|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Łona Fajt po raz 13 nadchodzi, bo siatkówka wciąż nas swym pięknem uwodzi
Cytat:
![]()
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
chciałabyś spędzić resztę życia..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3452 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2.03 we Łodzi ![]() ![]() (przypomniałas mi jak jechałam z Anią do Bełka. Patrzę na tel- nieodebrane połaczenie od siostry, więc oddzwaniam: - Hej siostra. Co tam chciałaś? - Ja? - No dzwoniłas do mnie - A nie. To Zosia się telefonem bawiła - A dobra, to spoko - A gdzie jesteś? - W samochodzie. Do Bełchatowa jadę - Aaaa. Mecz dziś gracie? - Tak, gramy ![]() - To powodzenia. Przywieź szybkie 3:0 i 0,7l ![]() Nie zagłebiałam się jeszcze dokładnie ale coś mi się o uszy obiło. Najpierw ganiali po 3 mecze tygodniowo a teraz się szykuje miesięczna przerwa, rajt? Jakoś coś mi się o uszy obiło. A póxniej zakończenie sezonu klubowego siakoś 3 tyg. przed rozpoczciem reprezentacyjnego? Rajt? ![]() ![]() Takie jest Twoje zdanie i Ty się z nim zgadzasz! ![]() Ale ja bym pragła finały. Z resztą jeszcze nie wiem jak to będzie... Nie wiem jak na uczelni i nie wiem jak z kasą :/ Bo obrona mi się wpierdziela a to kupę kasy kosztuje u mnie :/ Chyba, że nie zaliczę tej ekonomii ![]() ![]() Cytat:
![]() Nawet Bjuti się śmiała przy jakims artykule jak Miro P. się wypowiadał ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Amen! ![]() Cytat:
![]() Nic Ci nie umknie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Księdza gra ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3453 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A to da się tak? ![]() Cytat:
![]() Który to jest?? ![]() ![]() Do matki! po imieniu! ![]() Z lubelskich rzeczy to ja znam tylko Full ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3454 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
i tutaj też tak sądzę ![]() a czemu tak wcześnie LŚ, nie mam pojęcia, ale to nie jest dobre, bo najpierw wszystko będzie szybko szybko, a później na mecz będziemy czekać 2 miesiące ![]() Cytat:
![]() ja bym na to nie wpadła ![]() i ode mnie znowu linki ![]() Wywiad z Markiem Kardosem przed meczem ze Skrą, tak uwielbiam cenzurowanie przez PZPS trenerów ![]() I coś co mnie powaliło ![]() 'Wywiad' z Mirosławem Przedpełskim klik ale aż muszę zacytować fragment dla potomności ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() weź Ty nawet tak nie mów, masz zaliczyć ![]() ![]()
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
|
![]() ![]() |
![]() |
#3456 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() I tak mi się wstać nie chciało ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3457 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#3458 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Matko! Ile czytania. Jakoś mi się nie chce... Ale może i czytnę ![]() Jak zobaczyłam tytuł to przypomniał mi się skecz "Jasełka" ![]() "O rety rety, zmieniają się priorytety" ![]() ![]() ![]() ![]() Ej no bez jaj! Kpiny! Kurna skąd go wzięli. Czego mu dospypali do żarcia! Cytat:
No nie no. Teraz to się obrażam ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Ej nie no weźcie. Też skomentuje te ME jak ochłonę ![]() Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2011-02-16 o 13:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no co, wolę żebyś jechała na mecz ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3460 | |
Zakorzenienie
|
okej. później.
![]() oj tam, oj tam. ![]() ja nie lubię. ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() znajdź sobie na modowym. ![]() ej, nie wiem jak się naprawdę nazywa. ![]() ![]() ![]() ![]() helloł. ![]()
![]() |
#3461 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ale ta wystawa to genialna była - i jeszcze w tempo i pięknie na drugą linię ![]() I będziemy znowu jak narkomanki wyglądać. Albo zombie. Dajcie nam meeeecz! ![]() Oj, Mirek, jakie Ty masz jedwabiste poczucie humoru ![]() Młodszy skład? Ale że licealiści, czy gorące dwunastki? A może niemowlaki w pieluchach wystawimy? Przynajmniej osiągną ME of cuteness ![]() Cytat:
![]() Pewnie grzybków nie dostał ![]() edit: Pozwolę sobie przytoczyć inny cycat z Mira: Cytat:
![]()
bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!< ![]() If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere Edytowane przez joaa Czas edycji: 2011-02-16 o 14:19 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3462 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Noo zmieniamy priorytety, będziemy bronić Mistrzostwa Europy młodzieżą, a co, przecież ważniejsza jest LŚ, która jest co roku ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3463 |
Zakorzenienie
|
siemaneczko
![]() mam tyle nauki, ze pała mała...
#3464 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aaaa teeen ![]() ![]() ![]() Siemasz ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() Bo to Maryjusz, ni ![]() HOT13 rzućcie!!!!! To będzie miazga. Będa stac w kwadracie NA rezerwowych zamiast grać ![]() Już ja Ci teraz mogę powiedziec co to za otwór ![]() Cytat:
![]() Ale my się nie znamy ![]() ![]() Oj to kiepsko, kiepsko ![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- ![]() ![]() ![]() Znalazłam ten kalkulator... Ale chyba nie działa ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3465 |
Zakorzenienie
|
idę się pouczyć kilku słówek z ang
![]()
#3466 |
Zakorzenienie
|
A ja obejrzeć VD
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3467 | |
Zakorzenienie
|
a ja sie dzisiaj będę uczyć z wosu.
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3468 |
Zakorzenienie
|
Amy- tam są jakies rozmiary brytyjskie, rozciągliwe, ściśliwe, polskie itd
![]() i wyszło mi: F, G i DD ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Ale znalazłam jeszcze kilka stron i np. na innej wyszło mi E i F ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- A teraz uwaga! Będę przemawiać! Skupcie się! Idę siku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3469 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() co za chujowy dzień ![]() ![]() Amy tego Małeckiego widziałam w złotych kutasach jak byłam w ferie, dwa razy się mijaliśmy ![]() do 18 muszę się nauczyc na poprawę z biologii bo dostałam piękną 1! ![]() to ja idę ![]()
.... Edytowane przez natalyy7 Czas edycji: 2011-02-16 o 15:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3471 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() no chyba ![]() No właśnie, tak czy siak awansujemy, choćbyśmy zagrali jak ostatnie sieroty, dlatego właśnie LŚ należy OLAĆ i walczyć o obronę ME ![]() No ale przecież ja się nie znam ![]() Cytat:
![]() ![]() No właśnie, no bo jak można olać LŚ skoro jest co roku i tak mamy finał, przeca trzeba zagrać na maksa a dać odpocząć na ME, bo przecież one tak naprawdę są nie ważne, liczy się tylko LŚ normalnie drim kam tru ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3472 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ej na serio go lubię. Taka bardzo wdzięczną rolę ma ![]() ![]() Następnym razem jak będe czekac na promotora to zadzwonię do TP. to jest 0 800 więc za darmochę ![]() Cytat:
![]() Nawet jakbym umiała grać jakos wybitnie to wolałabym stac na rezerwowych ![]() Szkoda gadac. Przedpełski jak zwykle farmazony wali. jeszcze zmieni decyzję 28 razy. Zawsze tak jest. Poza tym on ma najwięcej do gadania... Chociaż nie. Właściwie to ma. Znowu SMSa wysle "Andrea, stary druhu. Weź klepnij mnie tam na Ojro rezerwy jakie. Mogą być z ulicy ściągnięci bo staruszków trzeba oszczędzać. Sam rozumiesz. LŚ to nie byle impreza. Musieli grać. No a teraz przydałby się im jakis odpoczynek. Dobrze że to tylko ME to ktoś ich może zastapić" ![]() Spoko. Juz dawno wróciłam ![]() Ale właściwie to znowu chyba muszę iść. Nażłopałam sie kawy ![]() Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2011-02-16 o 16:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3473 |
Zakorzenienie
|
Karola, i w tym momencie właśnie cieszę się, że dostaliśmy Andreę (
![]() ![]()
#3474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No mam nadzieję, że to info są prawdziwe i sprawdzone i jesli chodzi o naciski zarządu to się nie da i będzie robił swoje ![]() ![]() Kij. Będą sukcesy- bedzie sympatia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3475 |
Zakorzenienie
|
ufff, Ci z TP mają szczeście, że naprawili swoją awarie przed 18!
setki serc, jedno bicie ASSECO RESOVIA miłość na całe życie Nie ma ideałów, ale są anioły, które spotyka się tylko raz w życiu. Bo masz w oczach niebo, moje osobiste niebo. To spojrzenie, które daje wiarę w lepsze jutro ban na zakupy kosmetyczne
40 dni czas start - koniec 25.08.2013 |
![]() ![]() |
![]() |
#3476 |
Zakorzenienie
|
Dżizas! Nie miałaś neta????
![]() O nie! I nie ma dziś D jak Debil! Nie obejrzę Andżejka ![]() Niech ktoś mi w końcu powie który mecz będzie transmitowany... Bo nie wiem czy iśc do domu czy zostać po pracy i znaleźc relację w necie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3477 | |||
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Więc ode mnie na dziś: ZAKSA ![]() Czewiki ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za darmo? ![]() Zauważyłam od jakiegoś czasu, że moje pazerstwo (które i tak było pokaźnych rozmiarów) strasznie sie wzmogło ![]() Łeeee. Myślałam, że Skrę jednak dadzą z CZewikami... Zaksa!!!! ![]() ![]() Nie będzie pały bo Tys jest usprawiedliwiona ![]() SKRA!!!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3479 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tiaaa..musiałam wyguglować, bom se zapomniała ![]() Cytat:
![]() ![]()
setki serc, jedno bicie ASSECO RESOVIA miłość na całe życie Nie ma ideałów, ale są anioły, które spotyka się tylko raz w życiu. Bo masz w oczach niebo, moje osobiste niebo. To spojrzenie, które daje wiarę w lepsze jutro ban na zakupy kosmetyczne
40 dni czas start - koniec 25.08.2013 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I wypraszam sobie naśmiewanie się z Bartosza. Czcic mnie tu męża ![]() O mamo. Ja ostatnio na fejsa wlazłam na komórce bo mi się nudziło. Ale Was nie nawiedzam bo by mi kosmiczny rachunek przyszedł jakbym się zasiedziała... A wiem, że bym się zasiedziała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.