|
|
#4171 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
Cytat:
Cytat:
), ale i w ogóle dobrze się tam czuję, fryzjerki są super i jak długo siedzę, to nawet kawę zaproponują, no i u góry jest solarium, więc można sobie w ogóle zrobić dzień świstaka ![]() Cytat:
mówisz, że chcesz zaliczać a na wczoraj wymyśl sobie jakąś dobrą i wiarygodną wymówkę! A indeks zawsze można złożyć później, jesteś na 1 roku? |
|||
|
|
|
#4172 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mieszkam we Wroclawiu, dokladnie akademiku, zapraszam
|
|
#4173 |
|
Wtajemniczenie
|
nie denerwuje
![]() Mówie całkiem serio... Nie mam nerwów juz do forum...Przez robotę jestem zestresowana i nie mam ochoty się dołować bo wylazłam w końcu na prostą Ojjjjjj na moje nie ![]() Nie widzę sensu postowania skoro ginie w natłoku innych "tęskno=płaczących" postów o eks
|
#4174 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie mam ![]() jednego mogę powiedzieć przyjaciela ze studiów i paru znajomych, z którym od półtora roku nie utrzymuje kontaktów. Kilku facetów z którymi się spotykałam , 2 byłych i hmmm snowboardzistę ![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- fajnie ![]() ja mieszkałam 2 lata, zrezygnowałam na rok ze studiów ze względów osobistych i teraz wracam
|
|
|
|
|
#4175 |
|
Rozeznanie
|
Hejka. Przeczytałam wasze odpowiedzi. Trochę źle pytanie sformułowałam, ale nic to. Sprawa wygląda tak, że tym laskom, które chcą za wszelką cenę, nawet własnej godności nie będę doradzać, bo jak tu widzę, to nie ma żadnego sensu, bo i tak zrobią jak chcą. Jak mnie wkurzą, to ochrzanię i tyle będzie. Jeśli chodzi o całą resztę, to luz, damy radę nie ryczeć i nie płaszczyć się przed byłymi
Malla, Ty to od razu byś harem męski chciała mieć, łobuziaro Ty Eksio mi się śnił dziś nie wiem po co, na szczęście już mnie to nie rusza Fajna taka ulga.juniorka weź nie odchodź, bo masakra będzie i jeden wielki lament!
|
#4176 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się zaczyna robić lwia zmarszczka (pewnie od wkuwiania się na co niektóre lamenty!
) i teraz zastanawiam się... Czy jakieś kosmetyki, wypełniacze itd coś dadzą? Czy nie ma sensu i lepiej zainwestować w jakiś inwazyjny zabieg? Tak patrzę na nią w lusterku, to nie jest jakoś bardzo głęboka, ale na zdjęciach np przy bocznym świetle widać ją bardzo . Jak się raz zjarałam na słońcu (mój błąd
|
|
|
|
#4177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie! |
|
|
|
|
#4178 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właśnie dlatego nie mogę już pisać... Wyszłam ze swojego doła między innymi przez historie dziewczyn na tym forum ale nie mogię juz normalnie nie mogię wysłuchiwać tych bzdur,głupot i płaczu za eksami tyranami No ileż można się poniżać?? Ja nie mam nerwów do takiego bezczynnego patrzenia... Jak chcą niech się staczają nie wnikam w to bo znowu wyjdę na starą zazdrosną małpę ![]() nie odchodzę...Ale nie wiem czy będe się udzielać cały czas bo i tak bez echa przechodzi między płaczliwymi postami ![]() A niech sobie będzie lament ![]() Jak chcą lamentować i płakać ich sprawa... Jak nie chcą pomocy tylko wypłakiwania po eksowego to proszę bardzo ![]()
|
|
#4179 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Mnie też korci zrobić jakiś kolor, ale chciałabym obciąć, mieć zdrowe i ich nie niszczyć farbowaniem
![]() Kiedyś się farbowałam na blond przez jakiś rok, ciągle prostowałam i potem żałowałam Teraz się wzięłam za odżywianie ich, bez przerwy jakieś maseczki, odżywki, olejki kupuję ![]() Tylko są już za długie (i do tego dość grube i gęste), bo mycie (+ nałożenie odżywki) zajmuje mi 20min, a suszenie z 40 min Żeby nie było, że ktoś jest tu zaniedbywany, odpisuję ![]() Cytat:
![]() Kładź się spać ![]() Mój też dzisiaj jest wkurzający ![]() Ja jak wstałam to myślałam, że tak ciepło będzie i śnieg się roztopi, a tu taki mróz, że nawet nie chce mi się wychodzić z psem ![]() I trochę pokolorowałam wątek ![]() To u mnie chociaż słońce świeci ![]() Cytat:
Też zawsze sobie chwalę ten salon, bo jak się powie np. 2 cm, to się nie wychodzi z włosami krótszymi o 15 ![]() Chociaż teraz chcę je bardziej skrócić ![]() Cytat:
Cytat:
. "Pragnienia łamią nam serce, męczą nas. Pożądanie rujnuje nam życie. Ale jeśli chodzi o pragnienia, najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą." . Edytowane przez mrytka Czas edycji: 2011-02-16 o 14:05 |
||||
|
|
|
#4180 |
|
Rozeznanie
|
juniorka na całe szczęście trafiają tu też dziewczyny, które chcą żeby eks wrócił i płaczą za nim, ale nie upokarzają się przed nim wypisując różne głupoty i latając za nimi jak kot z pęcherzem. Dla takich dziewczyn ja tu zostanę
Chociaż sama się do końca chyba jeszcze nie ogarnęłam.
|
#4181 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() On od ost.czwartku dał sobie spokój chyba ale nie chwalę przed zachodem słońca bo jeszcze może się odezwać ale jestem na to przygotowana psychicznie... Mrycia zdycham i umieram...Staram sie dopchnąć do ginekologa ale wolne terminy dopiero na koniec marca A ja z każdym dniem coraz gorzej się czuję;/ Ciąże wykluczyłam bo test zrobiony po 1.5 miesiąca był negatywny,okres mam normalnie od 2 miesiecy.. Ale mam straszne bóle jajników,pod żebrami i brzucha...W dodatku drętwieje mi mały palec u ręki Wydaje mi sie,ze stres w pracy też wpływa na to albo rozwaliłam sobie żołądek po ostatnim tygodniowym wysiłku bez jedzenia Idę dzisiaj do przychodni zobaczymy co powie lekarz
|
|
#4182 |
|
Zadomowienie
|
U mnie nieśmiało słońce wygląda zza chmur
![]() juniorka, warto zostać chociaż dla tych dziewczyn, które nie płaszczą się przed swoimi eksami.
|
#4183 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4184 |
|
Zakorzenienie
|
juniorka zrób sobie usg dopochwowe, koszt nie jest taki strasznie wysoki
|
|
|
|
#4185 |
|
Nie depcze krokusów
|
I jak jest?
|
|
#4186 |
|
Zadomowienie
|
Hmmm, co dzis porabiam?
Ide na poczte wyslac paczke, pozniej chyba sie przespie bo za wczesnie wstalam i spac mi sie chce, a wieczorem ide z kolezanka do kina ![]() Nowy kolega napisal mi dzis smsa, ze nie moze sie skupic na pisaniu pracy i to chyba moja sprawka
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
#4187 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Już nie mówiąc o wizycie do jakiegoś specjalisty.. I się wkurzyłam i znalazłam taką mała przychodnię na takim osiedlu. Jest tam i laboratorium i ginekolog i nigdy nie czekałam do ginekologa dłużej niż tydzień (bo przyjmuje tylko 3 razy w tygodniu). Kolejek nie ma i aż się chce do lekarza chodzić ![]() Może rozejrzyj się za jakaś inną przychodnią? ![]() Cytat:
. "Pragnienia łamią nam serce, męczą nas. Pożądanie rujnuje nam życie. Ale jeśli chodzi o pragnienia, najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą." . Edytowane przez mrytka Czas edycji: 2011-02-16 o 14:18 |
||
|
|
|
#4188 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W życiu sie tak strasznie nie czułam ![]() A na co to w ogóle?? Mnie się wydaje,ze zapalnie jajników mam albo je przeziebiłam bo głupia zamiast leczyć przy pierwszych objawach to tak zostawiłam nadżerkę i teraz mam
|
|
#4189 |
|
Zakorzenienie
|
ja pisałam tutaj nie raz, że jest mi ciężko, czuje ciągle żal, mam ochotę do niego napisać, że inni faceci mnie nie interesują, ale ...
... przez cały ten czas ANI RAZU nie odezwałam sie do niego w momencie gdy on zaczął olewać mnie - ja zaczęłam olewać go;sprawiam idealne wrażenie osoby, po której cała ta sprawa spłynęła jak po kaczce ;] a przynajmniej w jego oczach tak wyglądam. Bo ile nerwów zjadłam i zjadam - to sama najlepiej wiem ![]() zjedzmniebejbe - a mi nauka nawet pomagała, tzn, pozwalała odciągnąć myśli
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś mi opowiadała, że przed śmiercią śnił jej się dzik i to był straszny sen. Siedziała i mi to opowiadała, tak mi się śniło. Te moje sny nie są w ogóle straszne, nie boję się w nich babci pomimo tego, że wiem, że nie żyje. Jednak to niesamowite.
|
|
|
|
#4191 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak zaczęłam się podnośic to powiem szczerze, że omijałam niektóre posty dziewczyn które są już tu jakiś czas a które to posty zaczynały się od takich smutów. Dla swojego dobra, po prostu. Zauważyłam niestety, że to mnie dołuje, że we mnie też wywołuje wspomnienia jak któraś tam z kolei zachwycała się jaki to ON nie był. To fakt... tak było. Jeszcze chyba w niedziele był taki incydent, że na mnie i na moje myślenie to się przerzuciło ![]() Ale mam nadzieję, że to po prostu mija i minie... Dlatego nie odchodzcie tu zaraz wszystkie bo z tego wątku to naprawde już nic nie zostanie. A ja idę poczytać ksiązkę, poleżeć, może się prześpię bo wieczorkiem planuję wyjść... ![]() OtTakaJa jednak to miło, że teraz w snach ją spotykasz, nie? Tym bardziej, że jak mówisz nie boisz się ani nic.
Edytowane przez marchewa0007 Czas edycji: 2011-02-16 o 14:29 |
|
|
|
|
#4192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy wszystkie jesteście takie młodziutkie i gładkie, że nikt nic nie poradzi na moją zmarszczkę ?
|
|
|
|
|
#4193 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Poprosiłam eksa (teraz już się przesunął na eks-eksa), by przyjechał dziś na noc, nie śpię i nie jem od tygodnia. Ktoś mnie musi pilnować, mam już problemy z kontaktowaniem, nawet tramwaj przytrzasnął mnie drzwiami, bo instynkt nie zareagował, by nie wchodzić, gdy się zamykały.
Cytat:
Fubizka - hmm... kwasy?
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-02-16 o 14:33 |
|
|
|
|
#4194 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez marchewa0007 Czas edycji: 2011-02-16 o 14:33 |
||
|
|
|
#4195 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Eks-eks przyjedzie? Cytat:
|
|
#4196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do snu się nie zmusisz, ale do jedzenia trzeba, zresztą jedzenie, to endorfiny a powinnaś je czerpać skąd popadnie, może jakaś fototerapia? Wiem, że to nie sprawi, że Ci zmartwienia odejdą, ale może fizycznie organizm trochę odżyje, mi to pomagało (tylko i wyłącznie fizycznie, ale zawsze).
|
|
|
|
|
#4197 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4198 | |
|
Wtajemniczenie
|
My też się bardzo cieszymy
Cytat:
Same starania, to już dużo Najgorsze co można zrobić, to nie robić nic i mówić "bo mi się i tak nie udaaaa"
|
|
#4199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4200 | |
|
Zakorzenienie
|
Eh Malla.. u Ciebie tak zle a ja jeszcze tylek trulam na PW(ale pozytywnymi wiesciami)
Masz jesc-musisz-i tak jestes szczuplutka ![]() Wrocilam od dentysty-juz nie musze tam chodzic-plomba zrobiona..ufff ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
Obecnie mi sie udalo spotykalam sie z ludzmi..gadalam z ludzmi z mieszkania nie nudzilam sie![]() (szczerze wyzalilam sie kolezankom z grupy i powiedzialy ze to dobrze ze sie rozstalismy i to byl dupek)
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.

Tzn. idę na pewno, ale nie wiem czy moja fryzjerka będzie miała czas, bo się nie zapisywałam
), ale i w ogóle dobrze się tam czuję, fryzjerki są super i jak długo siedzę, to nawet kawę zaproponują, no i u góry jest solarium, więc można sobie w ogóle zrobić dzień świstaka 

On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
. Jak się raz zjarałam na słońcu (mój błąd

Teraz się wzięłam za odżywianie ich, bez przerwy jakieś maseczki, odżywki, olejki kupuję 
(30/30)