![]() |
#2191 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
Magdulec bardzo dobrze, że czujesz głód bo to dzidzuś ciągnie pożywienie, a to znaczy że dobrze się rozwija i rośnie.
Faceci są bezbłędni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2192 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Walentynkowe staranka się odbyły ![]() TŻ tylko, że jest późno... ale ![]() ![]() Udało mi się trochę rozwiązać problemy finansowe.
#2193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() cieszę się ![]() Spadam narazie, bo znajoma wpadła na kawkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2194 |
Zakorzenienie
|
wczoraj cały dzień mała ogromne ilości śluzu przedowulacyjnego, w sumie juz od niedzieli. A dziś to już w ogóle
![]() Nie wiem który mam dzień cyklu, na razie nie liczę. Zaznaczyłam w kal kiedy była @ i nic więcej. Nie otwieram go nawet ![]()
#2195 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2196 | |
Zakorzenienie
|
Cześć Laski
![]() Moje choróbsko idzie precz ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() super, że choć trochę problemów udało się rozwiązać ![]() Paula oj chyba faktycznie coś się kroi ![]() ![]() Magdulec ja pomimo koszmarnych mdłości..dzisiaj to apogeum jakies mam ![]() ![]() kisiel bez dodatku cukru jest po prostu the best ![]() Tincia, Aleksa, Aga, Irmusia za was też mocno ![]() ![]() Dra brawo dla Rafałka ![]() Scio ![]() ![]() ![]() ![]() ciekawe jak Enia się czuje....pewnie już jest dzis z malutką ![]() a Egewene też coś się nie odzywa ostatnio |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2197 |
Wtajemniczenie
|
Ja to mam takie marzenie do BN sie rozpakować
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ależ po winie gadatliwa się robie ![]() danika cieszę się, że zdrówko lepsze ![]() ![]()
![]() 14 sierpnia 2010 ![]() ![]() 4 listopada 2011 ![]() Edytowane przez Tincia Czas edycji: 2011-02-15 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję, że zgaga szybko minie ![]() ![]() ![]() Tincia super, że taki nastrój masz - to sprzyja starankom ![]() ![]() Darusiu porywam fluidka od Rafcia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2199 |
Zakorzenienie
|
danika super, że zdrówko powraca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2200 | |
Zadomowienie
|
Dzien doberek!!!
Cytat:
![]() fajnie ze udało Wam sie cos pokombinowac z pieniążkami. danika super ze choroba sobie juz ucieka pomału, nie wiem jak ja wroce do pracy bo sie rozleniwilam i sennosc bierze mnie o 15 i 19, tz smieje sie ze juz dziecko ucze kiedy ma iść spać a poza tym z tym podjadaniem non stop. teraz mam faze na parówki, czwarty dzien wcinam parówki a przewaznie smażone ![]() ![]() paulinko kolejna porcja na dzisiaj ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2201 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj zaczynam walkę ze zbliżającym się przeziębieniem. Coś czuję w zatokach i gardle, boli mnie głowa i kolana... Ehh... natrę się czosnkiem i zaciągnę TŻ do łóżka na dalsze staranka
![]()
![]() |
#2202 |
Zakorzenienie
|
Paulinko mocno mocno trzymam kciuki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2203 | ||
Zakorzenienie
|
Witam z kawusią tradycyjnie
![]() Co tu tak pusto? szybko dawać tu na wątek ![]() Malami Kochana wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dużo zdrówka, szczęścia, pomyslności, miłości a przede wszystkim spełnienia marzeń ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() wygrzewanie w wyrku - dobry sposób na choróbsko ![]() ![]() Miło mi, że tak mnie tu wspieracie i dopingujecie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2204 |
Rozeznanie
|
Ciao belle
![]() A my już jesteśmy po usg połówkowym które było wczoraj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A to świeża porcja fluidów od mojej Kamilki lub Dari ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2205 | |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
![]() Paulinko ![]() ![]() i oczywiście dla wszystkich staraczek ![]() ![]() ![]() ![]() Magdulec to zupełnie normalne, że się boisz, chyba każda z nas tak ma ![]() ![]() danika super, że już przegnałaś choróbsko - tak trzymać! ![]() karolca nie daj się przeziębieniu, zdrówka życzę! A afrodyzjaki masz ciekawe - czosnek ![]() Cytat:
![]() ![]() Ciekawe, co tam u mnie siedzi ![]() A ja ostatnio jakoś nie miałam apetytu, za to dzis chyba nadrabiam - od rana cały czas coś jem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2206 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Zaraz lecę do łóżka wyleżeć to, co chce do mnie przyjść. Jutro mam w planach iśc wreszcie na ten fitness, choćby trochę się rozeznać, wziąć szczegółowy plan zajęć (interesuje mnie głównie joga i zajęcia na kręgosłup). Mam nadzieję, że wszystko dojdzie do skutku ![]()
#2207 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ciesze się, ze wszystko ok, na pewno do końca tak pozostanie ![]() zaraz Cie pokoloruję ![]() tymczasem skubnę sobie jednego fluidka ![]() Cytat:
![]() A który u Ciebie tc?? widać brzusio? masz jakieś przeczucie co może być?? dzidziolek rośnie to i jeść się chce ![]() Cytat:
![]() fajnie z tym fitnesem masz ![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek Pozdrawiam Paulinaizabela. Niech zimowy dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 16 staraczki paulinaizabela - (Paulina,26 lat, Irlandia) staranka zawieszone Tacca - (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone KALWI23 -(Magda, 27 lat, Cieszyn) staranka zawieszone LadyMK - (Magda, 24lata, łódzkie)staranka zawieszone Malami82 - Agnieszka, 28 lat, Lubuskie) cykl 20, last @ 17,09 Zafrine - (Dorota, 23 lata, pomorskie) cykl 34, last @ 18,11 Nina_k - ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 24, last @20,12 Egwene6 - (Dorota, 33lata, Lublin) cykl 16, last @ 2,01 ![]() Cherubinka (Aga,28 lat, Podlasie) cykl 26, last @ 14,01 Baby29 - (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 24, last @ 20,01 Atila- (Natalia, 25 lat, Sandomierz) cykl 3, last @ 21,01 Kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 18,last @ 22,01 Pacierp -(Marta, 27 lat, Wrocław) cykl 23, last @ 25,01 Darusiaaaa - (Daria, 24 lata, Sieradz) cykl 2, last @ 31,01 alexa83 - (Ola, 27 lat, Bielsko) cykl 9, last @ 1,02 Mezaga - (Agnieszka, 29 lat, Gorlice) cykl 39, last @ 1,02 Tincia - (Justyna, 27 lat, Zielona Góra)cykl 2, last @ 3,02 Karolca - (Karolina, 24 lata, kuj - pom) cykl 3, last @ 5,02 Ewakol - (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 17, last @ 13,02 Irmusia81(Aneta, 30 lat okolice Krakowa) cykl 23, last @ 14.02 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 13 zafasolkowanych: Justine1988(Justyna,21 lat,Koszalin) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p - 27 luty 2011) iizabelaa (Izabela,27 lat,wlkp) gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (t.p - 25 marzec 2011) Coralady (Nela,28 lat,Małopolska) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p. 10 kwiecień 2011) Edzia - (Edyta, 32 lat, Roma) gratulujemy!dwie kreseczki w 25 cyklu (t.p 28 czerwca 2011) Malinka123108 -(Marlena, 21 lat, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p 29 czerwca 2011) Bella7 (Ania, 21 lat,)gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p. 1 lipca 2011) Scio - (Paulina, 23 lata, Góry Świętokrzyskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 15 cyklu (t.p 7 lipca 2011) Nadiazloto1 - (Agata, 27 lat, Zielona Góra) gratulujemy! dwa serduszka (t.p 12 lipca 2011) DAnia - (Ania, 34 lata,dolnośląskie)gratulujemy! dwie kreseczki w 11 cyklu (t.p 14 sierpnia 2011) xhankax(Hania,28lat,Śląsk) gratulujemy!dwie kreseczki w 56cyklu (t.p 23 sierpnia 2011) Danika (Ewa, 27 lat, małopolskie)gratulujemy!dwie kreseczki w 16 cyklu (t.p 29 września 2011) Caroline_1988(Karolina, 22 lata, kuj - pom) gratulujemy! dwie kreseczki w 3 cyklu (t.p 30 września 2011) Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 22 cyklu (t.p 7 października 2011) Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*] PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*] pomarnczka - Aniołek [*] NPerelka1987 - Aniołek [*] nayhde - Aniołek[*] ola_k11 - Aniołek [*] karolcia228 - Aniołek [*] sylfiaaa - Aniołek [*] DAnia - Aniołek [*] serduszkowata - Aniołek [*] Pamela86 - Aniołek [*] bella7 - Aniołek [*] evelina.00 - Aniołek[*] Daget -Aniołek[*] alexa83 - Aniołek[*] Malami82, Zafrine, - dziewczyny odezwijcie się ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2208 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() byłam dziś sobie spodnie ciązowe skrócić, bo niestety jestem dość niska(158)... a mój mały kuzyn słuchał,że o bliźniętach rozmawiamy i za chwilę tak: to będą dwa dzidziusie? i trzymam kciuki i posyłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2209 |
Wtajemniczenie
|
Irmusia dziękujemy za pamięć
![]() ![]() Edziu gratuluje zdrowej córeczki ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() 8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
![]() ![]() |
![]() |
#2210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2211 |
Zakorzenienie
|
No kobietki czas na popołudniową kawką
![]() Tacca gdzie jesteś?? ostatnio rzadziej się odzywasz ![]() napisz co tam u Ciebie i jak się czujesz ![]() Bella niziutka jesteś ![]() porywam fluidka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2212 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A ja dziś byłam u ginki podglądnąć jajeczko... iiii urosło od poniedziałku ![]() ![]() ![]() więc w tym cyklu raczej nic nie wyjdzie no ale niech się dzieje wola Boża mam nadzieję cały czas, że się w końcu uda!! mocno w to wierzę mam nowe siły naszły mnie jakoś tak nagle chociaż wiem, że będą lepsze i gorsze dni...
![]() |
#2213 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no właśnie Tacca co z Tobą obijasz się ostatnio ![]() Dobrze, że nas dziewczynki dokarmiają ![]()
![]() |
#2214 |
Zakorzenienie
|
Paula dobra kawka nie jest zła
![]() ![]() Karolca ja tez obkupiłam córeczkę przyjaciółki w ciuchu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będzie dobrze, musi. Tyle kobiet daje sobie radę, więc dlaczego ty czy ja mamy nie dać? Głowa do góry, kilka głębokich wdechów i nie rozmyślaj o tym (chociaż wiem, że to trudne).
![]() |
#2216 |
Zakorzenienie
|
Alexa super , że urosło
![]() fajnie, że masz nowe siły i nadzieje - tak trzymaj!! kiedyś ujrzysz te magiczne II ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla swojego też będę tam kupować ![]() Nowe jakieś też, no bo czemu nie (bo cięzko się oprzeć jak widzę coś ładnego). alexa, bardzo dobre wieści! Wykorzystajcie to, może akurat będzie cud ![]() No i tak, mała ma fajną ciocię. Miałaby jeszcze lepszą, jakby mieszkała bliżej ![]()
![]() |
#2218 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat:
No tak cuda się zdarzają... ![]() Daleko mieszkasz od niej?? a to Twoja chrześniaczka?? ile ma??
![]() |
#2219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Boli mnie dziś podbrzusze, ale może dlatego, że było mi zimno w stopy ![]()
![]() |
#2220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:30.