale i dobrze farbuje (poprzednio fryzjerka zrobiła mi "brąz" tak, że odrost miałam rudy a resztę czarną ), ale i w ogóle dobrze się tam czuję, fryzjerki są super i jak długo siedzę, to nawet kawę zaproponują, no i u góry jest solarium, więc można sobie w ogóle zrobić dzień świstaka

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Fuck, doszłam do wniosku, że jeśli dalej będę sobie tak olewać studia i w ogóle to wywalą mnie na zbity py*sk. Do piątku trzeba odnieść indeksy do dziekanatu a ja dalej mam niezaliczony przedmiot (ćwiczenia). Miałam iść dzisiaj, olałam sprawę a teraz siedzę i beczę przez moją głupotę. Babka powiedziała w sekretariacie, że na katedrze w tym tyg już nikogo nie będzie kto mógłby mnie przepytać. Noo świetnie.. Mogłam dzisiaj jechać to zdać, mieć to z głowy. Ale nie eeee, wczoraj cały dzień siedziałam na kompie a mogłam się uczyć. Jestem nieodpowiedzialna, chciałabym cofnąć czas żeby dzisiaj móc tam jeschać to zaliczyć. Za późno..
No to bejbe zamiast siedzieć i ryczeć, to weź d w troki, naucz się dzisiaj, czego miałaś się nauczyć a jutro idziesz i z taką minką mówisz, że chcesz zaliczać a na wczoraj wymyśl sobie jakąś dobrą i wiarygodną wymówkę! A indeks zawsze można złożyć później, jesteś na 1 roku? Serio, nie tylko w kwestii facetów, siedzenie na krześle i ryczenie pomaga tylko wtedy jak się ma poniżej 3 lat, wtedy przyjdzie mama i wszystko naprawi, zmieni pieluchę itd, później już trzeba DZIAŁAĆ a nie ryczeć
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 13:10   #4172
watermelon
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość
U mnie to samo, zimno, lodowato wręcz i zachmurzyło się ;/ nienawidzę takiej pogody, chcę już wiosnę.

Idę się czymś zająć, poodkurzam, włączę pranie
może w bieliźnie poukładam bo nic nie umiem znaleźć. Ostatnio układałam ubraniach, wszystko poukładałam kolorystycznie ;p;p

Niedługo trzeba będzie się pakować powoli do Wrocławia / za tydzień się przeprowadzam i trochę się boję tam mieszkać ... /

Ja mieszkam we Wroclawiu, dokladnie akademiku, zapraszam
Stary 2011-02-16, 13:19   #4173
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
Weź mnie nie denerwuj
nie denerwuje
Mówie całkiem serio...
Nie mam nerwów juz do forum...Przez robotę jestem zestresowana i nie mam ochoty się dołować bo wylazłam w końcu na prostą

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Wypraszam sobie, odpisywałam prawie na wszystko
Ojjjjjj na moje nie

Nie widzę sensu postowania skoro ginie w natłoku innych "tęskno=płaczących" postów o eks
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 13:24   #4174
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cecilia89 Pokaż wiadomość
Masz rodzinę/znajomych we Wrocławiu? Jeśli tak, byłoby ci łatwiej. Poza tym to bardzo piękne miasto

Nie mam
jednego mogę powiedzieć przyjaciela ze studiów i paru znajomych, z którym od półtora roku nie utrzymuje kontaktów. Kilku facetów z którymi się spotykałam , 2 byłych i hmmm snowboardzistę

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
Napisane przez watermelon Pokaż wiadomość
Ja mieszkam we Wroclawiu, dokladnie akademiku, zapraszam

fajnie
ja mieszkałam 2 lata, zrezygnowałam na rok ze studiów ze względów osobistych i teraz wracam
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 13:35   #4175
kopamatakawa
Rozeznanie

Hejka. Przeczytałam wasze odpowiedzi. Trochę źle pytanie sformułowałam, ale nic to. Sprawa wygląda tak, że tym laskom, które chcą za wszelką cenę, nawet własnej godności nie będę doradzać, bo jak tu widzę, to nie ma żadnego sensu, bo i tak zrobią jak chcą. Jak mnie wkurzą, to ochrzanię i tyle będzie. Jeśli chodzi o całą resztę, to luz, damy radę nie ryczeć i nie płaszczyć się przed byłymi

