(prrrawie)narzeczone wciąż czekają... cz. 7! - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-16, 12:26   #2521
paczek1990
Wtajemniczenie

Dot.: (prrrawie)narzeczone wciąż czekają... cz. 7!

o i jeszcze jak sie wyłączał to pow-nie mam czasu-nara. super. na siłowni dzis siedział 1.5h a dla mnei czasu nei am. Mam to w już...

jadę dziewczyny do babci z tatą, będę później...

[...]miłość po prostu jest. Bez definicji. Kochaj i nie żądaj zbyt wiele. Po prostu kochaj.
Paulo Coelho

Razem od 6.08.2005
Zaręczona od 24.06.2012

Moje kudłate szczęście urodziło się 30.05.2012

paczek1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 12:26   #2522
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paczek1990 Pokaż wiadomość
Kamea wiem wiem o tym czosnku-ja sobie mogę po śmierdzieć...

Tata mnie przed chwilą poprosił żebym zadzwoniła do Tż bo ma dla niego takie coś co mu załatwiał, wiec dzwonie-nie odbiera, dzwonie drugi raz odebrał z watem wielkim, i jak zapytałam co robi czy tata może podjechać to usłyszałam m.in-niech Cie to nie interesuje...
co za chamidło;/
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 12:27   #2523
_kamea_
Zakorzenienie

W ogóle - jakie "koleżanki" dzisiaj grzeczne.... może tej wczoraj coś po walentynkach odbiło - np. orgazmu nie miała w walentynkową noc tak, czy inaczej koniec grzecznej Kamejki dla nich nastał

Studi, współczuję telefonu mi się niedługo rozładuje, więc PIONA za brak kontaktu ze swiatem
Stary 2011-02-16, 12:30   #2524
studi
Zakorzenienie

Kamea a może właśnie wyposzczoną koleżnkę w końcu chłop zaspokoił i jest teraz taka milusia
a ja jutro biorę wolne i w piątek też i bedę leżeć do góry brzuchem ile wlezie
Stary 2011-02-16, 12:34   #2525
_kamea_
Zakorzenienie

W sumie nie wiem co gorsze

Jak Ci dobrze z wolnym ja myslę o jakims jednym dniu, ale nie mogę się zdecydować kiedy
Stary 2011-02-16, 12:35   #2526
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez studi Pokaż wiadomość
Lubię Cohena-śpiewa tak,że aż za serce chwyta,ale bez przesadyzmu, dwie trzy piosenki od czasu do czasu
Komórki zapomniałam do pracy jak bez ręki
Ja też nienawidzę jak zapomnę albo mi telefon padnie. Kiedyś mi padł jak byłam na zajęciach i zanim wróciłam na mieszkanie to był późny wieczór włączyłam a tam kilkanaście połączeń nieodebranych mnóstwo sms od tż gdzie jestem i co się dzieje tak się o mnie martwił

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 12:50   #2527
kinia860
Zakorzenienie

czesc

Miss bedziemy trzymac kciuki na sobotni.....striptiz,masz jeszcze troche czasu to pocwicz przed lustrem

Kamea mysle,ze powinnas zlozyc cv ,a pozniej w razie czego bedziesz myslec co dalej

Paczek o co ty?? tak ci powiedzial?? szokkim ty dla niego jestes???kurde moj tez mial czasami takie glupie zapedy,typu ,w klotni,ze jestem nienormalna,ale ja go ustawilam dobrze i od 3 lat jest spokoj.

Co do swiadkow to na yt widzialam kilka filmikow gdzie bylo dwoch swiadkow ,albo dwie swiadkowe.Ja wezme albo moja przyjaciolke albo siostre cioteczna ,obie z mojego wieku ,z tym ,ze z siostra sie praktycznie wychowywalam, cale dziecinstwo razem spedzilysmy kazde wakacje ,ale odkad wyjechala po maturze do Wawy to zmeinila sie nie do poznania ,cwaniara jakich malo ,kontakt z rodzina skrocila do minum i w takim wypadku wezme chyba przyjaciolke.
Zreszta jak siostra uslyszalam,ze sie zareczylam i za dwa lata slub ,to mi mowi moj tez ma mi sie w tym roku oswiadczyc i slub albo w 2012 albo w 2013.A mamy tego samego chrzestnego i on nas prosil ,zebysmy w tym samym roku nie wychodzily za maz.A ona w ogole zerwala z chl.po 6 latach ,bo poczula ,ze to nie to ,cwaniara od poczatku wiedziala ,ze to nie to ,ale byla z nim ,mieszkala 5 lat ,bo on ja w wawie utrzymywal ,sama w zyciu by nie dala rady , wspolczuje temu chl..bo fajny chl. z niego ,byl moim kolega i ja nich ze soba poznalam,no a teraz z tym nowym chyba z pol roku jest i juz chce sie hajtac.

