|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2191 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2192 |
Zakorzenienie
|
nadia super masz wloski
![]() my obejrzelismy hellowen 2 i sie bede dalej byczyc przed kompem jutro na szczescie wolne potrzebuje odpoczac od tej roboty |
![]() ![]() |
![]() |
#2193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() W życiu nie dałabym Ci 32 lat ![]() A my zalegliśmy na kanapie z drinkiem. Nawet nie wiedziałam że już tak późno ![]() ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- To polecam malibu w wersji jaką podałam ![]() ![]() Bo tż tez cięzko zasłodzić ![]() Od tego czasu pijam jedynie klasyczne z mlekiem ![]()
![]() |
#2194 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Bobry w ten mroźny poranek!
Dzisiejszy mój dzień sponsoruje... LENISTWO ![]() ![]() Wczoraj po pracy pojechałam do dermatologa. Nikogo nie było, więc weszłam od razu, nie czekając w kolejce. Pani dr miała przerażenie w oczach kiedy usłyszała, od kiedy oficer zajad gości już na moich ustach. Dostałam antybiotyk na 7 dni i jeszcze inną maść (czwartą z kolei ![]() ![]() Później pojechaliśmy do sklepu roletowego odebrać sznurek (Hera nam przegryzła i od dwóch miesięcy nie mamy jednej rolety w sypialni ![]() ![]() Po powrocie pojechaliśmy do mojej mamy, bo oczywiście jak zwykle miała problem z kompem (od tygodnia jestem z nią na wojennej ścieżce, mam jej serdecznie powyżej uszu ![]() ![]() TŻ położył się na godzinę spać, a ja zaległam z kompem i małym Kłakiem na kanapie. Miałam zrobić TŻowi kanapki do pracy i obudzić go o 21, bo o 21.10 musi wychodzić. I co? I przysnęło mi się na kanapie. Jak się zerwałam, była 21.09 ![]() ![]() Zapisałam się też wieczorem na seminaria. Oby wybór promotora okazał się trafny ![]() A dziś Drogie Panie, prócz TŻowych imienin, jest DZIEŃ KITECZKÓW ![]() ![]() Wszystkim Kłakom wątkowym życzę więc pięknych wąsów i zawsze pełnej miski ![]() Tak tak, ja też zbieram życzenia. I dla Kłaków, i dla TŻa ![]() Ps. Która może zadzwonić do mojej firmy, że jest bomba?! ![]()
#2195 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki. Mój dzisiejszy dzień niestety sponsoruje słowo DYŻUR
![]() Abby dla Twoich i wszystkich innych wątkowych kociaków życze puszystego futerka, dużo kłębków wełny do zabawy i samych przysmaków.
#2196 |
Zakorzenienie
|
Witam. Powysyłałam wam trochę zaproszeń, a sama też w przyszłości dodam fotki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2197 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() wstałam i co?? okropny ból gardła!! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2198 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
Hubert już od godziny w przedszkolu, ja ogarnę chałupkę i za projekt się zabieram Wiznatalka - TZ wyjeżdża na dwa tygodnie, później przyjeżdża na weekend i znowu na dwa tyg. (właściwie to 11 dni, bo wyjeżdża w poniedziałek a wraca w następny piątek) ja policzyłam ile w 2010 roku był w domu to wyszło mi 70 dni w tym oczywiście dni w których pracował, tyle tylko że na miejscu więc na wieczór przychodził do domu
#2199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2200 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie, tak już jest, ale ważne że ma stałą pracę, dobre warunki socjalne - ogólnie jak na te czasy - dość stabilne zatrudnienie.
#2201 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój tato pamiętam przez parę lat robił daleko (w sumie odległość taka jak teraz może teraz i nawet większa a częściej jest w domu) tz. wówczas jechał 3 tygodnie wyjazd i 1 tydzień w domu. Teraz wyjeżdża w niedzielę popołudniu żeby dojechać i wyspać się na następny dzień do pracy, wracają w następny czwartek w nocy (najwcześniej 21-22 nieraz 1-2 w nocy . Ostatnio jak były takie śniegi to jak wyjechali o 17 to byli na następny dzień o 11. Nieraz zabierają się z kimś kto jedzie w piątek po pracy wtedy są np. co tydzień. ale to się rzadko zdarza. Albo sami w piątek zjeżdżają bo muszą coś dokończyć. ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2202 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry SPD.
Wpadłam się przywitać i lecę załatwiać sprawy. Miłego dnia kochane. ![]()
#2203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2204 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry SPD
Mój dzisiejszy dzień sponsoruje słowo PRACA wrrrrrrrrrrr Nie mogłam się dzisiaj podnieść z łóżka, niby wczoraj poszłam spać jak zwykle po północy, a dzisiaj koszmar ze wstawaniem. TŻ też zaspał do pracy, ale na szczęście oboje możemy sobie pozwolić na nieterminowe dotarcie do pracy ![]() ![]() Wczoraj byłam z TŻtem, moją przyjaciółką i kolega z pracy na kręglach - zdolniacha ze mnie, bo udało mi się tylko raz wylądować na torze (pośliznęłam się) i dwa razy pod rząd trafiłam 10 kręgli. Jak juz zaczęłam rzucac jak trzeba - skończył się czas i trzeba było schodzić z toru ![]() Po kręglach oczywiście była pizza, no wiem, wiem, dieta dietą, ale nie mogłam nie zjeść tych dwóch obrzydliwie dobrych kawałków, bo słyszałam jak do mnie mówią ![]() W sobotę TŻ ma urodziny, wymyśliłam więc, ze zrobię sałatkę taką słodko-kwaśną (pycha), koreczki, sałatkę grecką i jakieś ciepłe udka, a w niedzielę przychodzą rodzice, wiec tylko będzie tort i kawa. Lista zakupów już rozpisana, muszę tylko znaleźć czas po pracy, żeby wszystko kupić. Chciałam sie trochę wygrzać w solarium, ale mimo tego, ze mam je pod nosem to jakoś zajść tam nie mogę. Jak już wejdę do domu to nie chce mi się z niego wychodzić - to chyba zimowo-wiosenne przesilenie. Do tego mam do rozliczenia 7 PITów - mój ojciec bierze je od kolegów z pracy, ja rozliczam, a 1% podatku przekazuję na Stacyjkę Maltusię - takie przytulisko niedaleko mnie dla maltretowanych koni, psów, kotów. A właśnie: Z okazji święta wszystkim Kłakom, Kłaczkom i Kłaczuniom życzę puchatego ogona, dłuuugich wąsisk i kochającego opiekuna!!! Miłego dnia kochane - czas zabrać się za pracę ![]()
#2205 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Uciekam zaraz na zajęcia ![]() Wszystkim kłakom wszystkiego dobrego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2206 |
Zadomowienie
|
Hej Laseczki
![]() Ja tez juz w pracy, nadrobiłam Was szybciutko i będę brac się za obowiązki bo czuję wewnętrzny zapał ![]() Pytanie mam do tych allegrujących: 1,5 tygodnia temu kupiliśmy właśnie netbooka na aukcji, przyszdł szybko, ogólnie kontakt ze sprzedającym spoko, po włączeniu wszystko działało oprócz netu, ale pomyślałam że to wina tego że nie mamy wifi w domu, wystawiałam mu pozytywny komentarz bo jestem głupkiem w gorącej wodzie kąpanym ![]() ![]() btw Kelpie nie napisałam tego zeby Cię wystraszyć, ale skojarzyło mi się ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
![]() ![]() |
![]() |
#2207 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#2208 |
Konto usunięte
|
dzień dobry
![]() wszystkiego najlepszego z okazji wszystkich okazji! ![]() ![]() u mnie humor lepszy, wyjasniła sie sprawa w pracy, na moją korzyść może nie do końca tak jakbym chciała ale obiecaną kasę dostałam wiec jest dobrze ![]() poza tym u mnie sypie snieg, zima na całego ![]() Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2011-02-17 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2209 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do pizzy to Ci się absolutnie nie dziwię ![]() Lada chwila dostanę @ i mam zachcianki, pizzę chętnie bym zjadła ![]() To dziś jest święto również mojej kotki ![]() Wszystkiego co Najlepsze dla Twoich Futer i TŻ-ta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2210 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dziś miałam iść do dermatologa i... wyłączyłam budzik i poszłam dalej spac ![]() ![]() Babcia jutro wychodzi do domu ![]() Aaby wszystkiego dobrego dla Tż i dużo dobroci dla cudownych Kłaków ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie też śnieg ![]() Kłaki dziękują za wszystkie życzenia. TŻ też ![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Tak w ogóle cholerka - dziękuję za info odnośnie Nesquicka. Poświęcę się i kupię prawdziwe kakao ![]() ![]() Tak w ogóle wczoraj ich nie upiekłam, zatem pytanie, czy na drugi dzień będą świeże, staje się nieaktualne ![]() Chcę upiec je dziś. Dam znać, jak efekty ![]() Kash, teraz pytanie do Ciebie ![]() Jutro wieczorem chcę zrobić na sobotę gulasz a'la Ty ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2212 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Na początku wszystkiego najlepszego dla TŻ aaby i wszystkich kłaczków ![]() kash dobrze, że dostałaś zasłużoną kase ![]() Dzisiaj Julia obudziła mnie całuskiem o 8.40. Nic a nic się nie wyspałam bo wczoraj z TŻ do 1 tv oglądaliśmy. Ja jeszcze sobie troszkę odespałam a on o 5 do pracy wychodził ![]() Byłam już z małą i tym awizo na poczcie. Problemów z wydaniem nie było. Na wszelki wypadek TŻ swój dowód mi zostawił bo to na niego była jedna przesyłka. Teraz siedzimy w domku i się grzejemy. Nie pamiętam kiedy ostatnio zmarzłam tak jak dzisiaj ![]() Mała dzisiaj strasznie wredna i marudna. Mam nadzieję, że nic ją nie bierze. TŻ dzwonił, że dostał 150zł za tą fuchę i mam z nimi zrobić co chce. Zabronił mi płacić przyszłych rachunków itp tylko wkońcu kupić coś dla siebie. Tak wymyśliłam, że schowam je w kopertę na czarną godzinę ![]()
#2213 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jesli chodzi o sos to roztrzepuje mąkę we wodzie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2214 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2215 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() Znów mam urwanie jaj. ![]() Od jutra nie ma mnie w biurze, więc muszę wiele spraw pokończyć i pozamykać. Dodatkowo załapałam wku*** na informatyczkę. Nosz wredoty takiej to dawno nie spotkałam. Ale o tym nie tutaj - mam nadzieję, że wieczorem znajdę chwilę by to opisać, bo aż się zagotowałam. ![]() U mnie też zima. Ślisko w ogóle strasznie. Autem dzisiaj jestem, bo byłam w drukarni i dopóki mnie trochę opakowaniami nie obciążyli to myślałam, że mnie z wiaduktu zwieje. ![]() ![]() Kash, ciesze się bardzo, że sytuacja się rozwiązała. ![]()
![]() |
#2216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście również podpinam się pod życzenia ![]() Ałć! Wciąż jestem lekko czerwona ![]() Kash ![]()
Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2011-02-17 o 10:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2217 |
Zakorzenienie
|
dobry
najlepszego wszystkim oj snow ciezka sprawa bo on moze sie wymigac ze np.na aukcji bylo napisane ze niema wifi no i komentarz... ja zawsze wole poczekac niz wystawic za szybko masz chyba miesiac na wystawienie komentarza i wole poczekac czy sie cos nie schrzani i wtedy wystawiac elektroniki raczej na allegro nie kupuje (wlasnie z takiego powodu ze rozne tego efekty moga byc ) w kazdym razie mozesz rozpoczac spor i zglosic sprawe do allegro jak nie bedzie kontaktu kash cos w pracy nietak? sorry ze pytam ty to sie tam nauzerasz ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już mam oślinione biurko ![]() Dziękuję za instrukcje ![]() ![]() ![]() Tak w ogóle wpadłam dziś rano na mega chytry plan - ale o tym przy okazji ![]() Aaa, za tydzień w sobotę jedziemy na imprezę. Do klubu. Takiego klubu klubu. Wyobrażacie sobie?! Ja i klub ![]() No, to tyle njusów ![]()
![]() |
#2219 |
Zadomowienie
|
no właśnie na aukcji pisze że jest,a nie ma!;/
![]() ![]() |
![]() |
#2220 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.