|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 |
|
kobieta za ladą
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
dodaja ja sie nie łapie na spotkanie bo za daleko mam
![]() u mnie może za rok na nowym mieszkaniu tylko wtedy to pewnie zaraz potem mnie eksmitują![]()
|
#2402 |
|
Zakorzenienie
|
Ta ampułka przy nakładaniu śmierdziała jak woda kolońska mojego dziadka
|
|
|
|
#2403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2404 |
|
Zadomowienie
|
Wróciliśmy z zakupów. 130 zł poszło ale to i pampersy, TŻ wziął płyn do spryskiwaczy, dla mnie szampon, żel, odżywka, balsam bo jak się kończy to wszystko naraz i jeszcze pieczywo, serki, soczki, wędlina, owoce więc nie jest żle. Kolejne zakupy 27 lutego
![]() Jeszcze zdąrzyłam przed kąpaniem małej pranie zrobić. Teraz trzeba jakąs kolację wymyśleć i mała pewnie przed 23 pójdzie spać. Zmęczona dzisiaj jestem Nie wiem czy jutro po 15 jechać do rodziców czy w niedziele. Dylemat mam
|
#2405 |
|
Konto usunięte
|
Oliwka bedziesz na spotkaniu w niedzielę?
|
|
|
|
#2406 |
|
Zakorzenienie
|
Kashmirka cały czas jestem na tak jak nie padnę, do domku nie jedziemy ale mam tyle roboty, że nie wiem jak to zrobić. Ale jak dam radę to się zjawię na pewno najwyżej przyjadę na godzinkę z tż :P
|
|
|
|
#2407 |
|
kobieta za ladą
|
ufff usneła mam dość czuje sie jak po westernie
![]() jutro nie wiem co na obiad nie mam nic jeszcze nie wiem jak i co kupie bo mój leci rano po zamek a potem przychodzi teściu i będą tam sprzatać
|
#2408 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Profil studiów jest trochę inny niż samo bibliotekoznawstwo, bardziej nastawiony na zarządzanie informacją, ale to też zależy od wybranej specjalizacji. Więc my z tą informacją naukową, która wiąże się najprościej mówiąc z informatycznymi zagadnieniami czasami jak świni siodło pasujemy do humanistyki
|
|
|
|
|
#2409 |
|
Zakorzenienie
|
A Lili, jak nie było tak nie ma. Raczej nie znajdzie czasu na spotkanie w niedzielę, bo tak pewnie dałaby znać.
Oliwka, doskonale rozumiem co to nawał pracy i zabieganie. Cieszę się jednak bardzo, że chcesz wpaść chodź na trochę. ![]() Po mieście połaziłam i... nic nie kupiłam. To znaczy nic z lumpków. Kilka rzeczy wpadło mi w oko, ale poszłam z mocnym postanowieniem kupienia tego czego akurat potrzebuje, a nie np. króciutkich szortów które założę podczas wakacyjnego urlopu. Nie upatrzyłam ani spódnicy, ani ciekawych rozpinanych sweterków. Polowałam też na jakieś buty - najlepiej na przecenie, ale nic z tego. Z moją genialną stopą to zawsze są problemy. ![]() Wzbogaciłam się jednak o tusz do rzęs, farbę do włosów - właśnie siedzę pomalowana, tym razem padło na kasztanowy brąz i jakieś jeszcze kosmetyczne drobiazgi.Byliśmy z TŻ na obiedzie. Nie będę drażnić tych co to RAZEM ZE MNĄ są na diecie, więc przemilczę co jadłam i jakie to było pyszne. ![]() TŻ ma nowy telefon, więc czuję się jakbym siedziała dzisiaj sama! Zaraz prysznic, naszykuję ciuszki na jutro i do łóżka. Sobota przed nami, a szykuje się bardziej pracowita niż nie jeden powszedni dzień. Od rana sprzątnie muszę zarządzić, później zajęcia, małe zakupy - muszę TŻ jakoś zaopatrzyć coby chłopak z głodu nie umarł jak mnie nie będzie, a wieczorem randka z projektem na studia - termin oddania w niedzielę. TŻ ma wychodne i cieszę się z tego niezmiernie. Będę mogła się skupić i pobyć z samą sobą. I zrobię sobie SPA!
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-02-18 o 22:03 |
|
|
|
#2410 |
|
Zakorzenienie
|
A ja byłam u lekarza. Na monitoringu. Nie wiem czy to ktogos ineresuje
ale są (jak ostatnio 2 pęcherzyki) malutkie...w poniedziałek kolejna wizyta.Miała być we wtorek, ale mam rozmowę kwalifikacyjną, więc musze popoołudniu jechać do szpitala gdzie przyjmuje mój lekarz. ehh...znów mi się smutno zrobiło bo wiem że nic z tego
|
#2411 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2413 |
|
Zakorzenienie
|
ja dopiero z pracy wrocilam .. ciezki dzien
nastepny tydzien tak samo robie tzn.sr i czw wolne eh i godzinowo niestety podobnie ale na szczescie tz ma w miare normalniej niz ostatnie tyg matko ile naprodukowalyscie dzieki dzieki za przepisy zapisuje wszystkie w specjalnym folderze i napewno skorzystam dodaja zdrowka dla babci zycze elfie trzymam kciuki tez czasem przez nasze prace mam serdecznie dosc wszystkiego ale puki co dajemy rade oby jak najdluzej i zeby to wszystko w robocie sie zmienilo ... ale coz jak to mowia kryzys mamy dzieki wam zachcialo mi sie storczyka a dziecko na noc z checia przyjme matko tz do mnie podszedl , poprzytulal i sie pyta czy pisze cos na niego bo on nibynie rozumie po polsku ( a kto go tam wie ile on juz rozumie) . |
|
|
|
#2414 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A zlecenie do wrzesnia? Wstałam dziś o 8 - wcześniej jak dla mnie w wolny dzień, ale muszę sie dniem nacieszyć. Wybieramy się dziś na weekend do siosry TŻ'a więc dwa dni mnie nie będzi, ale może u nich wejdę na necik Mam nadzieję że weekendzik będzie udany, jutro popołudniu wracam, bo w poniedzialek na 6:30 do pracy
|
|
#2415 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dodaja, zdrówka dla babci. Super, że widać poprawę
![]() I gratuluję zlecenia, nie ma jak komfort psychiczny ![]() Ja też jestem miłośniczką "dziwnych" zapachów Cytat:
Dzień dobry ![]() Zaraz oglądam Greysów, dzisiaj na Wystawę do PKiN ![]() A później idę na rozpustę Mam nadzieję, że dostanę te buciki
|
|
|
#2416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uda sie kochana napewno!! tylko wiara wiara wiara i odrobina cierpliwości, a zobaczysz jak Ci brzuchol urośnie
|
|
|
|
|
#2417 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzień dobry ![]() Zaraz lece kończyć sprzątanie i koło 12 już chciałabym mieć wszystko porobione. Przydałoby się też poprasować. |
||
|
|
|
#2418 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() Ogarnęłam trochę chatkę, chociaż ciąg dalszy po zajęciach, bo jeszcze sporo jej brakuje. Zaraz wcinam śniadanko i lecę na uczelnie. Liczę, że może uda mi się wyrwać z godzinkę wcześniej - mam na prawdę sporo rzeczy do zrobienia dzisiaj. Aaby, Twój zajad się rozprzestrzenia. Obudziłam się dzisiaj z co prawda nie wielkim, ale paskudztwem w lewym kąciku ust. ![]() W ogóle wyglądam, jak straszyło. Blada, podkrążone oczy, Ci goście z wczoraj całkiem dobrze się mają - chociaż kilku zabiłam. Przydałby mi sie jakiś cud, coby mnie odmienił.
|
|
#2419 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() moja mama już 15 dni w śpiączce ![]() wybudzają ją ale bardzo powoli nadal nie można jej nawet zobaczyć powoli myślimy o przyszłości i oszczędzamy na rehebilitację dla mamy bo będzie długa i kosztowna ja dorwałam pracę dodatkową, poza tym codziennie tata przychodzi do nas na obiad i ja siedzę z tatą tyle ile mogę Nadia- wszystko się jakoś ułoży i w końcu będzie fasolka ![]() Dodaja- zdrówka dla babci
|
|
|
|
#2420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że jej stan szybko się poprawi. To bardzo dobrze, że wspieracie się razem z Tatą, potrzebujecie teraz siebie nawzajem. Przytulam z całego serca
|
|
|
#2421 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzisiaj z Julią wstałyśmy przed 10 Już widzę o której dzisiaj pójdę spać ale trudno. TŻ do 14 w pracy więc trzeba by było już za jakiś obiadek brać. I dalej nie wiem czy jechać dzisiaj czy jutro
31.01.2009 Julia 28.05.2013 Antoś Edytowane przez Paulunia8713 Czas edycji: 2011-02-19 o 10:53 |
||
|
|
|
#2422 |
|
Wtajemniczenie
|
Anastazja mam nadzieję, że stan Twojej mamy szybko wróci do normy i będzie dobrze. Wspieranie się razem z tatą jest Wam teraz bardzo potrzebne. Trzymam kciuki za Twoja mamę i życze jej szybkiego powrotu do zdrowia, a Tobie i Twojemu tacie dużo wiary i sił
|
#2423 |
|
kobieta za ladą
|
witam
Naduś ja wierze i wiem ze sie uda zobaczysz!!! Anastazja mam nadzieje ze mama szybko dojdzie do siebie,trzymam kciuki i mocno tule ![]() ja jestem dentka zasnełam przed 3 a o 7 moje dziecko już na nogach ,kazała se gre w tel włączyć ![]() tż poszedł po zamek i zakupy bo wiatr w lodówie hula i w zależności co kupi będzie chińszczyzna albo spaghetti
|
#2424 |
|
Wtajemniczenie
|
Naduś prędzej czy później napewno fasolka się zagnieździ, nie traćcie wiary i próbujcie do upadłego
Właśnie zbieram się do wyjazdu, mam nadzieję, że odpocznę, bo od poniedziałku znowu do pracy. Buziaki kochane
|
#2425 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja cała zakatarzona |
||
|
|
|
#2426 |
|
Konto usunięte
|
Nadia ściskam mocno kciuki za Twoje dwa małe, zaje*iste pęcherzyki
![]() Anastazja wysyłam Ci dużo pozytywnej energii i ciepłych myśli, cały czas trzymam za Was kciuki i wierze, ze wszystko bedzie dobrze ![]() Dodaja super z tymi rowerami Ijaa widzisz równowaga w przyrodzie musi być zachowana Z moim uczuleniem lepiej, jeszcze dekolt obsypany ale twarz wyglada calkiem ok, dalej biore wapno i ten krem polecony przez Ale i mam nadzieje, ze dojde do siebie raz dwa
|
|
|
|
#2427 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję Wam dziewczyny za wsparcie
dzisiaj Tż ma na 14 do pracy czyli na 13 muszę obiad zrobić, ale mam schab duszony z pieczarkami z wczoraj i tylko kopytka zrobię potem pójdę do taty i jak wrócę wezmę się do roboty jeszcze muszę trochę mieszkanie ogarnąć bo nie miałam czasu ostatnio sprzątać |
|
|
|
#2428 |
|
Zakorzenienie
|
Anastazja zdrowka dla mamy wiem co czujesz ( po czesci pewnie) bo mojejgo tate po pewnej operacji tak wybudzali ze ciagle bylo ,, jeszcze nie , lepiej jutro itd " byc moze nawet ten sam szpital mogl byc ...
zycze Ci zeby z mama bylo wszystko dobrze ja jeszcze pare dni praca i znow sr i czw wolne mam nadzieje ze chociaz w tym tyg bedzie jakas normalna pogoda jak bede miec wolne |
|
|
|
#2429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja mama 1 marca idzie na operacje i też powoli zaczynam się stresować ![]() dodaja ja również zycze zdrówka dla babci Zrobiłam sobi dziś wagary i nie pojechałam na uczelnie. W planie same wykłady i seminarium, myśle ze nic ciekawego nie bedzię na pierwszych zajeciach w nowym semestrze wiec szkoda się tłuc autobusem w tą pogode W ogole ten mądry kto mi plan układał to sie lepiej niech nie ujawnia, bo zajcia mam w soboty od 7.30 do 21.00 z 15minutowymi przerwami, wiec jakby chciec na wszystko chodzić to nawet nie ma czasu zeby jakiś obiad zjeść ![]() a w niedziele od 7.30 do 18.00 i same ćwiczenia Polezakowaliśmy dziś do 11 a potem wzieliśmy sie za sprzatanie, poszło szybko, wszystko pięknie wypucowane, w domu pachnie , uwielbiam jak tak jest Obiad wczoraj ugotowałam tylko makaron wystarczy ugotować. Szeowa kuchni serwuje dziś kurczaka w sosie smietanowo-ziołowym z fixa
|
|
|
|
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() dopiero usiadłam do komputera, ciągle coś było do zrobienia... Teraz trzeba by jakieś notatki wyciągnąć w końcu... No i mam dylemat czy wziąć laptopa 15 czy 17 calowego... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:17.

tylko wtedy to pewnie zaraz potem mnie eksmitują

jeszcze nie wiem jak i co kupie bo mój leci rano po zamek a potem przychodzi teściu i będą tam sprzatać

uda sie kochana napewno!! tylko wiara wiara wiara i odrobina cierpliwości, a zobaczysz jak Ci brzuchol urośnie