Malla
, Ty to od razu byś harem męski chciała mieć, łobuziaro Ty

Eksio mi się śnił dziś nie wiem po co, na szczęście już mnie to nie rusza Fajna taka ulga.

juniorka weź nie odchodź, bo masakra będzie i jeden wielki lament!
Stary 2011-02-16, 13:44   #4176
Fubizka
Zakorzenienie

Mi się zaczyna robić lwia zmarszczka (pewnie od wkuwiania się na co niektóre lamenty! ) i teraz zastanawiam się... Czy jakieś kosmetyki, wypełniacze itd coś dadzą? Czy nie ma sensu i lepiej zainwestować w jakiś inwazyjny zabieg? Tak patrzę na nią w lusterku, to nie jest jakoś bardzo głęboka, ale na zdjęciach np przy bocznym świetle widać ją bardzo . Jak się raz zjarałam na słońcu (mój błąd ) i skóra mi trochę opuchła, to ta zmarszczka się całkowicie wygładziła i gęba mi wyglądała dobrych kilka lat młodziej. Jak się pozbyć tego dziadostwa, póki nie jest nie wiadomo jak głębokie? Za parę lat, to już pewnie będzie gorzej wyglądać
Stary 2011-02-16, 13:44   #4177
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kopamatakawa Pokaż wiadomość
Eksio mi się śnił dziś nie wiem po co, na szczęście już mnie to nie rusza Fajna taka ulga.
A mi 4 noce z rzędu śni się moja zmarła babcia i opowiada mi jak jej jest po śmierci.

Cytat:
Właśnie!

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 13:50   #4178
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Hejka. Przeczytałam wasze odpowiedzi. Trochę źle pytanie sformułowałam, ale nic to. Sprawa wygląda tak, że tym laskom, które chcą za wszelką cenę, nawet własnej godności nie będę doradzać, bo jak tu widzę, to nie ma żadnego sensu, bo i tak zrobią jak chcą. Jak mnie wkurzą, to ochrzanię i tyle będzie. Jeśli chodzi o całą resztę, to luz, damy radę nie ryczeć i nie płaszczyć się przed byłymi

Właśnie dlatego nie mogę już pisać...
Wyszłam ze swojego doła między innymi przez historie dziewczyn na tym forum ale nie mogię juz normalnie nie mogię wysłuchiwać tych bzdur,głupot i płaczu za eksami tyranami
No ileż można się poniżać??
Ja nie mam nerwów do takiego bezczynnego patrzenia...
Jak chcą niech się staczają nie wnikam w to bo znowu wyjdę na starą zazdrosną małpę

nie odchodzę...Ale nie wiem czy będe się udzielać cały czas bo i tak bez echa przechodzi między płaczliwymi postami
A niech sobie będzie lament
Jak chcą lamentować i płakać ich sprawa...
Jak nie chcą pomocy tylko wypłakiwania po eksowego to proszę bardzo
Cytat:
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
Stary 2011-02-16, 14:01   #4179
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez d0lcevita Pokaż wiadomość
ja jestem umówiona na piatek...idę polblondzić się bardziej
Mnie też korci zrobić jakiś kolor, ale chciałabym obciąć, mieć zdrowe i ich nie niszczyć farbowaniem
Kiedyś się farbowałam na blond przez jakiś rok, ciągle prostowałam i potem żałowałam Teraz się wzięłam za odżywianie ich, bez przerwy jakieś maseczki, odżywki, olejki kupuję
Tylko są już za długie (i do tego dość grube i gęste), bo mycie (+ nałożenie odżywki) zajmuje mi 20min, a suszenie z 40 min

Cytat:
Napisane przez martuska2o Pokaż wiadomość
Moje też
Żeby nie było, że ktoś jest tu zaniedbywany, odpisuję
Cytat:
Napisane przez martuska2o Pokaż wiadomość
I też idę zaraz do dentysty hehe u mnie to już wizyta standardowa
Poza tym jestem niewyspana po nocce w pracy
i ojciec mnie denerwuje
a za oknem świeci piękne słońce.
No, ale co z tego jak zimno w kit
Ja się wybieram pod koniec lutego
Kładź się spać
Mój też dzisiaj jest wkurzający
Ja jak wstałam to myślałam, że tak ciepło będzie i śnieg się roztopi, a tu taki mróz, że nawet nie chce mi się wychodzić z psem

I trochę pokolorowałam wątek

Cytat:
Napisane przez Cecilia89 Pokaż wiadomość
A ja niedługo jadę do miasta.
U mnie zachmurzyło się I zimno!!!
To u mnie chociaż słońce świeci

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Ja byłam wczoraj i jestem mega zadowolona, w końcu znalazłam salon, który nie tylko dobrze ścina, ale i dobrze farbuje (poprzednio fryzjerka zrobiła mi "brąz" tak, że odrost miałam rudy a resztę czarną ), ale i w ogóle dobrze się tam czuję, fryzjerki są super i jak długo siedzę, to nawet kawę zaproponują, no i u góry jest solarium, więc można sobie w ogóle zrobić dzień świstaka
Ja jednak postanowiłam zadzwonić i umówiłam się na 17
Też zawsze sobie chwalę ten salon, bo jak się powie np. 2 cm, to się nie wychodzi z włosami krótszymi o 15
Chociaż teraz chcę je bardziej skrócić
Cytat:
No to bejbe zamiast siedzieć i ryczeć, to weź d w troki, naucz się dzisiaj, czego miałaś się nauczyć a jutro idziesz i z taką minką mówisz, że chcesz zaliczać a na wczoraj wymyśl sobie jakąś dobrą i wiarygodną wymówkę! A indeks zawsze można złożyć później, jesteś na 1 roku? Serio, nie tylko w kwestii facetów, siedzenie na krześle i ryczenie pomaga tylko wtedy jak się ma poniżej 3 lat, wtedy przyjdzie mama i wszystko naprawi, zmieni pieluchę itd, później już trzeba DZIAŁAĆ a nie ryczeć
Jestem za
Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
Nie widzę sensu postowania skoro ginie w natłoku innych "tęskno=płaczących" postów o eks
Ja mam nadzieję, że zdasz nam czasem relację co tam u Ciebie

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.

Edytowane przez mrytka
Czas edycji: 2011-02-16 o 14:05
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 14:01   #4180
kopamatakawa
Rozeznanie

juniorka na całe szczęście trafiają tu też dziewczyny, które chcą żeby eks wrócił i płaczą za nim, ale nie upokarzają się przed nim wypisując różne głupoty i latając za nimi jak kot z pęcherzem. Dla takich dziewczyn ja tu zostanę Chociaż sama się do końca chyba jeszcze nie ogarnęłam.
Stary 2011-02-16, 14:08   #4181
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
juniorka na całe szczęście trafiają tu też dziewczyny, które chcą żeby eks wrócił i płaczą za nim, ale nie upokarzają się przed nim wypisując różne głupoty i latając za nimi jak kot z pęcherzem. Dla takich dziewczyn ja tu zostanę Chociaż sama się do końca chyba jeszcze nie ogarnęłam.
Ja mocno postanowiłam,że nie odezwę się i sie nie odezwałam
On od ost.czwartku dał sobie spokój chyba ale nie chwalę przed zachodem słońca bo jeszcze może się odezwać ale jestem na to przygotowana psychicznie...

Mrycia zdycham i umieram...Staram sie dopchnąć do ginekologa ale wolne terminy dopiero na koniec marca
A ja z każdym dniem coraz gorzej się czuję;/
Ciąże wykluczyłam bo test zrobiony po 1.5 miesiąca był negatywny,okres mam normalnie od 2 miesiecy..
Ale mam straszne bóle jajników,pod żebrami i brzucha...W dodatku drętwieje mi mały palec u ręki Wydaje mi sie,ze stres w pracy też wpływa na to albo rozwaliłam sobie żołądek po ostatnim tygodniowym wysiłku bez jedzenia
Idę dzisiaj do przychodni zobaczymy co powie lekarz
Cytat:
Stary 2011-02-16, 14:09   #4182
Cecilia89
Zadomowienie

U mnie nieśmiało słońce wygląda zza chmur

juniorka, warto zostać chociaż dla tych dziewczyn, które nie płaszczą się przed swoimi eksami.
Cecilia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 14:11   #4183
bezsensownax
Przyczajenie

