Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-18, 10:05   #3121
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV

Madziu u mnie też jest dużo śniegu.
Właśnie próbowalam nakarmić Bartusia, ale nie on nie będzie jadł. Co chwila mi rękę odpychał i więcej jedzenia miałam na sobie i na nim niż w jego brzuszku. W ogóle zrobił się z niego niejadek niestety. Ja też nie jadłam jak byłam mała mama karmiła mnie co 3 godz. przymusowo i zjadałam po 30-50ml mleka. Bartuś od 2 miesięcy w ogóle nie pije z butelki tylko kaszki je, a ostatnio to już mu wszystko zbrzydło. Rano w ogóle nie jest głodny tylko pić mu się chcę, a w ciągu dnia je tyle com kot napłakał. Przybiera prawidłowo no i na szczęście nie zapeszając nie choruje przynajmniej.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 10:06   #3122
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
wiesz co wlasnie na odwrót jest mi sie wydaje im włosy ciemniejsze tym karnacja wydaje sie jasniejsza jak ktos ma jasna karnacje oczywiscie
Ja jak porównuję zdjęcia, to w okresie zimowym bledsza byłam w blondzie.

Poza tym mąż mi mówi, że w ciemnych mnie woli, to niech ma hehe przynajmniej włoski mi odpoczną od rozjaśniaczy

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 10:08   #3123
baja_86
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
chciałyscie obejrzec włoski
bardzo ładnie i opuchlizna chyba zeszła

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
aaa i jeszcze prosba o opinie jak lepiej ustawic stół. zamieszczam 2 wersje
1 lepsza

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Atomufka trzymam kciuki za dekolor

zdecydowanie 1.

cześć

Juz wam wklejam zdjęcia. Właśnie poszła od nas teściowa. Dostaliśmy od niej 2 śliczne bordowe patery

A oto moja przemiana: 2 tyg temu i teraz
super, tył też krótki? Odmłodziłaś się Szczerze to lepiej ci w krótkich Ciekawa jestem jak wyglądałabyś gdybyś zmieniła kolor na jaśniejszy, bo w blondzie było ci do twarzy, zaryzykuj kiedyś
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 10:08   #3124
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kwiatuszku ja się nie znam ile dziecko powinno jeść, ale jeśli przybiera prawidłowo, to chyba ok?? A może mu się już smaki kaszki znudziły

Stary 2011-02-18, 10:08   #3125
martucha84
Zakorzenienie

Ana wiesz co nie wiem jak to u was wygląda u nas nie ma w urzędzie miasta - jako w budynku - działu oświata - tylko normalnie w osobnym budynku - jest miejski zarząd oświaty i właśnie tam są ogłoszenia o prace z urzędu, tam jest wszystko związane z przedszkolami szkołami coś jak z kuratorium przekazują to też tam itd..

kliwia to nie karm serio ja wiem że łątwo mi się mówi i w ogóle że powinnam dostać za to że tak lekko do tego podchodzę i są mamy które za to mnie zabiją ale dla mnie ważniejsze jest zdrowie psychiczne i skoro cię to męczy to po co masz się flustrować.. zuza woli spokojną mamę uśmiechniętą i radosną i mm a nie pierś i wiesz zmartwioną mamę.. a niestety pogoda ci teraz nie ułatwia.. bo każde przewianie zimno itd i zapalenie gotowe..
Stary 2011-02-18, 10:10   #3126
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Baja dziękuję. Kiedyś na bank zaryzykuję, ale tak jak już wspominałam, teraz chcę aby mi włoski odpoczęły. Tył tez krótkie Mąz mi cały czas powtarza, że krótki włosy odsłoniły mi twarz i pięknie teraz mam oczy podkreślone

Stary 2011-02-18, 10:10   #3127
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Cześć

bardzo ładnie i opuchlizna chyba zeszła

1 lepsza

super, tył też krótki? Odmłodziłaś się Szczerze to lepiej ci w krótkich Ciekawa jestem jak wyglądałabyś gdybyś zmieniła kolor na jaśniejszy, bo w blondzie było ci do twarzy, zaryzykuj kiedyś
wiesz na buzi raz jest raz nie ma pojawia sie i znika
a na rekach sie utrzymuje cały czas łącznie z dretwieniem, a teraz jeszcze nogi doszły....

maz mi strzelil teksta przedwczoraj ze mam nogi jak górnik bo widzac mi slady od skarpetek takie zagłębione, a górnicy maja tak samo od onucy odciśnięte

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 10:11   #3128
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

No przybiera prawidłowo tylko boję się, żeby jakieś anemii nie dostał. Czasami ma dni, że dużo zje, ale to tylko pojedyncze są.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 10:28   #3129
kliwia
Zakorzenienie

marta wiemmmm musze isc do pediatry dopytac co i jak, by mi w razie co cyce nie wybuchly, ale i tak na MM mnie za bardzo nie stac - dlatego ciagne to by choc troche zaoszczedzic i zeby bylo na potem.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 10:29   #3130
Gucia0987
Zakorzenienie

odpowiadam na 2 razy

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
zawody niestety nie, bo nie mam czasu już tak intensywnie trenować, do tego mój koń na emeryturze a kupno nowego konia przesunie się na jakiś czas. Na wakacje będę dzierżawić konia więc może coś pomyślę o jakiś zawodach "za stodołą" hehe
jeśli chodzi o rajdy to jeżdżę do Karpacza i tam urządzamy sobie rajdy nie mogę się doczekać lata bo jedziemy na 3 dniowy rajd na śnieżkę
Pięknie. Pytałam o rajdy bo mojej przyjaciółki siostra jeździ, ale takie kilku dniowe - tygodniowe np na Węgrzech, stąd pytałam.

Czyli rekreacja w pełni u Ciebie z pasją - super!

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
wklejam dzisiejsza fotke, mieszkanko corenki i wozek
no brzuchol piękny, a wózek też śliczny

Cytat:
chciałyscie obejrzec włoski
ślicznie! Po prostu ślicznie! Aniu, wyglądasz pięknie i nie widać opuchlizny! Uroczo

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
aaa i jeszcze prosba o opinie jak lepiej ustawic stół. zamieszczam 2 wersje
mnie osobiście druga wersja się podoba

Cytat:
A oto moja przemiana: 2 tyg temu i teraz
wow! Ale jesteś odważna! Z takich długich, na takie krótkie! Super!

Zdecydowanie pasują Ci krótkie włosy!
Mam nadzieje, że nie bedziesz miała problemów z ich układaniem.

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny jutro na 14 idę się dekoloryzować mama mi właśnie powiedziała,że też miała jakiś czas temu i nie zniszczyli jej włosów
Powodzenia! No i pochwal się efektami

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
gucia co tam u ciebie ?
haha, wszytsko ok Na razie żyję pracą i mam nadzieje, że ten zwariowany czas szybko się skończy.

Współczuje pobierania krwi u Dominika. Babę bym chyba udusiła...

Cytat:
Słuchajcie zapraszam moich rodziców na sobotę na obiad. Wiem na bank, ze na deser upieczemy muffinki, na obiad będzie lazania z mięskiem mielonym, szpinakiem i sosem beszamelowym. O zupce jeszcze myslimy ( na razie w głowie mam krem paprykowo - pomidorowy z grzankami). Do obiadku winko. I teraz nie wiem jakąs dać surówkę do tego . Myslałam o sałatce greckiej (mix sałat, pomidory, oliwki, feta - nie wiem co tam jeszcze)
Madzia, proszę daj przepis na tą lazanie??

Kochana, jak masz ocet balsamiczny to rukola, pomidor i ocet balsamiczny. Takie to proste - a jakie pyszne

Żabcia, czekam

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 10:30   #3131
kliwia
Zakorzenienie

anika ja bez ciazy mialam takie odciski ale Cie maz podniosl na duchu nie ma co

madzia wiem ze rozjasnianie nieszczy wlosy
Stary 2011-02-18, 10:33   #3132
Gucia0987
Zakorzenienie

A jednak udało się na raz

Martucha, współczuję sytuacji wczoraj, Wu ma racje, na mózg nie starczyło.

Wracam kobietki do pracy, mam nadzieje, że to szaleństwo się za niedługo skończy. Będę jak się troszkę odrobię

Stary 2011-02-18, 10:34   #3133
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
anika ja bez ciazy mialam takie odciski ale Cie maz podniosl na duchu nie ma co

madzia wiem ze rozjasnianie nieszczy wlosy

hehehe no mamy czasem takie teksty do siebie

jak on jest zarosniety i chce zeby sie w koncu ogolił to za nim łaze i mowie ze wyglada jak czukcz
a on teraz chodzi za mna najczesciej jak gramole sie z jego auta i mowi zawalata żona

Stary 2011-02-18, 10:37   #3134
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Ktosia gdzie kupowałaś te worki próżniowe, patrze na all ale jest ogromny wybór, a chyba sobie zamówie pare sztuk, na swetry itp.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 10:48   #3135
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
marta wiemmmm musze isc do pediatry dopytac co i jak, by mi w razie co cyce nie wybuchly, ale i tak na MM mnie za bardzo nie stac - dlatego ciagne to by choc troche zaoszczedzic i zeby bylo na potem.
no tak my za mm dawaliśmy 12 zł za pudełko - bo mamy zwykłe bebiko, no ale jakby mu nie podeszło to pewnie trzeba by było brać droższe..

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
A jednak udało się na raz

Martucha, współczuję sytuacji wczoraj, Wu ma racje, na mózg nie starczyło.

Wracam kobietki do pracy, mam nadzieje, że to szaleństwo się za niedługo skończy. Będę jak się troszkę odrobię
jakie na raz a ja hahahahah
no sytuacja wczoraj bosssska.. ale nic nie psujemy sobie nerwów wczoraj to wczoraj dziś jest dziś

a ty tam szalej i potem wracaj do nas

mnie mąż zrobił niespodziankę i właśnie wrócił z pracy zaraz jak wstanie Pat jedziemy do ciucholadnu może coś upolujemy no i do jakiegoś sklepu po prezent bo moja chrześnica skończyła 3 lata i jutro jest impreza.. więc jutrzejsze ciucholandowe zakupy przekładamy na dzis trzymajcie kciuki żebym coś upolowała
Stary 2011-02-18, 10:49   #3136
atomufka
Zakorzenienie

Czesc

Cytat:
Baja dziękuję. Kiedyś na bank zaryzykuję, ale tak jak już wspominałam, teraz chcę aby mi włoski odpoczęły. Tył tez krótkie Mąz mi cały czas powtarza, że krótki włosy odsłoniły mi twarz i pięknie teraz mam oczy podkreślone

Acha mialam dodac ze ja tez wole Cie w jasnych

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2011-02-18 o 10:52
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 10:52   #3137
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

guciolinku coś ci wysłałam na pw

Stary 2011-02-18, 10:55   #3138
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
no tak my za mm dawaliśmy 12 zł za pudełko - bo mamy zwykłe bebiko, no ale jakby mu nie podeszło to pewnie trzeba by było brać droższe..

no sytuacja wczoraj bosssska.. ale nic nie psujemy sobie nerwów wczoraj to wczoraj dziś jest dziś

mnie mąż zrobił niespodziankę i właśnie wrócił z pracy zaraz jak wstanie Pat jedziemy do ciucholadnu może coś upolujemy no i do jakiegoś sklepu po prezent bo moja chrześnica skończyła 3 lata i jutro jest impreza.. więc jutrzejsze ciucholandowe zakupy przekładamy na dzis trzymajcie kciuki żebym coś upolowała
myślałam, że będzie więcej, a Ty mi zostałaś na deser

Ale Ci fajną niespodziankę zrobił mąż! Genialnie!
Powodzenia dzisiaj na zakupach. Mam nadzieje, że upolujesz DUUUZŻŻOo rzeczy
Ja dzisiaj miałam skończyć o 12:00 i mielismy gdzieś pojechać z mężem,a le niestety. To se ne da.

No nic, wykorzystamy weekend w pełni

Idę do tej pracy. Im szybciej zacznę tym szybciej skończę. Ale mi się nie chcę...

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Cytat:
guciolinku coś ci wysłałam na pw

Kochana, bardzo, bardzo bardzo dziękuję!

Stary 2011-02-18, 10:55   #3139
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Ana wiesz co nie wiem jak to u was wygląda u nas nie ma w urzędzie miasta - jako w budynku - działu oświata - tylko normalnie w osobnym budynku - jest miejski zarząd oświaty i właśnie tam są ogłoszenia o prace z urzędu, tam jest wszystko związane z przedszkolami szkołami coś jak z kuratorium przekazują to też tam itd..
Pewnie tak jest z tymże u nas nie ukazują się ogłoszenia. Można tam zostawić podanie i tyle, a czy są jakieś oferty to nie wiadomo

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

Jeszcze trochę
Miłej pracy
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 10:55   #3140
atomufka
Zakorzenienie

gucia juz prawie weekend

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 10:56   #3141
kliwia
Zakorzenienie

marta ja bebiko podawalam jak mialam kryzys laktacyjny i nie widzialam problemow. tylko przy dluzszym stosowaniu moze cos wyjsc.
Stary 2011-02-18, 10:56   #3142
Ana***
Zakorzenienie

Marta owocnych zakupów

A ja się zabieram za sprzątanie
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 10:58   #3143
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
No zmiana fryzury radykalna Ale ja wolałam Cię w blondzie Mąz ma rację...oczy to Ty teraz masz mega ogromne...wow

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 11:05   #3144
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gucia dziękuję bardzo. Też mam nadzieję, że nie będzie problemu z układaniem. Jutro się okaże, jak umyję włosy. W domu to ja nawet ani wosku ani szczotki okrągłej nie mam , no normalnie nic.

A przepis na lazanię napiszę, tylko muszę go uporządkować, bo jak mąż brał od kolegi to mi go szyfrem na 3 kartkach zapisał

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
No zmiana fryzury radykalna Ale ja wolałam Cię w blondzie Mąz ma rację...oczy to Ty teraz masz mega ogromne...wow
dziękuję

Stary 2011-02-18, 11:14   #3145
celi25
Rozeznanie

Cytat:
celi25 wiesz ja kiedyś też siedziałam cicho ze spuszczoną głową, ale mąż mnie zmienił, jak nie będziesz o siebie walczyć i siebie bronić to cię zadziobią... i patrz jakbym się nie odezwała to koleś ruszył by z satysfakcją.. a tak może coś usłyszał... no ale tak szczerze mówiąc to myślę że i tak na długo to mu nie podziała.. a rude... polecam uwielbiam rude, czuję się w nich pewniejsza siebie hmm nie wiem jak to wytłumaczyć taka ja ale to bardzo specyficzny kolor i naprawdę trzeba lubić.. a jak już pokochasz to wejdziesz w to na zawsze
ja kiedyś to w ogóle d..pa byłam. Teraz już się trochę wyrobiłam, ale czasem mnie to dużo zdrowia kosztuje. Ogólnie dużo mi dały studia poza domem, no i teraz praca - przynajmniej w kontaktach z innymi ludźmi
Na jesień już nawet farbę w ręku miałam, ale włosy mi zaczęły wypadac i bałam się farbować. A na taką marchewkę jak Ty masz to chyba bym się nie odważyła

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 11:16   #3146
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
jejku... ehsss współczuje..

(...)
No cóż, do porodu muszę się jakoś przemęczyć z tym pobieraniem krwi

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
tak tak, wiem madziu tylko jest jeden problem u mnie na całe miasto jest chyba ich 2 albo trzy z tego co się orientuje , chodzi o państwowe ale tych prywatnych to juz sporo jest nawet , a nie widzi mi się zarobić 1500 zł z tego 800 zł na żłobek, plus dojazdy i sniadania to może z 300 zł by mi zostało , co to za pieniądze a jak byłby to państwowy to wtedy rozumiem płaci się tylko za wyżywienie plus , dodatkowo godziny jak dziecko dłużej zostaje , ale to akurat nie miała by miejsca i spoko ile te wyżywenie 200 zł 300 zł max bo Dominik je tylko jeden obiadek , a tak to mleko, pampersy swoje i inne też więc spoko , no ale cięzko bardzo żeby dziecko się dostało a nie mam takich wytyków żeby się udało , liczyłabym na łud szczęścia a u mnie to z tym szczęściem to ciężko

normalnie bym zastrzeliła chyba ale i tak ostatnio mam tak albo reaguje bardzo ostro tzn odrazu z gębą , albo bardzo łagodnie aż nie do uwierzenia

kurcze ja nie wiem gdzie ty takie ciuszki kupujesz, a widziałaś coś na większe dzieciaczki ,kurcze w sumie to mam te ciuszki z Anglii , ale np. już wiem że będę musiała kupić Dominikowi kurtkę na wiosnę , buty , tylko buciki to już mu kupię lepsze ale kurtka wcale nie musi być jakaś super oryginalna czy jakiejś super firmy, ważne żeby była ładna i pasowała , gdzie tu takie u nas sklepy są ???

uuu... Dominik średnio dał mi pospac , znowu ma katar od ząbków , jejku normalnie wykończę się
Ehh z tymi żłobkami to jest masakra, faktycznie nie wiem ile trzeba by zarabiać, żeby opłacało sie oddać dziecko do prywatnego. Bo dla 200-300 zł które zostaną to chyba nie warto pracować

Mnie się załączył jakiś syndrom lwicy czy coś, bo teraz jak usłyszę, ze ktoś powie coś nie tak o moim dziecku czy o mężu, to prawie się rzucam do gardła.

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Grrr... ja też miałam ochotę ich podusić, tylko nie wiedziałam za kogo się zabrać bo nie było mnie jak przyjmowali i badali babcię na początku... A poza tym babcię to łatwo ugłaskać i jakbym chciała interweniować to by kręciła głową, że nie potrzeba
Noszzz kurde jak sobie to przypomnę to...
No Twoim miejsca zrobiłabym to samo w ogóle mój mąż wymyślił jak to powinno wyglądać lekarze, szpitale i prywatne i państwowe... ale jeżeli idę do lekarza prywatnego to państwo to finansuje, tzn. oddaje mi taką cześć pieniędzy jaką płaci w państwowym, a jeżeli ja wybrałam droższego? trudno, chciałam lepszego (w moim poważaniu) dopłacam resztę. Oczywiście lekarz może wybrać tylko jedną opcję czy pracuje państwowo czy prywatnie. Mi by taka koncepcja odpowiadała

(...)
Mnie też się taka opcja podoba Twój mąż na Ministra Zdrowia !

Cytat:
zasypalo nas

madzia mi tez w jasnych sie bardziej podobasz.

mam dosyc karmienia piersia. ciagle mnie cos boli, zrobilo mi sie male zapalenie od wczorajszego zimnego spaceru ja chce juz jesc normalnie i nie martqic sie o te cyce.

wczoraj mi sie chcialo samych wzdymajacych potraw, poczynajac od kalafiora konczac na fasolce po bretonsku.
Rozumiem, że chodzi o oszczędność, ale chyba żadne pieniądze nie zastąpią Twojego dobrego samopoczucia. Jak czujesz, że masz dość, to nie męcz się dłużej.

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Ktosia gdzie kupowałaś te worki próżniowe, patrze na all ale jest ogromny wybór, a chyba sobie zamówie pare sztuk, na swetry itp.
Chyba właśnie na allegro, kiedyś moja mama ich nakupowała sporo i dała mi te co zostały. Jak dla mnie to super sprawa, bo właśnie można fajnie przechować całą masę ciuchów, których nie używa sie codziennie.
Mnie sie też przydały właśnie do ciuszków dziecięcych, bo skoro już je wyprałam, to nie leżą w szafce i się nie kurzą

Cytat:
(...)
Udanych zakupów!

Jutro mam egzamin... niech mnie ktoś kopnie, żebym zaczęła sie uczyć Bo od 7 jestem na nogach, a jeszcze nawet zeszytu nie otworzyłam

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2011-02-18 o 11:17
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 11:17   #3147
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Celi to mi blond tak strasznie niszczył włosy. Normalnie miałam takie sztuczne jak u lalki. Porażka. A w ciemnych podobnie jak Marta w rudych czuję się pewniejsza siebie

Stary 2011-02-18, 11:25   #3148
kliwia
Zakorzenienie

ktosia idz sie ucz! szybko zdasz i bedzie z glowy.
a luknij najpierw na allegro moze po opakowaniu dojdziemy ktore masz worki, bo wtedy wiadomo ze sprawdzone.

A mnie mala osrala! tak mezu zalozyl pieluche ze wylecialo z kazdej strony i mam obkubkane spodenki. do teg ciagle mi ta kupa gdzies smierdzi!
Stary 2011-02-18, 11:36   #3149
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Katunia będę bezczelna ja się wypisuje z takiego grona nie wyspanych mam ale wiesz.. jak chcesz to cię zabiorę ze sobą jak będziesz potrzebowała pomocy co do prezentacji opowieście itd to wołaj
dobra zabieraj mnie ze soba
a co do tekstow to chetnie skorzystam z pomocy jak mi weny zabraknie
a moge na gg ? masz ?

Cytat:
U was też tyle śniegu napadało??
takkkk u mnie zima wraca

Cytat:
wiesz co wlasnie na odwrót jest mi sie wydaje im włosy ciemniejsze tym karnacja wydaje sie jasniejsza jak ktos ma jasna karnacje oczywiscie
to samo chcialam napisac

Cytat:

super maz super niespodzianka
udanych łowów !

Ja tez mam tu dwa ulubione ciucholany i czesto tam nawet nowe rzeczy sa, dzieciece tez - anika - w Tg w centrum i drugi oddzial maja na osodzie Jana w TG!

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość

Jutro mam egzamin... niech mnie ktoś kopnie, żebym zaczęła sie uczyć Bo od 7 jestem na nogach, a jeszcze nawet zeszytu nie otworzyłam
taki brutalny kopniak mobilizacyjny hiii uczyc sie i bediesz miec z glowy!

aha Madzia - wiem ze juz odpowoadalas dziewczynom ze blond niszczyl Ci wloski, ale wlasnie dlatego pytalam jaki masz swoj naturalny bo chcialam napisac ze w blondzie mi sie bardzo podobasz! ale w tym obcieciu i koloprze widze inny plus tez - masz piekne duze oczy! wcesniej tego nie bylo tak wiadac!
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-18, 11:39   #3150
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość

aha Madzia - wiem ze juz odpowoadalas dziewczynom ze blond niszczyl Ci wloski, ale wlasnie dlatego pytalam jaki masz swoj naturalny bo chcialam napisac ze w blondzie mi sie bardzo podobasz! ale w tym obcieciu i koloprze widze inny plus tez - masz piekne duze oczy! wcesniej tego nie bylo tak wiadac!
dziękuję. No właśnie ścięcie mi jeszcze je bardziej podkreśliło. Ale oczka mam w tatę Jakbyś zobaczyła moje zdjęcia z dzieciństwa to połowa mnie to były oczy No właśnie gdybym sama miała naturalne np. ciemny blond to inaczej, ale jak mam prawie czarne to kurde aż mi ich szkoda znowu rozjaśniać.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości