|
|
#2521 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: (prrrawie)narzeczone wciąż czekają... cz. 7!
o i jeszcze jak sie wyłączał to pow-nie mam czasu-nara
. super. na siłowni dzis siedział 1.5h a dla mnei czasu nei am. Mam to w jadę dziewczyny do babci z tatą, będę później...
|
#2522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2523 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle - jakie "koleżanki" dzisiaj grzeczne.... może tej wczoraj coś po walentynkach odbiło - np. orgazmu nie miała w walentynkową noc
tak, czy inaczej koniec grzecznej Kamejki dla nich nastał ![]() Studi, współczuję telefonu mi się niedługo rozładuje, więc PIONA za brak kontaktu ze swiatem
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
|
Kamea a może właśnie wyposzczoną koleżnkę w końcu chłop zaspokoił i jest teraz taka milusia
![]() a ja jutro biorę wolne i w piątek też i bedę leżeć do góry brzuchem ile wlezie
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie nie wiem co gorsze
![]() Jak Ci dobrze z wolnym ja myslę o jakims jednym dniu, ale nie mogę się zdecydować kiedy
|
#2526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2527 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Miss bedziemy trzymac kciuki na sobotni.....striptiz ,masz jeszcze troche czasu to pocwicz przed lustrem ![]() Kamea mysle,ze powinnas zlozyc cv ,a pozniej w razie czego bedziesz myslec co dalej ![]() Paczek o co ty?? tak ci powiedzial?? szok Co do swiadkow to na yt widzialam kilka filmikow gdzie bylo dwoch swiadkow ,albo dwie swiadkowe.Ja wezme albo moja przyjaciolke albo siostre cioteczna ,obie z mojego wieku ,z tym ,ze z siostra sie praktycznie wychowywalam, cale dziecinstwo razem spedzilysmy kazde wakacje ,ale odkad wyjechala po maturze do Wawy to zmeinila sie nie do poznania ,cwaniara jakich malo ,kontakt z rodzina skrocila do minum i w takim wypadku wezme chyba przyjaciolke. Zreszta jak siostra uslyszalam,ze sie zareczylam i za dwa lata slub ,to mi mowi moj tez ma mi sie w tym roku oswiadczyc i slub albo w 2012 albo w 2013. A mamy tego samego chrzestnego i on nas prosil ,zebysmy w tym samym roku nie wychodzily za maz.A ona w ogole zerwala z chl.po 6 latach ,bo poczula ,ze to nie to
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-02-16 o 12:54 |
|
|
|
#2528 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mnie to rozkładają najczęściej jazdy pociągami, bo ostatnio trafiam na same takie nieogrzewane Cytat:
![]() Cytat:
nienawidzę takich ludzi, którzy spotykają się tylko z tymi, dzięki którym mogą coś zyskać...
|
|
|
#2529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co by więcej i dłuzej imprezować
|
|
#2530 |
|
Wtajemniczenie
|
Kohnelia20 gratuluję!!!
kiedy będzie wpisik na blogasku? ![]() podczytuję Was ciągle dziewczynki, ale jakoś nie mam weny się udzielać lenistwo moje przewyższa wszystko. Nowy semestr się zaczął i jest jakoś tam beznadziejnie... W ogóle o ślubie przez najbliższe dwa lata to sobie chyba mogę jedynie pomarzyć. TŻta siostra zarezerwowała sobie salę na 27.07.12, więc teraz jego rodzice w to wesele władują kasę i nam szybko nie będą mogli pomóc. Już coraz bardziej mi się tego odechciewa i zaczynam poważniej myśleć o samym ślubie bez przyjęciowo-weselnym. A zawsze chciałam mieć takie duże weselicho... Jak zawsze wszystko pod górkę. ![]() Ale za to Gai gratuluję wyboru i ustalenia daty ![]()
|
#2531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kiedy wy byście chcieli ślub? Bo nie pamiętam czy mówiłaś... Jakoś to się ułoży i znajdziecie jakiś złoty środek![]() Ja też chciałam zawsze mieć wesele a że duże by było/będzie bo mam sporą rodzinę... ale jak tak sobie uświadamiam ile kasy na to idzie na jedną noc tak na prawdę a jeszcze skąd na to wziąć bo nie chciałabym rodziców obciążać finansowo to mnie to przeraża.. a w sumie na wszystko przydałoby się zarobić - wesele mieszkanie autko... do śmierci chyba się nie dorobię
|
|
|
|
|
#2532 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
z tym, ze jedna ma bardzo meskki wyglad;'D no ale fakt, dziwnie to wygladalo ok, jesli nie ma sie nikogo innego zeby wziac na swiadka, ale nie lubie kombinowania'zeby bylo oryginalnie';/
|
||
|
|
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
Evcia, witaj po przerwie
|
#2534 |
|
Zakorzenienie
|
ale ciszaaaaa-hej!hej!
|
#2535 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2536 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha i dobrze
niech nie myśli,że świat mu będzie się tylko do stóp kłaniał![]() Ile napisałaś stron?
|
#2537 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
Fiu fiu jak tak dalej pójdzie to w ciągu tygodnia będziesz miała prace napisaną:P
koleżanka moja poszła do wróżki,ciekawe czy ta ja naciągnęła czy coś konkretnego powiedziała
|
#2539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- moze ja tez powinnam isc:P |
|
|
|
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
A ja siedziałam bezczynnie 3 godziny na wykładzie... Pisać nic nie musimy ale być trzeba bo zaliczenie za obecność...
|
|
|
|
#2541 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
No oczywiscie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jakas moja przyjaciolka, ale nie wiem na 100% bo z taka z LO to cos mi sie kontakt urywa mam jeszcze dwie kuzynki, ale jak wezme jedna to drugiej bedzie przykro...Cytat:
![]() Cytat:
tak samo jak ktos sie wywali ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak bedzie ladniejsze zdjecie pierscionka ![]() A ja bylam z T. na nieumawiannej pizzy
|
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
ja też chyba pójdę
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
26 lutego u nas te pokazy chippendale'sów
na gruponie jest znizka
|
#2544 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam
babci trzeba było zamek w drzwiach wymienić bo stary się zespół ...Sylvi za krok w kierunku pisania pracy i liczbe stron![]() aaa.. Tż do mnie dzwonił po 13. Powiedział mi, ze przeprasza, ale w poniedziałek taki nowy chłopak zarypał sprawę i przez całą zmianę narobili przez niego bardzo dużo "złomu". I nie dość ze muszą zdążyć z tym zamówieniem, to jeszcze doszło im kolejne.. I nie mają w co rąk włożyć..i przez to sie wczoraj nie odezwał-a na gg wszedł tylko zmienić opis-i zapomniał wyłączyć-po pewnym czasie samo sie wyłacza-w to akurat wierze bo często tak robił nawet nocując u mnie powiedziałam mu, ze mimo wszystko nie powinien tak mnie traktować i jest mi przykro..i powiedziałam mu o tej siłowni-ze z niej jakoś nie rezygnuje, a ze mnie tak-to pow ze to sie zmieni, bo nie chce mnie stracić i strasznie sie stęsknił i mnie kocha a podczas pierwszej rozmowy był wkurzony taki bo go ściągali do pracy i szedł na bus...mrożonką i tak będę ciag dalszy rozmowy jak sie spotkamy bo przez telefon to mimo wszystko nie rozmowa
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
Paczek to w sumie dobrze, ze tak powiedzial, no a mrożonka nie zaszkodzi
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
Paczek mimo wszystko TZ mogl byc troche milszy np powiedziec "przepraszam Cie ale nie moge teraz rozmawiac, pogadamy pozniej" zamiast odzywac sie jak cham
to ze byl na kogos zly nie usprawiedliwia go zeby i na Ciebie byl zly tez chce! wczoraj jadlam z mrozonki ale byla bleeee![]() a ja zasililam dzis grono bezrobotnych w tym kraju byly "tylko" 54 osoby przede mna w kolejce w UP frustracja z powodu braku pracy narasta
|
#2547 |
|
Wtajemniczenie
|
Alunia mrożonka będzie obowiązkowo-nie ma tak dobrze...
chce któraś żelkę-bo sobie kupiłam? <żelka> ![]() Kasia właśnie wiem.. ale musiał być bardzo wkurzony bo nigdy tak sie nei oddzywał do mnie... znajdziesz coś raz dwa
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-02-16 o 17:46 |
|
|
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chce żelke!!
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem. Ile to szczęścia mogą dać dziecku puzzle od ukochanej Agatki
![]() Pączek, o widzisz. TŻ mówi ludzkim głosem, ale baty za chamskie odzywki i tak powinien dostać! Eva, to przykra wiadomość, ale jak któraś z dziewczyn pisała - nie ma się co nastawiać, a nuż sie pieniądze znajdą. poza tym...to na weselu czy ślubie Ci zależy, hę? ![]() A datę to my od listopada mamy wyznaczoną. teraz formalizujemy wszystko ![]() Sylvi, jesteś lepsza ode mnie w pisaniu prac dyplomowych. Oby tak dalej, a napiszesz ją w tydzień ![]() Ala, było się podzielić piiiiizzzą!!!!! ![]() Kasia, dostajesz chociaż zasiłek? Jeśli tak to pół biedy, a praca...heh... trzeba mieć farta, niestety (dlatego tak bardzo mam nadzieję, że uda mi się w Stacji na coś więcej załapać. Wtedy po zostawieniu małych przejdę na pół etatu do Stacji i będzie po kłopocie. Przeraża mnie szukanie wszystkiego od nowa ![]() mega pierd mnie rozwalił A ja jutro prowadzę zajęcia z tymi najmniejszymi srajtkami, bo druga animatorka jest przeziębiona. Aaaaaaa! ZELKA ZAWSZE! |
|
|
|
#2550 |
|
Wtajemniczenie
|
Alunia proszę bardzo <żelka>
![]() Gaja proszę i dla Ciebie <żelka> ojj puzzle uwielbiam puzzle widać dziecko też![]() a baty dostanie Nie bój sie małych krasnali
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.

. super. na siłowni dzis siedział 1.5h a dla mnei czasu nei am. Mam to w

tak, czy inaczej koniec grzecznej Kamejki dla nich nastał
ja myslę o jakims jednym dniu, ale nie mogę się zdecydować kiedy 

już nie napisze z czym by mi się dwójka facetów jak świadków skojarzyła bo mnie zlinczujecie
nienawidzę takich ludzi, którzy spotykają się tylko z tymi, dzięki którym mogą coś zyskać...

lenistwo moje przewyższa wszystko. 

ciag dalszy rozmowy jak sie spotkamy bo przez telefon to mimo wszystko nie rozmowa
tez chce! wczoraj jadlam z mrozonki ale byla bleeee