Cytat:
Ja właśnie tak się zachowywałam, latałam jak głupia. Na szczęście teraz nawet nie mam takich pomysłów bo za każdym razem jak się do niego odezwę (czego baaardzo staram się nie robić i mi się w 99% udaje) albo cokolwiek, to czuję się żałośnie. Tak więc o wiele lepiej jest się nie odzywać
bezsensownax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 14:11   #4184
Fubizka
Zakorzenienie

juniorka zrób sobie usg dopochwowe, koszt nie jest taki strasznie wysoki
Stary 2011-02-16, 14:12   #4185
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
A mi 4 noce z rzędu śni się moja zmarła babcia i opowiada mi jak jej jest po śmierci.
I jak jest?
Stary 2011-02-16, 14:12   #4186
mimimka
Zadomowienie

Hmmm, co dzis porabiam?
Ide na poczte wyslac paczke, pozniej chyba sie przespie bo za wczesnie wstalam i spac mi sie chce, a wieczorem ide z kolezanka do kina

Nowy kolega napisal mi dzis smsa, ze nie moze sie skupic na pisaniu pracy i to chyba moja sprawka
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!!
mimimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 14:16   #4187
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Mrycia zdycham i umieram...Staram sie dopchnąć do ginekologa ale wolne terminy dopiero na koniec marca
W mojej przychodni to się na głupie pobranie krwi czekało w kolejce po 2-3h Już nie mówiąc o wizycie do jakiegoś specjalisty.. I się wkurzyłam i znalazłam taką mała przychodnię na takim osiedlu. Jest tam i laboratorium i ginekolog i nigdy nie czekałam do ginekologa dłużej niż tydzień (bo przyjmuje tylko 3 razy w tygodniu). Kolejek nie ma i aż się chce do lekarza chodzić
Może rozejrzyj się za jakaś inną przychodnią?

Cytat:
A ja z każdym dniem coraz gorzej się czuję;/
Ciąże wykluczyłam bo test zrobiony po 1.5 miesiąca był negatywny,okres mam normalnie od 2 miesiecy..
Ale mam straszne bóle jajników,pod żebrami i brzucha...W dodatku drętwieje mi mały palec u ręki Wydaje mi sie,ze stres w pracy też wpływa na to albo rozwaliłam sobie żołądek po ostatnim tygodniowym wysiłku bez jedzenia
Idę dzisiaj do przychodni zobaczymy co powie lekarz
Stres, przemęczenie w pracy też mogło tak na Ciebie zadziałać. Ale właśnie najlepiej będzie jak lekarz Ci zleci jakieś badania i się dowiesz. Oby raz dwa przeszło

.

Edytowane przez mrytka
Czas edycji: 2011-02-16 o 14:18
Stary 2011-02-16, 14:18   #4188
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
juniorka zrób sobie usg dopochwowe, koszt nie jest taki strasznie wysoki
Jak sie dopcham do gina to zrobię wszystko...
W życiu sie tak strasznie nie czułam
A na co to w ogóle??
Mnie się wydaje,ze zapalnie jajników mam albo je przeziebiłam bo głupia zamiast leczyć przy pierwszych objawach to tak zostawiłam nadżerkę i teraz mam
Cytat:
Stary 2011-02-16, 14:19   #4189
WhiteCherry
Zakorzenienie

ja pisałam tutaj nie raz, że jest mi ciężko, czuje ciągle żal, mam ochotę do niego napisać, że inni faceci mnie nie interesują, ale ...

... przez cały ten czas ANI RAZU nie odezwałam sie do niego w momencie gdy on zaczął olewać mnie - ja zaczęłam olewać go;

sprawiam idealne wrażenie osoby, po której cała ta sprawa spłynęła jak po kaczce ;] a przynajmniej w jego oczach tak wyglądam. Bo ile nerwów zjadłam i zjadam - to sama najlepiej wiem

zjedzmniebejbe - a mi nauka nawet pomagała, tzn, pozwalała odciągnąć myśli
Stary 2011-02-16, 14:20   #4190
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
I jak jest?
Dziś mi opowiadała, że przed śmiercią śnił jej się dzik i to był straszny sen. Siedziała i mi to opowiadała, tak mi się śniło. Te moje sny nie są w ogóle straszne, nie boję się w nich babci pomimo tego, że wiem, że nie żyje. Jednak to niesamowite.

Stary 2011-02-16, 14:20   #4191
marchewa0007
Raczkowanie

Cytat:
[COLOR=RoyalBlue]
Właśnie dlatego nie mogę już pisać...
Wyszłam ze swojego doła między innymi przez historie dziewczyn na tym forum ale nie mogię juz normalnie nie mogię wysłuchiwać tych bzdur,głupot i płaczu za eksami tyranami
No ileż można się poniżać??
Ja nie mam nerwów do takiego bezczynnego patrzenia...
Jak chcą niech się staczają nie wnikam w to bo znowu wyjdę na starą zazdrosną małpę
W sumie to rozumiem... Jak przyszłam tu na początku i lamentowałam trochę to nie przeszkadzały mi te historie i grupowe rozpacze bo sama przyszłam tu taka biedna, przkonana o tym, że był wyjatkowy i tylko z nim było mi tak dobrze i że z nikim już nie będę szczęsliwa i srutututu.... No i wtedy mi to nie przeszkadzało a wręcz pomagało. Chyba w pierwszej chwili chce się poczuć, że nie jest się jedynym w takiej sytuacji, że niektórzy mają podobnie.
Jak zaczęłam się podnośic to powiem szczerze, że omijałam niektóre posty dziewczyn które są już tu jakiś czas a które to posty zaczynały się od takich smutów. Dla swojego dobra, po prostu. Zauważyłam niestety, że to mnie dołuje, że we mnie też wywołuje wspomnienia jak któraś tam z kolei zachwycała się jaki to ON nie był. To fakt... tak było. Jeszcze chyba w niedziele był taki incydent, że na mnie i na moje myślenie to się przerzuciło
Ale mam nadzieję, że to po prostu mija i minie...
Dlatego nie odchodzcie tu zaraz wszystkie bo z tego wątku to naprawde już nic nie zostanie.

A ja idę poczytać ksiązkę, poleżeć, może się prześpię bo wieczorkiem planuję wyjść...

OtTakaJa jednak to miło, że teraz w snach ją spotykasz, nie? Tym bardziej, że jak mówisz nie boisz się ani nic.

Edytowane przez marchewa0007
Czas edycji: 2011-02-16 o 14:29
marchewa0007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 14:29   #4192
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Jak sie dopcham do gina to zrobię wszystko...
W życiu sie tak strasznie nie czułam
A na co to w ogóle??
Mnie się wydaje,ze zapalnie jajników mam albo je przeziebiłam bo głupia zamiast leczyć przy pierwszych objawach to tak zostawiłam nadżerkę i teraz mam
Wiesz co, ja to bym zrobiła prywatnie, w zależności w gdzie mieszkasz, to kosztuje 60-120zł, warte wydania na swoje własne zdrowie. Bo na fundusz to pewnie będziesz czekać i czekać a z zapaleniem jajników, to można i na oddziale wylądować

Czy wszystkie jesteście takie młodziutkie i gładkie, że nikt nic nie poradzi na moją zmarszczkę ?
Stary 2011-02-16, 14:32   #4193
Malla
Nie depcze krokusów

Poprosiłam eksa (teraz już się przesunął na eks-eksa), by przyjechał dziś na noc, nie śpię i nie jem od tygodnia. Ktoś mnie musi pilnować, mam już problemy z kontaktowaniem, nawet tramwaj przytrzasnął mnie drzwiami, bo instynkt nie zareagował, by nie wchodzić, gdy się zamykały.
Cytat:
Dziś mi opowiadała, że przed śmiercią śnił jej się dzik i to był straszny sen. Siedziała i mi to opowiadała, tak mi się śniło. Te moje sny nie są w ogóle straszne, nie boję się w nich babci pomimo tego, że wiem, że nie żyje. Jednak to niesamowite.
Ciekawe doświadczenie.

Fubizka - hmm... kwasy?

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2011-02-16 o 14:33
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 14:32   #4194
marchewa0007
Raczkowanie

Cytat:
Czy wszystkie jesteście takie młodziutkie i gładkie, że nikt nic nie poradzi na moją zmarszczkę ?
Z chęcią bym pomogła i doradziła no ale nie mam o tym zielonego pojęcia

Cytat:
Poprosiłam eksa (teraz już się przesunął na eks-eksa), by przyjechał dziś na noc, nie śpię i nie jem od tygodnia. Ktoś mnie musi pilnować, mam już problemy z kontaktowaniem, nawet tramwaj przytrzasnął mnie drzwiami, bo instynkt nie zareagował, by nie wchodzić, gdy się zamykały.
Malla... Ty mnie nie zamartwiaj... bo ja do tego Krakowa przyjadę i będę Cię pilnować ;D

Edytowane przez marchewa0007
Czas edycji: 2011-02-16 o 14:33
Stary 2011-02-16, 14:37   #4195
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marchewa0007 Pokaż wiadomość
Ale mam nadzieję, że to po prostu mija i minie...
Dlatego nie odchodzcie tu zaraz wszystkie bo z tego wątku to naprawde już nic nie zostanie.
No bo tuż ro rozstaniu to można sobie polamentować, a czasami nawet trzeba się wygadać, wywalić wszystkie żale, popłakać, żeby się zrobiło lżej. U jednych ten okres trwa krócej, u innych dłużej, ale musi być połączony z brakiem kontaktu z exem, żeby to miało sens. No i kiedyś z tego dołka trzeba wyjść i nie robić z szukania pretekstów do kontaktu z exem nadrzędnego celu życia.

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Cytat:
Mi się kiedyś mój dziadek bardzo często śnił, a po jego śmierci od 8 lat przyśnił mi się chyba tylko raz.
Cytat:
Biedna Malla
Eks-eks przyjedzie?
Cytat:
Malla... Ty mnie nie zamartwiaj... bo ja do tego Krakowa przyjadę i będę Cię pilnować ;D
Trzeba będzie

.
Stary 2011-02-16, 14:38   #4196
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:

Ciekawe doświadczenie.

Fubizka - hmm... kwasy?
Malla, bo Ci sondę założą! Do snu się nie zmusisz, ale do jedzenia trzeba, zresztą jedzenie, to endorfiny a powinnaś je czerpać skąd popadnie, może jakaś fototerapia? Wiem, że to nie sprawi, że Ci zmartwienia odejdą, ale może fizycznie organizm trochę odżyje, mi to pomagało (tylko i wyłącznie fizycznie, ale zawsze).
Stary 2011-02-16, 14:40   #4197
marchewa0007
Raczkowanie

Cytat:
No i kiedyś z tego dołka trzeba wyjść
Bardzo się cieszę, że już w takim dołku nie jestem
Także dziewczyny! Brać się w garść, odciąć się od głąbów i zacząc wychodzić na prostą, a przynajmniej ZACZĄĆ SIĘ STARAĆ!
Stary 2011-02-16, 14:43   #4198
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Bardzo się cieszę, że już w takim dołku nie jestem
My też się bardzo cieszymy

Cytat:
Także dziewczyny! Brać się w garść, odciąć się od głąbów i zacząc wychodzić na prostą, a przynajmniej ZACZĄĆ SIĘ STARAĆ!
Dokładnie
Same starania, to już dużo Najgorsze co można zrobić, to nie robić nic i mówić "bo mi się i tak nie udaaaa"

.
Stary 2011-02-16, 14:46   #4199
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
OtTakaJa jednak to miło, że teraz w snach ją spotykasz, nie? Tym bardziej, że jak mówisz nie boisz się ani nic.
Cytat:
Ciekawe doświadczenie.
Tęsknie za nią i wcale nie przeszkadza mi, że śni mi się co noc.

Stary 2011-02-16, 14:56   #4200
ilo16na
Zakorzenienie

Eh Malla.. u Ciebie tak zle a ja jeszcze tylek trulam na PW(ale pozytywnymi wiesciami)
Masz jesc-musisz-i tak jestes szczuplutka

Wrocilam od dentysty-juz nie musze tam chodzic-plomba zrobiona..ufff

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Cytat:

Dokładnie
Same starania, to już dużo Najgorsze co można zrobić, to nie robić nic i mówić "bo mi się i tak nie udaaaa"
Ja tak robilam.. Siedzialam ryczalam opowiadalam jak mi zle.. i nic z tym nie robilam.
Obecnie mi sie udalo bo ruszylam dupe spotykalam sie z ludzmi..gadalam z ludzmi z mieszkania nie nudzilam sie

(szczerze wyzalilam sie kolezankom z grupy i powiedzialy ze to dobrze ze sie rozstalismy i to byl dupek)

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości