Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.5 - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-17, 10:37   #3541
nina90
Zadomowienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.5

Cytat:
Napisane przez sorina Pokaż wiadomość
Patrzcie ile sobie liczą za ten box Nieźle chca zarobić. Ale kolorek mi się podoba
http://cgi.ebay.co.uk/100-GENUINE-PA...neJewellery_CA
Kuuurde ale szok, cenę nieźle wygórowali no i plus przesyłka ...

charmsy
trollbeads

<----
nina90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 10:50   #3542
ilios
PIP.

GG do ilios
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.5

Mirell, ja mialam podobnie
tez mi cos tam marudzil, tez mi zgasl, ale raz w miedzyczasie na mnie krzyczal, ze co za idiota mnie uczyl prowadzic wrocilismy, ten jakies tam wywody, a ja tylko czekam az mi pozwoli wysiasc, zeby isc sie zapisac na kolejny termin. a on mi nagle "gratuluje"
ilios jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 10:59   #3543
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilios Pokaż wiadomość
Mirell, ja mialam podobnie
tez mi cos tam marudzil, tez mi zgasl, ale raz w miedzyczasie na mnie krzyczal, ze co za idiota mnie uczyl prowadzic wrocilismy, ten jakies tam wywody, a ja tylko czekam az mi pozwoli wysiasc, zeby isc sie zapisac na kolejny termin. a on mi nagle "gratuluje"
Ja zdawałam Nissanem Micrą (tą taką "garbusowatą"), wgl miesiac przed jeszcze mieli na ośrodku Ople Corsy i na nich więc miałam jazdy, więc Micrą niewiele co pojździłam, w dodatku dieslem bo na kursie jedną tylko zdążyli kupić, a tu nagle na egz rozklekotaną benzynową musiałam jechać, to mi gasł
Jeszcze żeby mi normalnie powiedział a ten "wynik egzaminu pozytywny", a że nie mogłam uwierzyć, to inteligentnie
skojarzyłam sobie z HIV, że przecież podobno, jak wynik pozytywny, to jest źle, co nie? Wiec zaczęłam go pytać, to ten z miną co najmniej dziwną powtórzył to samo a ja dopiero "ale że co, to ja zdałam??" A on "no tak"... nie muszę chyba mówić w jaki szał radości i euforycznych podziękowań wpadłam
Do dziś jednak się zastanawiam, jak ja mogłam mieć takiego farta, prawie jak totolotek
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 11:00   #3544
sajf
Zakorzenienie

Cytat:
Patrzcie ile sobie liczą za ten box Nieźle chca zarobić. Ale kolorek mi się podoba
http://cgi.ebay.co.uk/100-GENUINE-PA...neJewellery_CA
niezle zdziera
A swoją drogą pudełko fajne nie jest kolosalne a bardzo pojemne,przez co tż- om nie rzuci się w oczy zbyt bogata zawartość
Sorina piękne te angielskie rzeczy,ja myślałam jeszcze o taxi ma je aghata i apart i zastanawiam się czy mojego czarnego auta z verony nie zaadaptować na tę okoloiczność - jak myślisz pasuje czy bardziej na ruską wołgę bo tak mają podpisane?
http://www.apart.pl/pl/szukaj,bizuteria,q,,,3815
http://www.agatha.fr/boutique.htm?pa...d_rubrique=690
http://allegro.pl/the-egoist-verona-...449400985.html
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2821416-noir-TU.jpg (9,7 KB, 3 załadowań)

"Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci"
sajf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 11:02   #3545
myszka__77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez veryluckystar Pokaż wiadomość
Skorzystałam z porannego słońca i pstryknęłam kilka fotek
vls, przepiękne kompozycje Pandory i Trolli. Przez Ciebie zaraziłam się Trollami

Dziewczyny
, rano dzwoniłam do salonu Pandory, nie przewidują żadnej promocji na Dzień Kobiet
Coś strasznego, jak tak mogli nas biedne kobitki potraktować Za to w Dniu Matki na pewno będzie jakaś akcja promocyjna, typu murano lub najtańsze sreberko.

Edytowane przez myszka__77
Czas edycji: 2011-02-17 o 11:39
myszka__77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 11:04   #3546
Tygrys Tati
Zakorzenienie

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Waszych kotków!!!!
Dzisiaj Dzień Kota, przypominam właścicielkom.
Stary 2011-02-17, 11:06   #3547
sorina
Zakorzenienie

Sajf ten samochód z Verony to całkiem inny wygląd. I jak na żółto moze udawać NY taxi to nawet po odpicowaniu nie będzie Londyńską taxówką Ja już ma dużo tych londyńskich i juz nic nie dokupuję w tym temacie poza tronem, Tower bridge i plagą
sorina jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-17, 11:08   #3548
sajf
Zakorzenienie

Cytat:
Sajf ten samochód z Verony to całkiem inny wygląd. I jak na żółto moze udawać NY taxi to nawet po odpicowaniu nie będzie Londyńską taxówką Ja już ma dużo tych londyńskich i juz nic nie dokupuję w tym temacie poza tronem, Tower bridge i plagą
a tak się ładziłam - no nic dozbieram do niego zestaw rosyjski babuszka- matrioszka ,wódka , czerwona gwiazda i Kreml

Stary 2011-02-17, 11:08   #3549
myszka__77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Filozofka888 Pokaż wiadomość
Dokładnie, ja w tamtym roku byłam w manu i wygrałam krem w Superpharm

Pszczółka jest po prostu cudowna, też mam ją na swojej liście życzeń, ciekawe tylko czy uda mi się ją dostać w Łodzi:/
Filozofka888, może w tym roku też Ci się poszczęści. Pszczółka na 1000% była w salonie Pandory w Manu.
Jak robiłam walentynkowe zakupy, pokazywałam ją TŻ'owi.
Stary 2011-02-17, 11:10   #3550
sajf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka__77 Pokaż wiadomość
vls, przepiękne kompozycje Pandory i Trolli. Przez Ciebie zaraziłam si e Trollami

Dziewczyny
, rano dzwoniłam do salonu Pandory, nie przewidują żadnej promocji na Dzień Kobiet
Coś strasznego, jak tak mogli nas biedne kobitki potraktować Za to w Dniu Matki na pewno będzie jakaś akcja promocyjna, typu murano lub najtańsze sreberko.
Może to i dla nas dobrze, tj dla portfeli - chyba ,że w yesie coś na zająca będzie?

Stary 2011-02-17, 11:11   #3551
ilios
PIP.

GG do ilios

Cytat:
Napisane przez sajf Pokaż wiadomość

a tak się ładziłam - no nic dozbieram do niego zestaw rosyjski babuszka- matrioszka ,wódka , czerwona gwiazda i Kreml
przydalby sie jeszcze sierp i mlot
ilios jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-17, 11:13   #3552
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Może to i dla nas dobrze, tj dla portfeli - chyba ,że w yesie coś na zająca będzie?

Mam nadzieję, że pojawią się jakieś charmsy
W normalniejszej cenie niż gwiazdkowe
Stary 2011-02-17, 11:16   #3553
myszka__77
Zakorzenienie

Cytat:
A to mój nowy koralik serduszkowy oraz założony na branso .Dzięki Aniu3
Piękny, Też o nim intensywnie myślę, ale wydaje mi się jakiś mały w porównaniu do innych moich koralików.

Cytat:
Może...

Edytowane przez myszka__77
Czas edycji: 2011-02-17 o 12:16
myszka__77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 11:17   #3554
Mirell
Zakorzenienie

sorina, a nie wiesz, czy do zestawu duńskich Trolli dają też jakiś brelok jak do holenderskich?
Stary 2011-02-17, 11:18   #3555
domcia81
Rozeznanie

Zadzwoniłam do Kruka... Czekają na 1 koralik ;(, który mają dostać w przyszłym tygodniu
domcia81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-17, 11:22   #3556
sajf
Zakorzenienie

Gdzie ten cholerny listonosz??? ja już chcę mojego laptopka i moje angielskie , i samochodzik na taxę z NY

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Cytat:
Napisane przez domcia81 Pokaż wiadomość
Zadzwoniłam do Kruka... Czekają na 1 koralik ;(, który mają dostać w przyszłym tygodniu
- to pewnie z moimi podobnie
myszko - koralik w istocie ciut mniejszy ale za to przeuroczy
ilios- tak sierp i młot by się przydał

Stary 2011-02-17, 11:26   #3557
ania_wu
Zadomowienie

Dzień Dobry
Ja z prawem jazdy to też miałam tragedię. Taki wredny egzaminator, co chwilę się po mnie wydzierał, nawet za to, że przepuściłam jakąś Panią z dzieckiem na pasach ?! :/ Miałam tam już w samochodzie takie nerwy, chciałam już wysiąść i nie myślałam o niczym innym, tylko żeby wracać do domu. Najgorszy egzamin w moim życiu, ale na placu już usłyszałam "wynik egzaminu: pozytywny" i wtedy już płakałam chyba z 20 minut takie emocje...

Powodzenia następnym razem, w dzień kobiet powinno się udać ;-)
ania_wu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 11:30   #3558
sorina
Zakorzenienie

Mirell brelok to tylko z holenderskim chyba bo nie spotkałam się nigdzie z innym. Ja nie będe miała breloczka bo to te zestawy były a tam małe murano
Stary 2011-02-17, 11:54   #3559
myszu13
Raczkowanie

Cytat:
slodkiii on jest tez o nim kiedys myslalam, ale TZ pokrzyzowal mi plany tymi sercami z apartu bo juz mam jedno pandorowe srebrne serce, w USA czeka na mnie murano w serca, teraz jeszcze te z apartu i juz za sercowo by bylo

btw czy ktoras z Was kupowala kiedys przez strone pandory cos?
bo ja kliknelam moj domko-kosciol [ale jak przyleci to bedzie ladnie czekal na rocznice mieszkania ] i sie zastanawialam jak dlugo bedzie lecial

a jeszcze poza tym nie wiem czy ktoras z Was kupowala cos kiedys na Asosie? ja tak, ale placilam paypalem na szczescie.. bo ostatnio jednej kumpeli po zakupach tam ktos zrobil zakupow na jej karte kredytowa za 5.000 zl a inna miala zgloszenie z banku, ze ktos probowal uzyc jej karty, ale na szczescie mu sie nie udalo. wiec jakby co to uwazajcie
ilios- Tz zamawial branso i serduszko ze strony pandory przed świętami, przesylka szła ok 4 dni, wszystko bez problemu, dobry kontakt mailowy
- Trolle
- cdn
myszu13 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-17, 11:59   #3560
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania_wu Pokaż wiadomość
Dzień Dobry
Ja z prawem jazdy to też miałam tragedię. Taki wredny egzaminator, co chwilę się po mnie wydzierał, nawet za to, że przepuściłam jakąś Panią z dzieckiem na pasach ?! :/ Miałam tam już w samochodzie takie nerwy, chciałam już wysiąść i nie myślałam o niczym innym, tylko żeby wracać do domu. Najgorszy egzamin w moim życiu, ale na placu już usłyszałam "wynik egzaminu: pozytywny" i wtedy już płakałam chyba z 20 minut takie emocje...
... jak to czytam, to właśnie jak byśmy miały z jednym egzaminarotem (też się przyczepił, że czemu puściłam laskę przez przejście, że ona daleeko niby była i mogłam jechać mimo że już weszła ), a raz się tak wkurzył o coś, że aż zeszytem rzucił, doprawdy nie wiem jak to zdałam

Cytat:
Mirell brelok to tylko z holenderskim chyba bo nie spotkałam się nigdzie z innym. Ja nie będe miała breloczka bo to te zestawy były a tam małe murano
Szkoda że nie będziesz miała Głupota, że trzeba brać te koraliki, co już sobie pozwiązali, a nie można dobrać pojedynczo Małe murana to by mi pasowały,takie ok. 2,2g w sam raz
Ale oni chyba zawsze coś do tych zestawów dają, do niemieckiego chyba była jakaś książeczka? Swoją drogą, po niemieckie by się można kiedyś przejechać Po litewskie pojadę jak będą ładne, bo bilety na autokar do Wilna są tutaj po 30zł więc spoko
Stary 2011-02-17, 12:00   #3561
myszu13
Raczkowanie

Cytat:
Veaa, muszelka jest booooska
sowy z pandory nie planuje, bo mam juz natlok zwierzat ptaszek, pszczolka i pies ale moze kiedys wpadnie nieplanowana
a co do pszczoly, to ona nie jest na liscie wycofywanych [na szczescie] tylko jakos tak ostatnio jej malo wszedzie
a nie powinnaś jeszcze kota dokupić
- Trolle
- cdn
myszu13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 12:08   #3562
sorina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirell;25152918

[SIZE=2
Szkoda że nie będziesz miała Głupota, że trzeba brać te koraliki, co już sobie pozwiązali, a nie można dobrać pojedynczo Małe murana to by mi pasowały,takie ok. 2,2g w sam raz [/SIZE]
Ale oni chyba zawsze coś do tych zestawów dają, do niemieckiego chyba była jakaś książeczka? Swoją drogą, po niemieckie by się można kiedyś przejechać Po litewskie pojadę jak będą ładne, bo bilety na autokar do Wilna są tutaj po 30zł więc spoko

Ja chce nosic osobno ten holenderski zestaw tak jak w tym filmiku promującym Dlatego chciałam murano jak największe, a małe to pewnie takie jak moje różowe murana czyli 1, 7

Niemieckie mi się nie podobają a te mogłabym miec najprędzej bo rodiznka jest tam i ode mnie tez już nie daleko
Stary 2011-02-17, 12:10   #3563
paulina95
Wtajemniczenie

Dzień dobry

VLS, jak zwykle przepiękne fotki wstawiłaś Ta Trollowa kompozycja jest tak cudowna, że aż siedzę i się do niej ślinię

zffazoffana, a Ty przypadkiem nie miałaś nam pokazać tego swojego butka?

sajf, śliczne te serduszka Oglądałam je ostatnio, takie delikatne są, mają swój urok

Ariada, myśl o charmsach myśl, przecież one takie fajne są Co do bransoletki, to ja mam taką: http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,33,2354 i ją uwielbiam Ta z kruka to strasznie delikatna jest

nina90, nie przejmuj się, w Dzień Kobiet na pewno Ci się uda

Pooglądałam sobie charmsy Amore&Baci i niestety kilka mi się spodobało Tylko trochę ceny mają przesadzone
A ta Sagrada Familia trochę niedorobiona, wiem, że kiedyś gdzieś widziałam fajniejszą, ale jako że mam słabość do Barcelony, to mnie urzekła
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Pudel.jpg (40,0 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg I( love shopping.jpg (34,4 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Sagrada Familia.jpg (67,3 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg York.jpg (31,9 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Laptop.jpg (38,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Ipod.jpg (34,7 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Blackberry.jpg (21,7 KB, 4 załadowań)

paulina95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 12:14   #3564
Filozofka888
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myszka__77 Pokaż wiadomość
Filozofka888, może w tym roku też Ci się poszczęści. Pszczółka na 1000% była w salonie Pandory w Manu.
Jak robiłam walentynkowe zakupy, pokazywałam ją TŻ'owi.
Pszczółkę na pewno mam w planach tylko jeszcze nie wiem co najpierw bo chyba najpierw kupię worek z pieniędzmi, żyrafkę i jakieś murano albo najpierw pszczółkę sama nie wiem
Filozofka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 12:15   #3565
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Ja chce nosic osobno ten holenderski zestaw tak jak w tym filmiku promującym Dlatego chciałam murano jak największe, a małe to pewnie takie jak moje różowe murana czyli 1, 7

Niemieckie mi się nie podobają a te mogłabym miec najprędzej bo rodiznka jest tam i ode mnie tez już nie daleko

No ja bym też mogła rodzinę podręczyć (choć wolałabym sama sobie pojechać i kupić na pamiątkę), ale poza garbusem słabo mi się podobają (ta żaba fajna, ale nie lubię tych koralików z dołączoną kulką)
Się zastanawiam, czy by w wakacje nie wybrać się do Kopenhagi, pozwiedzać i przy okazji zestaw duński zakupić Litewski też w zasięgu ręki
Podobają mi się geograficzne motywy same w sobie, takie zboczenie zawodowe
A Ty sorina rozumiem, że jak coś wybierasz się do RPA?
Stary 2011-02-17, 12:20   #3566
sorina
Zakorzenienie

Mirell jasne że się wybieram Tzn jak mi się koraliki spodobają , bo jak nie to odpuszczę sobie wyjazd

Listonosza nie było z moimi koralikami
Stary 2011-02-17, 12:25   #3567
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Mirell jasne że się wybieram Tzn jak mi się koraliki spodobają , bo jak nie to odpuszczę sobie wyjazd

Listonosza nie było z moimi koralikami

No, to ja być może będę mogła załatwić nam litewskie i duńskie, a Ty z RPA i będzie super

A wiecie, że podobno można zamówić je sobie ze stron sklepów internetowych danych krajów?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-17, 12:26   #3568
Filozofka888
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez domcia81 Pokaż wiadomość
Pięknie, po prostu pięknie to napisałam .
Chodzi mi o Kruka
Z Kruka idzie 14dni (zamawiałam).
Filozofka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-17, 12:26   #3569
sorina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
No, to ja być może będę mogła załatwić nam litewskie i duńskie, a Ty z RPA i będzie super

A wiecie, że podobno można zamówić je sobie ze stron sklepów internetowych danych krajów?

Nie wiem jak tam szukałam tego duńskiego i nie znalazłam

Chcę to
http://www.replicasilverjewelry.com/list.asp?id=2443
Stary 2011-02-17, 12:27   #3570
Peri86
Raczkowanie

Sorina, w ten sam dzien, co Tobie wysylalam(wtorek) wyslalam kolezance przesylke do UK. Ona dzisiaj dostala, wiec Ty moze jutro dostaniesz?
Peri86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości