|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny do dzieła! Zrzucamy zbędne kilogramy ! ;)
Hej -hej.
Trochę mnie mało. Ale teraz już powinnam być częściej. Przeprowadzka zakończona, klucze zdane. Jutro idę odreagować na łyżwy Pestko no to we dwie walczymy ;> dzisiaj zaczynam. Tylko muszę jeszcze mamę odwiedzić i jak tylko wrócę skakanka i magiczną szóstkę zaczynam. ja chyba też ze 4 razy zaczynałam, nie udało mi się zakończyć, ale i tak efekty widziałam zwykle docieram do 3 tygodnia. Raz do 4. Ja mam psiego przeszkadzacza, jak ćwiczę brzuszki, to się psu przypomina jak bardzo mnie kocha
|
|
|
|
|
#1082 |
|
Zadomowienie
|
mój tak samo
przychodzi i się łasi, kladzie koło nóg, albo głowy
|
|
|
|
|
#1083 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam królika, i robi podobnie.Czasami wchodzi mi na brzuch, albo pod głowę i koniec ćwiczeń. Jak narazie nie daje rady robić brzuszków, po Vacu Line tak niesamowicie bolą mnie mięśnie brzucha, że nawet jak się kłade to boli, a co dopiero wstawać...
|
|
|
|
|
#1084 |
|
Raczkowanie
|
merry => z psem mam dokładnie to samo!
wariat, mój mi się kładzie na brzuchu, albo liże mnie po twarzy w trakcie brzuszków... :PJa zacznę jutro dzisiaj wieczorem. Muszę jeszcze tylko trochę odpocząć, bo wczoraj byłam w... Łodzi! Pojechałam na koncert. Wyruszyłam z Warszawy o 17 i o 5 rano dziś byłam z powrotem. Mówię Wam! Było wspaniale!! Mam zdjęcie z wokalistą Stałam w pierwszym rzędzie na samym środku, wysiniakowali mnie wariaci z tyłu sali, ale było WARTO! I jakie ćwiczenia! Żeby przetrwać, musiałam zapierać się nogą o scenę i rękoma o głośnik. Takie ćwiczenia najlepsze ![]() happys =>jedź do jakiegoś większego kerfa. Ja też zawsze kupowałam zieloną liściastą BioActiv, uwielbiałam ją. Ale teraz rozsmakowałam się w czerwonej i tak trafiłam
|
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane!
no ja już w domku w niemczech... jechaliśmy 12 h! Ale już w domku jestem i jest git a wczoraj na basenie byłam z Moim Dawidem i z przyjaciółką i jej facetem i było suuuuper! i nawet podobałam się sobie w stroju... hehe
|
|
|
#1086 |
|
Zadomowienie
|
pestka no na razie mam
jak będę potrzebować to się porządnie rozejrzę może znajdę
|
|
|
|
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Śmieszne te nasze stwory. Pestko moja też mnie liże po twarzy weekend był za krótki. Ale za to byłam dzisiaj na łyżwach. Rewelacja. No i co raz lepiej mi idzie. Co raz szybciej jeżdżę. No i postanowienie na wiosnę kupuję rolki i fru Pestko a na jakim koncercie byłaś? Tzn. kogo? Malinko basenowe szaleństwa też fajne pozdrawiam i mykam spać
|
|
|
|
|
#1088 |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() Chciałam się pochwalić, że kupiłam już sukienkę na wesele Z wagą na razie bez zmian - jak mi skoczyło w zeszłym tyg. 0,5kg, tak do tej pory jest, ale może jak mi się okres skończy, to mała nadwyżka spadnie.Mój psiak dla odmiany wcale nie jest towarzyski i prawie cały dzień spędza w pozycji śpiącej, chociaż ostatnio odzywa się w nim potrzeba zostania ojcem i skutecznie utrudnia życie domownikom
|
|
|
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
nezka gratuluje zakupu sukienki
ojj tak ja się jest na zakupach to nie zauważa się jaką długą trase się przeszło a czasami jest to duuużo km![]() A ja się chciałam pochwalić, że Moja waga pokazała dziś 56,7... ![]() do celu brakuje mi tylko 1,7 kg... Ale to nie oznacza, że Was opuszczę moje drogie Panie hihiOd jutra będę jeżdziła rowerkiem do pracy co prawda nie jest to daleko, może jakieś 1,5 km ale zawsze coś w dwie strony to już 3 km;D heheKochane Moje składam Wam najserdeczniejsze życzenia z okazji Walentynek ![]() Niech wszystkie się dziś dobrze bawią i te samotne i te co mają partnerów![]()
|
|
|
#1090 |
|
Wtajemniczenie
|
malinka_070190 dzięki
to ja też się pochwalę, że do celu zostały mi już tylko (aż???) 3 kilogramki
|
|
#1091 |
|
Raczkowanie
|
meryy => zespół nazywa się Koniec Świata
Jeśli ich nie znasz, to mogłaś usłyszeć w radiu w wakacje ich singiel z najnowszej płyty "Oranżada", bo troszkę nawet puszczali, ale tak to raczej mało znany zespół. Ale ich uwielbiam I rzadko zaglądają tak blisko stolicy (że o samej Warszawie już nie wspomnę).Ja przyznam, że jestem zdziwiona. Waga pokazuje zupełny zastój, czyli 61, ale za to widzę w lustrze, że zeszczuplałam, albo za ciasne kiedyś spodnie, teraz są luźne... Także nie wiem sama :P
|
|
#1092 |
|
Rozeznanie
|
Witam Was
![]() ![]() Wiecie co zauważyłam, że znika mi celullit i to bardzo się zmniejszył Zaparzyłam sobie właśnie siemie lniane całe i przeczytałam w necie, że siemie lniane ma dużo tłuszczu i może powodować tycie to aż się przestraszyłam bo ja wymyśliłam na wieczór pić Ale w sumie nie widze, żeby w wodzie w szklance pływały jakieś oczka po wierzchu
|
|
#1093 |
|
Raczkowanie
|
Michalinka89 Co do siemia lnianego to myślę, że to raczej nie możliwe..
Od wczoraj mam ferie, tak więc za chwilkę wyjeżdżam w góry, i długo nie będzie mnie na forum Najbardziej boje się tego, że jadę do rodziny, a co się z tym wiąże: jedzenie. Postaram się nie skusić Ale jak mi to wyjdzie...? Nie wiem. "Do zobaczenia" w przyszłym tygodniu
|
|
|
|
|
#1094 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziś zrobiłam królewskie śniadanie niebo w gębie Starłam jałbko czerwone słodkie na tartce do tego owsianka ugotowana dodałam troszke otrąbków i łyżeczka miodu mała, posypałam cynamomen i pestkami słonecznika.. normalnie cud miód i malinki polecam
|
|
|
#1095 |
|
Raczkowanie
|
Minionet => wróć w jednym kawałku! Choć pewnie jak jedziesz do rodziny, to nie pierwszy raz i jeżdżenie na nartach/snowboardzie masz w małym palcu
Superskiego wyjazdu! ![]() Michalinka => pyszności... Ja wczoraj miałam taki dzień, że na każdym kroku wciskano mi słodycze :P Najpierw dostałam batonika od pana, dla którego wypełniłam ankietę, potem wcisnęli mi znienacka puszkę pepsi twist do ręki bo rozdawali pod uczelnią, a na koniec nowa prowadząca zajęcia na powitanie poczęstowała nas oryginalnymi włoskimi czekoladkami kawowymi... Efekt? Czekoladkę zjadłam, bo byłoby przykro tej pani, pepsi twist wypiłam dwa łyki, tylko żeby spróbować, ale batonik został zeżarty, co najgorsze stało się to koło 21 bo tak długo z nim walczyłam ![]() Miłego dnia kruszyny!!
|
|
#1096 |
|
Zakorzenienie
|
minionet baw się dobrze kochana
normalnie Ci zazdroszczę![]() pestka wczoraj były walentynki więc można było troszkę zgrzeszyć
|
|
|
#1097 |
|
Raczkowanie
|
ja w biodrach z 98 spadło mi na 95
w talii z 96 spadło mi na 85, a zważę się w niedzielę
|
|
#1098 |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() Moje walentynki były średnio udane, bo późnym wieczorem choroba mocniej dała o sobie znać, coś mi gardło atakuje uparcie, aż dzisiaj w domu cały dzień przesiedziałam Ale nie licząc tego drobnego incydentu było fajnie ![]() mili - gratuluję spadku cm ![]() minionet - baw się dobrze ![]() malinka - idziesz jak burza
|
|
|
|
|
#1099 |
|
Zakorzenienie
|
mili gratuluje tych zgubionych centymetrów
hihi![]() nezka ale mam nadzieje, że teraz już jest dobrze co??
|
|
|
#1100 |
|
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- ale poknociłam
|
|
|
|
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
cypisek no to ładnie Ci zjechały te cm
gratulacje!![]() Kurcze ale tu cicho ostatnio... Dziewczynki co się z Wami dzieje??
|
|
|
#1102 |
|
Raczkowanie
|
To fakt już nie wyglądam jak bym miała jechać zaraz na porodówkę
|
|
|
|
|
#1103 |
|
Rozeznanie
|
Widzę, że wszystkim pięknie lecą kg/cm, tylko ja stoję w miejscu, ale w ogóle ostatnio nie mogę wrócić do takiego porządnego odchudzania
Niemniej jednak gratuluję i mam nadzieję, że Wasz przykład stanie się dla mnie motywacją ![]() Z gardłem na szczęście już lepiej, jeszcze góra 2 dni i całkiem przestanie boleć ![]() Wczoraj na poprawę nastroju obejrzałam sobie "Dumę i uprzedzenie". Uwielbiam klimat Anglii w XVIII-XIX wieku, zwłaszcza te wszystkie gierki i konwenanse...
|
|
|
|
|
#1104 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Masz jeszcze jakieś tytuły godne polecenia? ![]() I nie martw się mi też nic nie leci ostatnio w dół. Mimo trzymania się diety.
|
|
|
#1105 |
|
Raczkowanie
|
Ja też ostatnio bez rewelacji, a ćwiczę codziennie. Ale ciągle nie mogę sobie odmówić oszania czegoś późnym wieczorem i to mnie gubi
Zrezygnowałam już ze słodyczy i smażonego, wrzuciłam więcej warzyw do diety wywaliłam gazowane napoje i w ogóle soki owocowe, pieczywo raz dziennie a i tak przez to jedzenie wieczorem jest poracha.. Ech, nic to, będę walczyć. Może dziś mi się uda ![]() Szczęśliwcom gratuluję zgubionych kg!
|
|
#1106 |
|
Przyczajenie
|
witam wszystkich
jestem tu nowa i chcialabym sie do Was przylaczyc mozna? mam zamiar troche zrzucic zbednych kilogramow,choc nie wiem czy dam rade.od 2tyg cwicze na orbitreku po 1h dziennie do tego troszke (jak narazie)hula hopa i mam nadzieje,ze bedzie ok do wiosny?moze do wakacji. wzrost 174cm waga 80kg mam do Was pytanie;czy piersi duzo spadna z wagi?jak to ma sie u Was? |
|
|
|
|
#1107 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1108 |
|
Przyczajenie
|
Przepraszam Was że tak trochę nie na temat, ale widzę, że znacie się w temacie odchudzania, a ja mam pytanie orientacyjne
![]() Chodzę na siłownię, ale jestem gruby, więc to ma taki efekt, że żona mi podała dietę pod nos, na której schudła z sześć kg . Powiedziała, że muszę jeść jogurt activia z otrębami vivi. Nawet mi to smakuje, ale czy mogę jeśc do tego jeszcze coś? Muszę zrzucić z 20kg:/ |
|
|
|
|
#1109 |
|
Przyczajenie
|
Michalinka89-to jestem pod wrazeniem bo zawsze i wszedzie slychac ze piersi leca pierwsze,dlatego zaczelam cwiczyc i bez zadnej konkretnej diety tylko poprostu zaczelam mniej jesc i bez slodyczy(choc to najtrudniejsze).chcialaby m pozbyc sie brzuch i tyleczka bo za duzy tzn biodra
|
|
|
|
|
#1110 |
|
Przyczajenie
|
Witam. Jestem "nowa" na tym forum. Chciałabym się do Was przyłączyć. Chcę schudnąć 20 kg. Mam 160 cm wzrostu, a ważę 76 kg.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

przychodzi i się łasi, kladzie koło nóg, albo głowy
no ja już w domku w niemczech... jechaliśmy 12 h! Ale już w domku jestem i jest git
weekend był za krótki. 

hihi

Najbardziej boje się tego, że jadę do rodziny, a co się z tym wiąże: jedzenie. Postaram się nie skusić