|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1111 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VI
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1112 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mnie wystraszyłaś ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() faktycznie z przodu widać cały urok tej fryzurki ![]() ![]() ![]() bunny Ciebie to nie dotyczy ![]() ![]() ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale boję się go ruszyć ![]() i tak farba c12 przyciemniła? nic więcej nie nakładałaś? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1114 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1115 |
Zakorzenienie
|
a pro po co niektórych fryzjerek
![]() ![]() byłam kiedyś w takim jednym salonie u takiej babki i ona do mnie o matko gdzie Pani była u fryzjera kto tak Panią krzywo obciął i w ogóle podobne teksty i jak dała mi dojść do głosu to mówię : u Pani ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Kitkulka wiesz co zrezygnuję przynajmniej do wakacji ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() w sumie też by mi było szkoda włosów taka mądra jestem a sama siedzę przy tej londzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Asiu bardzo ładna fryzurka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1118 |
Zakorzenienie
|
a ja już lecę Blondasy
![]() miłego wieczorku ![]() dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1119 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dobranoc ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1120 |
Zakorzenienie
|
asia
fajna fryzura i kolor bardzo ładny ![]() blond bunny no widać że studiowałas filologie, fajnie się Ciebie czyta ![]() Mi się bardzo podoba ten kolorek co zamieściłas miedziany 7,4 z Twojego bloga, ten rudy nigdy mnie nie opuści póki się nie przefarbuje. Gdybym miała cerę do rudego już bym się przefarbowała, dalej byłabym blond ale miedziany ![]() A tak zostaje tylko marzyc Lady nie bój sie kombiować, co z rudym? Mi rudy tez sie marzy ale nie mam cery do niego Cały czas podczytuję watek o rudzielcach, nic na to nie poradzę że ogniste włosy są wg mnie piękne A Ty czemu nie zdecydowałas sie na rudy? Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-02-16 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1121 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie powiedziałam że rezygnuję ale raczej jak już to może pasma albo refleksy jakieś miodowe - pomyślę, całej głowy na bank nie pofarbuję, zresztą chyba bardziej mi pasują chłodniejsze blondy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym sie przemalowała jakby potem mozna było na zawolanie wrócić do blondu ![]() Ja lecę, będę jak zwykle około 22 Miłego dnia ![]() Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-02-17 o 06:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1124 |
Rozeznanie
|
Czesc kochane,
a ja tylko na moment wpadlam, bo do pracy sie zbieram.. masakra nie mam na nic czasu i ciagle zmeczona jestem. Przerabane pracowac na caly etat w sklepie odziezowym.. ja pracuje na pol etatu ale obecnie zastepuje jedna pania ktora jest na chorobowym. Dziewczynki mam jakis kryzys, nie moge na siebie patrzec w lustrze ![]() ehh.. moze macie jakies sposoby?? p.s.zna ktos jakis dobry kremik na pierwsze zmarszczki przy oczkach? jakis taki delikatny, dla 25latki ![]()
#1125 | |||
Zakorzenienie
|
Co to za spanie? Wstawać blondaski
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Yattamanka Czas edycji: 2011-02-17 o 07:17 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1126 | ||
Zakorzenienie
|
dziendoberek ![]() agatko wyobraz sobie ze pomylilam sie wczoraj ![]() ![]() ![]() ![]() no nic nie mam wyjscia poczekam ![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1127 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To będę ice bunny ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
C12 ładnie stopniowo przyciemniła- pól roku zleciało, ale teraz jest tak że ładnie jest po farbie do 2 tyg. a potem z tego co było rozjasniane c12 się do zera spłukuje ![]() ![]() ![]() Nie chcę katowac wlosow jakąs 8-9.21 bo sie boję że wraz sie zmyje albo będą łaty, ja mam takie wlosy wytrawione że nawet po pól roku nie trzymaja koloru... ech... w końcu 5 lat skandynawskiego wychodzi... Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie ma to jak kłapać paszczą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale juz niedlugo!
![]() |
#1128 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane !!!!
![]() nie mam teraz za bardzo czasu na wizaz, ale ten jeden wątek musze podczytywać regularnie ![]() ![]() zajęcia na uczelni się zaczęły, koniec laby ![]() na szczęście zdjęli mi gips to jakoś zacznę normalnie fukcjonować...Tyle, że kolano dalej mało sprawne, pierwsze chwile to jakbym miała doczepianą nogę, takie nieużywanie robi swoje ;/ ale zapisałam się na rehabilitację i będę ćwiczyc. Lekarz powiedział, że tak po 6 tyg odzyskam pełną sprawność, no a narazie płaskie buty i mam sobie pomagac kulą.... także co najmniej 2 tygodnie bez obcasów ![]() Ale jestem strasznie szczęśliwa, muszę się Wam pochwalić - DOSTAŁAM PRACE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w Kancelarii Adwokackiej ![]() tak się ciesze, jak małe dziecko !!!! ![]() ![]() mój szef taki równy się wydaje, mamy obgadać mój grafik, tak żeby ze studiami nie kolidował... powiedział, że studia najważniejsze a praca ma być cennym doświadczeniem na drodze mojej kariery prawniczej hehe, śmieszny facet ![]() nie mogę się doczekać już ![]() a co do włosków to będę robić tym Richessem 9,13 ![]() ![]() buziaki ![]() Edytowane przez infatuated Czas edycji: 2011-02-17 o 09:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1129 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Agatko jakby tak było to też nie miałabym żadnych zahamowań ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
Yatta ja tak samo, wyszłam i już tam nie wróciłam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
Bunny ja się też boję że zrobiły by mi się plamy jakieś łaty i wymywał się bo ja też już blond parę dobrych lat noszę ![]() ![]() ![]() ![]() No fryzjerka za***ista nie ma co - drugiej takiej nie spotkałam już ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1130 |
Zakorzenienie
|
infantuated wiem że jesteś zalatana ale czy użyczyłabyś mi swoich fotek z farbowań do bloga?
![]() Bardzo bym cie prosiła w wolnej chwili, no chyba że nie chcesz... to zrozumiem... dziewczyny pozostałe co jest?! Już mi słać na pocztę fotki z farbami! enchanted, kochaneczka, lady, kotka, yatta, princesska, kitkulka, mysia... i reszta... Asiu a twoje mogę wykorzystać? ![]()
#1131 |
Zakorzenienie
|
Bunny, jasne ale którą byś chciała?
tę co mam w klubie to jest po excellce 9,13 i refleksach 10 1/2 1... na kompie nie mam starszych fotek, bo miałam awarie;/ ale moze na wątku się zachowały... po samej 9,13 dawałam.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bunny ja po następnym farbowaniu tylko że ja robię E20 ona jakby żółta a u mnie biało prawie wychodzi więc nie wiem czy ja się przydam, chociaż muszę się wybrać do rossa i wybrać coś innego może 219 albo coś z tych profesjonalnych na all zamówię już sama nie wiem ![]() ![]() Mam nadzieję że jutro dojdzie ta lokówka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1133 |
Zakorzenienie
|
infantuated to ja sobie pogrzebie w wolnej chwili w twoich postach i powybieram ok? oczywiście buzie poukrywam.
materialu zaczyna mi brakowac ale weekend i tak mam w szkole. ale wole miec zawsze cos ciekawego niz siedziec i kminic o czym by tu napisac... lady każda jedna farba mi sie przyda. naprawde. tylko ty masz chyba nature jasna nie?
blog blond bunny Edytowane przez blond bunny Czas edycji: 2011-02-17 o 09:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok, nie ma problemu ![]() jak zrobie teraz Richessem, to Ci wysle przed i po, to będzie dokładniejsza relacja..może komuś się przyda ![]() swoją drogą, boje się trochę o refleksy bo są takie ładne, srebrzyste.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=VD7kV...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=HWxNi...eature=related
![]() |
#1139 |
Zakorzenienie
|
wlasnie jestem po uzyciu tej odzywki nivea cashmere i jestem mile zaskoczona
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no wlasnie bunny jeszcze tydzien ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1140 |
Zakorzenienie
|
bunny, lady- zajmowałam się przedłuzaniem paznokci długi czas, zarówno sobie jak i klientkom i zgadzam się- prawidłowo wykonane nie niszczy naturalnej płytki a moze ją wrecz wzmacniac. Jednak nawet na tym rapunzel, co wklejałyscie link, a moze to kotka wklejała, widac jakie koszmarne włosy maja te babki. Przedziałek na 2 cm szerokosci taka rzadzizna im sie porobiła. N ayoutubie nie brakuje filmow jak sie skora popsuła od ucisku supełków albo pod warkoczykami. Jedni nosza i sa zadowoleni, inni nie moga zniesc, ze cos tam jest, ze te zgrzewy wyczuwa sie pod palcami.
Wiem, ze włosy trzymaja sie zwyczajnie w keratynowych zgrzewach i ulegajac cyklowi wypadaja tak, jakby normalnie wypadły i nie o to mi chodzi, ale o to, ze jednak to jakas inwazja. Mnie bola włosy, jak sobie kucyka zrobie. ALe moze jestem przeczulona. Dlatego pytam Kotke, co ja tak do tego przekonało i nie chce nikogo straszyc, mysle ze powiny sie wypowiadac dziewcyzny, ktore maja na tym punkcie doswiadczenie. |Moje pytania i opinia wynika z ciekawosci i raczej niewiedzy w tym zakresie, no tyle ile kolezanki mi mówiły i widziałam jak u nich to wygladało.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:02.