|
|
#4501 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
OtTakaJa mam nadzieje że przechodzi
na szczęście rzadko go widuję od rozstania przypadkowo tylko dwa razy. Cieszę się, z tego że mam w sobie tyle siły, że potrafię przed nim udawać że go nie znam, po tym wszystkim co mi wyrządził nie jest wart nawet mojego spojrzenia.
|
|
|
|
#4502 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Zamiast eksa zasypałam esami kolege z którym piłam w środę ![]() Namawiałam go chyba z godzinę zeby przyszedł się pobawić do klubu i nic do mnie nie docierało nawet to,ze wiem,ze on na 5 do pracy wstaje Wysłałam mu dzisiaj esa z przeprosinami za wczorajsze bombardowanie esami... Zobaczymy co powie ![]() Co najwyzej będzie mi dogryzał znowu,ze jestem pijaczką ![]() Btw. Wczoraj byłam u koleżanki po torebkę...Siedział M... z którym piffkowałam w środę i jego dziewczyna u niego była...Ten do mnie z bomby "Ty pijaczko" ja do niego,ze pijus a jego laska jak tylko wszedł do pokoju "Ty zdrajco"... Czyżby zazdrość??
|
#4503 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny
ja dzis jeszcze chora i siedze w domu milo sie tu was podczytuje Malla moze i z poszlabym do tego psychologa ale chcialabym trafic na dobrego specjaliste. nigdy nie bylam u psychologa a tak a propos mi wiele daja do myslenia ksiazki, filmy znacie takie akurat na rozstanie, nieodzwajemniona milosc? czy w ogole jakies podbudowujace? |
|
|
|
#4504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4505 |
|
Zakorzenienie
|
W ogole moja dzisiejsza rozkminka..
Byly mi kiedys jak cos tam stekal o przyjazni mowil:spotkasz kogos lepszego kto Cie doceni( a ja wtedy w ryk.. i tylko jego chcialam :rolley es![]() Juz spotkalam.. ![]() (wiec ze tak powiem lepiej byc przygotowanym na taka okazje ze trafie kiedys na miescie bylego i byc odrobionym zawsze..zeby nie myslal ze sie zalamalam i rycze..bo nie) A w ogole co do tych reklam Mastercardu i blysku w oczach bylego ktory jest ponoc bezcenny.. Mialam taka akcje kiedys.. Chodzi o bylego z szkoly sredniej ktorego nie widzialam 2 lata( pisalam o tym Malli na priv) ze spotkalismy sie na ulicy we Wrocku.. ja bylam wtedy odrobiona wymalowana i gadalam przez komorke..minelam go .. on sie za mna obejrzal ..a ja nie zajarzylam w 1 momencie ze to on..dopiero jak byl daleko.. Doswiadczenie bezcenne wlasnie ![]() karmadlakota-tez grypa? Witaj w klubie bo ja zdycham w domu ![]()
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2011-02-18 o 10:54 |
|
|
|
#4506 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, a filmy "500 dni miłości" i mój ulubiony "The holiday"
|
|
|
|
|
#4507 | |||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Kocie, czy te życzenia udanego wyjazdu w góry wysłane przed chwilą znaczą, że jednak czytasz?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Upadki się przydają, choć wolałabym ich unikać. U mnie była to tym razem setka smsów i cyrk, jaki zrobiłam mu po włamaniu i to nic w porównaniu z tym, co działo się po poprzednim rozstaniu przy podziale majątku gdy zasłaniałam mu drzwi własnym ciałem i chciałam skoczyć w piżamie z okna ![]() Cytat:
I nie do Ciebie to piszę, tylko do reszty dziewczyn ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Statystyka jest po naszej stronie ![]() Mogę się z eksem kumplować, bo świetnie się rozumiemy i lubimy się, tylko nie utrzymaliśmy związku. Boję się tylko, że Zakalec wepchnie mnie w jego ramiona. Nie biorę gumek, będę grzeczna. Dla mojego zdrowia psychicznego nie mogę teraz myśleć o facetach. Mam premię do przepicia ![]() Cytat:
Nie czytam ani nie oglądam niczego motywującego, po poprzednim rozstaniu czytałam "Psychologię miłości" Wojciszke, bardzo przystępnie napisana. Poza tym słucham energetyzującej muzyki, żadnych smętów!!! Cathas - i Ty tutaj, Moherze?
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-02-18 o 11:05 |
|||||||
|
|
|
#4508 |
|
Rozeznanie
|
Racja trzeba być zadbanym i fajnie wyglądać
ale róbmy to dla własnego dobrego samopoczucia, a nie na zasadzie może spotkam byłego niech mu będzie żal
|
|
|
|
#4509 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale widze, że rzeczywiście to kwestia indywidualna i inni zbierają sę dłużej niż ja, co jakby nie patrzeć jest pocieszające.Zaliczyłam wczoraj dobą impreze, podrywało mnie kilku nawet ciekawych samców ale oczywiście skończyło sie jak zwykle- miło spedziłam wieczór/noc, wytańczyłam sie , nikomu nr telefonu nie zostawiłam Czuje, że teraz jest czas tylko dla mnie czyli studia, imprezy, basen, siłownia i znajomi
|
|
|
|
|
#4510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mowie o tym ze szkoly sredniej jeszcze.. razem do klasy chodzilismy i ja pozniej po korytarzu ryczalam(wspolczuje Lily i innym co ich widuja bo wiem o co chodzi..) A obecnego..raczej nie spotkam.. mieszkam na innej dzielnicy i w tamta sie wybierac nie zamierzam..
|
|
|
#4511 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
zaczęła mi grozić żebym urwała kontakty z nim bo jak nie to mnie poćwiartuje i takie tam |
||
|
|
|
#4512 |
|
Nie depcze krokusów
|
Błysk w oczach byłego jest... niebezpieczny.
Gdy swojego the very first chłopaka spotkałam po 2 latach dołowania i anoreksji (przez niego nie miałam siły iść na medycynę!), po festynie miejskim z okazji Dnia Dziecka, przypadkiem wracając tą samą drogą do domu, był ciepły czerwiec, mrugały gwiazdy, szumiała rzeka, a wokół nikogo nie było... ... to zamiast wrócić grzecznie do domu, wylądowaliśmy na ławce nad rzeką, obsypując się pocałunkami i wyrazami tęsknoty. Było pięknie, wróciłam o 3 w nocy, ponownie zakochana, umówiona na dzień kolejny, ach... ... jaka naiwna byłam! Nie odezwał się przez 2 dni, więc powiedziałam sobie DOŚĆ, rozpuściłam swe krucze włosy po pas, poszłam do niego i powiedziałam, że nie życzę sobie, aby się ze mną kontaktował ![]() To był koniec lowe krowe :P Czy wspominałam, że pieszcząc mnie miał dziewczynę? Z dzieckiem?
|
|
#4513 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bezcenne
|
|
|
|
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
I na blysku sie skonczylo bo widzielismy sie raz przelotem na 2 lata
|
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie błysk w oczach byłego sprawia, że robi mi się go szkoda
|
|
|
|
#4516 |
|
Rozeznanie
|
Eksa Ci szkoda, no weź przestań
ma to na co zasłużył
|
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
Co ja poradzę, że ja mam takie miękkie serce
|
|
|
|
#4518 |
|
Rozeznanie
|
Szkoda że on w połowie tak miękkiego serca jak Ty nie miał
|
|
#4519 |
|
Nie depcze krokusów
|
może co innego miał miękkie
|
|
#4520 |
|
Rozeznanie
|
Hej pięknotki
Nadrabiam te 800 stron co mi tu napłodziłyście.Malla mam nadzieję, że już jesz?
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
Jemu serce zmiękło poniewczasie
![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------
|
|
|
|
#4522 |
|
Rozeznanie
|
![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Też to przerabiałam
|
|
#4523 | ||
|
Raczkowanie
|
grypa grypa ale na szczescie zbliza sie ku koncowi
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() p,s wiecie co jest najgorsze ze tak naprawde to wszystko bylo do przewidzenia, wszytsko na to wskazywalo a ja bylam zaslepiona i jestem nadal potrzebuje kubla zimnej wody!! Edytowane przez karmadlakota Czas edycji: 2011-02-18 o 12:12 |
||
|
|
|
#4524 |
|
Nie depcze krokusów
|
A na studenckiego?
|
|
#4525 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4526 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() też byłam zaślepiona, chciałam z nim już wcześniej zerwać, ale dałam się omamić i po czterech miesiącach on zostawił mnie, chyba bał się być porzuconym
|
|
|
#4527 |
|
Rozeznanie
|
karmadlakota to normalne, że na początku rozstania człowiek idealizuje tego swojego byłego trutnia i chce wielkiego powrotu. Najgorsze co może być to kontakt z nim. Niestety ja cały czas miałam z nim kontakt... Dopiero od miesiąca niecałego nie mamy ze sobą kontaktu, chociaż też do końca tak tego nie można nazwać. Jedyne co ja z tego miałam, to tylko głupia nadzieja, teraz też mam dziwne zajawki czasem, ale jestem na dobrej drodze
A co do ubioru moje drogie, to dla siebie się wystrójcie pięknie, nic tak nie poprawia humoru jak ładny wygląd, wtedy też człowiek się pewniej czuje i od razu zaczyna się uśmiechać. Drobnymi kroczkami do celu, ale warunek jest jeden: trzeba tego chcieć. Dzisiaj myślę sobie o eksie i szkoda mi go jest bardzo, współczuję mu Taki biedny jest, taki głupi
|
#4528 |
|
Nie depcze krokusów
|
wypalona - miałam podobnie, tylko po miesiącu to on odbił piłeczkę
Akurat, kiedy ja już zdecydowałam, że chcę jego ![]() Nie wie, co traci
|
|
#4529 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W ogóle po co nam faceci, którzy nie wiedzą co tracą? Chyba zasługujemy na takich, którzy wiedzą co MAJĄ i zrobią dużo żeby tego nie stracić.
|
|
#4530 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Trzeba coś stracić, by przekonać się o swoich uczuciach. Często to się nie sprawdza, ale daje jakiś spokój ducha, świadomość dokonania czegoś zamiast biernego czekania.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.

na szczęście rzadko go widuję od rozstania przypadkowo tylko dwa razy. Cieszę się, z tego że mam w sobie tyle siły, że potrafię przed nim udawać że go nie znam, po tym wszystkim co mi wyrządził nie jest wart nawet mojego spojrzenia.

Czuje, że teraz jest czas tylko dla mnie czyli studia, imprezy, basen, siłownia i znajomi 

Taki biedny jest, taki głupi