Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Życie wyjątkowe - mamusie majowo-czerwcowe 31 44,29%
Idzie idzie wiosna, nasze dzieci rosną jak na drożdżach - mamusie majowo-czerwcowe 2011 0 0%
Ten duży to tatuś a ja jestem mamusia, za pare tygodni przywitamy dzidziusia - mamusie maj-czer 5 7,14%
Trzeciego trymestru uroki czujemy i przez zakupy bankrutujemy - V-VI- 2011 12 17,14%
Miłość ogromna w nas skumulowana czeka na szczęśliwe rozwiązania - mamusie V-VI 0 0%
Istotka mała w nas rośnie i rośnie a my czekamy cierpliwie na wiosnę -V-VI 2 2,86%
Przytulić tak bardzo maleństwa już chcemy, zaraz z miłości eksplodujemy - V-VI 7 10,00%
Nosimy w sobie małe serduszka, wkrótce przywitamy naszego maluszka - mamusie maj-czerwiec 2011 13 18,57%
Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-16, 22:23   #2041
ania2631
Wtajemniczenie

Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
dzieki wielkie za odpowiedz. no mam przeczucie ze to sie na pewno na samych usg w ciazy nie skonczy. niby serduszko uroslo, przeplywy, wszystko niby ok, wiec to mnie cieszy, chociaz mam takie mieszane uczucia
A może warto to skonsultować z jakimś innym lekarzem dla pewności?
Stary 2011-02-16, 22:24   #2042
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
antropia ja ten sam tydzien jak Ty i takze nic nie leci I nie martwię sie Nawet o tym zapomnialam ze powinno leciec? A to mam się martwic?? Bo jak trzeba, to zaczne
my mamy ze wszystkim tak samo.. podobnie jak z poczuciem przez małza kopniaków. Odczuł już Twoj tz?
Mojego chcialam dzis zawołac, ale mądrala powiedział, ze na pewno nie czuć na zewnątrz, on pewnie poczuje za 2-3 tygodnie (Bo tak mu powiedział pan dr wczoraj) wczesniej dotykał mnie czasem aby cosik poczuc teraz się mędrukuje

niestety nie znam się na kardiologii Ale najwazniejsze, ze sie nie powiekszyło !!!!

A może jednak taki kudłaty synus? bo dla mnei to ewidentnie na włosiątka wyglada

No i 1-1 w meczu
jak dzisiaj mały tańcował rano jak tz do pracy szedł to mu rękę na brzuchu położyłam....potrzymał chwilę i stwierdził, że nic nie czuje....a pPiterek się ruszyc nie zdążył nawet mój nie ma cierpliwości
Stary 2011-02-16, 22:26   #2043
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki wielkie za odpowiedz. no mam przeczucie ze to sie na pewno na samych usg w ciazy nie skonczy. niby serduszko uroslo, przeplywy, wszystko niby ok, wiec to mnie cieszy, chociaz mam takie mieszane uczucia
wiem, że się martwisz ...
ja też ciągle myślę o tych powiększonych miedniczkach u małej ...
ale trzeba wierzyć że wszystko będzie dobrze ...

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 22:29   #2044
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez ania2631 Pokaż wiadomość
Mój małż tak ogląda mecz że aż zasnął
tiaa bo to taaaaaaaaaakie ciekawe

Cytat:
haha moze byc kudlaty ale pysia ma slodkiego,
pewnie ze ma !!! Słodziaczek buziaczek

Cytat:
Napisane przez antropia Pokaż wiadomość
jak dzisiaj mały tańcował rano jak tz do pracy szedł to mu rękę na brzuchu położyłam....potrzymał chwilę i stwierdził, że nic nie czuje....a pPiterek się ruszyc nie zdążył nawet mój nie ma cierpliwości
hahaha ale uwierz, ze moj mariusz jest identico ! polozy na sekunde i koniec

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 22:29   #2045
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

nie martwcie się mamuśki, wszystko będzie ok...
dzidzie będą zdrowiutkie..

zmykam kochane
dobrej nocki
Stary 2011-02-16, 22:29   #2046
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
wiem, że się martwisz ...
ja też ciągle myślę o tych powiększonych miedniczkach u małej ...
ale trzeba wierzyć że wszystko będzie dobrze ...
wierze... jestem spokojna, tylko pewna ze to sie bedzie ciagnelo...

mam nadzieje ze wszystkie nasze dzieci urodza sie bez zadnych wad...

dzieki za slowa otuchy
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 22:34   #2047
the_sania
Wtajemniczenie

ja też z moim chwilę mecz pooglądałam, ale poszłam was podczytywać

Grazin mi się wydaje, że będzie chłopak
a co do wróżby, to ja znam podobną i robiłam z włosem i obrączką nad dłonią. wyszło 1.chłopak 2.dziewczyna. póki co sprawdza się, bo ma byc synek no i u mnie wszystkim ciociom, mamie też się wróżba sprawdzała

Anula śliczny brzusio

Agnieszko śliczny synek Co do zwapnienia niestety nie znam się, ale mam nadzieję, że to nic poważnego i mały urodzi się zdrowiusieńki

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

w ogóle któraś z was prowadzi dzienniczek ciąży?

ja tak i powiem Wam, że jak któraś nie prowadzi to polecam
fajnie tak zajrzeć i poczytać, co to się pisało w październiku na przykład... początki i oczekiwanie na pierwsze ruchy, dolegliwości (których w sumie nie miałam) itd.... ach coś pięknego
a i jeszcze fajnie zobaczyć ile się ważyło te 2 m-ce temu hehe

Marcelek 30.05.2011

Edytowane przez the_sania
Czas edycji: 2011-02-16 o 22:35
the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 22:34   #2048
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

ja tez Gwiazdeczki zamykam juz lapika.. spac mi sie nie chce i tak dooobrze mi tu z Wami ale przez rozsądek trza iść spac by jutro znów 6;30 wstac

kolorowych snow dla Was !!
PS. a dzis mi sie poł nocy sniło, ze byłam na wakacjach w australii (w ogole egzotycznie tam nie było ) i pół nocy pływałam w ocenie z delfinami
nie wiem skad takie głupoty mi sie snia, choc delfinki były sweeeet Po dziubku je całowałam

Kciuki za jutro !!!!!!!!!!!!! Dajcie szybko znac Kochane jak poznacie, co w brzuszkach skrywacie

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-02-16, 22:38   #2049
ania2631
Wtajemniczenie

Też się z wami żegnam kochane brzuchatki. Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty.
Stary 2011-02-16, 22:54   #2050
monika21121984
Rozeznanie

GG do monika21121984

mogotko na szybko zrób zapiekanke makaronowa z kiełbaska w kostke przyprawami i np koncentratem, na wierzch ser mój mąz bardzo lubi,ale bardziej lubi zapiekanki ziemniaczane z mielonym pieczarami,ale to troszke dłuzej schodzi
ide lulac bo męzul już chrapie
do jutra gaduły
Stary 2011-02-16, 23:39   #2051
gusiagatko
Zakorzenienie

Cytat:
czesc dziewczyny
ja juz po wizycie.

andziot please, wypowiedz sie

wyobrazcie sobie, ze minelo 7 tyg od kad wiemy o zwapnieniu , wowczas mialo 2 mm i ciagle jest! i ciagle ma tyle samo!!

andziot jak myslisz, zdarzy sie wchlonac? ja mysle ze nie ma szans skoro przez 7 tyg ani drgnelo, procz tego wszystko ok, maly wymiarowy, nadal norbert jest norbertem, nie zmienil plci

wazy 973g

zalaczam fotki

anula mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko, tak strasznie podoba mi sie twoj pokoik ze tez postanowilam zrobic braz z rozem w sypialni, ale zamiast kwiatkow nakleje na scianach 2 dmuchawce takie jak na fotce, na brazowej scianie rozowego duzego, a na zgieciu, sciance obok rozowej zrobie brazowego mniejszego
Super fotki. Też myślałam, że na tym jednym zdjątku to włoski widać

Też zmykam już. Spokojnej nocy Wszystkim

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-16, 23:53   #2052
matallewar
Zakorzenienie

To ja też lecę spać, bo jutro rewolucja w mieszkaniu - musimy wszystko przygotować do malowania, bo od piątku rano zaczynamy (tzn. w zasadzie tż ) prace

Dobranoc

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 08:12   #2053
Aliczka88
Zadomowienie

Witam Dziewczynki

Ja tylko się przywitam i spadam, bo dziś moja mamcia w domu i pewno czeka nas pranie, prasowanie i zmiana pościeli
A pogoda zapowiada się ładna

Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty!!!
Oby dzieciaczki się ujawniły te co się do tej pory skrywały
To teraz ja bede pierwsza na liście co nie zna płci do końca

Oki uciekam! Miłego dnia kochane!

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 08:25   #2054
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

hej Lalunie
Miłego dzionka
jak mineła nocka

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-02-17, 08:27   #2055
atiz
Rozeznanie

Cześć dziewczyny,
Dziś się tak cudnie wyspałam że aż jestem zdziwiona, myślałam że jak nie ma męża to będzie gorzej a tu jednak całe łóżko dla mnie - to daje rade
Smutek tylko rano jak się człowiek budzi tak sam a kot patrzy smutno gdzie Tatuś

Ale jeszcze tylko dwa dni, dam radę !

Ja zjadam śniadanko i spadam na zajęcia dla brzuchaczy.

Trzymam kciuki za wizyty.

POLA ANNA 2 maja 2011 godz. 1.30

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4dilo4zr.png

atiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 08:34   #2056
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki zainteresowane x-landerem, jade w piątek do domku tzn do rodziców a jak wspominałam ich fabryka na ulicy obok rodziców (choc fabryka to za huczne słowo moge sie czegoś dowiedziec jesli cosik potrzebujecie wiedziec
Daisyy, mam pytanie W Częstochowie (lub jak się wjeżdża do) jest gdzieś jakaś duża hurtownia z dzieciowymi artykułami, wózkami, łóżeczkami itd. Orientujesz się może w którym miejscu i czy warto tam zajrzeć?

Cytat:
Napisane przez antropia Pokaż wiadomość
kochane a ja mam pyt. z serii głupich : czy jak mi nic z piersi jeszcze nie leci to znaczy, że moge mieć problemy z pokarmem???
bo wy się chwalicie co jakis czas, że siara już jest a u mnie cicho sza.... martwic się zaczęłam....
mi też nic nie leci i nawet przez głowę mi nie przeszło aby się martwić

Cytat:
no mam przeczucie ze to sie na pewno na samych usg w ciazy nie skonczy. niby serduszko uroslo, przeplywy, wszystko niby ok, wiec to mnie cieszy, chociaz mam takie mieszane uczucia
aga, na pewno wszystko będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość

ja nie, za leniwa jestem chyba Nigdy nie ciągnęło mnie do prowadzenia pamiętników, dzienników i nawet jak w czasach podstawówki miałam chęć to mój zapał kończył się za kilka dni
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 08:47   #2057
Mango08
Rozeznanie

Cześć,

Na razie nie mam jak nadrobić...

Wczoraj TŻ zaplanował przegląd wózków. Po internetowej lekturze najbardziej byłam przekonana do Maxi Cosi Mura i uważam, że to dobra decyzja. Siedzisko w spacerówce rozkłada się na całkiem płasko, dziecko może siedzieć przodem do nas lub do kierunku jazdy, pompowane kółka, lekko się prowadzi, łatwo składa itp. Tylko cały czas myślałam o Murze 4 a TŻ zaczął mnie namawiać na 3 i teraz się zastanawiam... Wiem, że większość woli czterokołowe wózki, jednak w tym nie zauważyłam, żadnych wad, nawet wydawało mi się, że lepiej się go prowadzi od 4. Jeśli któraś z mam zna jakieś poważne wady trójkołowców (zwłaszcza Mury 3), to bardzo ładnie proszę o informację.

Wizualnie bardzo spodobał mi się Concord Neo, ale niestety kółka piankowe i spacerówka ma fotelik kubełkowy, którego nie da się rozłożyć na płasko. Nawet jeśli położymy dziecko to jego nóżki są w takiej samej pozycji jak przy siedzeniu. To całkowicie go zdyskwalifikowało.

No i zastanawiam się nad kolorem, bo nam najbardziej podoba się czarny, ale już widzę jak będą wszyscy gadać...
Choć nie lubię posługiwać się stereotypami to jednak coś jest w tej polskiej mentalności

Filip 21/06/2011
Mango08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 09:07   #2058
amarcia
Wtajemniczenie

Dzień dobry... czas zmienić opis na 26-ty tydzień! mam +7kg i zastanawiałam się dziś zapinając kozaczki, jak ja to robiłam w poprzedniej ciąży skoro teraz już mam problem. I natchnęło mnie, że poprzednio w 6-tym i 7-mym miesiącu byłam latem więc chodziłam w KLAPKACH. Zbudynienie do kwadratu...

Wróżbę Grazin robiłam chyba ok 10-go tyg, gdy już dotarło do mnie, ze naprawdę jestem w ciąży wyszedł chłopczyk. Z chińskiego - wyszedł chłopczyk. Będę miała córkę
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 09:25   #2059
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

ja byłam u wróżki i powiedziała ze będę miała synka ale to jeszcze w ciąży nawet nie byłam.
powiedziała że będziemy mieli 3 dzieci ale ja tylko jedno urodzę a 2 będzie mojego męża no cóż na razie wszystko idzie ku temu

a ja coraz częściej mam sny ze urodzi się dziewczynka niby na usg wyszło że chłopiec a ja wciąż upieram się przy swoim

80 79 78 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66
6564 63 62 61 60 59 58 57 56 55
vanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 09:28   #2060
moria44
Wtajemniczenie

Dzień Dobry brzuchatki!

Dziewczyny ja jestem mega wielorybem! Żeby się w nocy przewrócić z boku na bok muszę się nieźle rozhuśtać, teraz mnie jeszcze ten bok boli więc kręcę się i jęczę, chodzę jak paralityk, naprawdę! Nogi rozkraczone, kuleję, bolą mnie kolana i stopy - normalnie ciało w rozsypce. Niby tylko 2 miesiące do porodu zostały ale czuję, że mogą być mocno hardcorowe

Cytat:
wyobrazcie sobie, ze minelo 7 tyg od kad wiemy o zwapnieniu , wowczas mialo 2 mm i ciagle jest! i ciagle ma tyle samo!!

(...)zamiast kwiatkow nakleje na scianach 2 dmuchawce takie jak na fotce, na brazowej scianie rozowego duzego, a na zgieciu, sciance obok rozowej zrobie brazowego mniejszego
aga ja tam myślę, że jest jeszcze sporo czasu na wchłonięcie się zwapnienia więc staraj się jeszcze nie martwić
Synek śliczny! No i te naklejki też mi się bardzo podobają, chyba zgapię od Ciebie już szperam na allegro

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
(...)
Ja prowadzę

Cytat:
Napisane przez monika21121984 Pokaż wiadomość
mogotko na szybko zrób zapiekanke makaronowa z kiełbaska w kostke przyprawami i np koncentratem, na wierzch ser mój mąz bardzo lubi,ale bardziej lubi zapiekanki ziemniaczane z mielonym pieczarami,ale to troszke dłuzej schodzi
monika, podasz przepis na tą zapiekanę ziemniaczaną?

Cytat:
Napisane przez Mango08 Pokaż wiadomość
(...) Jeśli któraś z mam zna jakieś poważne wady trójkołowców (zwłaszcza Mury 3), to bardzo ładnie proszę o informację.

No i zastanawiam się nad kolorem, bo nam najbardziej podoba się czarny, ale już widzę jak będą wszyscy gadać...
Choć nie lubię posługiwać się stereotypami to jednak coś jest w tej polskiej mentalności
Mango co do trójkołowców to ja zapytałam wprost w sklepie jakie są zalety trzech kółek i usłyszałam, że po prostu komuś się mogą bardziej podobać i łatwiej nimi manewrować, np. w sklepie między półkami. Natomiast we wszelkich innych sytuacjach niż "sklepowe" lepiej sprawdzają się 4 kółka.
Mura to mój wymarzony wózek więc nie dziwię Ci się, że chcesz go kupić

Co do czarnego koloru, to wydaje mi się, że te czasy już minęły Czarne wózki są coraz bardziej popularne, ja na mojego czarnucha czekam już czwarty tydzień

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 09:32   #2061
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

a ja wczoraj zaczęłam prowadzić kronikę dla mojego kacperka
na pierwszej stronie jest zdjęcie z moim mężem z wakacji kiedy to został poczęty nasz skarbek.najważniejsze daty i zdjęcia z usg wybór imienia dla chłopca i dla dziewczynki
różne sentencje itd
wolę sama robić bo wtedy to ja decyduję o tym co w niej zamieszczę

80 79 78 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66
6564 63 62 61 60 59 58 57 56 55
vanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 09:51   #2062
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
hej Lalunie
Miłego dzionka
jak mineła nocka
czesc kochana
oraz wszystkie inny brzuchatki

ja sie wiercilam, krecalam, wstawalam, spalam, ale sie nie wyspalam

jakas taka nbieprzytomna jestem

od 3 dni boli mnie okolica krocza
tj te kosci naokolo
boze nogi podniesc prawej nie moge
co ja mam za przypadlosci
Stary 2011-02-17, 09:58   #2063
TheXanthippe
Raczkowanie

Hej brzuchatki, wczoraj mialam strasznie ciezki dzien. Poszłam tylko na troche do galerii poogladac buty i po godzince brzuch mnie zaczal bolec dol po bokach. Zlekcewazylam to bo nie byl to jakis mocny bol pochodzilam jeszcze troche i wrocilam do domu. W domu juz bolal mocniej brzuch twardy jak skala, mialam tylko no-spe to wzielam i polozylam sie do lozka. A w nocy ruszyc sie nie moglam tak mnie pachwiny bolały. Teraz juz jest ok tzn brzuch miekki ale pachwiny nadal bolą

Trzymam kciuki za wszystkie Usg i cos mi sie wydaje, że dziś dzień sisiorkowy będzie
Stary 2011-02-17, 09:58   #2064
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

Witam kobiety w stanie Blogoslawionym
Nadrobilam te 4 strony i juz zpomnialam co mialam napisac...
no coz napisze co pamietam
wiem, ze czastka dziewczyn ma zle wyniki, zle znosi ciaze, i nie da sie nie martwic, bo to przeciez zywa istotka, czesc nas.. ale musimy byc silne i myslec pozytywnie, bo to juz jest polowa sukcesu, musi byc dobrze!A nawet gdy cos poszlo nie tak mamy cuownych mezow+ kolezanki z forum , tez cudowne, to z nimi przez to przejdziemy;*
Stary 2011-02-17, 10:00   #2065
TheXanthippe
Raczkowanie

A ja ide na usg albo pod koniec przyszlego tygodnia albo na poczatku kolejnego i juz sie ciesze
Stary 2011-02-17, 10:01   #2066
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kwiatecek Pokaż wiadomość
Witam kobiety w stanie Blogoslawionym
Nadrobilam te 4 strony i juz zpomnialam co mialam napisac...
no coz napisze co pamietam
wiem, ze czastka dziewczyn ma zle wyniki, zle znosi ciaze, i nie da sie nie martwic, bo to przeciez zywa istotka, czesc nas.. ale musimy byc silne i myslec pozytywnie, bo to juz jest polowa sukcesu, musi byc dobrze!A nawet gdy cos poszlo nie tak mamy cuownych mezow+ kolezanki z forum , tez cudowne, to z nimi przez to przejdziemy;*
Stary 2011-02-17, 10:07   #2067
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość
Dzień dobry... czas zmienić opis na 26-ty tydzień! mam +7kg i zastanawiałam się dziś zapinając kozaczki, jak ja to robiłam w poprzedniej ciąży skoro teraz już mam problem. I natchnęło mnie, że poprzednio w 6-tym i 7-mym miesiącu byłam latem więc chodziłam w KLAPKACH. Zbudynienie do kwadratu...

Wróżbę Grazin robiłam chyba ok 10-go tyg, gdy już dotarło do mnie, ze naprawdę jestem w ciąży wyszedł chłopczyk. Z chińskiego - wyszedł chłopczyk. Będę miała córkę
o ale ten czas leci zaraz urodzimy;D
Zajmuj meza do bucikow, moj od dawna moimi sie zajmuje, nawet nie marudzi.

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
Napisane przez TheXanthippe Pokaż wiadomość
Hej brzuchatki, wczoraj mialam strasznie ciezki dzien. Poszłam tylko na troche do galerii poogladac buty i po godzince brzuch mnie zaczal bolec dol po bokach. Zlekcewazylam to bo nie byl to jakis mocny bol pochodzilam jeszcze troche i wrocilam do domu. W domu juz bolal mocniej brzuch twardy jak skala, mialam tylko no-spe to wzielam i polozylam sie do lozka. A w nocy ruszyc sie nie moglam tak mnie pachwiny bolały. Teraz juz jest ok tzn brzuch miekki ale pachwiny nadal bolą

Trzymam kciuki za wszystkie Usg i cos mi sie wydaje, że dziś dzień sisiorkowy będzie
ktos tu sie nachodzil za duzo tez sie raz tak zalatwilam, zruszylas miesnie Kochana, jutro powinno oddac

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Agus, moze Ci sie kosci rozstawiaja i dlatego taki bol??
Stary 2011-02-17, 10:11   #2068
Weredka
Zadomowienie

A mnie emocje trochę opadły. Mąż poszedł dziś ponownie na badania do innego lekarza i okazało się, że wzrok ma w porządku. Jeśli tylko żadna inna niespodzianka nie wyskoczy, to będzie dobrze. Musiał co prawda za te badania sobie zapłacić, ale i tak wyjdzie na tym dobrze... Stresuję się więc troszkę mniej. Ja mam wizytę jutro i znienawidzoną przez wszystkich glukozę. Na dodatek moje dziecię się przeziębiło i zostawiłam ją w domu - to będą 4 ciężkie dni
Weredka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 10:14   #2069
amarcia
Wtajemniczenie

Kwiatecek

Cóż za natchnienie...
Małżeństwo służy... oj służy
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 10:17   #2070
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Lekko Was nadrobiłam. Ciekawa jestem, co się dziś okaże z tymi płciami Z tego co zauważyłam, to w naszym wątku tendencja "dzień chłopaków"/"dzień dziewczynek" Ja też mam dziś wizytę, ale bez USG, taką kontrolną. A poza tym fitnessik

Właśnie jestem w trakcie pierwszego śniadania - kawa! Średnio się wyspałam. Chyba z 5 razy latałam dziś siusiu, nie wiem, co ta Hanka wyrabia, ale najwyraźniej mój pęcherz, to jej ulubione miejsce spędzania czasu

Moria, ja już mam zbudynienie kompletne, bo byłam pewna, że Ty kupiłaś już X-lander bordowy/malinowy

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości