|
|
#3211 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: (prrrawie)narzeczone wciąż czekają... cz. 7!
to się cieszę
należało Ci sie po tylu dniach pisania
|
#3212 |
|
Konto usunięte
|
Tę mafię? Zawsze chciałam pograć, ale ja to szybko się nudzę.
Dzisiaj kierowniczka działu opowiadała o swojej córeczce. Mała stwierdziła, że już nie chce chodzić do przedszkola. Zapytała ją dlaczego, a mała - bo tam ciągle te same dzieci przychodzą. |
|
|
|
#3213 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3214 |
|
Konto usunięte
|
Idę spać. Dobranoc.
|
|
|
|
#3215 |
|
Wtajemniczenie
|
Isabelle to sobie mała wymyśliła
dobranoc![]() Sylvi ahaaa...no jak tak to faktycznie nic tylko poczekać ale zleci te pół roku
|
#3216 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
też się szybko nudzę, ale ta jest nawet ciekawa jest nawet epizod w więzieniu i trzeba myć kible
|
|
|
#3217 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja sobie oglądam torty
![]() ciekawe ile takie cuda kosztują ![]() http://s3.amazonaws.com/wedding_prod...s/cake_3_m.jpg http://s3.amazonaws.com/wedding_prod.../cake_38_m.jpg http://s3.amazonaws.com/wedding_prod...e_cake_6_m.jpg http://s3.amazonaws.com/wedding_prod...ption_30_m.jpg
|
#3218 | |
|
Zadomowienie
|
Mutny! gratulacje!
![]() alice! gratulacje! ![]() kasikkkkka będzie Mamunią 2012 ale ekstra paczek mam całą płytę No silence ATB jest fantastyczna do nocnego prowadzenia auta nadaje klimat tym przemykającym cieniom doskonale relaksuje mówiłam że dziś dobry dzień ![]() a mi nie chciało się dziś spać, dobre wiadomości dają energię na cały dzień ![]() i znów skręcałam meble u koleżanki do godz.19, potem na 2h do TŻcika i ponownie o 23 w domu... i obejrzałam końcówkę 'Obcego' bosssski film! ![]() jutro z rana odkuję moją nieobecność w domu i spędzę czas z rodziną a wieczorkiem na piwko z TŻcikiem i kolegami a w niedziele będziemy oblewać meble kumpelikurde, ale mam dobry humor ten tydzień był super ![]() idę po coś słodkiego do jedzonka ---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:22 ---------- Cytat:
tylko jak to kroić ![]() chociaż ja będę miała wszystko na maksa proste na weselu, tort ma być płaski kwadratowy tzn. tak planuję
|
|
#3219 |
|
Wtajemniczenie
|
Moniq to Ty złota rączka jesteś
![]() a no tak-płaski kwadratowy najprościej pokroić jeden problem z głowy![]() a jeszcze takie coś mi się podoba :http://s3.amazonaws.com/wedding_prod...b11f9cdad01a_m http://s3.amazonaws.com/wedding_prod...3f6fd1b3f637_m idę się położyć bo rano chyba z Tż na zakupy jadę dobranoc
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-02-19 o 01:42 |
|
|
|
#3220 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
po jednej literze ![]() albo tak jak na obrazku
|
|
#3221 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Byłam wczoraj u psiapsióły, więc nie dotarłam do Was wieczorem. Pomolestowałam jej brata o plener, pokwiczałyśmy do łez i nażarłyśmy się jak prośki. Fajnie było ![]() Kinia, nie frustruj się może ten Twój się jeszcze ogarnie, to raz, a dwa - każdy żyje w swoim rytmie, w swoim czasie, a swojego narzeczonego kochasz, bo inaczej byś z nim nie była, więc może warto troszkę zaczekać? ![]() Alice, świetnie z tą pracą Kasik, ale Wam dobrze! ślub za chwilkę, Tż który chce szybko tatą zostać. ile szczęścia ![]() Sylvi, wreszcie Twój TŻ jakieś decyzje podjął. Brawo. ![]() A ja odebrałam maila od pani psycholog. Bajkoczytania są już na picuś glancuś
|
|
|
|
#3222 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry (jeszcze) Panienki!
U Was to się zawsze dzieje tyle rzeczy ciekawych czasem gorzej, czasem lepiej - mam nadzieję, że to będzie częściej, ale przynajmniej coś się dzieje, a u mnie taka zamuła... Od TŻta daleko, tylko szkoła, mieszkanie i czasem zakupy (wczoraj kupiłam śliczne butki w Deichmannie - bynajmniej mi się podobają wstawię załącznik, a co ), więc dziś postanowiłam iść ze współlokatorkami i innymi "szczęśliwymi" singlami, bo niestety chyba nikt nie jest w związku jak tak teraz myślę, na jakiś balecik... Może Warszawianki coś podpowiedzą? Myślimy o The Nine albo Operze.165zł za osobę na przyjęciu weselnym + 30zł napoje + 10zł korkowe??? Dostałam właśnie mejla z cennikiem z miejsca gdzie chciałabym robić wesele. No powaliło ich chyba... Miłego dnia Kochane!
Razem, 19.12.04 Zaręczona, 1.01.11 Córeczka Laura, ur. 22.03.12 ![]() Będziemy ślubować 31.08.13 ![]() Edytowane przez evvcia_ Czas edycji: 2011-02-19 o 09:34 |
|
|
|
#3223 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry.
![]() Evvcia fajne buciki. ![]() Pospałam dziś trochę, dopiero jakieś pół godziny temu D. mnie obudził telefonem. Powiedział, że tak podejrzewał, że śpię, ale już nie mógł wytrzymać i musiał mnie usłyszeć. |
|
|
|
#3224 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam sobotnie
Cytat:
jakieś krostki, cellulit i inne rzeczy są dla facetów nie zauważalne ![]() Cytat:
T już w sumie jedną czarownicę upolował To jest przestroga, żeby przed ślubem obejrzeć facetowi podeszwy ![]() Cytat:
a 165 zł za osobę to chyba lekka przesada
|
|
#3225 |
|
Konto usunięte
|
Jak coś to poczta.
Ja chyba muszę się zebrać do wanny, bo jeszcze muszę ogarnąć trochę pokój w końcu. |
|
|
|
#3226 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne buciki, ale na obcasie. Obcas dyskwalifikuje
![]() 165?! Pogrzało ich. "Polowanie na czarownice" jest świetne! Przynajmniej do 20 min przed zakończeniem. ![]() Eva, i słusznie. TZ nie może być całym światem Ja niestety nic nie podpowiem, bo nie bywam w takich miejscach ![]() Meble wyniesione! Wstawiliśmy już drugie pranie. Huraa! |
|
|
|
#3227 |
|
Konto usunięte
|
NIkogo nie ma to biorę się dalej za porządki.
|
|
|
|
#3228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co nie ogladam sale weselne czy restauracje to wszedzie cena ponad 200zl. a klubow w Warszawie nie polece bo nie bywam
|
|
#3229 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3230 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek
![]() wstałam, a tu tyle śniegu ze hoho ogarnęłam w pokoju, i zaraz się idę szykować na zakupy z Tż![]() Evvcia ładne butki a cena faktycznie duża Gaja to super ze w końcu wyniesione ![]() co do sali ja sobie nie dawno z Tż oglądałam i ze wszystkim najbardziej Nam wpadła w oko ta-oczywiście cenowo bo sala nie powala wyglądem-chociaż nie widziałam takiej w naszej okolicy co by powaliła: http://www.slubnasala.impuls06.webd.pl/fotogaleria.php 165zł za osobę z napojami i ciastami menu jak na mój gust też dobre
|
#3231 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zjadłabym se taki hehe ![]() Cytat:
Super! to kiedy zaczynasz z tymi bajkoczytaniami? ![]() Cytat:
śliczne buciki ![]() Oż kurde, a ceny faktycznie wysokie (O właśnie sobie uświadomiłam, ze dzięki graniu w Wedding Street wiem, co to jest korkowe )
![]() Zaręczeni: 31.12.2010 Edytowane przez Mutny Czas edycji: 2011-02-19 o 12:37 |
|||
|
|
|
#3232 |
|
Zakorzenienie
|
http://narzeczona.pinger.pl/p/4
Tu są fajne torty szczególnie w tych "zabawnych" ![]() i te: http://greeneyes8.pinger.pl/m/1545503
|
#3233 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam torty z tej strony
dużo innych fajnych rzeczy można znaleźć![]() http://www.projectwedding.com/photo/browse idę sie ubrać i na te zakupy jadę moze cos ciekawego upoluję
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
Paczek, to udanych zakupów
![]() Ja zabieram się za obiadek
|
#3235 |
|
Zakorzenienie
|
Kamea, a co będziesz gotować?
![]() Ja dzisiaj nie gotuję nic na pizzę jedziemy, a co! ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Kurde, ale fajne te torty na tych stronach, co zapodałyście Aż mnie naszła ochota na coś słodkiego
|
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Oj zmęczona psychicznie byłam dosyć. Więc kilka dni wolnego a od poniedziałku od nowa... Za to dziś spałam do 12
|
|
|
|
#3237 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie będzie zupka ogórkowa i gulasz
![]() Kurcze, pizza też nie jest głupim pomysłem Mutny, narobiłaś mi ochoty na kolację przed kinem może się też wybierzemy...
|
#3238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubię to! Wczoraj zrobiłam coś co miało konsystencję gulaszu ale o smaku pieczarkowym Nie wiem, jak to nazwać, bo to moja inwencja twórcza, ale dobre wyszło ![]() A pizza jest zawsze dobrym pomysłem
|
|
|
#3239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mój tż wczoraj na tej ,,Brulesce" cały czas mnie pytał, czy jak mi kupi taki strój to mu tak będę tańczyć![]() A dziś w domku jestem i będę z bratem spaghetti gotować |
|
|
|
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
Kamea narobiłaś mi ochoty na gulasz
idę was nadrobić![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Sylvi mam nadzieje,że tym razem to TŻ wykaże inicjatywę i to on się zacznie starać, bo jak nie to ciocia Studi z pół obrotu mu złoi d**e Kinia co do ślubu, to do 2013 wszystko sobie zorganizujecie na spokojnie, bez pośpiechu, będziesz wasz sala, wasz fotograf, będzie wszystko na ostatni guzik zapięte ![]() ja po zakupach, jestem przeziębiona, która mnie zaraziła?
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.

należało Ci sie po tylu dniach pisania

może ten Twój się jeszcze ogarnie, to raz, a dwa - każdy żyje w swoim rytmie, w swoim czasie, a swojego narzeczonego kochasz, bo inaczej byś z nim nie była, więc może warto troszkę zaczekać? 

Dostałam właśnie mejla z cennikiem z miejsca gdzie chciałabym robić wesele. No powaliło ich chyba... 

aż sie bałam, ze Tż sie wystraszy jak mnie zobaczy
a 165 zł za osobę to chyba lekka przesada

ogarnęłam w pokoju, i zaraz się idę szykować na zakupy z Tż

Mutny, narobiłaś mi ochoty