Edytowane przez kinia860
Czas edycji: 2011-02-16 o 12:54
kinia860 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 13:04   #2528
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:
już nie napisze z czym by mi się dwójka facetów jak świadków skojarzyła bo mnie zlinczujecie
nie tylko Tobie
Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość
Byłam przed chwilą w łazience, ktoś wszedł do kibla obok i tak niesamowicie głośno "dmuchnął" bąka, że zaczęłam się śmiać, no nie mogłam się powstrzymać no trochę kultury w toaletach!!!
pewnie ta osoba nie wyszła z kabiny dopóki Ty nie opuściłaś toalety, żeby uniknąć zdemaskowania
Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Mnie coś przeziębienie rozkłada... Jeszcze nam się ogrzewanie zepsuło i zimno
oojj, to kuruj się, kuruj się mnie to rozkładają najczęściej jazdy pociągami, bo ostatnio trafiam na same takie nieogrzewane
Cytat:
Tata mnie przed chwilą poprosił żebym zadzwoniła do Tż bo ma dla niego takie coś co mu załatwiał, wiec dzwonie-nie odbiera, dzwonie drugi raz odebrał z watem wielkim, i jak zapytałam co robi czy tata może podjechać to usłyszałam m.in-niech Cie to nie interesuje...
Kurde, co za burak.... ja to bym chyba już nie wytrzymała i poprosiła o szczerą rozmowę, bo szlag by mnie trafił
Cytat:
Napisane przez kinia860 Pokaż wiadomość
Co do swiadkow to na yt widzialam kilka filmikow gdzie bylo dwoch swiadkow ,albo dwie swiadkowe.Ja wezme albo moja przyjaciolke albo siostre cioteczna ,obie z mojego wieku ,z tym ,ze z siostra sie praktycznie wychowywalam, cale dziecinstwo razem spedzilysmy kazde wakacje ,ale odkad wyjechala po maturze do Wawy to zmeinila sie nie do poznania ,cwaniara jakich malo ,kontakt z rodzina skrocila do minum i w takim wypadku wezme chyba przyjaciolke.
Zreszta jak siostra uslyszalam,ze sie zareczylam i za dwa lata slub ,to mi mowi moj tez ma mi sie w tym roku oswiadczyc i slub albo w 2012 albo w 2013.A mamy tego samego chrzestnego i on nas prosil ,zebysmy w tym samym roku nie wychodzily za maz.A ona w ogole zerwala z chl.po 6 latach ,bo poczula ,ze to nie to ,cwaniara od poczatku wiedziala ,ze to nie to ,ale byla z nim ,mieszkala 5 lat ,bo on ja w wawie utrzymywal ,sama w zyciu by nie dala rady , wspolczuje temu chl..bo fajny chl. z niego ,byl moim kolega i ja nich ze soba poznalam,no a teraz z tym nowym chyba z pol roku jest i juz chce sie hajtac.
nienawidzę takich ludzi, którzy spotykają się tylko z tymi, dzięki którym mogą coś zyskać... dla mnie to jest okropne

Razem: 10.06.2005
Zaręczeni: 31.12.2010
Mutny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 13:10   #2529
studi
Zakorzenienie

Cytat:
W sumie nie wiem co gorsze

Jak Ci dobrze z wolnym ja myslę o jakims jednym dniu, ale nie mogę się zdecydować kiedy
najlepiej piątek co by więcej i dłuzej imprezować
Stary 2011-02-16, 13:12   #2530
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Kohnelia20 gratuluję!!!
kiedy będzie wpisik na blogasku?

podczytuję Was ciągle dziewczynki, ale jakoś nie mam weny się udzielać lenistwo moje przewyższa wszystko.
Nowy semestr się zaczął i jest jakoś tam beznadziejnie...
W ogóle o ślubie przez najbliższe dwa lata to sobie chyba mogę jedynie pomarzyć. TŻta siostra zarezerwowała sobie salę na 27.07.12, więc teraz jego rodzice w to wesele władują kasę i nam szybko nie będą mogli pomóc. Już coraz bardziej mi się tego odechciewa i zaczynam poważniej myśleć o samym ślubie bez przyjęciowo-weselnym. A zawsze chciałam mieć takie duże weselicho... Jak zawsze wszystko pod górkę.

Ale za to Gai gratuluję wyboru i ustalenia daty chociaż takie wiadomości są pocieszające

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11
Córeczka Laura, ur. 22.03.12
Będziemy ślubować 31.08.13

evvcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 13:46   #2531
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evvcia_ Pokaż wiadomość
Kohnelia20 gratuluję!!!

podczytuję Was ciągle dziewczynki, ale jakoś nie mam weny się udzielać lenistwo moje przewyższa wszystko.
Nowy semestr się zaczął i jest jakoś tam beznadziejnie...
W ogóle o ślubie przez najbliższe dwa lata to sobie chyba mogę jedynie pomarzyć. TŻta siostra zarezerwowała sobie salę na 27.07.12, więc teraz jego rodzice w to wesele władują kasę i nam szybko nie będą mogli pomóc. Już coraz bardziej mi się tego odechciewa i zaczynam poważniej myśleć o samym ślubie bez przyjęciowo-weselnym. A zawsze chciałam mieć takie duże weselicho... Jak zawsze wszystko pod górkę.

Ale za to Gai gratuluję wyboru i ustalenia daty chociaż takie wiadomości są pocieszające

Evcia może nie będzie tak źle A kiedy wy byście chcieli ślub? Bo nie pamiętam czy mówiłaś... Jakoś to się ułoży i znajdziecie jakiś złoty środek

Ja też chciałam zawsze mieć wesele a że duże by było/będzie bo mam sporą rodzinę... ale jak tak sobie uświadamiam ile kasy na to idzie na jedną noc tak na prawdę a jeszcze skąd na to wziąć bo nie chciałabym rodziców obciążać finansowo to mnie to przeraża.. a w sumie na wszystko przydałoby się zarobić - wesele mieszkanie autko... do śmierci chyba się nie dorobię

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 14:01   #2532
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

Cytat:
o i jeszcze jak sie wyłączał to pow-nie mam czasu-nara. super. na siłowni dzis siedział 1.5h a dla mnei czasu nei am. Mam to w już...

jadę dziewczyny do babci z tatą, będę później...
ale chamidlo gdyby moj sie tak do mnie odezwal to strzelilabym w pysk az by zapiszczal... jak mozna tak traktowac swoja dziewczyne???

Cytat:
Napisane przez kinia860 Pokaż wiadomość
czesc

Miss bedziemy trzymac kciuki na sobotni.....striptiz,masz jeszcze troche czasu to pocwicz przed lustrem

Kamea mysle,ze powinnas zlozyc cv ,a pozniej w razie czego bedziesz myslec co dalej

Paczek o co ty?? tak ci powiedzial?? szokkim ty dla niego jestes???kurde moj tez mial czasami takie glupie zapedy,typu ,w klotni,ze jestem nienormalna,ale ja go ustawilam dobrze i od 3 lat jest spokoj.

u mojej przyjaciolki na slubie byly 2 swiadkowe z tym, ze jedna ma bardzo meskki wyglad;'D no ale fakt, dziwnie to wygladalo ok, jesli nie ma sie nikogo innego zeby wziac na swiadka, ale nie lubie kombinowania'zeby bylo oryginalnie';/

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 14:08   #2533
_kamea_
Zakorzenienie

Evcia, witaj po przerwie może uda wam się uzbierać chociaż część kaski na wesele, żeby rodzice mniej musieli dokładać? Nigdy nic nie wiadomo
Stary 2011-02-16, 16:30   #2534
studi
Zakorzenienie

ale ciszaaaaa-hej!hej!
Stary 2011-02-16, 16:40   #2535
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
ale ciszaaaaa-hej!hej!
ja prace pisze wzielam sie jeaaaaaaa

a TŻ napisal ze jest podłamany i czuje sie jak zbity pies ze mu zle, bla bla bla
Stary 2011-02-16, 16:46   #2536
studi
Zakorzenienie

hahaha i dobrze niech nie myśli,że świat mu będzie się tylko do stóp kłaniał
Ile napisałaś stron?
Stary 2011-02-16, 16:50   #2537
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
hahaha i dobrze niech nie myśli,że świat mu będzie się tylko do stóp kłaniał
Ile napisałaś stron?
odpisalam mu tylko ze ja mu w tym nie pomogo bo to jego problem a jak chce to niech z kumplemm pogada

poki co 12 czystego tekstu bez glownej, spisu itd;]
Stary 2011-02-16, 16:57   #2538
studi
Zakorzenienie

Fiu fiu jak tak dalej pójdzie to w ciągu tygodnia będziesz miała prace napisaną:P
koleżanka moja poszła do wróżki,ciekawe czy ta ja naciągnęła czy coś konkretnego powiedziała
Stary 2011-02-16, 17:06   #2539
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Fiu fiu jak tak dalej pójdzie to w ciągu tygodnia będziesz miała prace napisaną:P
koleżanka moja poszła do wróżki,ciekawe czy ta ja naciągnęła czy coś konkretnego powiedziała
zamierzam w polowie marca oddac:P

