|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011
ania moja mała też zasłoniła rączkami buźkę
|
#4382 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011
Cytat:
dzięki za kciuki ![]() a dużo zapłaciłaś za ten pojemnik? w sumie przydatna rzecz ale też taki troche gadżet, miała któraś taki?
|
|
|
#4383 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Brumek
![]() zanka, no widzisz, a ja pamiątki nie mam ale trudno... maluszek nie chciał być w ogóle pewnie podglądany, pierwsze co pan dr zobaczył po przyłożeniu usg to pupa ![]() Cytat:
w sumie trochę mniej bym może za zwykły kosz czy zamykane wiaderko zapłaciła, więc się skusiłam
|
|
|
#4384 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Faktycznie czas zająć się lżejszymi tematami, od takich aż głowa boli ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
. Sorry dziewczynki![]() Cytat:
Co do połówkowego moim zdaniem nie będzie za późno. Mi po moim genetycznym usg gin zapisał w zaleceniach, że: !1. dalsza opieka lekarza prowadzącego 2. usg połówkowe miedzy 20 a 22 tygodniem Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4386 |
|
BAN stały
|
Beatko TY ZBOCZENICO!!!
Wróciłam z humorem. Kupiliśmy farbę,listwę te coś tam do szuflad i tak mi sie zachciało loda z Mc Donalda z potrójną porcją polewy karmelowej.Zagryzłam chrupkami orzechowymi,popiłam pepsi i jestem w siódmym niebie A teraz ja zacznę-T. powiedział,ze farbę kupi i jutro pomaluje jak mu....no,no...bo się zaczerwienie. Nosz cholera ale się wkopałam. Nawet jak będzie spał ![]() Przekupniś ![]() Beatko a ja myslałam,ze na 1 str. zawidnieje już imie maluszka ![]() Ja na razie jeszcze nie mam grzybka ale za to od 2 dni mam uławy,ze niemal pływam. Siet.jakie to niekomfortowe. |
|
|
|
#4387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Obok komórek obecnych w grupie I są tu także komórki zapalne. Nie widać jednak komórek nieprawidłowych, charakterystycznych dla stanu przedrakowego. Taki wynik często mają kobiety, u których pojawiła się nadżerka. Nadżerkę musisz wyleczyć i powtórzyć cytologię. Jeśli lekarz podejrzewa stan zapalny, przepisze ci środki przeciwzapalne i ginekologiczną kontrolę po leczeniu." no i taka spokojna już nie byłam..
|
|
|
#4388 | |
|
BAN stały
|
ja kupilam sobie jeszcze dodatkowo husteczki do higieny intymnej, przydatne przed ginekologiem, szczegolnie przy upławach
i musze zel do hig intymnej zmienic, zawsze mialam z avonu, na ale skoro mam grzybka tzn ze się nie nadaje juz. no widzisz Nerola, i wszystko gra... a co mu masz dasz ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
2 jest jak najbardziej dobra, mi gine kolog powiedzial, ze gr,1 mają tylko dziewice, albo jak się wogole nie wspolzyje przez jakiś tam x czas i bardzo mocno się o sibie dba. Edytowane przez Bartessa Czas edycji: 2011-02-18 o 20:37 |
|
|
|
|
#4389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No no Nie wiem czy myślę dokładnie o tym samym co Twój tz miał na myśli ale ja tam lubię takie akcje wiem, wiem, zboczona jestem ![]() ale R. za to m.in. mnie właśnie kocha! i za tym tak tęsknił jak się przyznał ostatnio ![]() Imię i tak by nie zawidniało bo nic nie ustaliliśmy jeszcze, tż-towi się nie chce myśleć o tym a ja mu przypominam że dużo czasu już nie zostało tylko go gnębię ciągle jakie mu się imiona podobają a on ze nie wie Mamciu.. Mc Flurry co ja bym dała ![]() we wtorek kupiłam sobie w Rzeszowie Mini Shake'a truskawkowego ale jakoś żałowałam potem że nie był czekoladowy a chciało mi się niby truskawkowego
|
|
|
#4390 |
|
Wtajemniczenie
|
Nerola cieszę się, że humor lepszy
ale mi narobiłaś smaka na lody z polewą karmelową normalnie pociekło mi po brodzie i aż smak w ustach poczułam...to moje ulubione lody... jej, że mojego męża w domu nie ma bo byśmy już gnali ten kawałekbeatko cytologia II stopnia jest całkiem w porządku. od kilku już lat robię rokrocznie i zawsze mi II stopień wychodził. może to przez to, że miałam nadżerke ale bez obaw a co do płci to ja tez jeszcze nie znam
|
|
|
|
#4391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja dziewicą juz dawno nie jestem więc raczej nie mam szans się do I załapać a tak przy okazji tematu: skoro i tak zboczone kwestie poruszamy, oczywiście która zechce to napisze, w jakim wieku straciłyście "wianek" że tak powiem tajemniczo? ![]() ja miałam 18 lat i 6 miesięcy dokładnie, dokładnie dzień przed rozpoczęciem roku szkolnego w trzeciej klasie liceum. Takie zakończenie wakacji no i w sumie po półtora miesiąca znajomości - z moim mężem. Jego pierwszy raz zresztą też - przynajmnije tak do tej pory twierdzi - on miał 20lat.
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-02-18 o 20:53 |
|
|
|
|
#4392 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też chce lody z polewą z maca
|
|
|
|
#4393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4394 |
|
Zakorzenienie
|
prawie 17... ale dopiero przy obecnym mężu poznałam arkana no tego yhm
|
|
|
|
#4395 |
|
Zadomowienie
|
hmmmm... ja już od kilku lat uzywam płynu do higieny intymnej Ziaji. Sprawdza się świetnie.
Uwaga na kolorowe , zapachowe papiery toaletowe (są perfumowane) i też mogą podrażniac - to tak z własnego doświadczenia Aj Beata! Ty Diablico! Jak temat Ci podpasował. Odp. 19 lat i również wakacje
|
|
|
|
#4396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteśmy już razem blisko 9 lat, więc warto było
|
|
#4397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no może troszeczkę zboczona jestem już po 21.00 jest to dzieci spać pójdą i czytać nie będą
|
|
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam 20 lat. Z moim przyszłym mężem. Ale szybko mnie zaciągnął do łóżka, bo po 2 tygodniach
|
|
|
|
#4399 |
|
Wtajemniczenie
|
17 lat i 11 miesięcy
![]() Oczywiście z moim obecnym mężem ![]() Teraz w walentynki stuknęło Nam 7 latek razem
Szymon ' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym ' http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html Edytowane przez Madziulka_17 Czas edycji: 2011-02-18 o 21:25 |
|
|
|
#4400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja myślałam że tak szybko się zdecydowałam po półtora miesiąca znajomości, ale nie żałuję i lubie z małżem wspominać jak to było wtedy i w ogóle.. sentymentalni w tej materii jesteśmy... nam 5 latek razem stuknie w połowie lipca w ogóle jako nastolatka czułam się brzydka, trądzik i w ogóle, i pewnie dlatego unikałam chłopaków
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-02-18 o 21:25 |
|
|
|
|
#4401 |
|
Zakorzenienie
|
mój był "do trzech razy sztuka" ale za długo to też na mnie nie czekał, tak jak u scio
|
|
|
|
#4402 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam poprzednio I, a teraz II, ale lekarka stwierdziła że nie ma się zupełnie czym przejmować, tym bardziej w ciąży II to powszechna ![]() Cytat:
|
|
|
#4403 |
|
Rozeznanie
|
ja dokładnie jak Zanka
16 z moim mężem. Sylwester A jesteśmy razem 17 lat
|
|
|
|
#4404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i pytałam czy ma zabezpieczenie to bezczelnie mi napisał że już od półtora tygodnia nosi gumkę w portfelu no ale to ja potem nakręcałam dalej sytuację no i wyszło na to że ja byłam jakaś niewyżyta seksualnie nie macie litości nade mną...
|
|
|
#4405 |
|
Zakorzenienie
|
łłoooo jakie wy młodziutkie dziewczynki byłyście ja to przy Was stara dinozaurzyca bo 20 miałam
hehehheehe a co do nadżerek to są zdania podzielone co do leczenia
|
|
|
|
#4406 |
|
Zakorzenienie
|
Gdybym nie miała okresu na naszej pierwszej randce to...
![]() Wybuch namiętności był między nami.
|
|
|
|
#4407 |
|
Raczkowanie
|
hejka
byłam u hematologa. nadal nic nie wiadomo- skierowanie na kolejny komplet badań... ale kazał się nie martwić..... co do 1 razów to ja się nie przyznaję. na swoja obronę- byłam z chłopakiem rok... no i nie został moim męzem, na szczęście... znaczy to pierwszy którego rzuciłam. potem poszło z górki, cyfra też nie do napisania aż poznałam mojego męża... i poczułam, że TO TEN![]() iwona |
|
|
|
#4408 |
|
Zakorzenienie
|
poryczalam sie... ze smiechu http://mistrzowie.org/70023/Czy-was-podnieca
|
|
|
|
#4409 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4410 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja miałam 18 lat i 6 miesięcy
Do dziś się ze mnie śmieje, że łatwa sztuka byłam, ale oboje wiemy że szaleliśmy ( i dalej szalejemy) za sobą bez pamięci. W tym roku stuknie Nam 8 lat razem I pamiętam jak pewnego razu ogarnęła Nas dzika panika bo okres mi się spóźniał jakieś 2 tygodnie, a ja nigdy nie miałam takich problemów. TŻ stanął na wysokości zadania co prawda, ale byliśmy mega przerażeni...a teraz "NaszMałyLokator" jest największym szczęściem w życiu. Los jest strasznie przewrotny...
Tam, gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba ... Dominik Edytowane przez jacieeeee Czas edycji: 2011-02-18 o 22:06 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.

ale trudno... maluszek nie chciał być w ogóle pewnie podglądany, pierwsze co pan dr zobaczył po przyłożeniu usg to pupa 

Ooooo nie
. Sorry dziewczynki
nie za późno?

co ja bym dała 
ale mi narobiłaś smaka na lody z polewą karmelową 

w ogóle jako nastolatka czułam się brzydka, trądzik i w ogóle,
nie macie litości nade mną...