|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
też chciałam kolor fioletowy jako przewodni ale przy kremowo bordowej sali to odpada
ale ja nie mam nic przeciwko. taka odmiana wśród was fioletowych. mój zespół bierze 3200 max ale nie jest z moich okolic tylko z pod Nałęczowa. U mnie w Łęcznej to 4 tys i w górę za dwa dni biorą
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
No i właśnie też dlatego się z TŻ-tem gryziemy o to bo ja chcę jeszcze jakimś kolorem rozjaśnić a on że tylko biel i zieleń. W ogóle sala moja średnio mi się widzi, im dłużej na nią patrzę tym większe mam wrażenie że ją tylko o kant d.... rozbić
Ręce mi już oapadją po prostu jak pomyślę o dekorowaniu sali, że właśnie o doborze kolorów nie wspomnę ![]() ![]() Co do zieleni na sali to myślałam żeby właśnie zielenią rozjaśnić tylko że ja myślę o organtynie a TŻ znowu o satynie albo atłasie i tu zaś się gryziemy o to Te które mi się podobały znowu TŻ odrzucił. Ogólnie najbardziej to nam się to podoba |
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra dziewczęta.
Lece z moimi zestawieniami CZERWIEN-FIOLET i CZERWIEŃ-TURKUS. Co o tym sądzicie? strasznie się gryzą? potrzebuję obiektywnej opinii ![]() Krzeselka maja biale pokrowce
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-02-17 o 15:07 |
|
|
|
#964 |
|
Zadomowienie
|
(kicia) z roku na rok więcej biorą u mnie to mniej wiecej taki przelicznik - zespół sklada się z 5 osób biorą 5000 zł trzy osoby to 3000-3500 a 4 to 4000-4500 zł
![]() żeby nie było za jeden dzień
Gotowanie z przyjemności Edytowane przez baskaeta Czas edycji: 2011-02-17 o 15:06 |
|
|
|
#965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
(kicia) no widzisz... też mam podobne kolory sali. Tyle że taneczna jest fioletowa.
A ty jaki masz kolor przewodni?
|
#967 |
|
Zadomowienie
|
beat@ no ten palac to robi wrażenie
|
#968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Osiwtlenie sali jest naprawdę wporządku z tym że z tymi kolorami jakie tam dominują oświetlenie nie rozjaśnia a dodaje sali takiego ciepła raczej. Zresztą wezmę od TŻ-ta dysk ze zdjęciami dziś to wrzucę kilka z wesela z tej właśnie sali |
|
|
|
|
#969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc bordowo kremowy tzn bukiet z ciemnoczerwonych i kremowych róż (do butonierki TŻ kremowa róża z czymś bordowym) zaproszenia kremowe z bordową kokardką dekoracja samochodu bordowo kremowa znalazłam na allegro takie kwiaty w różnych kolorach i sama jakoś udekoruje nimi samochód krzesła na sali mają bordowe obicia i przy oknach sa bordowe zasłonki i kwiaty na sali przy suficie są takie czerwone a sala ma kolor kremowy
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-02-17 o 15:12 |
|
|
|
|
#970 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to czekam na zdjęcia z niecierpliwością a wasz zespół/DJ będzie miał jakieś swoje oświetlenie? bo czasem tak bywa ze maja ze sobą własne
|
|
#971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znalazłam kilka zdjęć tej sali ubranej przez firmę dekoratorską (kolorystyka akurat mi się nie podoba ani trochę, no i jakość zdjeć też swoje robi) Edytowane przez beat@ Czas edycji: 2011-02-17 o 15:18 |
|
|
|
|
#972 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z oświetleniem proponowanym przez zespół to pytam bo wiesz Ty ozdobisz zgodnie ze swoją wizją a oni np przyniosą oświetlenie zupełnie nie zgodne z Twoją wizją - jak będziecie uzgadniac szczegóły z zespołem to powiedz im co i jak i jakie kolorki ewentualnie i czy w ogóle będziesz chciała żeby przynieśli ![]() ojej troche dziwne.. wiesz powinni naprawde dac wiecej kwiatów - kocham kwiaty a balonów nie jak dla mnie jeśli bedzie kwieciście to od razu będzie lepiej 100% zwolenniczki kwiatowej ze mnie nawet te łuki by wyglądały inaczej gdyby pzyozdobic kwiatkiem
Gotowanie z przyjemności Edytowane przez baskaeta Czas edycji: 2011-02-17 o 15:21 |
|
|
|
|
#973 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To połączenie moim zdaniem odpada.
|
|
|
#974 |
|
Zadomowienie
|
Moim zdaniem sale powinny być malowane na jakiś kremowy kolor. Byłoby uniwersalne i nie byłoby problemu z doborem kolorów. Ja mam sale w kolorze różu i trochę brązu [z resztą tak jak malwus20], na samą myśl o tym robi mi się słabo. Chciałabym pomarańczowy ale wg. mnie w ogóle nie pasuje do różu i na dzień dzisiejszy już o tym nie myślę. Będę się za rok martwić :/
|
|
#975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#976 |
|
Zadomowienie
|
własnie o tym mówię
własne oświetlenie
|
#977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
MASZ RACJĘ! też już o tym nie myślę ![]() Ide się uczyć bo jutro mam egzamin. A cały dzień na wizażu siedze ![]() Może zerknę do Was wieczorem a jak nie to do jutra
|
|
#978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#979 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak tak tak kwiaty zobaczysz jak je załączysz będzie pięknie ![]()
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
O coś takiegto np. wszystko z żywych kwiatów. nie dość że będzie pięknie to jeszcze zapach kwiatów
|
|
|
|
#981 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Aż sama się dziwię, że taki hicior się z tego fioletu zrobił Jak ja opowiadam w rodzinie i wśród znajomych, że właśnie fiolet to w sumie nikt się nie dziwi (bo każdy wie, że to mój ukochany kolor) ale z tego co wiem to prawie nikt na fioletowym weselu nie był Zazwyczaj to albo bordo albo róż - na takich też ja bywałam ![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
I będzie jakieś nawiązanie do fioletowej sali tanecznej, moim zdaniem bomba Jak wybierzesz turkus to być może okaże się, że za dużo już tych kolorów
|
|
#982 |
|
Zadomowienie
|
Uwielbiam kwiatowe łuki
moje marzenie żeby mieć z białych kwiatów w kosciele przy wejściu taki łuk - zresztą wklejalam kiedyś zdjęcie tak ozdobionego kościoła achh rozmarzyłam się
|
#983 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Takie właśnie wrażenie delikatności daje, bardzo ślubny image Do tego jeden kolorystyczny akcent i jest klasyczna elegancja ![]() No, ale zwolenniczki królewskich, zdobionych sal moją by się nie zadowoliły
|
|
#984 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co PMka to inny gust - to tak jak z przepisem na bigos w
|
|
#985 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
Noo wpada w ucho ta piosenka ![]() Niedużo a ten kurs płacicie muszę się dokładnie zorientować jak to u mnie wygląda, bo wczoraj patrzyłam na stronę jednej szkoły tańca, to były ceny masakryczne 300zł za 4 spotkania po 1,5h i jedno 45min prywatnie(w sensie że tylko My na sali) z nauczycielem ![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
|
|
#986 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dokładnie!!! Popieram w 100%! Dużo,dużo świeżych kwiatów i to w pastelowych, jasnych, ciepłych odcieniach, żeby nadały blasku tej sali, po wygląda ten zieleń ponuro! No chyba,że blask Panny Mlodej przyćmi wszelkie mankamenty sali! A tak będzie na pewno, więc to rozumiem ![]()
|
|
|
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
o matko !!!! jak Wy kochane pędzicie z tymi postami
![]() ja mam tyle pracy,że ledwo zerknę co się dzieje na forum ![]() malwus gratuluje podpisania umowy ![]() zakup alkoholu zostawiam do oceny rodzicom ja nie mam pojęcia ile się czego kupuje, a rodzice mniej więcej znają możliwości alkoholowe rodziny, więc sami najlepiej ocenią ile czego potrzeba. sztuczka_magiczka gratuluję zaklepania sali ![]() (kicia) gratuluję zdania sesji ![]() ja pomysłu na bukiet jeszcze nie mam
|
|
|
|
#988 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochane, a co myślicie o takiej dekoracji kościoła? Bo ja planuję na swój ślub właśnie cos takiego: ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- http://www.sawadekoracje.pl/www/GALE...OSCIOOW.html#2 Podoba mi się bardzo zdjęcie 2,3,6 |
|
|
|
|
#989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój kościół to katedra znana w okolicach więc tu raczej nic do gadania za bardzo mieć nie będę, no ale jutro idziemy i do mojej i do TŻ-ta parafii więc zobaczymy co i jak no i jutro pewnie wybierzemy w którym ślub będzie, choć jak byśmy mogli wybierać to ślub by był w całkiem innym kościele (tam gdzie planuję mieć nauki) ksiądz rewelacyjny, kazanie zawsze jest super. jak kogoś kojarzy to podchodzi, zagaduje no takiego to ze świeca szukać hmmm a może właśnie tego księdza poprosimy aby udzielił nam ślubu to jest myśl, że też wcześniej o tym nie pomyślałam Edytowane przez beat@ Czas edycji: 2011-02-17 o 16:31 |
|
|
|
|
#990 |
|
Wtajemniczenie
|
mój zespół bierze 3500 za dwa dni i jest ich 4 osoby
a grają rewelacyjnie ![]() jejj, dziewczyny Wy już o wszystkim teraz myłśicie, ja to jeszcze nie myślałam o takich rzeczach jak bukiet (coś tam tylko sie rozglądałam co mi się podoba) może jak będę miała wenę jakąś to pooglądam sobie to wszystko i wybiorę coś ale to i tak pewnie nie będzie na 100% bo mam zmienny gust cóż... kobieta zmienną jest
Edytowane przez ibyza Czas edycji: 2011-02-17 o 16:52 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.

ale ja nie mam nic przeciwko. taka odmiana wśród was fioletowych.

jak dla mnie jeśli bedzie kwieciście to od razu będzie lepiej 

muszę się dokładnie zorientować jak to u mnie wygląda, bo wczoraj patrzyłam na stronę jednej szkoły tańca, to były ceny masakryczne
300zł za 4 spotkania po 1,5h i jedno 45min prywatnie(w sensie że tylko My na sali) z nauczycielem