|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Życie wyjątkowe - mamusie majowo-czerwcowe |
|
31 | 44,29% |
| Idzie idzie wiosna, nasze dzieci rosną jak na drożdżach - mamusie majowo-czerwcowe 2011 |
|
0 | 0% |
| Ten duży to tatuś a ja jestem mamusia, za pare tygodni przywitamy dzidziusia - mamusie maj-czer |
|
5 | 7,14% |
| Trzeciego trymestru uroki czujemy i przez zakupy bankrutujemy - V-VI- 2011 |
|
12 | 17,14% |
| Miłość ogromna w nas skumulowana czeka na szczęśliwe rozwiązania - mamusie V-VI |
|
0 | 0% |
| Istotka mała w nas rośnie i rośnie a my czekamy cierpliwie na wiosnę -V-VI |
|
2 | 2,86% |
| Przytulić tak bardzo maleństwa już chcemy, zaraz z miłości eksplodujemy - V-VI |
|
7 | 10,00% |
| Nosimy w sobie małe serduszka, wkrótce przywitamy naszego maluszka - mamusie maj-czerwiec 2011 |
|
13 | 18,57% |
| Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer
Ja dziś od rana gulasz zrobiłam
i kasza będzie
|
#2102 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer
Violisiu, w takim razie zaczynam się bać, że Hanka będzie niegrzeczna
Chyba muszę się zamienić z TŻ miejscami na łóżku, bo On od ściany śpi i zawsze ja pierwsza lecę na wszelkie dzwonki ![]() Ewesko, pracowity ten Twój TŻ ![]() Pauliziu, fotki pokaż w prywatnym albumie, albo klubie, ciekawa jestem, jak Cię obcięła ))
|
|
|
|
#2103 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wolalam sie tu upewnic ze wszystko ok, bo jdnak duzo osob juz ma wyniki![]() a ja dzis mam nalesniki z dzemem i twarogiem mmm pychaaaaa![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2104 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, uciekam, muszę się ogarnąć. Miłego dnia!
|
|
|
|
#2105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wspaniałomyślnie się zgodził ![]() Mary, z depilacją ja radzę sobie w ten sposób że używam maszynki do strzyżenia włosów Ustawiam na zero i nie muszę się gimnastykować z lusterkiem. Jednak pedicure już mi bardzo ciężko robić i odpuściłam
|
|
#2106 | |
|
Rozeznanie
|
Dzien doberek wszystkim
Ale wczoraj mi Syn wariował! ja nie mam pojęcia co on w tym moim brzuchu wyprawiał ale Tż tak się śmiał.... Łobuz ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2107 |
|
Zadomowienie
|
andziotku to do porodu moge miec katar ?
dziewczyny, jak ktos mi robil przelew przez inernet na konto to po jakim czasie umnie powinny byc pieniadze?
|
#2108 |
|
Wtajemniczenie
|
Kwiatecek jeśli z tego samego banku - natychmiast wręcz. Jeśli z innego - różnie bywa, zależy kiedy zaksięgują. Jeśli wysłane od rana ok południa powinny być
|
#2109 |
|
Zakorzenienie
|
mmm
![]() a ja mam salate z jog nat i jajem do tego kotleciki z cyckow z eserkiem i puree
|
|
|
|
#2110 |
|
Zadomowienie
|
robilam wczoraj na allegro handel i goscio mi o 16 przelew zrobil, a do mnie jakos nie wplynelo jeszcze, myslalam,ze to szybciej idzie..
|
#2111 |
|
Wtajemniczenie
|
Kwiatecek to zależy czy puszczał przelew z internetowego czy wpłacał w banku
|
#2112 |
|
Zakorzenienie
|
O tej godzinie sesja przelewów mogła już zostać przeniesiona na następny dzień. Wszystko zależy z jakiego banku przelewał. Na pewno dzisiaj będą na Twoim koncie.
|
#2113 |
|
Zadomowienie
|
gosciu przelewal przez inernet czekam tak na sms z banku bo juz bym mu wyslala ten tel i by bylo z glowy
dzieki , ze mnie doinformowalyscie
|
#2114 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moja mala cos delikatnie fika ostatnio, moze czuje ze chora jestem ja tez kiepsko w nocy spie, wstaje okolo 3 razy na siku, bola mnie pachwiny, nogi mnie rwa no masakra jakas ![]() Cytat:
a siostra kiedy ma kolejne usg zeby potwierdzic jaka plec?? oj przyda sie! myslalam ze mnie juz to nie spotka, ale niestety rozlozylo mnie na lopatki, katar, w nocy mnie gardlo bolalo i glowa... teraz jest w miare ok, ale ciagle buzią oddycham wrocilam ze sklepu, stracilam 26zl ale nawet kupilam sporo. Obiadek bedzie na dwa dni, a tak jablka (strasznie chodza za mna) i kefir...nie wiem czy powinnam zimny z lodowki ale juz polowe wypilam- nie moge sie opanowac nooooooooooooo ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- to tak jak u mnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jednak zawsze jest tak ze jak on oglada to czego ja nie lubie to biore laptopa i na odwrot
|
|
|
#2115 |
|
Zakorzenienie
|
a kuku
![]() Paulizia wlosami sie nie martw, po porodzie i tak pol wylezie wiec po problemie Baw sie dobrze w Polszy.Moria Ty chcialabys loty synchronizowac? Dobre, zaznaczam, ze ja do Polski latam co 4 lata ![]() Andziot tez mamy taka owieczke I tez mam popekane naczynia, jeszcze od poprzedniej ciazy, ale na nogach - koszmar. Jak bylam w Polsce to usuwalam naczyniaka z twarzy i kilka naczyn i przy okazji zapytalam o nogi, wiec nie powinno byc problemu i pewnie sam laser wystarczy, ale niestety to nie bedzie na wieki. Widze po twarzy, wszystkie, ktore mi zamknela powoli "wracaja" Dziolchy, a dlaczego nie uzyjecie kremu do depilacji? Przeciez to znacznie latwiejsze niz golenie? Olek chyba na dobre zaczal bunt 2-latka, chodzi i glownie ryczy z byle powodu i wscieka sie na wszystko, oszaleje z tym chlopem corka zrobimy sobie male spa ![]() A tak w ogole to u mnie masakra ze spaniem, jak juz nawet uda mi sie ulozyc cielsko wygodnie i jak juz nawet jakims cudem zasne, to albo budzi mnie Olek albo snia mi sie morderstwa i inne takie i sie budze i pozniej znowu zasnac nie moge ![]() |
|
|
|
#2116 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() byłam na glukozie i zapomniałam sobie cytryny ![]() ale wypiłąm, nie zrobiło na mnie jakiegos piorunującego wrażenia, spodziewałąm sie czegoś gorszego.ą w sumie smakowało jak przesłodzona herbata. posmak w ustach po tym nie zbyt rewelacyjny ale przezyłam ![]() pobrały mi przed wypiciem i dwie godziny po. o 14 jade na usg mam nadzieje ze juz ściskacie kciuki
|
#2117 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2118 |
|
Zadomowienie
|
Grazin, dawno sciskamy
widac twarda sztuka z Cb skoro glukoza nieruszyla;>Evel na bronchide jakegos kremu uzywasz?? pohwal sie!
|
#2119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2120 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja tez pilam glukoze bez cytryny- da sie przezyc
|
|
|
#2121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2122 |
|
Wtajemniczenie
|
zapomnialam dodac, ze tez jak sie budze w nocy to nie moge zasnac, dlugo sie mecze. Dzisiaj nie spalam od 3 do 5 rano...a o 5.30 telefon Tż mnie obudzil, wyslalam go do pracy i do 6.30 z hakiem sie meczylam
|
|
#2123 |
|
Zadomowienie
|
Eve1603 ja kremu do depilacji używałam ale....u mnie się nie sprawdził nie dogalał mi wszystkiego
i resztę musiałam wspomagać maszynką, wogule na temat depilacji bikini to ja mogłabym niezła epopeję napisać, na drugie imię powinnam mieć podrażnione bikini . Mnie wszystko podrażnia, próbowałam wszystkiego oprócz wosku ale darowałam sobie wosk po przygodzie z depilatorem elektrycznym to był hardcor (stwierdziłam że po wosku tez będą włoski słabsze wyrastać tak jak po depilatorze, a co za tym idzie będą mi sie mega wrastać , teoretycznie może będzie bez badania samolotowego bo zawsze mam co drugi raz, ale jak by cos jej się zmieniło to przeciez nie pojade z jeżem
|
#2124 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) zwykla golarka i tez mnie ku****ca bierze
|
|
|
#2125 |
|
Zakorzenienie
|
Zosia, do bikini lepszy wosk niż depilator
Ja też mieszkam w łódzkiem ![]() Dziewczyny, ja wam mówię golarka do włosów jest najlepsza!
|
#2126 |
|
Zakorzenienie
|
moniqac, firma Deltim (dzielnica wyczerpy) Od Ciebie prosta jak drut droga. Lecisz jak na wawe DK-1 a za tesco, mc drivem uderzasz w prawo jak na Radomsko i potem za ok 800m jest Orlen i od razu przy nim w prawo
Po lewej stronie masz za moment Deltim (czyli x-lander) dorkabl , słuszne spostrzeżenie z tymi wózkami ! Faktycznie, jest cos na rzeczy.. Dziewczyny mocno trzymam kciuki za wizyty, rany jeszcze tyle musze czekac na wiesci od Was Eweska, nie zaraź się od chłopaków !!
|
#2127 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja normalnie uzywam kremu, a tam gdzie wytrzymam to wjezdzam depilatorem, no i stopniowo wjezdzam coraz dalej |
|||
|
|
|
#2128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo przyszłam z glukozy to wsunełam pączkadziękuję za wszystkie kciuki kochane jestescie
|
|
#2129 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() oj nie tylko ja dostane po 4literach, mamy dwa male pokoje, Tż tez sie bedzie budzil
|
|
|
#2130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Właśnie mi Tż fotkę zrobił, więc Wam wrzucę ale nie chciało już mi się głowy urywać, więc wrzucę z głową i przepraszam za kibelek w tle, zorientowałam się po fakcie![]() 21 tydzień5dzień |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.

i kasza będzie 
Chyba muszę się zamienić z TŻ miejscami na łóżku, bo On od ściany śpi i zawsze ja pierwsza lecę na wszelkie dzwonki 

Ustawiam na zero i nie muszę się gimnastykować z lusterkiem. Jednak pedicure już mi bardzo ciężko robić i odpuściłam

KUROWAĆ SIĘ!