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

Cytat:
moze ja tez powinnam isc:P
Stary 2011-02-16, 17:12   #2540
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

A ja siedziałam bezczynnie 3 godziny na wykładzie... Pisać nic nie musimy ale być trzeba bo zaliczenie za obecność...
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
gothka152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 17:13   #2541
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BeautifulShe Pokaż wiadomość
A co do pamięci... To ja już ta "stara" jestem?
No oczywiscie

Cytat:
Napisane przez miss_bennet Pokaż wiadomość
Co gorsza, dziewczyna w bieliźnie!

Nie mam flanelowej koszuli, ale TŻ ma, to może mu podkradnę. Myślałam o jakiejś spódniczce, żeby łatwiej się zdejmowała, ale to jeszcze przemyślę temat. Mam czas do soboty. Bo jeszcze w piątek mamy imprezkę.
Spodnie beda lepsze, bo tu niby taka w spodniach, a potem sru i taka sexy laska w koszulce

Cytat:
Napisane przez Mutny Pokaż wiadomość
Paczek, łee praca 3-zmianowa jest do kitu Współczuję Twojemu TŻ... Mój D. też kiedyś pracował na 3 zmiany, tragiczne to było i strasznie męczące
MOj tez na 3 zmiany

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
ja to bym chciala zeby ten moj pseudo sie okreslil bo mnie to juz nie bawi
Moim zdaniem to ty powinnas sie okreslic i go kopnac w dupalka

Cytat:
Napisane przez rudy_moniq Pokaż wiadomość
dziewczyny jeśli jeszcze któraś jest to powiedzcie, czy na rozmowę mogę pomalować paznokcie na czerwono? praktycznie zawsze mam czerwone i to jest swojskie dla mnie, ale może na rozmowę nie wypada? a może ok, bo to znaczy żem odważna babka? (chyba gdzieśtam coś takiego wyczytałam) nie wiem sama i koszulę w czarno białą kratę do tego
Czerwone to pewnosc siebie

Cytat:
Dziewczyny myslałyście kidyś, kto będzie waszą siadkową?
Jakas moja przyjaciolka, ale nie wiem na 100% bo z taka z LO to cos mi sie kontakt urywa mam jeszcze dwie kuzynki, ale jak wezme jedna to drugiej bedzie przykro...

Cytat:
Czytałam ostatnio na jakims wątku, że dziewczyna planuje dwóch facetów za świadków - jakoś dziwnie to chyba by wyglądało u mnie w rodzinie sami kuzyni w związku z tym myślę o jakiejś koleżance - chociaż mam jeszcze dużo czasu na myślenie
Ja bylam raz na slubie gdzie swiadkami bylo dwoch facetow i jakos nie wydalo mi sie to dziwne. Ostatnio zauwazylam, ze jest takie straszne zwracanie uweagi na to, ze wlasnie osoby tej samej plci to dziwnie wygladaja jako swiadkowie. Ale w druga strone mozna to tez interpretowac - PMka z taka męska obstawa tez fajnie wyglada

Cytat:
Byłam przed chwilą w łazience, ktoś wszedł do kibla obok i tak niesamowicie głośno "dmuchnął" bąka, że zaczęłam się śmiać, no nie mogłam się powstrzymać no trochę kultury w toaletach!!!
Aaahahahahahhahaha tez bym wybuchnela smiechem, na bank! wiec piona tak samo jak ktos sie wywali

Cytat:
Kamea wiem wiem o tym czosnku-ja sobie mogę po śmierdzieć...

Noooo lanie mu sie porzadne nalezy!!!!

Cytat:
Napisane przez evvcia_ Pokaż wiadomość
Kohnelia20 gratuluję!!!
Jak bedzie ladniejsze zdjecie pierscionka

A ja bylam z T. na nieumawiannej pizzy

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 17:14   #2542
studi
Zakorzenienie

ja też chyba pójdę
Stary 2011-02-16, 17:28   #2543
aluniaaaaa
Zakorzenienie

26 lutego u nas te pokazy chippendale'sów na gruponie jest znizka

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2011-02-16, 17:35   #2544
paczek1990
Wtajemniczenie

Wróciłam babci trzeba było zamek w drzwiach wymienić bo stary się zespół...

Sylvi za krok w kierunku pisania pracy i liczbe stron

aaa.. Tż do mnie dzwonił po 13. Powiedział mi, ze przeprasza, ale w poniedziałek taki nowy chłopak zarypał sprawę i przez całą zmianę narobili przez niego bardzo dużo "złomu". I nie dość ze muszą zdążyć z tym zamówieniem, to jeszcze doszło im kolejne.. I nie mają w co rąk włożyć..i przez to sie wczoraj nie odezwał-a na gg wszedł tylko zmienić opis-i zapomniał wyłączyć-po pewnym czasie samo sie wyłacza-w to akurat wierze bo często tak robił nawet nocując u mnie powiedziałam mu, ze mimo wszystko nie powinien tak mnie traktować i jest mi przykro..i powiedziałam mu o tej siłowni-ze z niej jakoś nie rezygnuje, a ze mnie tak-to pow ze to sie zmieni, bo nie chce mnie stracić i strasznie sie stęsknił i mnie kocha a podczas pierwszej rozmowy był wkurzony taki bo go ściągali do pracy i szedł na bus...
mrożonką i tak będę ciag dalsz
y rozmowy jak sie spotkamy bo przez telefon to mimo wszystko nie rozmowa

[...]miłość po prostu jest. Bez definicji. Kochaj i nie żądaj zbyt wiele. Po prostu kochaj.
Paulo Coelho

Razem od 6.08.2005
Zaręczona od 24.06.2012

Stary 2011-02-16, 17:38   #2545
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Paczek to w sumie dobrze, ze tak powiedzial, no a mrożonka nie zaszkodzi

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2011-02-16, 17:44   #2546
kasia.diet
Zakorzenienie

Paczek mimo wszystko TZ mogl byc troche milszy np powiedziec "przepraszam Cie ale nie moge teraz rozmawiac, pogadamy pozniej" zamiast odzywac sie jak cham to ze byl na kogos zly nie usprawiedliwia go zeby i na Ciebie byl zly nic dziwnego ze Ci przykro...

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
A ja bylam z T. na nieumawiannej pizzy
tez chce! wczoraj jadlam z mrozonki ale byla bleeee

a ja zasililam dzis grono bezrobotnych w tym kraju byly "tylko" 54 osoby przede mna w kolejce w UP
frustracja z powodu braku pracy narasta
Stary 2011-02-16, 17:44   #2547
paczek1990
Wtajemniczenie

Alunia mrożonka będzie obowiązkowo-nie ma tak dobrze...
chce któraś żelkę-bo sobie kupiłam? <żelka>
Kasia właśnie wiem.. ale musiał być bardzo wkurzony bo nigdy tak sie nei oddzywał do mnie...
znajdziesz coś raz dwa

Paulo Coelho

Razem od 6.08.2005
Zaręczona od 24.06.2012

Edytowane przez paczek1990
Czas edycji: 2011-02-16 o 17:46
Stary 2011-02-16, 17:51   #2548
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Ja chce żelke!!

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2011-02-16, 17:59   #2549
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Jestem. Ile to szczęścia mogą dać dziecku puzzle od ukochanej Agatki

Pączek, o widzisz. TŻ mówi ludzkim głosem, ale baty za chamskie odzywki i tak powinien dostać!

Eva, to przykra wiadomość, ale jak któraś z dziewczyn pisała - nie ma się co nastawiać, a nuż sie pieniądze znajdą. poza tym...to na weselu czy ślubie Ci zależy, hę?

A datę to my od listopada mamy wyznaczoną. teraz formalizujemy wszystko

Sylvi, jesteś lepsza ode mnie w pisaniu prac dyplomowych. Oby tak dalej, a napiszesz ją w tydzień

Ala, było się podzielić piiiiizzzą!!!!!

Kasia, dostajesz chociaż zasiłek? Jeśli tak to pół biedy, a praca...heh... trzeba mieć farta, niestety (dlatego tak bardzo mam nadzieję, że uda mi się w Stacji na coś więcej załapać. Wtedy po zostawieniu małych przejdę na pół etatu do Stacji i będzie po kłopocie. Przeraża mnie szukanie wszystkiego od nowa ). Oby się coś dla Ciebie znalazło

mega pierd mnie rozwalił

A ja jutro prowadzę zajęcia z tymi najmniejszymi srajtkami, bo druga animatorka jest przeziębiona. Aaaaaaa!

ZELKA ZAWSZE!
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 18:05   #2550
paczek1990
Wtajemniczenie

Alunia proszę bardzo <żelka>
Gaja proszę i dla Ciebie <żelka> ojj puzzle uwielbiam puzzle widać dziecko też
a baty dostanie
Nie bój sie małych krasnali

Paulo Coelho

Razem od 6.08.2005
Zaręczona od 24.06.2012

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości