![]() |
#3181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
dżizas Kristi miałaś szczęście, że znów Ci czegoś nie połknął
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3182 |
Zakorzenienie
|
oo dzieki baby
![]() ja będę mało oryginalna i powiem ze po Zmierzchu jakos nic innego mi sie jakos za bardzo nie spodobało ![]() wiec mam głod ksiązkowy ![]()
#3183 |
Zakorzenienie
|
też od razu o tym pomyślałam ![]() już mu tyle razy tłumaczyłam że proszku nie wolno dotykać bo będzie miał ała rączki bo on zawsze chciał mi pomagać w sypaniu proszku do automatu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3184 |
Zakorzenienie
|
Kristi
![]() ![]() pomysłowość dziecka nie zna granic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj gustuje gustuje ![]() od maleńkości mi podbierał mydło i obgryzał albo kosztował szamponu przy kąpaniu jak tylko zaczął chodzenie to mydła w łazience nie było /tzn było ale schowane /bo jak tylko ktoś zostawił to zaraz było obgryzione zazwyczaj dzieci jak skosztują że to nie dobre to już nie ruszają a jemu chyba ono smakowało |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3186 |
Zakorzenienie
|
coraz bardziej bolą mnie uszy
![]() Gorączka – u osób starszych może nie występować Dreszcze Pulsujący ból ucha, nasilający się w nocy Szum w uchu Niedosłuch Wrażenie ucisku i pełności w uchu Szmery w uchu przy ziewaniu, połykaniu czy kichaniu mam wszystkie objawy zapalenia ucha środkowego ![]() od rana się to nasila więc noc będzie nieciekawa ![]() ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-02-16 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3187 |
Zakorzenienie
|
jowiszku a ty nie mogłabyś się też wybrać z Igą do jej lekarza może by ci coś doradził/przepisała
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Iga nie ma swojej lekarki,która by nas kojarzyła czy coś. tam są 3lub 4 i na którą trafi to ta przyjmuje. a że przed przedszkolem jej problemem był głównie katar to byliśmy tam głównie przy okazji szczepień. kuźwa no bolą mnie coraz bardziej. edit. w necie zalecają prochy przeciwbólowe, krople do nosa by zmniejszyć obrzęki, okłady na ucho i tyle. no chyba,że to zapalanie z wydzieliną to trzeba się bardziej do czyszczenia przyłożyć. no i antybiotyk, który przyspiesza bolesne dolegliwości. Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-02-16 o 13:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3189 |
Zakorzenienie
|
oj Kristi
pewnie znowu nerwówkę miałaś ![]() polecam trzymanie chemii pod kluczem ![]() Jowiszowa , współczuję, podczytaj może jeszcze jakieś porady w tej kwestii, zeby przetrwać do wizyty u lekarza ps. Kristi , lekarz jak nie ma Ciebie na liście pacjentów, przychodni, to nic Ci nie przepisze, bo NFZ nie zapłaci mu za to ![]() a Jowiszowa wspominała, że jest w innej przychodni ![]() upiekłam z Mikim bułeczki,bo chleba nam zabrakło, znaczy ja mam ciemny, ale Miki nie przepada, więc na kolację może bulkę z masłem choć przekąsi ![]() bułeczki ziołowe, podbarwione kurkumą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3190 | ||||
Zadomowienie
|
Nierządnica to tak w1 /3 romansidło bardziej o perypetiach i chęci zemsty opowiada ja ją w 3 dni przerobiłam a książka gruba.
![]() |
#3191 |
Zakorzenienie
|
fiuu niedobrze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3192 |
Zakorzenienie
|
Jowiszowa , moze tak at hoc, przyjmie Ciebie lekarka jakbyś poszła do przychodni
![]() bo jak faktycznie infekcja, to przydałoby sie ją zdusić w zarodku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3194 |
Zakorzenienie
|
w każdej przychodni jest informacja gdzie sie udać jak potrzebujemy w godzinach nocnych , czy święta?
może pamiętasz , co tam u Ciebie było żeby nie tułać sie szmat drogi na jakąś izbę przyjęć |
![]() ![]() |
![]() |
#3195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrob sobie inhalacje. masz moze amol? zagotuj wode, recznik na glowe, kilka kropli amolu do wody i oddychasz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3197 |
Wtajemniczenie
|
Jowisz duza czesc zapalen ucha mija sama bez antybiotykow... ja mialam bardzo ostre zapalenia kilka razy i mialam dosc szprycowania sie antybiotykami.... poczytalam troche na ten temat i po prostu przez kilka dni bralam leki przeciwbolowe... samo przeszlo.....
ale ja to mialam wiele razy wczesniej i wiedzialam czego sie moge spodziewac....i zauwazylabym ewentualne pogorszenie ![]()
O A N ![]() Edytowane przez leleth Czas edycji: 2011-02-16 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3198 |
Zakorzenienie
|
anka wiem że nie należy do tej przychodni/tak tylko pytałam
bo nie wszystkie środki są na receptę u mnie doktorka by bez problemu coś przepisała / nawet receptę /bo ona akurat ma jeszcze swój gabinet więc dlatego może jowiszku w najbliższym szpitalu - pogotowiu cie powinni przyjąć u nas tylko wystarczy dyskietka |
![]() ![]() |
![]() |
#3199 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() głównie dokuczają mi nawroty dreszczy i stanu podgorączkowego, bóle uszu i lekki katar. gardło ok, czuję uszy przy przełykaniu i tyle. |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3200 |
Zakorzenienie
|
jowiszku dobrze że ci chociaż środki przeciwbólowe pomagają
one też są przeciwzapalne - to też podziała jak trzeba |
![]() ![]() |
![]() |
#3201 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry!
Odświezyłam sobie wczoraj watek, gdzie zaczelysmy sie rozdwajac. Padlam jak wkleilam od Jowiszowego meza info odnosnie Igi. zatytulowany Parametry techniczne ![]() Odswiezylam sobie tez opis porodu od Jowiszka ![]() ![]() ![]() Potem uderzylo mnie to, jak brzuchate chcialy sie juz rozdwajac, a jak tylko ktorej zaczela sie akcja porodowa, to euforia do granic mozliwosci ![]() Veronka rodzila 3 dni ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- A ile nas tam bylo ![]() Czekalysmy na rozdwajajace sie baby, o ktorych teraz nie mam pojecia ze takie byly... AniusiaO, Pyrcia ![]() Natknelam sie tez na zdjecia Werstowego baniaka, calkiem solidnego brzuszka Judi i w 34 tyg beben od Malej (jaciee, jaki miala malusi ![]()
Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is Edytowane przez Anisia25 Czas edycji: 2011-02-17 o 07:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3202 |
Zakorzenienie
|
hello
o ANiś jaki sentyment Ciebie natchnął ![]() ![]() ![]() brrr jak sobie przypomnę 30 godzinną akcję porodową , to mam dreszcze jeszcze jak lekarz pacan sie pyta kiedy mi sie zaczeło, no to mówię,że ponad 24 godziny temu, bo miałam regularne skurcze, a on coś sie pani pomyliło ![]() ![]() ![]() tiia on wie lepiej, kiedy miałam "sraczkę " przedporodową ![]() ![]() ![]() coś mi dziś niedobrze i przeraźliwie zimno, ubrałam się juz w przylegającą bluzkę z dł. rękawem plus sweterek na to a nadal czuję to zimno ![]() muszę sie wziąć w garść bo zmykam do teskacza, a tam pewnie trzeba popsikać szyby, nagrzać w samochodzie przez chwilę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TZ nic nie mowilam, bo bylby sklonny uznac, ze na niego poluję, bo pewnie mam płodne ![]() Ty tez widze mialas przeboje na porodowce ![]() ![]() ![]() A co do zimna, to sie nie dziwie, jest dosc wilgotno na dworze i czuć to przez kilka warstw ubran ![]() Aaaa jeszcze z przypominaczek watkowych, to wersta rozgryzla sliwke i przegryzla robaka, a dobe pozniej zrobila to Kasiulka, tylko ze w czeresni ![]()
![]() |
#3204 |
Zakorzenienie
|
Aniś
![]() ![]() ![]() A ja mam jakąś traumę bo śniło mi się, że jestem w ciąży z drugim i mam wielki bebzol już na dniach porodowy, o matko jaka się przerażona obudziłam ![]() ![]() Ania ja przy porodzie miałam podobnie, przyjęta byłam z regularnymi skurczami i miałam je w coraz krótszych przerwach między sobą, a kazali mi spać ![]() ![]() ![]()
#3205 |
Zakorzenienie
|
a myslalam, ze wiekszosc "gwiazd" ma lustro w domu
http://www.pudelek.pl/artykul/30459/..._biustem_foto/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3206 |
Zakorzenienie
|
Kasiunia, my to chyba miałyśmy podobne przeboje
![]() ![]() ![]() ![]() Ale ciążowe siedzenie na wizażu wspominam bardzo miło ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja sie pare godzin przed porodem nażarłam kielbachy z grilla i jeszcze w nocy wstawialam wam jowiszowego dziecka foty ![]() by wam nastepnego dnia napisac o 8.08, ze wody mi odeszly ![]()
![]() |
#3208 |
Zakorzenienie
|
Hehe no dokładnie
![]() ![]() Anisia, bierz się za tego Twojego chłopa i róbcie córę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ania, dostałaś już pakę z S? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poki co oswajam sie z mysla ze bedzie jedynakiem ![]()
![]() |
#3210 |
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! !! Przegapiłam koniec aukcji!!!!!
![]() No do k... nędzy ![]() ![]() Nie ma któraś z Was ( i chciałaby się pozbyć) na stanie malutkiej brązowej, skórzanej torebki na długim pasku? Może być totalny staroć. Jak coś piszcie ![]() Aniś, jeszcze nic straconego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.