Nie fikaj,nie marudź,nie rwij włosów z głowy jest już nowy wątek etorebkomaniaczkowy - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-16, 16:50   #151
Danula
Zakorzenienie

Dot.: Nie fikaj,nie marudź,nie rwij włosów z głowy jest już nowy wątek etorebkomania

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość

Witam w nowym wątku

I jak widzę w przeciwieństwie do większości - mi się nowość podoba
Nie wiem co ta torebka ma wspólnego z Doctor Bag ale jest fajna - czarna,prosta, klasyczna i na ramię
Pasuje mi na prezent dla mamy

A teraz nadrabiam nowy wątek

Mi też się podoba ale nie tak żeby jej chcieć

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 16:50   #152
Iduś
Zakorzenienie

Dot.: Nie fikaj,nie marudź,nie rwij włosów z głowy jest już nowy wątek etorebkomania

Cytat:
Napisane przez martuska-16-18 Pokaż wiadomość
Jeszcze jedna nowość - http://etorebka.pl/s03.php?f=0226
nie podoba mi się

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość

Obie torebki na Twoich zdjęciach wygląda rewelacyjnie
Dziękuje

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 16:56   #153
tenebris
Zakorzenienie

GG do tenebris

mnie się te torby Wildcat też nie podobają...
zupełnie bez wyrazu

Iduś, Ty to w ogóle zawsze masz fajne te zdjęcia.

a tak w ogóle... słyszałyście?
co sądzicie?
http://www.pkim.org/?q=pl/node/324
http://asteroidapophis.com/year-2036/

tenebris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 17:03   #154
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Beżowa Aida

+ świetny kolor: beż, nie za jasny, nie za ciemny
+ skórka mięciutka, fakture widać na zdjęciach .
+ fajna podszewka, nie jest szeleszcząca jak we Flavi . Jest taka jak w Laine.
+ torebka jest pojemna (myślałam, że będzie mniejsza, a jest wielkości dużej Krysi )
+ w środku tradycyjnie kieszonka na suwak plus dwie zwykłe . Dodatkowo z boku jest mała kieszonka na suwak. Na zdjęciu nr 5 widać z boku suwak

Ogólnie jestem bardzo zadowolona . Jedynym minusem jest to, że śmierdzi :P.
Śliczne zdjęcia Iduś Jak zwykle

Cytat:
Napisane przez martuska-16-18 Pokaż wiadomość
Jeszcze jedna nowość - http://etorebka.pl/s03.php?f=0226
eee to już brzydkie jest

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Fajna mogłaby być w czerni... ale ten kolor...

---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Słuchajcie, załóżmy, że Etorebka sprzedaje teraz torebki WildCat. Czy to oznacza, że nie mamy już dostępu do wyrobów Mizensa? czy Mizensa zawiesiła działalność ?
Działalność to jeszcze mają ale może chcą się przerzucić na nową markę ?
Narazie nieciekawie to wygląda - Wildcat ??? Głupia nazwa
Mam nadzieję, że przy okazji kodów nie zlikwidują

Cytat:
Napisane przez mourie Pokaż wiadomość
Hej,
widzę już nowy wątek
nie jestem w stanie Was nadrabiać

taka sobie, w dodatku ma jakiś natłoczony napis - a ja tego nie cierpię w torebkach
O dzięki za uświadomienie też nie lubię napisów, tabliczek, widocznego logo Coraz mniej mi się podoba

Mam nadzieję, że oni te Wildcaty zamówili tylko na próbę - bo inaczej mogą mieć problem ze sprzedażą tego

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość

Mi też się podoba ale nie tak żeby jej chcieć
O ! Dobrze to ujęłaś
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 17:03   #155
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tenebris Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Śliczne zdjęcia Iduś Jak zwykle

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 17:12   #156
mourie
Zakorzenienie

edit

Edytowane przez mourie
Czas edycji: 2012-05-14 o 16:23
mourie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 17:13   #157
Fufka
Zakorzenienie

witajcie ja też się wyłamię i powiem, że czarna nowość bardzo mi się podoba mam już podobną, ale dogorywa, więc może znalazłam zastępczynię

oglądałam dzisiaj w stradivariusie tę nową niby flavię i powiem szczerze, że owszem ładna, ale z beznadziejnej, sztywnej takiej jakby plastikowej niby skóry, nie za taką cenę (139,99!)

Edytowane przez Fufka
Czas edycji: 2011-02-16 o 17:16
Fufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 17:42   #158
dagna1
Zakorzenienie

odebralam dzis jasna aide. pelna relacje zaraz napisze

pusta miska.. ale możesz ją napełnić!

Edytowane przez dagna1
Czas edycji: 2011-02-16 o 17:58
dagna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 17:45   #159
an.ka
Zadomowienie

Melduję się w nowym wątku Widzę, że nowości powoli wchodzą. To mówicie, że może być kiepską ze wzorami i jakością?
Angina już mi chyba mija, tylko lekki stan podgorączkowy, no i trochę osłabiona jeszcze jestem. Ale gardło już nie boli A jutro mam tyle do załatwiania i jeżdżenia, że już muszę być w pełni zdrowa
an.ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 17:51   #160
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
E....

Rybolek płetwolek
\

Danuuulaaaaaaaaaa nie mów mi tak........

Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość
Hanusia

Rybka

Danula

Dobra, ja idę się uczyć Wpadnę do Was wieczorkiem
roxi
do potem

Cytat:
-8,5D

też miałam do tej pory max 12zł i to raz tylko
chyba poczekam na nową kolekcję o ile wcześniej mnie nie skusi ta bordo Krycha, bo nie wiem... łamię się ;p

albo jakaś wyjątkowa maniaczka albo ktoś zrobił "grupowe zamówienie"
mam nadzieję że teraz z Twoim wzrokiem będzie tylko lepiej : *

myślę że to jakieś grupowe zamówienie
ja nie wiem jaką maniaczką trzeba by być aby nakupować torebek za 800 zł

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

wczoraj wpłaciłam pieniądze za imogene a jeszcze kasa nie wpłynęła na konto.............ludziee eeeeee mam jeszcze 2 dni

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 17:57   #161
moniuleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość

odebralam dzis jasna aide. pelna relacja zaraz napisze
ja też chcę jasną Aidę echhh

moniuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 17:59   #162
kunia1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
ten pierwszy w ciemny granacie, drugi taki jest
a ten ostatni sweterek (bardzo ładny ) przecenili na 60
Pokazałabyś się na którymś wątku w tej narzutce? dobrze kojarze że40 zł?

kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 18:02   #163
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Ciekawe, jak Ci idzie Ja przed swoimi pierwszymi pamiętam coś kupowałam i stojąc przy kasie pomyślałam, że może bym sobie walnęła jednego dla odwagi, bo się tak bałam. A potem sobie uświadomiłam, że przecież zaraz samochód mam prowadzić Fajnie było
Wróciłam
Na początku było fajnie, potem się zestresowałam bo koleś mi się wrył na pasy i potem ciągle mi auto gasło a pod moim domem (mam taką górkę i wjeżdżałam z ręcznego) to zrobiłam taką zadymę że wszystkie kamienie latały w powietrzu
Facet powiedział że pierwszy raz za kierownicą i tak dobrze mi poszło ... ale ja nie jestem z siebie zadowolona
Stary 2011-02-16, 18:05   #164
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
Pokazałabyś się na którymś wątku w tej narzutce? dobrze kojarze że40 zł?
te, po 40
raczej słabo, bo nie mam aparatu, najwyżej coś z telefonu, ale już ciemno
materiał to 95 % wiskozy, 5% elastanu, z tyłu jest krótka z przodu ma dłuższe te rogi, specjalnie wzięłam rozmiar większą, żeby z przodu było jeszcze dłużej , rozmiarowo wypada standardowo i jest bardzo fajna, za taką kasę jak najbardziej w bonarce było ich mnóstwo, cały okrągły wieszak tylko z nimi

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 18:07   #165
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Wróciłam
Na początku było fajnie, potem się zestresowałam bo koleś mi się wrył na pasy i potem ciągle mi auto gasło a pod moim domem (mam taką górkę i wjeżdżałam z ręcznego) to zrobiłam taką zadymę że wszystkie kamienie latały w powietrzu
Facet powiedział że pierwszy raz za kierownicą i tak dobrze mi poszło ... ale ja nie jestem z siebie zadowolona
oj bbiedna Kali za kierownicą;]
ja dobrze wspominam swoją 1 godzinę
było idealnie
a potem już tylko gorzej szczerze nienawidzę robienia prawka......sama jazda jest okej ....ale egzamin...nie do przejścia psychicznie
dlatego zrobiłam sobie przerwę za którą zbieram gromy. Nikt nie myśli o mnie tylko o tym ile kasy poszło...cóż

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-16, 18:10   #166
kunia1
Zakorzenienie

Cytat:
te, po 40
materiał to 95 % wiskozy, 5% elastanu, z tyłu jest krótka z przodu ma dłuższe te rogi, specjalnie wzięłam rozmiar większą, żeby z przodu było jeszcze dłużej , rozmiarowo wypada standardowo i jest bardzo fajna, za taką kasę jak najbardziej w bonarce było ich mnóstwo, cały okrągły wieszak tylko z nimi
Nie musi byc dziś Rozmiar większy mówisz no własnie ja mierzyłam kiedyś miętową i odłożyłam jednak,ciekawa jestem jak na kimś sie prezentuje, moze ten rozmiar więcej daje fajny efekt bo ja mierzyłam swój standardowy w h&m

kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 18:11   #167
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
oj bbiedna Kali za kierownicą;]
ja dobrze wspominam swoją 1 godzinę
było idealnie
a potem już tylko gorzej szczerze nienawidzę robienia prawka......sama jazda jest okej ....ale egzamin...nie do przejścia psychicznie
dlatego zrobiłam sobie przerwę za którą zbieram gromy. Nikt nie myśli o mnie tylko o tym ile kasy poszło...cóż
A co Kali ma wiecznie autobusami jeździć
u mnie to samo, na początku fajnie, załapałam o co mu wgl chodzi a potem Porażka!
No bo to jednak trochę kasy jest...
Stary 2011-02-16, 18:13   #168
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
A co Kali ma wiecznie autobusami jeździć
u mnie to samo, na początku fajnie, załapałam o co mu wgl chodzi a potem Porażka!
No bo to jednak trochę kasy jest...
ale ja Ci nie powiedziałam tego złośliwie tylko szkoda mi Cię bo wiem jaki to stres mimo że jeździ się fajnie

mojej kasy więc nie wiem co się wszyscy tak czepiają;] poza tym ja nie powiedziałam że nigdy nie zrobię prawka;] może po weselu będę dalej próbować

Stary 2011-02-16, 18:13   #169
Paulkaaaa
Raczkowanie

Cytat:
mnie się te torby Wildcat też nie podobają...
zupełnie bez wyrazu

a tak w ogóle... słyszałyście?
co sądzicie?
http://www.pkim.org/?q=pl/node/324
http://asteroidapophis.com/year-2036/
ja tam nie wierzę w takie rzeczy

Cytat:
Napisane przez Fufka Pokaż wiadomość
witajcie ja też się wyłamię i powiem, że czarna nowość bardzo mi się podoba mam już podobną, ale dogorywa, więc może znalazłam zastępczynię

oglądałam dzisiaj w stradivariusie tę nową niby flavię i powiem szczerze, że owszem ładna, ale z beznadziejnej, sztywnej takiej jakby plastikowej niby skóry, nie za taką cenę (139,99!)
muszę iść do stradivariusa oblukać torebki, bo potrzebuję jakiejś czarnej i myślałam właśnie nad flavią ale nie byłam przekonana i jeszcze w reserved widziałam śliczną torebkę czarną w nowej kolekcji
Cytat:
Wróciłam
chyba nieźle Ci poszło z tego co piszesz tylko pogratulować przecież na pierwszej jeździe nie zostaniesz kubicą

Paulkaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-16, 18:16   #170
moniuleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciłam
oo ja też miałam na początku problemy żeby z ręcznego ruszać, ale jak już się nauczyłam to było duużo lepiej i żadna górka nie była mi straszna
skoro Pan Policjant powiedział że dobrze Ci poszło, to na pewno miał rację, bo instruktorzy zwykle nie pocieszają tylko mówią jak jest

moniuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 18:16   #171
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
Nie musi byc dziś Rozmiar większy mówisz no własnie ja mierzyłam kiedyś miętową i odłożyłam jednak,ciekawa jestem jak na kimś sie prezentuje, moze ten rozmiar więcej daje fajny efekt bo ja mierzyłam swój standardowy w h&m
no właśnie, ja się dziwnie czułam w moim standardowym rozmiarze za krótka wydawała się z przodu, przy tym dawała jakiś dziwny efekt na sylwetce
rozmiar większa jest zdecydowanie lepsza, spróbuj przymierzyć

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 18:20   #172
tenebris
Zakorzenienie

GG do tenebris

Cytat:
szczerze nienawidzę robienia prawka......sama jazda jest okej ....ale egzamin...nie do przejścia psychicznie
ja też
podchodzę do prawka ok raz na rok
to dla mnie takie obciążenie, denerwuje się bardziej niż przed czymkolwiek a uwielbiam jeździć >.<

tenebris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 18:23   #173
dagna1
Zakorzenienie

jasna aida (na razie bez zdjec, bo ukrylam ja w szafie).

praktycznie wszystko bylo o niej juz mowione,wiec dodam pare slow od siebie.

ladny kolor - faktycznie taki karmel. bedzie pieknie komponowac sie z szarymi, czarnymi rzeczami porownujac czarna wersje i ta- to jednak czarna robi piorunujace wrazenie, a jasna umieszczam na 2 pozycji. ogladalam kawowa i szkoda,ze nie jest choc odrobine jasniejsza - ale i tak bardzo ladna jest jak uzbieram troche rabatu to wracam po nia.

pan z siedziby byl bardzo mily, nie grymasil, a nie bylo latwo ze mna pierwszy egzemplarz - zdarta skorka, drugi - zamek sie zacinal, trzeci - zle uszyta (wglebienie bylo pod spodem), czwarty - ponownie zniszczona skorka, piaty - bez wad wychodze z siedziby i 'zaraz zaraz.. czegos zapomnialam'... nie dostalam faktury, wiec musialam sie wracac

jezeli ktos sie wacha to smialo zamawiac . jest to model,ktory w 100% mnie zadowala i gdyby wystepowal w innych kolorach, kupilabym wszystkie

pytalam sie o karmelowa imogene - ponoc ma juz nigdy nie wrocic, a w zeszly piatek tak szybko zniknela ze strony, bo to byla tylko 1 sztuka (nie wydaje mi sie...........).

bylam w h&mie i kupilam dwa sweterki z latami z 80 na 40zl. brazowy i jasny, sliczne sa

pozdrawiam dziewczyne na rynku z bezowa flavia (bylas z kolezanka)

Stary 2011-02-16, 18:25   #174
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
\

Danuuulaaaaaaaaaa nie mów mi tak........

myślę że to jakieś grupowe zamówienie
ja nie wiem jaką maniaczką trzeba by być aby nakupować torebek za 800 zł

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

wczoraj wpłaciłam pieniądze za imogene a jeszcze kasa nie wpłynęła na konto.............ludziee eeeeee mam jeszcze 2 dni
Dalczemu ty mój dziubku rybi

Trzeba być sprzedawcą na all

Na poczcie wpłacałaś?

Cytat:
Wróciłam
Jak nikt nie zginął to nie było tak źle a ten co ci na pasy wszedł to na mszy nie był chyba

Mam ochotę na torebkę

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 18:27   #175
dagna1
Zakorzenienie

Cytat:
te, po 40
slaby sklad, zaraz Ci sie zmechaci

Stary 2011-02-16, 18:32   #176
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Witam w nowym watku Torebka Sun to nowosc dzis weszla?

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 18:34   #177
iwona200
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry nowy wątek

byłam dzisiaj w H&M i te sweterki w gołąbki nie przypadły mi do gustu... beżowe jeszcze znośne, ale miętowe
poza tym zostały same 34,36, które są strasznie krótkie
za to kupiłam granatową narzutkę za 39.90 (był jeszcze pudrowy róż, czerń i pomarańcz na pewno) i ten sweterek w panterkę przeceniony na 40
Ktory w panterkę? I które narzutki? Pokazesz?

Już są nowości Ale jestem do tyłu To juz ta wiosenna kolekcja?

Edytowane przez iwona200
Czas edycji: 2011-02-16 o 18:36
iwona200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 18:40   #178
Paulkaaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość
jasna aida (na razie bez zdjec, bo ukrylam ja w szafie).

praktycznie wszystko bylo o niej juz mowione,wiec dodam pare slow od siebie.

ladny kolor - faktycznie taki karmel. bedzie pieknie komponowac sie z szarymi, czarnymi rzeczami porownujac czarna wersje i ta- to jednak czarna robi piorunujace wrazenie, a jasna umieszczam na 2 pozycji. ogladalam kawowa i szkoda,ze nie jest choc odrobine jasniejsza - ale i tak bardzo ladna jest jak uzbieram troche rabatu to wracam po nia.

pan z siedziby byl bardzo mily, nie grymasil, a nie bylo latwo ze mna pierwszy egzemplarz - zdarta skorka, drugi - zamek sie zacinal, trzeci - zle uszyta (wglebienie bylo pod spodem), czwarty - ponownie zniszczona skorka, piaty - bez wad wychodze z siedziby i 'zaraz zaraz.. czegos zapomnialam'... nie dostalam faktury, wiec musialam sie wracac

jezeli ktos sie wacha to smialo zamawiac . jest to model,ktory w 100% mnie zadowala i gdyby wystepowal w innych kolorach, kupilabym wszystkie

pytalam sie o karmelowa imogene - ponoc ma juz nigdy nie wrocic, a w zeszly piatek tak szybko zniknela ze strony, bo to byla tylko 1 sztuka (nie wydaje mi sie...........).

bylam w h&mie i kupilam dwa sweterki z latami z 80 na 40zl. brazowy i jasny, sliczne sa

pozdrawiam dziewczyne na rynku z bezowa flavia (bylas z kolezanka)
i jak po takiej recenzji mam nie klikać aidy?tylko kusicie

Paulkaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 18:44   #179
dagna1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
Witam w nowym watku Torebka Sun to nowosc dzis weszla?
dzisiaj

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Paulkaaaa Pokaż wiadomość
i jak po takiej recenzji mam nie klikać aidy?tylko kusicie
klikaj tylko jak to zrobisz - zlamiesz postanowienie w swoim podpisie

Stary 2011-02-16, 18:48   #180
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

cześć
nic nie kupiłam sobie dziś . w Stradi przymierzałam spodnie takie z przeceny, ale nie byłam przekonana co do nich , bo miały lekki kwiatowy wzorek, niby ciekawe, ale ja oczywiście już myslałam tylko o tym, że mnie pogrubiają. potem koszula - oczywiście mi odstawała w biuście .
w H&Mie przymierzyłam kilka rzeczy i najbardziej podobał mi się kardigan w takim wielbłądzim kolorze, ale moja koleżanka też go przymierzała, bardzo jej się spodobał i ona go kupila, więc ja nie brałam, bo spędzamy ze sobą codziennie pół dnia .
przymierzałam też jeansy. ogólnie mam problem ze spodniami, bo wydaje mi się, że wszystko mnie pogrubia . tak, wiem, ze mam fobie na punkcie swoich nóg, ale cóż poradzić . najbardziej lubię ciemne jeansy, ale tutaj przymierzyłam jasne, niby wyglądały ok, ale nie na tyle, żebym wydała na nie 150zł .
no, ogólnie się namierzyłam sporo, a jak zwykle wyszłam z niczym

w kinie było ok. film fajny, choć końcówkę wycierpiałam nieźle ! booo...kupiłam sobie wiadro popcornu i colę. oczywiście wypilam colę już w połowie filmu i tak mniej więcej w 20min do końca filmu poczułam mocną potrzebę . no ale przecież nie wyjde teraz do wc, bo gdzie w taką ciemnicę mam schodzić po schodach i szukac łazienki . oooojjj ciężko było mi siedzieć .

eeee te nowości...takie se . mam wrażenie takie, jak ktoś już tu napisał - że wyjdę na bazarek i dostanę taką samą za połowę ceny
135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości