Łóżkowe "wpadki" - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-08-11, 18:56   #361
kasia20a
Zadomowienie

Dot.: Łóżkowe "wpadki"

hi hi ja miałam jedna taka wpadke po której było mi strasznie wstyd z moim byłym TZ pojechalismy w ustronne miejsce i w samochodzie zaczelismy sie zabawiac, a na szczescie nie zaszlismy za daleko bo tylko podniusl mi bluzke i całował po biuscie a tu nagle patrze a zza rogu na przeciwko jaka babka taka skrepowna przechodzi koło samochodu głowa w dół szybko myka jak mi było wstyd odrazu pojechalismy gdzie indziej ale ta sytuacja wyszła nam na plus bo znalezlismy lepsze ustronniejsze miejsce w kore pozniej jezdzilismy
kasia20a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-11, 22:28   #362
niunia22-aga
Przyczajenie

Jak tak czytam Wasze wpadki to przypomina mi się kilka takich sytuacji..Kiedyś kochaliśmy sie z moim (teraz już)bylym facetem,kiedy po wszystkim leżeliśmy i rozmawialiśmy w radio puścili jego ulubioną piosenkę,on gwałtownie się podniósł,a że ważyl dość sporo(jakieś 110kg),przy tym moje 50,no i jak coś huknęło,ja patrzę na niego on na mnie i oboje trach na podłogę,ten pacan zarwał łóżko...Wlatują jego rodzicę,a że jego ojciec to równy gość zaczął się śmiać i przez łzy mówi do syneczka: jak nie umiesz tego robić na łóżku, to rób na podłodzę..Nie było sensu tłumaczyć że niczego akurat nie robiliśmy
niunia22-aga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-12, 01:54   #363
milsik
Przyczajenie

hehe u mnie było tak ze jeszcze na poczatku kiedy nie wspolzylismy bylismy u mnie w domu. On lezal na lozku ja na nim siedzialam pod koldra i "robiłam mu dobrze" az nagle zadzwonil jego telefon (brat!!) Ja specjalnie nawet nie przestalam tylko robilam dalej a on o czyms z nim rozmawial (trudno to bylo nazwac rozmowa :P )az na koncu jego brat sie spytal " Co Ty taki zmeczony??" hehe ale mialam wycie:P Fajnie zreszta mowil...taki podjarany:P
milsik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-12, 02:03   #364
milsik
Przyczajenie

jeszcze jedna sytuacja byla! Dla mnie to byl straszny stres! Przez pewien czas przenioslam sie do pokoju goscinnego w ktorym moj tata trzymal min. wino wlasnego wyrobu. Pewnego dnia lezelismy w tym pokoju na lozku przykryci koldra , ja bez spodni i majtek on Bogu dzieki jeszcze ubranu! Zawsze rzucalismy ciuchy na fotel lecz tym razem jak je zdjelam to rzucilam je w nogi i bylu pod koldra wiec nie bylo ich widac... w pewnym momencie nagle do pokoju wszedl moj tata zeby przelac troche wina do butelki bo znajomy przyjechal!! Moj TŻ natychmiast wstal z lozka i poszedl usiasc na fotelu:P Moj ojciec przelewal to wino i mu sie troche rozlalo wiec krzyczy zebym po cos poszla zeby to wytrzec!! RANY BOSKIE!! Co ja moglam zrobic?? Polozylam sie ziewnelam i powiedzialam :no zaraz pojde nie denerwuj sie". Bogu dzieki wyszedl a ja sie zdazylam ubrac!! Nigdy tego nie zapomne to bylo straszne ale zaraz po tym jak wyszedl strasznie sie smialismy i uznalismy to jako przestrge... Teraz bardziej uwazamy:P
pozdrawiam
milsik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-12, 08:33   #365
kasienkakg
Zadomowienie

To może ja podziele się moja wpadka. Było to na pierwszym roku studiow. Mieszkalam w akademiku, w pokoju z jeszcze 2 kolezankami. Gdy moj TZ przychodzil, to one zmywaly sie do czytelni i tak sie umowilysmy, ze gdy chca wrocic to puszcza mi strzalke. No i bylo fajnie - one mogly uczyc sie w spokoju, a my moglismy bez wyrzutow czy to pogadac czy poprzytulac. To byly nasze poczatki. I wtedy wydarzyly sie 2 rzeczy - jedna dzien po drugiej:
Moje wspollokatorki kuja w czytelni, my siedzimy i gadamy.Muzyczka gra, swiatlo przygaszone. My sie wycalowalismy, podotykalismy i lezymy pod kocykiem i :
1 - jak dzis pamietam byl to piatek - slysze, ze ktos puka, wiec dalej lezymy. Wiedzialam, ze to nie moje wspolokatorki. Na drzwiach wisiala kartka ŚPIĘ, więc byłam nawet zaskoczona,ze ktos chce mnie obudzic, no ale przeciez nie wstane I nagle slysze,ze ktos otwiera drzwi. Zapala światlo i krzyczy - Kaśka?!? To TY???? - ja podnosze glowe, a wmoim pokoju z 15 osob (pół mojej grupy). Na co ja mówie - A nie widać? - A oni zaczeli sie rozsiadac!!! Dziewczyny patrza na mojego TZ z zaskoczeniem i pytaja czy on tez tu studiuje i zaczely przezywac,ze musimy sie uczyc, bo jakas inna grupa miała wejściówke i juz mnie chciały spod tego koca wyciagac! - No to ja mowie zeby poszli sie uczyc,a ja do nich dojde. A oni mi oznajmili - a to spoko , my poczekamy, a ty sie zbieraj! No szok totalny.Wiec sobie pomyslalam, ze ich grzecznie z duza aluzja wyprosze i jak do nich dotarlo, ze mi przeszkodzili to - jak juz zeszlam to pol akademika wiedzialo co to ja robie z chlopakiem, ktory skonczyl studia. Wczesniej po prostu nie chwalilam sie naszym zwiazkiem. Od tamtej pory zamykałam drzwi na zamek
2 - sobota - do mojej wspolokatorki przyjechali rodzice i zabrali ja i druga kolezanke z pokoju na zakupy. A nam sie przysnelo (grzecznie :P). Jak dziewczyny mialy wracac, to mialy mnie o tym poinformowac. Drzwi były zamkniete, wiec nie obawialam sie nikogo. I jak sie przebudzilismy to zrobilo sie milo Siedze na moim TZ,a tu nagle drzwi sie otwieraja, swiatlo zapala i kto przyszedl - moi rodzice wzieli klucz z recepcji i portierka drzwi im otworzyla od pokoju, a oni przywiezli mi ciasto i słoiczki z jedzonkiem zebym sie cieszyla!!!! Chcieli mi zrobic nie spodzianke! No koszmar!!! Mieszkam daleko od miasta, w ktorym studiuje i nigdy przenigdy nie spodziewałam sie, ze beda mogli zrobic mi taki numer. I w ten oto sposob, weekend sie nawet nie skonczyl, a tu mojego TZ wszyscy poznali. Juz nigdy wiecej nie robilismy nic w moim pokoju. Uraz i wspomnienia sa zbyt silne :P
kasienkakg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-12, 12:36   #366
Kari26
Raczkowanie

Kiedys kochamy sie z TZ, jest juz bardzo milo ale poniewaz wiedzialam ze orgazmu to ja dzis raczej nie bede miala, to w ramach "dnia dziecka" stwierdzilam ze pokaze chociaz jak to jest mi dobrze i jak chce zeby jemu bylo dobrze, jaka to ze mnie dobra aktorka: wiec wyginam sie ile wlezie, aaacham i ooocham i patrze na niego pozadliwym wzrokiem az tu nagle moj ukochany zamarl, no to sie pytam o co chodzi? a on czy mi krzywdy nie robi bo patrze na niego i wygladam jakbym mu chciala wpier....c!!!
Druga slowna wpadke mialam ja: moj TZ lezy nagi na lozku, prezentuje imponujacy wzwod, a samozadowolenie na twarzy ma takie jakby zdobyl osmiotysiecznik w Himalajach i mowi "no niezly jestem co?" a ja bez namyslu "widzialam lepsze!!!" - dlugo sie musialam lasic zeby i jego to zaczelo smieszyc
Stary 2006-08-12, 12:47   #367
00aga00
Wtajemniczenie

a przypomniało mi się jeszcze jedno
Po imprezie Sylwestrowej spałam u mojego TZa, a że odpadłam troszq prędko to dość wcześnie wróciliśmy do domu Ja w samej bluzeczce i stringach, TZ porozbierany niemalże do rosołu, a tu słyszymy, że ktoś idzie ,...ale usłyszałam od Niego: 'leż spokojnie, kto by do nas mógł wejść...' (pół rodzinki TŻa wracało po imprezie do jego domu) zaraz uchylają się drzwi a tam 5 kolegów TŻa zapala światło i mówi, że przyszli z nami spać po czym rozkładają dmuchany materac!!! Ja ofc nie ruszam się pod kołdrą i udaję, że śpię a TŻ mały niezdara wstając pociągnął kołdrę i wszystkim ukazał się mój prawie goły tyłek
Mało tego, nie minęło 5 min a wpadają rodzice, ciotka i wujek z pomocą przy rozkładaniu materaca. Ofc za łatwo by poszło, nasz materac trzeba było przesunąć aby zmieścić drugi!!! Ja kombinuję jak mam wstać nie pokazując nic nikomu, 'naszczęście' ciotka mi pomogła przytrzymując mi kołdrę (do tego, wtedy miałam coś z kolanem i nie mogłam go zginać) W końcu zasnęłam przytulona do TŻa, obok nas jakiś koleś a na drugim materacu reszta chłopaków. Porażka totalna.
trochę śpiąca
trochę bardziej milcząca
lecz widać można żyć bez powietrza !"

00aga00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-13, 02:34   #368
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Przyśniło mi się żę jednak nie powinnam była opisywać tego co tu opisałam... Może mój sen miał rację ...

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2006-08-13 o 11:18
Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-14, 13:10   #369
Monicoor
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez naanahanae
moja rodzinka jest raczej dziwna... śmieszna, luźna, a mamuśka to wogóle wariatka
teraz mi sie przypomniało... kiedyś uprawialiśmy miłość francuską (no i zasada jest taka że on mi mówi kiedy ma wystrzelić bo ja nie chce żeby kończył mi w buzi... jakoś co do tego nie moge sie przełamać), tzn. ja działałam o on sie oddawał rozkoszy
no i nie wiem co mu odbiło bo mnie nie ostrzegł (myśła że sie nie zorientuje? chciał mnie przełamać? nie zayważył? ) no i sie stało... byłam wściekła, ale zachowałam kamienną twarz, nachyliłam sie nad jego ustami i..... poczęstowałam go

wiem, jestem obleśna, ale od tej pory sytuacja sie nie powtórzyła
ja nie mam nic przeciwko polykaniu i wogole ale czasem naprawde nie mam ochoty....tez mojego TZ czasem czestuje jego zyciodajnym nektarem
Stary 2006-08-14, 21:43   #370
gosik79
Zakorzenienie

Kiedyś z poprzednim partnerem przez miesiąc używaliśmy gumek bo wrócił za wcześnie z rejsu i nie byłam "przygotowana" pigułkowo.
Wiadomo jak to bywa po dłuższej rozłące, chcieliśmy zdązyć zanim mama mogła wrócic z pracy. Skończyliśmy się kochać, gumka związana leży na podłodze, ubieramy się a tu dzwonek do drzwi: rodzicielka wróciła. Szybko narzuciłam na siebie bluzkę, on poszedł otworzyć, ja spanikowana co by tu z prezerwatywą (pełną) zrobić. Niewiele myśląc wyrzuciłam ją za okno.

Rano okazało się, że wylądowała na przedniej szybie samochodu mojej przyjaciółki. Dobrze wiedziała, że to nasza, nie oddzywała się do mnie przynajmniej tydzień.
gosik79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-14, 23:25   #371
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

niunia22-aga , gosik79

nic wiecej nie powiem
Stary 2006-08-15, 09:18   #372
Sanderek
Wtajemniczenie

GG do Sanderek Send a message via Skype™ to Sanderek

Moja ostatnia wpadka była skoromna, ale ubaw był niezły.
TŻ już długo nie spał, leżał tylko przy mnie, a ja podobno miewam w zwyczaju spać w rozkroku. Stwierdził, że skoro tak już sobie leżę, to może jakoś miło mnie obudzi, jego paluszki powędrowały pod kołderkę, ja podobno zaczęłam robić się wilgotna, w końcu przebudziłam się i z oburzeniem stwierdziłam "Mycha przestać kopać mi w ci..." i obróciłam się na drugi bok, i jak gdyby nigdy nic się nie stało, znowu zasnęłam. O całym zajściu dowiedziałam się gdy wstałam, nic takiego nie pamiętam.
Stary 2006-08-15, 21:49   #373
sylwusiaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sanderek
TŻ już długo nie spał, leżał tylko przy mnie, a ja podobno miewam w zwyczaju spać w rozkroku. Stwierdził, że skoro tak już sobie leżę, to może jakoś miło mnie obudzi, jego paluszki powędrowały pod kołderkę, ja podobno zaczęłam robić się wilgotna, w końcu przebudziłam się i z oburzeniem stwierdziłam "Mycha przestać kopać mi w ci..." i obróciłam się na drugi bok, i jak gdyby nigdy nic się nie stało, znowu zasnęłam. O całym zajściu dowiedziałam się gdy wstałam, nic takiego nie pamiętam.
Twój TŻ z pewnością miał ubaw

http://pajacyk.pl
http://www.polskieserce.pl

sylwusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-15, 22:36   #374
Flofferek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sanderek
hahaha ale sie usmialam, dobre dobre
Flofferek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-16, 23:58   #375
agnieszka k
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to agnieszka k

the best

Essence mania trwa

agnieszka k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-17, 01:22   #376
bedede
Raczkowanie

GG do bedede

Dziewczyny, naprawde swietne przezycia. Zaluje ze ja takich nie mam... w sumie czasami to moze nawet dobrze
bedede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-17, 10:50   #377
spray
KWC

Cytat:
Napisane przez arek***
A jakby sie poczuła gdyby to weszli jego rodzice
mój eks TŻ miał taką historię. Kochał się z panną na pieska (w dodatku oboje byli golusiency jak Pan Bóg stworzył) kiedy do pokoju weszła matka tej dziewczyny. On, będąc cały czas w tej pannie (i pewnie jeszcze trochę się ruszał z rozpędu) powiedział:
-eee, dzień dobry!
I jeszcze skłonił głowę.
Nie ma to jak dobre wychowanie
spray jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-17, 10:53   #378
sylwusiaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez spray
mój eks TŻ miał taką historię. Kochał się z panną na pieska (w dodatku oboje byli golusiency jak Pan Bóg stworzył) kiedy do pokoju weszła matka tej dziewczyny. On, będąc cały czas w tej pannie (i pewnie jeszcze trochę się ruszał z rozpędu) powiedział:
-eee, dzień dobry!
I jeszcze skłonił głowę.
a mama tej dziewczyny odpowiedziała?

ufff jak to dobrze że TŻ ma zamykany pokój

http://pajacyk.pl
http://www.polskieserce.pl

sylwusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-17, 11:01   #379
dioska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez spray
-eee, dzień dobry!
I jeszcze skłonił głowę.
Lo matko Jak próbuję sobie to tylko wyobrazić, zaczynam się dusić ze śmiechu
Stary 2006-08-17, 14:18   #380
Nati02
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez spray
-eee, dzień dobry!
I jeszcze skłonił głowę.
Nieźle Jakby to był mój ojciec to moj TZ nie miałby zbyt ciekawej rozmowy później
Stary 2006-08-17, 22:33   #381
Aranka
Zakorzenienie

Trooche lata temu zanima się z TŻ pobraliśmy i mieszkałam z rodzicami często nawiedzala nas moja 10 lat młodsza siostra. Właziła nagle do mojego pokoju (jak się później okazało nasyłana przez moją mamę) i zaczynała jakieś bzdurne gadki. Pewnego razu tak jakoś akcja w pokoju się rozkręciła że bez majtek pod spódnicą usiadłam na mojego TŻ (siedzącego na sofie) plecami do niego i wysupłałam mu z rozporka conieco i się bzykamy. Nagle jak torpeda wpada moja siostra, siada na dywanie przed nami w odległości ok2 metrów i zaczyna nawijkę typu "co słychać, co mi ciekawego powiecie etc". TŻ przerażony a ja jakby nigdy nic śmieję się do niej odpowiadam i się lekko na nim bujam do przodu i do tyłu. Aż chłopak nie wytrzymał i eksplodując jęknął dość głośno "o Jezu!". na co siora obrażona "dobra, dobra już wychodzę jak mnie tak nie lubicie". A jak wyszła to pękałam ze śmiechu!

Wszystkie nieba bym oddała aby z TOBĄ dzielić jedno piekło
Aranka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-17, 22:50   #382
Arribeth
Zadomowienie

GG do Arribeth Send a message via Skype™ to Arribeth

Wpadka niezupełnie łóżkowa, ale można ją tak nazwać
Kilka dni temu wróciliśmy z M. z małej wycieczki autem po plenerkach bardziej i mniej romantycznych, wpadamy do domu nieźle podochoceni, ale troszkę brudni- i co, wspólny prysznic. Włączam junkersa (co za palant go wcześniej wyłączył?), zrzucamy w łazience ciuszki, wskakujemy pod prysznic...jest miło...baaaardzo miło....coraz milej.... i nagle prosto na nasze głowy leje się lodowata woda Junkersik nie nadążył z podgrzaniem
Nie pozostało nic innego jak wyskoczyć czym prędzej spod prysznica. I dokończyć w bardziej przyjaznym miejscu. W tym wypadku na umywalce. Wytrzymała, o dziwo

Arribeth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-17, 22:56   #383
spray
KWC

Cytat:
Napisane przez Aranka
Trooche lata temu zanima się z TŻ pobraliśmy i mieszkałam z rodzicami często nawiedzala nas moja 10 lat młodsza siostra. Właziła nagle do mojego pokoju (jak się później okazało nasyłana przez moją mamę) i zaczynała jakieś bzdurne gadki. Pewnego razu tak jakoś akcja w pokoju się rozkręciła że bez majtek pod spódnicą usiadłam na mojego TŻ (siedzącego na sofie) plecami do niego i wysupłałam mu z rozporka conieco i się bzykamy. Nagle jak torpeda wpada moja siostra, siada na dywanie przed nami w odległości ok2 metrów i zaczyna nawijkę typu "co słychać, co mi ciekawego powiecie etc". TŻ przerażony a ja jakby nigdy nic śmieję się do niej odpowiadam i się lekko na nim bujam do przodu i do tyłu. Aż chłopak nie wytrzymał i eksplodując jęknął dość głośno "o Jezu!". na co siora obrażona "dobra, dobra już wychodzę jak mnie tak nie lubicie". A jak wyszła to pękałam ze śmiechu!
Świetne
spray jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-17, 23:06   #384
vikuniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aranka

hahaha, śmieszna akcja!!
Stary 2006-08-18, 00:57   #385
wikakika
Rozeznanie

Talking Dot.: Łóżkowe "wpadki"

Ja opowiem historie mojej psiapsiolki.......otoz pewnego dnia przyszla do szkoly z czerwonymi oczami jak diabel ...i z jakims tam zapaleniem spojowek....pytam sie...co sie tam stalo? A ona mówi..no mialam wczoraj akcje ze swoim TZ....a ja mowie no i co ma do tego zapalenie spojówek?A ona...no robilam mu ustami i eksplodowal mi w oczy na koniec....na to ja prawie sie posikalam ze smiechu ...a ona...smiej sie smiej..prawie mi oczy wyzarlo...myslalam ze oslepne
wikakika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-18, 09:41   #386
cypressangel
Zakorzenienie

Arrow Dot.: Łóżkowe "wpadki"

Cytat:
Napisane przez spray
-eee, dzień dobry!
I jeszcze skłonił głowę.
świetna historia

cypressangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-18, 09:51   #387
aga.vip022
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wikakika
Ja opowiem historie mojej psiapsiolki.......otoz pewnego dnia przyszla do szkoly z czerwonymi oczami jak diabel ...i z jakims tam zapaleniem spojowek....pytam sie...co sie tam stalo? A ona mówi..no mialam wczoraj akcje ze swoim TZ....a ja mowie no i co ma do tego zapalenie spojówek?A ona...no robilam mu ustami i eksplodowal mi w oczy na koniec....na to ja prawie sie posikalam ze smiechu ...a ona...smiej sie smiej..prawie mi oczy wyzarlo...myslalam ze oslepne
Stary 2006-08-18, 11:24   #388
bedede
Raczkowanie

GG do bedede

Cytat:
Napisane przez Aranka
Dobry pomysl, ze my nigdy nie wpadlismy na niego
bedede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-18, 13:57   #389
side85
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do side85

Cytat:
Napisane przez spray
-eee, dzień dobry!
I jeszcze skłonił głowę.
już dawno nie słyszałam czegoś tak dobrego
Stary 2006-08-18, 16:04   #390
mollyy
Rozeznanie

no to przyszła kolej na moją historie... a pewna byłam że nikt się nigdy o tym nie dowie ! Któregoś wieczoru włączyła nam się "romantyczna" z moim TŻ a że nie bardzo mieliśmy gdzie to wpadłam na genialny pomysł... ukradkiem wziełam z domu klucze od działki nad jeziorem gdzie buduje sie domek, ale narazie stoi przyczepa campingowa. Dodam że przyczepa ta stoi na dość sporej górce na samym środku działki. rozlokowaliśmy sie elegancko na łozeczku a że strasznie energicznie nam to szło to w pewnym momencie (o zgrozo!) poczułam że ruszyliśmy się z miejsca... szkoda że mój TŻ tego nie poczuł bo dalej bujał całą przyczepą. po chwili już sam poczuł że coś jest nie tak, zjeżdzaliśmy w najlepsze z górki (zdążyłam tylko nakryć głowę poduszką żeby w razie uderzenia wyjsc z tego cało ) i rąbnelismy całą przyczepą z wielkim impetem w płot na dole górki!! Teraz sie z tego śmieje ale wtedy miałam śmierć w oczach !!! wyszliśmy z przyczepy, zatarliśmy wszystkie ślady naszej obecności, zamkneliśmy ją i wróciłam do domu jak gdyby nigdy nic a zjazd przyczepy moi rodzice zrzucili na mieszkańców tamtej miejscowości, których zachowanie pozostawia wiele do życzenia!a ja do dzisiaj milczałam jak grób o tamtej historii !
ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ”
- Marilyn Monroe 
mollyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości