|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1861 |
Konto usunięte
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia LI - LOVE LIVES FOREVER
http://www.youtube.com/watch?v=zVNTdWbVBgc Poryczałam się! Matko, jakie to wzruszające!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1862 |
Zakorzenienie
|
Aloha :kręci dupką w rytm różowych kwiatków:
#1863 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1864 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;25184539]http://www.youtube.com/watch?v=zVNTdWbVBgc Poryczałam się! Matko, jakie to wzruszające!
![]() ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#1865 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj w uwadze o pseudo-hodowlach.
matko kochana. sama zapowiedź mnie rozwaliła
#1866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobry wieczór ![]() W końcu mamy weekend! ![]() ![]()
![]() |
#1867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- rece opadaja ![]() ale dobrze, ze jednak naglosnili i cos z tym robia, ale jak pomysle, ze do tego mam obok bezmyslnychcych dopuszczaja by sie ot tak rozmnazaly i co potem z nimi, to mnie szlag jasny trafia ![]() bo schroniska nie sa z gumy, psow jest tyleeeeee, a ludzie durnowaci, bo kupuja takie na gieldach, nie bylo by popytu, podaz by sie skonczyla ![]() do tego jak wyksztalcony pan naczelnik to samo robi, bo co tam pare pieskow w ta czy we w ta ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2011-02-18 o 19:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1868 |
Zakorzenienie
|
Groszku nie ma nawet co mówić...
Bo na to już słów brakuje. Nawet nie byłam świadoma,że takie rzeczy się dzieją. Wiedziałam,że źle...ale nie że aż tak. Chodzi mi ogólnie,w Polsce.
Edytowane przez Blue_Butterfly_ Czas edycji: 2011-02-18 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1869 |
Zakorzenienie
|
dobra zmykam, nie wiem o ktorej jutro zajrze
![]() papulinki ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- i wlasnie ja popieram Uwaga, bo oczy ludziom otwiera , szkoda tylko ze serce potem krwawi ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#1870 |
Zakorzenienie
|
Grochu, pamiętaj o 21:45
![]()
#1871 |
Zakorzenienie
|
Ja też popieram ich akcję.
Zawsze popierałam akcje pro-zwierzęce. Groszku taki jest świat niestety, tylko czemu w niektórych krajach jakoś dają radę z tym problemem - bo tak to nazwę,a w naszym nie potrafią stawić temu czoła jakoś ![]() Zawsze wszyscy idą, jak ja przyjdę ![]() Wiem,że późno przychodzę,ale jakoś mam ochotę pogadać z kimś po pracy,a tu mi wszystkie uciekacie zawsze ![]() Pa Groszku ![]()
#1872 |
Zakorzenienie
|
Co do Uwagi to ja wolę nawet o tym nie myśleć.
Jak przeniosę się do jakiegoś większego miasta to zacznę działać a jakichś stowarzyszeniach... tak jak moja przyjaciółka w Wawie. Jestem z niej dumna ![]()
#1873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tutaj chcę zacząć pomagać schronisku, o którym mówili też w Uwadze : To schronisko "Cichy Kąt" w Miedarach ![]() Byłam tam dwa razy, z moją drużyną harcerską - z kocami i jedzonkiem. Po prostu aż żal serce ściska jak się patrzy w te oczy... Teraz chciałabym coś zrobić na własną rękę ![]() ![]()
![]() |
#1874 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- http://www.psiakrew.com.pl/ Hektorek odda krew ! ![]()
#1875 |
Zakorzenienie
|
Obejrzałam sobie właśnie Social Network ==> czas na Fejsbuk
![]() Ale miałam koszmarne napisy <wgrane w film> jakby ktoś normalnie google translator wrzucił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1876 |
Zakorzenienie
|
serce rośnie jak Was się czyta, w Zambrowie nie ma schroniska jest pełno bezdomnych zwierzaków, z tatą zawsze szukaliśmy domów dla psiaków i sami przygarnęliśmy 2, marzy nam się założenie takiej prawdziwej fundacji i schroniska wiecie nie dla kasy tylko dla zwierzaków, mam nadzieje że kiedyś się uda
![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- p.s. Bloo od dwóch dni robię skośne brzuchy i skakańce na skakance i dzisiaj usłyszałam "schudłaś?" ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- śpicie?
#1877 |
Zakorzenienie
|
Nie śpimy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1878 |
Zakorzenienie
|
Lu ja jestem na 4 dniu a6w. nie mogę utrzymać głowy w górze przy trzeciej serii, kark mi wysiada
![]() ale chyba to oleję. czytam, czytam i jednak to moeluje mięśnie. ja już nie wiem co robić ![]()
#1879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chętnie Ci pomogę. ![]() Ja z racji tego,że miałam 12 kotów, chyba 2 psy (kiedyś) i inne zwierzaki - teraz nie chcą tutaj w domu żadnego zwierzaka. Wystarczy nam ten od cioci, którym musimy się zajmować. Ale jakby co - to ja chętna ![]() Nie śpimy. Zmywałam naczynia ![]()
![]() |
#1880 |
Zakorzenienie
|
Luśka -
![]()
#1881 |
Zakorzenienie
|
No to jest nasz trzy
![]() ![]()
#1882 |
Zakorzenienie
|
oddałabym wszystko żeby tylko zwierzątka miały lepiej
![]()
#1883 |
Zakorzenienie
|
ja oddam dziewictwo
![]()
#1884 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1885 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj myłam zęby po lekcjach w łazience szkolnej bo szłam na rtg zęba i jakieś lalunie poszły naskarżyć. babka przyleciała z ryjem do mnie, że w ogóle szczoteczkę mam w szkole
![]() czy ta szkoła jest normalna? przecież nawet gdybym nie szła do dentysty to siedząc w tej szkole 11 godzin mam chyba prawo umyć zęby kiedy zjem kurde kanapkę? czy tylko mi się tak wydaje?
#1886 |
Zakorzenienie
|
No to mamy dzisiaj już 19 lutego
![]() Daria - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Radości na co dzień, zero smutków, szczęścia, zdrowia, zrealizowania swoich planów i spełnienia wszystkich marzeń! ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Blue_Butterfly_ Czas edycji: 2011-02-18 o 23:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1887 |
Zakorzenienie
|
WIdać dbają tam o higienę
![]() Daj mi namiary do tej szkoły. Śmierdziela wyślemy ![]()
#1888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mycie zębów też jest zakazane u Ciebie ? Co to za szkoła, trzeba ją zgłosić do TV ![]()
![]() |
#1889 |
Zakorzenienie
|
Dariaaaaaaaaaaa.
Sto laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaat! Duża rośnij ![]() Spełnienia marzeń ![]() I ło! Oby było co pić! ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- laski naskarżyły bo pewnie takiego czegoś na oczy nie widziały i myślały, że wysadzasz szkołę ![]()
#1890 |
Zakorzenienie
|
tam nawet nie można iść się wysikać na lekcji. ja rozumiem, że gdyby szkoła była wypasiona czy coś, że ktoś wyjdzie na leckji na korytarz i zniszczy coś, ukradnie albo porysuje ściany ale w mojej szkole tak wieje biedą, że dosłownie w stodole mam lepiej i nie ma obaw, że w tej szkole będzie kiedyś gorzej bo się nie da.
mamy w sumie 3 albo 4 kible na ok 200 dziewczyn w szkole. nigdy nie ma papieru toaletowego, mydła. nic... za to kolejki są aż na korytarz ! a oni mi jeszcze powiedzą, że ja nie mogę być kuwra zębów ![]() w tej szkole nie ma nic... NIC ! nie wiem na co chodzi nasze 50zł komitetu. dosłownie.. aa przepraszam. na fajki dla dyrekcji. i jeeszcze na mikrokamerę do włosów, która od roku i tak stoi w sejfie ! przecież to sprzęt wart kilka tysięcy.. najważniejsze, że są pierdoły, których nikt na oczy nie widział. nie ważne, że nie ma papieru toaletowego w tych zagrzybiałych, pozarażanych kiblach ! ![]() o jezi jezi
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.