|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
laski, czym myjecie swoje pędzle do makijażu?
|
#1623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...angelinmyheart ja tez jestem zdania ze tak nie powinno byc, tzn niech sie zdecyduje ja nie mialam oficjalnych zareczy, tzn tz chcial zeby rodzice mu kiedys nie wypomnieli, ale dla mnie to nie mialo sensu bo w sumie to bedzie moj maz a nie ich, a moi rodzice i tak go akceptuja wiec ja im tylko oswiadczylam ze jestesmy zareczeni i oni sie z tego ciesza i nie truja ze nie bylo oficjalnie itp to jest przede wszystkim nasza decyzja wiec zostawili to nam samym![]() co do zeli na stopach to pamietam ze kiedys kumpela robila i btyla zadowolona, bo jechala latem gdzies na wakacje- i wtedy to jest fajna sprawa, nie trzeba sie martwic o wyglad paznokci, w sumie nawet jak sie nie wyjezdza latem to tez fajnie miec, jak sie chodzi w japonkach czy sandalkach, ale zima to nie ma sensu moim zdaniem. ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- zelem do hig intymnej za ile kupilas i jakie?duze, male? napewno bedziesz zadowolona, ale musisz dac cos do utrwalenia zeby sie trzymaly
|
|
#1624 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
myje babydream'em
![]() Cytat:
![]() a zele to fakt, tylko latem, zimą bez sensu |
|
|
|
|
#1625 | |
|
Zakorzenienie
|
Czeeść
![]() Cytat:
![]() śliczna bluzeczka ![]() ja babydream'em ![]() Caate powaliłaś mnie swoją recenzją pędzla Teraz czekam na pędzel Buahhot
|
|
#1626 |
|
Zadomowienie
|
żelem do twarzy z garniera :P
|
|
#1627 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem prawie pewna ze pixie i edm beda tak samo dobre(jesli nic sie nie zmienilo od czasu starej wersji pixie ale chyba nie bo tylko wyglad sie zmienil o ile sie orientuje) slyszalam taka opinie od wielu osob
![]() ja jak pokazalam moj pedzel kolezance na studiach to za 2 tyg przyszla z takim samym nie mogla sie nadziwic jaki on milusi miekki i przyjemny, no i trwaly ja jak go dostalam to nie moglam zrozumiec jak przez tyle lat moglam uzywac jakiś drapakow i oszkubkow:P bo tak przy flat topie wypadaja inne pedzle, nie ma co sie oszukiwac ...
|
#1630 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja swoje pędzle też myję babydream'em, myślałam że macie jakieś specjalne płyny do czyszczenia
|
#1631 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1632 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam za 5,80zł. Mają 26mm. Chciałam większe, ale nie było. Kupiłam jedno opakowanie 6 sztuk, jak się spiszą, to dokupię jeszcze jedno.
|
|
|
|
#1633 |
|
Zakorzenienie
|
na razie skończyłam listę, teraz muszę czekać na przypływ jakiejś gotóweczki
wklejam Wam, dużo tutaj kosmetyków, które caate polecała i czytając KWC chwalone Może same używacie czegoś i mogłybyście się opinią podzielić? I gdzie mogę je dostać?włosy: 1) L`Biotica, Biovax A+E, Serum wzmacniające 2) L'Biotica, Moc Natury Wax Latte, Intensywnie regenerująca maseczka do osłabionych włosów z proteinami mlecznymi 3) L'Biotica, Quick Wax, Dwufazowa odżywka w sprayu bez spłukiwania do włosów osłabionych 4) Dabur, Amla, Hair Oil (Olejek do włosów z wyciągiem z owoców amla) 5) grzebień z szeroko rozstawianymi ząbkami drewniany buzia: Alantan żel Flos-Lek ze świetlikiem pod oczy Flos Lek, Ideal Skin Anti Acne, Make-Up Matt Finish
|
|
#1634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Grzebień z szeroko rozstawionymi ząbkami też mam tyle, że plastikowy kupiłam w naturze za 5zł Alantan polecany przez Alessandre również mam kupiłam w SP, teraz używam na noc 1x w tyg, jak były mocne mrozy to praktycznie codziennie
|
|
#1635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a i jeszcze żel z flos leka. Cała reszta nie znana jak na razie Dzięki z za opinię
|
|
|
#1636 |
|
Zadomowienie
|
chyba ja tylko nie uzywam pedzli
a to dlatego ze nei mam do czego!! smaruje kremem buzie ziaja kakaowym i pudruje lekko twarz kulkami brazujacymi i mam do tego taki puszek do czego Wy uzywacie te pędzle ??---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- party girl wyslalam Ci zaproszenie juz dosyc dawno i nie mam odpowiedzi
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
ja też pędzli nie używam :P ale chcę zainwestować w jakiś do tych kuleczek brązujących, bo ta gabeczką źle się nakłada ;/
|
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również myję pędzle szamponem Babydream i jak na razie sprawdza się doskonale
![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Przepraszam,że nie będę odpowiadała na Wasze wiadomości każdej z osobna ale chyba w życiu bym się nie wyrobiła i nie zdążyła Gnacie jak szalone z tymi postami
|
|
|
|
#1639 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Glosujcie prosze na moja szminke w konkursie ![]() Z gory dziekuje link w podpisie
|
|
|
#1640 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do różu, 2 do pudru, do podkładu, kilka różnych do oczu (cieni i kresek ). Ale chcę sobie kupić nowy do różu i podkładu i tak czekam na te hakuro ![]() Dziewczyny czy używałam może któraś z Was transparentnego pudru My secret? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...nt.html&next=1 nigdy nie używałam takich sypkich rzeczy, możecie mi powiedzieć jak się to cudo używa? Przechyla żeby wysypał się puder na wierzch i macza w nim pędzel?
|
|
#1642 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
ale rzadko używam
|
|
|
|
|
#1643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obcięłam włosy , miałam za zapięcie od stanika teraz mam trochę za ramiona no i grzywkę ciachnęłam bo już jej nie miałam Ogólnie zadowolona jestem
|
|
#1644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma dobre opinię i przydałby mi się taki wykańczacz makijażu i jeszcze matowi do tego ![]() Kupiłam sobie dziś ten matowy bronzer z Essence i bluzkę i sweterek w H&M a siostrze na imieniny prezent skarbonkę świnkę którą sama musi umalować farbkami, trochę poprawiłam sobie humor ale to i tak nic
|
|
#1645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to przynajmniej tak robię.Może dziewczyny mają na pudry sypkie jakiś inny sposób
|
|
|
|
|
#1646 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
tego mojego pudru sypkiego (z tym wieczkiem) nie używam, ponieważ ma różowe tony.Będzie dobrze
|
|
|
|
|
#1647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a pedzle mam do podkladu, do rozu, do cieni i to tyle z czego jeszcze jeden do brwi chce jeszcze skosny do kresek
|
|
#1648 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jak myślałam zastanowię się nad nim---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
ten jest transparentny, jak go dziś oglądałam to taki biały się wydawał
|
|
#1649 |
|
Zadomowienie
|
Snow powiedz mi bo ja ktoras z tych farb bede teraz farbowac za okolo 2 tygodnie i nie wiem czy znajde moze je na allegro ??? wiesz moze?szukam szukam i nie widze na all.
-Loreal http://www.kosmetykionline.pl/produc...do-wlosow.html odcień naturalny -Loreal http://www.skapiec.pl/site/cat/140/comp/480700 odcień popielaty ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- part girl a ja myslalam ze ty bladynka jestes? to nie Ty na avku ? na zdjeciu w albumie ale masz ladne wloski, masakra grube zdrowe
|
|
#1650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie masz możliwości kupienia w sklepie? bo ja znalazłam za 36zł + wys to bardzo bardzo dużo jak za tą afarbę.. w takim razie może zamów sobie jakąś profesjonalną?http://allegro.pl/loreal-farba-do-wl...454184295.html http://allegro.pl/loreal-farba-do-wl...453396922.html
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:11.

bo często mówisz, że do pracy idziesz ;p albo mi się coś pomyliło 
to jest przede wszystkim nasza decyzja wiec zostawili to nam samym
Cóż mogę napisać o sobie....hmmm..Mam na imię Asia,w tym roku stukną mi 22 wiosenki,studiuję europeistykę(III rok),mam TŻ-ta(w tym roku 4 rocznica
),cerę mieszaną-ostatnio z problemami