|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3871 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III
|
![]() ![]() |
![]() |
#3872 |
Zakorzenienie
|
Andrzej, który smierdział the best
![]()
![]() |
#3873 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Każdy ma prawo do pielęgnacji swojego ciała, i każdy ma prawo do tego, żeby wyglądać jak człowiek, a nie jak pijak z 40 letnim stażem. ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() I dobroduszna ![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Aha, nie chodzi o to, że one LUBIĄ takie filmiki, tylko o PODEJŚCIE do tematu. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3874 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak widzisz nie potępiłam pierwszego zaprezentowanego pana, który też o siebie dba, więc chyba nie mam nic przeciwko. Czasami odpalasz filmik i wiesz czy dana osoba Ci odpowiada czy nie. Każdy ma swój gust i prawo oglądać co chce. Dlatego nie chcę się już na ten temat wypowiadać. Nie skrytykowałam, pewnych rzeczy u facetów nie lubię i tyle. Co nie znaczy, że zaraz będę komuś tłumaczyć to rób a tego nie, bo to niemęskie czy coś. Wolna wola również odnośnie malowania. Nic mi do tego. PS. Więc jestem staroświecka. Pozdrawiam Edytowane przez Takajakaya Czas edycji: 2011-02-17 o 15:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3875 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A co do reakcji panów... szczerze powiem, że nigdy nie rozumiałam strachu, rezygnacji z kupna czegoś, bo co mój facet powie; albo jakieś chowanie po kątach nowo zakupionych butów czy torebki. Moje pieniądze- moja decyzja na co je wydam. Jeśli już mieszkamy razem to wiadomo razem utrzymujemy dom, ale to co jest zostaje na moim koncie, to też pożytkuję jak chcę ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3876 |
Raczkowanie
|
Pytam: Wolisz rozmawiać z facetem, który ma normalną cerę czy z takim, którym na czerwone plamy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3877 |
Zakorzenienie
|
Między facetem z podkładem w buraczaną twarza jest jeszcze zwyczajny facet. Skoro pozwalasz sobie tych co sie nie maluja sie nazywac:" buraczanymi twarzami" to ja mam prawo nazwac tych uzywającymi:" picusiami,ciotami itd." |
![]() ![]() |
![]() |
#3878 |
Raczkowanie
|
Żartujesz??
|
![]() ![]() |
![]() |
#3879 |
Zakorzenienie
|
A dlaczego niby ma żartować?
Czy uważasz, że nazywanie kogoś buraczana twarza jest mniej obraźliwe niż picusiem? Ja osobiście wolę umawiac się z facetem który ma po prostu niedoskonałości na twarzy niż takim który ma neidoskonałości i nakłada na nie podkład korektor czy coś. I niech nikt mi nie wmawia, ze na cerze z niedoskonałościami podkład czy korektor kryjący nie jest widoczny ![]() Bo JEST. Pozatym twarz po użyciu podkładu jest specyficzna w dotyku..
![]() |
#3880 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A gdzie napisałam, że uważam, że ktoś kto się nie maluje nazywam burakiem? ![]() Ja piszę o konkretnym przykładzie rumienia. NIE GENERALIZUJĘ. A na pryszcz lepiej nałożyć korektor antybakteryjny, którego przy umiejętnym nałożeniu nie będzie widać, a który będzie elementem pielęgnacji, ponieważ zniweluje zaczerwienienie, jednocześnie lecząc. Na rozmowie kwalifikacyjne pracodawca też lepiej patrzył na twarz bladą, niż na taką czerwoną. Fakty mówią same za siebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dziwię się facetom na imprezach, że się zastanawiają, ile panna ma lat, 13 czy 19. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3882 |
BAN stały
|
Ja wolę facetów z wypiekami na policzkach, bo z reguły są to blondyni o alabastrowej, wrażliwej cerze. Blondyni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3883 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3884 |
Zadomowienie
|
Mnie tam nie przeszkadza, że facet się maluje. Jeśli ma na to ochotę, to dlaczego nie.
#3885 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie przepadam za makijazem u męzczyzn (poza pewnymi uzasadnionymi przypadkami), ale to moje zdanie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3887 |
BAN stały
|
Mi też nie przeszkadzają, chamstwo za to mi przeszkadza...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3888 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a widzialas magiczna? ta to jest the best ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3889 |
Zakorzenienie
|
Uuu... widzę, że ostra walka trwa, o to jaki typ mężczyzny jest lepszy
![]() W Holandii, w douglasie obsługiwał mnie mężczyzna: szmineczka, podkład, wytuszowane rzęsy oraz róż. Moja reakcja: ![]() Był baaaaaaaardzo miły i rzucił mi mnóstwo próbek ![]() Mój Tż, zanim zaczęliśmy być ze sobą, średnio dbał o wygląd. Pod moją delikatną presją poszedł do dermatologa, kupuje kremy i używa odpowiednich tzw. dermokosmetyków ![]() ![]() No nie wiem, jak czułabym się z facetem, który dba o cerę tak, jak ja, bądź bardziej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3890 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale pierwsza odruchowa reakcja byłaby taka, że jakby stało takich dwóch podeszłabyś to tego, który lepiej wygląda ![]() Nawet noworodki reagują na piękniejszą buzię, udowodnione... Taka natura człowieka ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() Nie lubię uzasadnienia "nie bo nie" ![]() I nie wybieramy tutaj "lepszych/gorszych" Chodzi o to, że niektóre osoby korzystniej wyglądają, jak mają zatuszowany zbyt intensywny rumień, jak mają zatuszowany pryszcz, który u każdej kobiety wywołuje wstręt... Nie jest to malowanie "bo lubię", "bo mam taki kaprys" itp. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3891 |
Zadomowienie
|
Hmm, ja też nie walczę, wyraziłam swoje zdanie tylko.
![]() Wolę już zbyt zadbanego faceta, niż zbyt męskiego, ale nie przyszłoby mi do głowy żeby traktować mój typ jako lepszy, a już tym bardziej wykłócać się o to. ![]()
#3892 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3893 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,jak rozmawiacie o makijażu męskim,to jak uważacie -czy Wayne Goss maluje sobie policzki?Bo zawsze takie rumiane ma.
![]() Sam gdzieś tam mówił,że się wcale nie maluje,z wyjątkiem okresu dojrzewania,ale te rumieńce są takie śmieszne.Nie znam żadnego faceta z takimi,dlatego tak sobie dumam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3894 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A ja dzisiaj wyszłam po kilku dniach choroby z domu i... czym prędzej biegłam do domu, ponieważ zaczęła mi puchnąć powieka, jak szalona! ![]() No... a tego pana od "śmierdzenia" już dawno oglądałam. Taki śmieszny, o ![]() W sumie, jeśli ktoś ma wielką zmianę na twarzy np. naczyniak - to czemu miałby tego nie tuszować? bez względu na płeć. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3895 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
I właśnie o to samo ja się pytałam... I już nie mówiąc o nikim stąd, też często była taka reakcja, taka "nie bo nie", bo "facet jak się maluje to gej" nie ważne, że poprawia swój wygląd fizyczny i swoje psychiczne samopoczucie tuszując coś takiego, makijaż to makijaż, fuj... A ja tu proszę o rozróżnienie pewnych faktów ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3896 |
keep calm and contour on
|
o ile dziewczyny,które nie malują twarzy a mają wiele do zakrycia budzą moje zdziwienie, czemu zamiast zakryć trądzik albo inne cuda podkładem, to chodzą i straszą, to faceci umalowani wręcz odwrotnie.. lepiej mieć syfy (będąc facetem) niż być posądzanym o ciotowatość
![]()
![]() |
#3897 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3898 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tutaj spory procent skupia się na sobie, "JA nie lubię..., JA nie znoszę, JA nie toleruję..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3899 |
Przyczajenie
|
komentarze w filmiku katosu http://www.youtube.com/watch?v=ITbfexoQNmk co myslisz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3900 |
keep calm and contour on
|
naczyniak na pół twarzy ,to rozumiem. ale malowanie się bo mam dwa pryszcze,albo tak po prostu jest niezrozumiałe.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:23.