|
|
#3001 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: (prrrawie)narzeczone wciąż czekają... cz. 7!
a ja mam taki maly apel. modlcie sie dziewczyny zeby we wtorek orto powiedziala mi ze sciagam oba aparaty a nie jeden
|
|
|
|
#3002 |
|
Wtajemniczenie
|
Sylvi będę się modlić
|
#3003 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ok, będę się modlić, chociaż ja do tych bardzo modlących nie należę, ale się poświęcę
|
|
#3004 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a laska niech sobie znajdzie jakas "psyjaciółkęę"a dla TŻta brawa baaardzo dobrze sie zachowal---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3005 |
|
Zadomowienie
|
|
#3006 |
|
Wtajemniczenie
|
Sylvi ja bym go chyba za nie powiem co powiesiła jakby sie zgodził
![]() ale Ty byś chciała widzieć jego minę i to jak sie zachował jak ona do niego przyszła i zapytała czy wypada jej jechać w dzień pogrzebu na imprezę przysięgam jeszcze raz laska odwinie taki nr a wyślę ją na księżyc ![]() Marlena dobry ten artykuł
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-02-17 o 23:40 |
|
|
|
#3007 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli mrozonka rulezzzzz ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3008 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dokładnie o tym samym pomyślałam ![]() No napewno kochała skoro o impr. już myślała ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- ide spać. dobranoc
|
|
#3009 |
|
Wtajemniczenie
|
no podobno bardzo go kochała-chciała z Nim zamieszkać i w ogóle
a zeby tylko o imprezach-na tej imprezie już sie przespała z innym, a teraz jest w zwiazku z kolejnym na początku jej współczułam-jak się dowiedziałam co się stało-ja sobie nie wyobrażam stracić Tż... ale jak zaczeła pokazywać swoją prawdziwą twarz to mi współczucie w momencie przeszło ![]() Marlena dobranoc
|
#3010 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będę odprawiać gusła, bo się nie modlę ![]() Cytat:
No do takiej laski, to kto by miał szacunek ![]() A z tymi mrożonkami, to wiadomo, że górą to, co? za mrożonki?
|
|
|
#3011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to ze z kims jest, no co,czlowiek nei moze byc samotny bo na glowe dostaje
|
|
|
|
|
#3012 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc, Marlena
|
|
#3013 |
|
Wtajemniczenie
|
Mutny za mrożonki
![]() Faceta ktoś pobił podobno i zmarł w wyniku obrażeń.... Sylvi hehe no tak ja tam nie mówię niech sobie ułada życie-byle by daleko od Tż moejgo -ale mogłaby chociaż załobę mieć jakaś-a tu po 3miesiacach nowy związek
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-02-17 o 23:48 |
|
|
|
#3014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Kurde... makabra, szkoda mi tego gościa strasznie...
|
|
|
#3015 |
|
Wtajemniczenie
|
Mutny mnie tez gościa szkoda, młody chłopak-22lata... całe zycie przed sobą..dwa-był z laską, kochał ją-a ona tak sie zachowała...
w pracy sie śmiali-ze on jeszcze ciepły leży a ona już z innym
|
#3016 |
|
Zadomowienie
|
hej Dziewczyny
ja wróciłam od kumpeli i padam z nóg... zajechałam do niej na 13 a wyszłam o 22, w domu byłam 23:20... troche mi nogi wysiadają ale jestem zadowolona takie zmęczenie daje satysfakcję składaliśmy mebelki, fajna robota, mogę się zatrudnić ![]() została im do złożenia szafa i jedna witryna, zrobią to jutro popołudniu i w sobotę cieszę się że mogłam im pomóc ![]() teraz idę się umyć i zjeść coś, choć słabo jestem głodna bo taaaaką wielką pizzę zjedliśmy ![]() Mutny jak tam rozmowa ? ![]() jak wrócę nadrobię Was papka
|
#3017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ooo, no to chyba jakaś parapetówa bedzie Ci się należała PIONA za składanie mebelków, tu wszystkie uwielbiają składać meble ![]() A rozmowa całkiem okej Jestem dobrej myśli Szczegóły pisałam tam wcześniej
|
|
|
#3018 |
|
Wtajemniczenie
|
kurczę czytam sobie temat:
http://www.4clubbers.com.pl/ciekawe/...-15-marca.html i dochodzę do wniosku ze gość bardzo mądrze pisze
|
#3019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez sylvi_86 Czas edycji: 2011-02-18 o 00:29 |
|
|
|
|
#3020 |
|
Wtajemniczenie
|
hehe Sylvi ja też chce jeszcze swój ślub przeżyć
![]() z tego co wyczytałam w całym temacie-nie chodzi o to, ze 15marca będzie koniec świata tylko jakaś kometa zmieni pole magnetyczne ziemi. A od jakiegoś czasu płyty tektoniczne ziemi stały sie bardzo aktywne ![]() przejrzałam cały temat, wszystkie wpisy gościa, odnośniki do zdjęć/stron i faktycznie nie wygląda to dobrze nawet na pierwszy rzut oka..muszę sie jutro bardziej w temat zagłębić... idę się położyć bo rano Tż przychodzi dobranoc
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-02-18 o 01:00 |
|
|
|
#3021 |
|
Zadomowienie
|
kasia.diet wiesz w UP są propozycje stażu tylko z instytucji państwowych czyli w urzędach, głównie to ministerstwa i sądy (może zapytaj o ministerstwo zdrowia?)
W UP nie będzie czegos takiego jak staż w aptece bo apteka to prywatna firma, a takie firmy same organizują sobie staże bez informowania UP, bo nie mają takiego obowiązku, oczywiście mogą wysłać ogłoszenie do UP, ale tylko z dobrej woli. I trzeba się dobrze dowiadywać, bo prywatne firmy często organizują staże bezpłatne. Jest jedna dobra opcja z której w Twoim przypadku myślę że warto skorzystać Mianowicie możliwość opłacania stażu w prywatnej firmie przez UP. Trzeba pochodzić po różnych prywatnych firmach i popytać czy nie potrzebowali by kogoś do pomocy na stażu, jakby ktoś się zgodził to ten pracodawca występuje z wnioskiem do UP o przyjęcie na staż danej osoby bezrobotnej (konkretnie twoje imię i nazwisko) i prosi o finansowanie go ze środków UP. Czyli masz staż w prywatnej firmie a płaci za to UP, pracodawca nie ponosi kosztów, prócz oczywiście fatygi ze złożeniem tego wniosku i podpisania umowy z UP na czas stażu. Bardzo fajna opcja, tylko trzeba trafić kiedy są fundusze, warto teraz atakować, bo mają nowy budżet 2011 i powinni mieć środki na takie rzeczy. Dowiaduj się Z tego co widzę niechętnie informują o takich rzeczach :/ Oczywiście ważne żeby Twój ewentualny przyszły 'dawca stażu' był poważną firmą związaną z Twoim kierunkiem studiów a nie działalność gospodarcza ciotki handlującej owocami (bez urazy dla cioć ) bo wtedy odrzucą wniosek.Jeśli chodzi o oferty pracy to powinni Ci przedstawić oferty zgodne w wykształceniem itd, ale zwykle takich nie ma i odchodzisz w kwitkiem (mi jeszcze nigdy nie przedstawili żadnej oferty...) Mutny właśnie doczytałam jak z rozmową a stawka zajefajna trzeba się cenić też muszę czekać do poniedziałku z moją rekrutacją... ehaluniaaaaa ja wysłałam kiedyś foty do TŻ ale tylko dwie, to były cycochy ![]() kinia gratuluję hula-hop! jesteś mega! baby uwielbiam kanapki z serem ale serio ![]() ja lubię biegać nawet, a najlepiej z TŻ chcę zacząć regularnie od półtora roku i nie mogę się zebrać ;Paaa zapomniałam się pochwalić, mój TŻcik dostał staż moje Kochanie takie mądre
|
#3022 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry.
Ja znowu w porze kiedy jeszcze nikogo tu nie ma. Za oknem paskudnie ponuro i dalej sypie.Nie chce mi się iść strasznie, dobrze że już piątek i wolne.
|
|
|
|
#3023 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem! Dzień dobry, Gajka się wyyspaaaaała!
Idźcie z tym końcem świata. Przynajmniej będziemy miały miejsca w pierwszym rzędzie ![]() Moniq, brawa dla Tzta ![]() A o tej lasce ...pf..szkoda klawiatury. Oby ktoś ją kiedyś potraktował podobnie ![]() Aj! Tżcik mi poszedł naleśniczka robić, mrrrr ![]() Mutny, jak mogłaś nie lubić rowerku? Rowerek jest naj. I pływanie. I siatkówka. I spacery. Chcę wiosnę! Isabelle, już za chwilunię weekend. A ja się dziś lenię. Nie idę do pracy! Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-02-18 o 08:52 |
|
|
|
#3024 |
|
Zakorzenienie
|
co do zdjęć - tak mam nadwagę
tylko fotograf był dobry. i cieszę się że je robiłam, bo fajna pamiątka na przyszłość ![]() ROZWALIŁAM SYSTEM, zdałam to cholerne prawko!!!!!!!!!!!! miałam mega niemiłego egzaminatora i postanowiłam że mu pokażę kto tu rządzi
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#3025 |
|
Zakorzenienie
|
Nie masz
ALE JAAAAZDAAA! |
|
|
|
#3026 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3027 | |||
|
Zakorzenienie
|
A byliscie juz tam kiedys?
Mafia jest extra! Gralismy na PS3 fajne teksty tam maja, np. jesli lewa noga to wielkanoc, a prawa to Boze Narodzenie to wpadne miedzy swietami ![]() Cytat:
kurde szkoda mi sie dziewczyny zrobilo, ale po tym co przeczytalam dalej.....Cytat:
jak tak mozna zrobic? Moim zdaniem go nie kochala pomimo tego, ze zamieszkac chcieli razem no kurde O fu ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Widzialyscie? http://www.pudelek.pl/artykul/30484/...anek_nie_zyje/
|
|
#3028 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
komu kawki?
|
|
#3029 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Studi, chętnię się kawki napiję ![]() Ej kto umart z tego artykułu Ali, bo nie mogę otworzyć linka
|
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie u mnie tez coraz wiecej sniegu
---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Kamea - Karin Stanek
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.

ok, będę się modlić, chociaż ja do tych bardzo modlących nie należę, ale się poświęcę
a laska niech sobie znajdzie jakas "psyjaciółkęę"
baaardzo dobrze sie zachowal

kurde szkoda mi sie dziewczyny zrobilo, ale po tym co przeczytalam dalej.....