|
Notka |
|
Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Czy bedziesz na spotkaniu Wizazanek w Manchesterze 6/03/2011? | |||
Tak, przybede z miła chęcią. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 80,00% |
Nie, i nie pytajcie dlaczego. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 20,00% |
Głosujący: 10. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 |
Zadomowienie
|
Dot.: Emigrantki z Chester, Liverpoolu i okolic
Kochana, witaj w klubie!
![]() 2.5 roku temu zrzucilam 17kg- z 71 schudlam do 54... Ah, to byly piekne czasy! Przez ponad rok pieknie utrzymywalam wage, ale...wyjechalam na wakacje do Turcji i tam tak sie rozbestwilam, ze nawet po przyjezdzie do domu nie kontrolowalam kalorii i tym oto sposobem wszystkie kg wrocily- z nawiazka! ;( Eh...
![]() |
#392 | ||
Wtajemniczenie
|
dzien dobry dziewczyny
![]() normalnie nie moglam sie doczekac az wejde na watek ![]() ![]() ![]() np wszystko papierowe w Superdrugu - plakaty, etykietki z cenami itd to wychodzi od nas ![]() mamy tez inne uslugi, ale ta jest w sumie glowna ![]() moim zadaniem jest wystawienie faktury za te wszystkie uslugi poszczegolnym klientom ![]() Cytat:
na silownie sie zapisalismy w pazdzierniku 2009 roku, wazylam wtedy 89kg przy wzroscie 178cm wlaczylam diete dukana do tego i na wigilie 2009 roku wazylam juz 75 ![]() smutki po stracie zajadalam czekolada, a jak wkrotce odkrylam ze jestem znowu w ciazy to wiadomo, silownia na bok, i generalnie plackiem lezalam caly czas i balam sie ddychac no i od lutego wrocilam na silownie z waga 82kg... chce zejsc do 75 znowu przynajmniej, ale mam wrazenie ze gloduje caly czas a waga stoi w miejscu! 11 marca lecimy do polski i chcialabym moc wygladac w miare ok w jeansach ktore kupilam wazac 78kg... ![]() na silowni znowu szalec tez nie chce za bardzo, bo nie chce by mi sie cykle od wysilku rozlegulowaly.. ![]() Cytat:
![]() ale fakt, all inclusive sa niebezpieczne, sama wrocilam kiedys z Teneryfy z 6kg wiecej.. jedzenie jeszcze ok, ale przeciez alkohol to masakra jesli chodzi o kalorie!
![]() |
![]() |
#393 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry
![]() Agia* jak sie czujesz? O ktorej ci sie wczoraj udalo zasnac? Jak poranek? Hana gdzie ty sie kochana podziewasz? ![]() justitia - a dowiadywalas sie czy ta regula 3 poronien jest w calej Anglii? tak mi sie przypomnialo, ze znajoma nie mogla zajsc w ciaze, przypadek troszke inny niz twoj, ale w jednej przygodni jej powiedzieli, ze 3 proby in vitro za darmo beda, a sie przeprowadzila do innej czesci greater manchester i w nowej za darmo mogla miec tylko jedna probe ivf. zmierzam do tego, ze moze to nie jest regula te 3 poronienia... Dziewczyny zycze milego dnia i do wieczora! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w tej sytuacji o zadnych wspomagaczach do zajscia w ciaze nie ma mowy jeszcze ![]() milego dnia rowniez ![]()
![]() |
![]() |
#395 |
Rozeznanie
|
Ej, jeden wieczor bez Was i juz trzeba nadganiac z tematami
![]() Jesli chodzi o angielskich lekarzy to jestem troche rozdarta. Mi osobiscie podoba sie, ze nie przepisuja antybiotykow na wszystko, tylko dostepnosc (a raczej niedostepnosc) niektorych badan jest po prostu szokujaca. Kiedys na przyklad czytalam o artukul o dziewczynie, w ktorej rodzinie wszystkie kobiety po kolei umieraly na raka szyjki macicy i mimo iz byly wszelkie przeslanki, by myslec ze ona tez to bedzie miala, odmowiono jej badan, bo byla za mloda (miala 24 lata, a nie 25, kiedy to dostaje sie pierwsze skierowanie od GP). Nie mialam problemow z badaniami krwi czy z dostaniem leku na skore, o ktory prosilam (stan mojej skory jest fatalny, naprawde) ![]() ![]() Zbyt duzych doswiadczen jesli chodzi o reklamacje to nie mam, bo jestem dosyc nieudana jesli chodzi o wyklocanie sie o swoje ![]() justita zycze Wam powodzenia i wytrwalosci w staraniach o dziecko - tak jak muaa napisala, pewno dnia gdy ten maly czlowiek juz sie pojawi w Waszym zyciu wszelkie przykrosci i trudy nie beda juz wazne ![]() Tez lubie zamki ![]() ![]() Gasienica - dzieki, czuje sie calkiem w porzadku ![]() ![]() Dziewczyny zycze Wam milego dnia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Raczkowanie
|
witajcie. no troche do poczytania bylo ale juz nadrobilam
![]() ja uwiazana dzisiaj dopoki mi Avon nie przywioza ale juz na malych zakupach bylam ![]() justitia podoba mi sie Twoje nastawienie i z takim podejsciem sie uda !! ach te diety co? ja nie jestem dobra jesli chodzi o jakiekolwiek diety i powiem wam ze trzymam sie tylko zeby nie jesc wiecej niz 1200kcal i nie zajadac slodyczy itd. moim jedynym bledem jest to ze jem tylko dwa razy dziennie tzn sniadanie ok 1pm i pozniej obiad po 5pm i jakos sie nie moge przemoc jesc 5 razy dziennie ![]() gasiennica a kiedy idziesz do tego Nexta? a moze juz bylas? i co ci powiedzieli? no wlasnie hana gdzie ty sie podziewasz?! agia no to super ze wkoncu Ci sie udalo usnac i pospac i jak sie czujesz teraz? nadal spiaca przy biurku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Wtajemniczenie
|
ja jestem lekarzami tutaj rozczarowana, na poczatku grudnia bylam u GP z moja alergia, nie wiem co mi jest, ale zawsze od listopada jestem wysypana, strasznie mnie swedza plecy mam wiadomo wysypka na rekach, dloniach powiekach... dostaje zawsze masci i mi przechodzi – wg GP to Egzema... pffff...
No i poszlam do GP, przypisal mi jakies mazidla, odebralam z apteki i co? Wszystko na sterydach! A przeciez zaznaczalam ze w ciazy jestem! Wrocilam i pytam co to kurde jest?! A on na to, ze no niestety albo chce sie pozbyc wysypki albo mysle o ciazy, nie da sie inaczej... Zalezy gdzie i na kogo sie trafi, ja z moim obecnym sie strasznie uzeram, ale chce juz to szczepienie do konca doprowadzic i sie zmywam w inne miejsce. Ale pamietam kiedys pracowalam w fabryce, i mieszkalam na stretford i zemdlalam tak po prostu w pracy, walnelam glowa o podloge, mialam pol twarzy fioletowej pozniej, w szpitalu byla super opieka, na tysiac badan mnie wyslali czy z moim sercem wszystko ok Do tego pozniej moj GP, u ktorego bylam na kontroli, zrobil dochodzenie czy czasami mi wtedy jeszcze chlopak tak nie natlukl ![]() Duzo by pisac o tym ![]() Agi ![]() ![]() Ok, dosc marudzenia, uda sie it ego sie trzymam ![]() Ja oprocz zamkow lubie ogrody, te z posadlosciami najbardziej ![]() ![]() ![]() A czym jestes tak podekscytowana jesli mozna wiedziec? ![]() Muaa – tylko 1200kcal na dzien?Ehh ja bym z glodu umarla ... Avon ![]() ![]() Ja czekam do wyplaty i tez smigam na zakupy do centrum ![]() ![]()
![]() |
#398 |
Raczkowanie
|
justitia wlasnie myslalam nad tymi podkladami mineralnymi ale jakos nie do konca bylam przekonana do ich kupna z Avon... mam skore wrazliwa i jakos i nie do konca jestem przekonana. teraz buszuje za Revlon Colorstay
![]() ![]() co do lekarzy to moim zdaniem zalezy na kogo sie trafi naprawde. ja u siebie w przychodni mam dwie fajne GP a reszta to pozostawia wiele do zyczenia....ale na szpital i opieke w nim to przy porodzie super ale po porodzie nie tak do konca no ale to znowu trafilam na nie takie polozne co bym chciala. ale dalam rade ![]() tak egzema tu jest bardzo popularna sama ja mam i niestety moja cora tez no ale trzeba skore dobrze nawilzac i to odpowiednimi kosmetykami ![]() haha no to niezle z tym ze mysleli ze Ci facet wtlukl ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, podeksytowana jestem tak generalnie zyciem w tym momencie
![]() ![]() ![]() ![]() A czy ktoras z Was lubi moze koty? Tak sie pytam, bo planuje sie wybrac na kocia wystawe w przyszlym miesiacu ![]() I podziwiam wszelkie dietujace sie - ja jestem tylko na diecie frytkowej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Wtajemniczenie
|
muaa
Wiesz, jezeli chodzi o te podklady mineralne to ja nie wiem czy one sa takie do konca mineralne jakie powinny byc Ale prawda jest taka ze moja cera pozostawia wiele do zyczenia, ale wyglada duzo lepiej po tym Avonowskim podkladzie mineralnym niz po innych kombinacjach podklad +puder .... Mam pelno blizn po tradziku, plam, odbarwien, rozszerzone pory i pelno zaskorniakow.... ten Avonowski ladnie to kryje ![]() Mialam kiedys mineralny MAC, Clinique czy Maybelline i Loreal... jak na razie Avon wygrywa ... nigdy jednak nie testowalam tych profesjonalnych mineralow – kusi mnie by sprobowac Lily Lolo – tam mozna sobie zamowic najpierw probki i przetestowac czy dobrac kolor zanim sie zamowi kosmetk ![]() ![]() Tak jak pisalam, moja skora jest bardzo wrazliwa teraz bo jestem w trakcie zabiegow mikrodermabrazji i do tego kwasu w domu, i ten mineralny Avonek sprawia sie wysmienicie ![]() Ja za Avonem nie przepadam niestety, nawet nie wiem co mnie skusilo na ten mineralny i dlaczego... bo mialam kiedys ta poprzednia wersje tez i to byla tragedia.. Moj GP to mezczyzna i do tego muzulmanin... przydalaby sie kobietka, biala – nie jestem rasistka, ale kobieta to jednak kobieta... ![]() Wiesz, ja sie specjalnie tymi wysypkami nie przejmuje, dostaje je raz w roku ok listopada i w lutym nie ma juz sladu, wiec nie jest to jakas codzienna udreka, jesli masc dziala to nie wymagam dalszego dochodzenia co to jest ![]() uff ale ze mnie gadula.. ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Agia To ladnie sie u Ciebie dzieje ![]() Wcale sie nie dziwie ze jestes podekscytowana ![]() Ja uwielbiam koty, chcialabym miec kota, ale niestety nie mialby sie nim kto zajac jak bedziemy jezdzic do Polski.. Na takiej wystawie to chyba beda musieli mnie wynosic za dzrwi bo bede kazdego kota chciala glaska, targac i przytulac ![]() Moja dieta to generalnie ZM (zryj mniej..) i stawiam bardziej na cwiczenia, moj mezulek sie dzisiaj lepiej czuje wiec moze sie nam uda na silownie pojechac ![]() .................... czy szczegoly spotania sa ustalone? ![]()
![]() |
#401 |
Raczkowanie
|
justitia ja powiem Ci ze z Avon uwielbiam ich plyny do kapieli, zele pod prysznic za***iscie pachniace, ktorych i tak nie moge uzywac bo mnie uczulaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aa co do diety to jakos moj zoladek sie nauczyl tak malo jesc i jest ok. jestem glodna czesto ale zazwyczaj wtedy nie wiem na co mam ochote i pozostaje na kawie i fajeczce ![]() ![]() ![]() ![]() agia o kurcze jak ty zyjesz jeszcze ![]() ![]() ![]() ![]() a na czym polega ten wasz Klub Ksiazki? to jest na zasadzie Readers Digest? czy moze cos innego? ja jak wiesz koty lubie ale u kogos ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 |
Wtajemniczenie
|
muaa
ja nie bardzo lubie ich plynow i zelow bo mnie wszystko swedzi po nich... hehe ale jaja ![]() ![]() pedzelek mam jakis kupiony w Bootsie za funow 5, ale nazwa juz starta.. chce go wymienic bo tez zaczyna kluc... mialam kiedys The Body Shop ale mama mi zwinela, mialam kupic drugi ale jakos tak zeszlo.. ![]() ![]() z kolorowki to jeszcze lubie szminki mineralne a wlasciwie to jedna za kolor, szminke Color Rich czy jakos tak tez za kolor i blyszczyki dwa chyba ![]() no to masz silna wole ![]() ![]() ![]() rzucasz palenie z jakiegos konkretnego powodu? ![]()
![]() |
#403 |
Raczkowanie
|
Nie no litosci kochane , dopiero sie przekopalam przez nasz watek .
justitia witam Cie serdecznie ![]() ![]() ![]() ![]() Widze , ze Wy wszystkie w cyferkach siedzicie , a czy jest ktos z branzy medyczno-farmaceutyczno-chemicznej? I mam jeszcze do Was takie pytanie , czy zanim zaczelyscie prace w bankach i w ogole w finansach , bylyscie juz po kursach w stylu accounting lub business management? Czy dopiero Wasz pracodawca wyslal Was na taki kurs? Dlugo sie rozwijala sciezka Waszej kariery? Agia w 100% popieram Twoja inicjatywe , jak znajde jakies ksiazki , to chetnie podrzuce . hana wracaj do nas , uwielbiam patrzec na Twoj avatar , swietny poprawiacz humoru ![]() Zycze Wam wszystkim milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Rozeznanie
|
Zyje dosyc szybko, sama nie wiem gdzie cale tygodnie uciekaja, ale bardzo mi to odpowiada
![]() ![]() Klub Ksiazki bedzie raczej na zasadzie spotkan w grupie i rozmow o literaturze, dyskusji o konkretnych ksiazkach itp. W tym momencie planowanie jest jeszcze w powijakach, bo mamy sporo czasu i pilniejsze rzeczy do ogarniecia najpierw ![]() Denise - dzieki wielkie, naprawde kazda ksiazka sie przyda ![]() ![]() Moja sciazke zaczelam wydeptywac juz podczas studiow i kazdy kroczek byl zwiazany bezposrednio z tym co robilam wczesniej, a w kurs zainwestowalam sama ![]() Co do kosmetykow Avonu to one bardzo ladnie wygladaja w katalogu i ladnie pachna (mowie o wszelkich balsamach i plynach pod prysznic, etc) i zanim przyjechalam do UK to ich uzywalam, ale teraz jakos trudno mi cos dla siebie znalezc. Boots jest wielki i ma wiele rozmaitosci, tak wiec raczej tam sobie grzebie ![]() A zamawiane sniadania czy lunche na miescie znam z doswiadczenia - ciezko sie im oprzec! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Wtajemniczenie
|
Denise
![]() Na silowie chodze do Esporty w Hyde, jest to po drodze z naszej pracy do domu, wczesniej chodzilismy do Village w Ashton, ale nie bylismy zadowoleni do konca, strasznie tam tloczno, ludzi strasznie duzo, czasami trzeba bylo czekac na bierze bo wszystkie pozajmowane, moj TZ wiadomo, korzystal z maszyn do budowy miesni klaty i ramion a te ciagle byly pozajmowane... w Esporcie jest mniej ludzi, na nic nie trzeba czekac ![]() Wada Esporty jest taka, ze kontrakt trzeba podpisac na miesiecy 12... nie da sie na 6. W Village w Ashton jest mala sala cwiczen specjalnie i tylko dla pan ![]() ![]() Ja szczerze mowiac na zadne kursy nie chodzilam nigdy Jak przyjechalam do Manchester to po miesiacu dopiero zaczelam prace w hotelu sprzatajac pokoje i rownoczenie jako kelnerka w hiszpanskiej resturacji Pracowalam przez agencje zawsze glownie na tymczasowych stanowiskach wiec musialam czesto zmieniac prace i staralam sie zawsze dostac na cos lepszego niz obecnie mialam Na obecnym stanowisku siedze od prawie 2 lat Praca fajna, fajni ludzie ale mozliwosci kursow i dalszego rozwoju nie ma, kasa tez kiepska Musialabym zmienic dzial znowu by sie czegokolwiek nowego nauczyc... chcialam sobie zrobic jakies kursy NVQ ale nie chca mi za to zaplacic.. ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Agia Skad Ty bierzesz na to wszystko czas? Pracujac jeszcze full time jak sie domyslam? I robiac kurs? Ja cale szczescie sie opieram, bo jakbym miala isc krok w krok z nimi to by mi watroba wysiadla.. ![]() Raz na jakis czas mozna sie nei oprzec i ulegam, ale generalnie to z domu sobie przynosze cos dobrego i lekkiego ![]() Fajny ten kurs robisz, a skad wiedzialas jaki powinnas kurs zrobic ? U mnie lipa, nic nie chca pomoc i zasugerowac... Mi sie podoba praca w HR albo wlasnie jako accountant
![]() |
#406 |
Rozeznanie
|
Tak, pracuje full time, a pogodzenie wszystkiego to tak naprawde chyba kwestia elastycznosci
![]() ![]() ![]() Nikt mi nie pomagal w wyborze kursu, ani nie sugerowal jaki powinnam zrobic. W mojej poprzedniej pracy nie zachecano mnie do robienia jakichkolwiek kursow, ale gdy postanowilam isc w strone finansow i zaczelam przegladac oferty pracy, to zauwazylam, ze AAT wystepuje w wielu ogloszeniach - zaczelam czytac o tych wszystkich kursach i wybralam ten, ktory myslalam, ze bedzie dla mnie najbardziej uzyteczny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Wtajemniczenie
|
Hmmmm ja jestem w domu ok 17:30, jesli jedziemy prosto do domu bez zjadu na silownie, po obiadokolacji jest juz 18:30 a wtedy juz mi sie nic nie chce….
A tym bardziej wychodzic z domu ![]() chcialam pozaczynac te NVQ w businesie czy administracji, ale od czasu kiedy sie staramy o dziecko, to olalam to, bo moglabym sie nie wyrobic.. a jak dziecko sie pojawi to nie mam zamiaru do pracy przez jakis czas wracac ![]() ![]() Mniejsza o to, ze dziecka nadal nie ma a ja NVQ z jakiejs dziedziny zdarzylabym zrobic ze dwa razy ![]() A poza tym koszta kursow, pracodawca sie wypial i lipa. Mysle ze jak polaczysz doswiadczenie w pracy i ten kurs to bedziesz miec duzo mozliwosci ![]()
![]() |
#408 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ps. kiciusie ![]() ![]() Cytat:
![]() a co do spotkania, to moze dajmy sobie czas do 25 lutego na potwierdzenie obecnosci. nie wiem moze jakas sonde tutaj wkleimy?? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja tez myslalam o HR albo bookeeping lub accountancy. i przydalby mi sie jakis doradca zawodowy, bo nie mam pojecia co mam robic. a wypadaloby wiedziec ![]() Cytat:
buzka ![]() ![]()
Chciałby nad poziomy człek, a tu ciągle niż nie pociągnie pusty łeb ciężkiej dupy wzwyż Edytowane przez lucaa_rules Czas edycji: 2011-02-16 o 16:29 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#409 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nawet mamy taka jedna niegrzeczna ![]() ![]() (tak naprawde jest cudowna)
![]() |
![]() |
#410 |
Raczkowanie
|
Agia super, że dajesz radę i robisz to co chcesz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agia ja mam Canona 450 d z podstawowym kitem jest rewelacyjny ![]() ach ten wizaż zabiera tyle czasu ![]() co do wyjazdu do anglii to jak spełni się moje małe marzenie w pracy to pewnie go odłożę na jakiś inny termin ![]() zmykam do nauki ![]()
![]() |
#411 | ||||
Raczkowanie
|
Hej,
probuje nadrobic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Raczkowanie
|
anyolek ja też kocham kota
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#413 |
Raczkowanie
|
i jeszcze tylko wypowiem sie krociutko na temat kursow i rozwijania sie w pracy, szczegoly na spotkaniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#414 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kotki sa cudowne! Tez sobie nie wyobrazam, ze moglaby nas nie witac, 'rolujac sie' juz w progu, mruczec slodko i wpatrywac sie w nas tymi swoimi ogromnymi oczyskami ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#415 |
Wtajemniczenie
|
ja kocham koty!!! mialam kotke w domu w Polsce przez 14 lat. a moj TZ nie znosi kotow i nie chce nawet o tym slyszec
![]()
![]() |
#416 |
Raczkowanie
|
łooo jeju....! na chwile was zostawic i potem sie konczy prawie godzinnym nadrabianiem w czytaniu...a ile czasu mi zajmie odpisywanie?
![]() zacznijmy od tego ze bardzo przepraszam za nieobecnosc, jakos tak zwariowane te ostatnie dwa dni byly i w sumie z TZ chcielismy spedzic troche konstruktywnego czasu razem <nie ze razem na kanapie a kazde z geba w swoim laptopie ![]() ![]() ![]() nie nadgonie wszystkiego ale tak ogolnie i w skrocie: co do lekarzy...ja z mojego poprzedniego GP bylam srednio zadowolona, pierwszy raz jak do niego poszlam po tabletki to dal mi recepte, ale na nazwisko mojej kolezanki, ktora ze mna mieszkala <mamy tak samo na imie, no i oczywsice adres ten sam>! do tej pory nie wiem jak on to zrobil, ale jak wrocilam po 'normalna' recepte to jeszcze na mnie z morda wyjechal ze to moja wina i ze ja cos krece!! ![]() ![]() a wiecie moze jak tu jest z dostaniem sie do specjalisty?musze sie pilnie dostac do ginekologo, tylko nie wiem czy pan 'pozalsieboze' lekarz da mi skierowanie... ![]() znalazlam polskiego GP do ktorego chce sie dostac, jest w moim rejonie wiec jest szansa... justita - nie wiem czy juz sie witalam, ale przywitam sie jeszcze raz ![]() ![]() ![]() i w ogole to ja was wszystkie podziwiam! ja myslalam, ze Polak w biurze tutaj to rzadkosc a tu prosze! same biznesmenki ![]() co do kotow, ja sie nie bede wypowiadac - wsytarczy spojrzec na moj avatar <denise ciesze sie ze sie podoba ![]() ![]() ![]() ![]() dzieki za rady odnosnie prawka, ciekawa jestem jak mi to pojdzie, narazie zbieram oszczednosci ![]() ![]() ehhh...no i to chyba tyle,bo zgubilam sie gdzies w polowie watku i juz nie pamietam co komu mialam napisac ![]() stesknilam sie za wami normalnie no... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#417 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja bedziemy zbijac kokosy to sobie kupie samochod i zrobie prawko ![]() cieszymy sie kasiu ze teskniłas ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#418 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() milego dnia dziewczyny, juz czwartek, wam tez ten tydzien tak ekspresowo zlecial ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki, ale się naprodukowałyście
![]() muaa mój mąż nie może prawka w PL zrobić, bo średnio zna polski. tzn. rozumie dużo, ale trzeba do niego mówić wolno i wyraźnie ![]() gasienica mieszkałam kiedyś w UK, w Manchesterze właśnie. tylko 2 miesiące, ale musiałam wyrabiać NIN i takie tam rzeczy, więc zetknęłam się z ichniejszą administracją. co do diet to się nie wypowiadam, bo ja chcę przytyć i nie mogę ![]() ![]() koty uwielbiam i chciałabym mieć jednego w domu. niestety co weekend odwiedza nas pies moich rodziców, który by się z kotami nie dogadał ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Wtajemniczenie
|
Lucaa
Lucaa podklady mineralne zawieraja mineraly (teoretycznie, bo czesto sie nazywaja mineralne a mineralow to tam malo..) ktore dodatkowo dbaja o skore ![]() I sa niby naturalne ![]() Co do spotkania to ja bardzo chetnie Ale idziemy cos zjesc czy do kanjpy??? Tak to wlasnie jest jak sie pracuje przez agencje, ale nie ma reguly, ja mam niby kontrakt i tez lipa Tam gdzie kiedys pracowalam przez agencje to ludziska tez maja takie mozliwosci ze szok Probowalam sie tam dostac ale mi sie nie udalo na kontrakt, i popelnilam blad, bo jakbym tam zostala przez agencje dluzej to pozniej moze by sie udalo, bo jak znalazlam inna prace to sporo agencyjnych dostalo tam staly etat i robia tez fajna kariere... Gasienica no wlasnie to tak nie dziala, jestem pacjentem w klinice leczenia nieplodnosci, z jednym poronieniem bylam w Tameside Hospitl, drugie St. Mary`s, wszedzie mowia to samo <tak> hana witam ![]() Polski GP jest na Moston i chyba Salford W Moston jest facet w Salford kobieta Tez chcialabym sie do ktoregos przepisac ale nie wiem czy mi pozwola – bo ja z innego rejonu zuplenie... Musisz isc do GP i najlepiej naklamac i kazdy problem pomnozyc razy 10 i zrobic z tego wielki deal ![]() ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- moj tydzien sie wlecze strasznie nie moge sie doczekac weekendu, bo mam kolejna mikrodermabrazje i mam zamiar wiecej kwiatow zasiac do ogrodu ![]() wszystko co posialam dwa tygodnie temu juz kielkuje ![]() ![]() ogrodnczka sie ze mnie zrobila... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:36.