Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III - IV - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł następnego wątku??
Nasz autobus na porodówkę gna, wypatrujemy go każdego dnia, mamy III-IV 4 7,02%
Autobus na przystanku staje, codziennie któraś z nas mamą zostaje, mamy III-IV 5 8,77%
Autobus na porodówce staje, codziennie któraś z nas mamą zostaje, mamy III-IV 3 5,26%
Autobus do porodu gna, przybywają dzieciaczki każdego dnia, mamy III-IV 0 0%
Autobus do porodu gna, dzieciaczki rodzą się każdego dnia, mamy III-IV 13 22,81%
Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV 32 56,14%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-19, 10:48   #301
laseczkaa
Zadomowienie

Dot.: Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III

hej

Cytat:
Napisane przez szymelka Pokaż wiadomość
Ja zakupiłam, tak na wszelki wypadek BabyOno - lepiej mieć niż cierpieć...
a gdzie kupiłaś na allegro ?

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Przeżyłam w sklepie szok Kolejka wzdłuż wszystkich kas, bo otwarta jedna no przecież nie wystoje se myśle, turlam się do punktu obsługi niech mi liczy. W międzyczasie otworzyli kasę, no więc ja troszkę szybciej się turlam no i się 4 doturlałam, jak mi młoda nie zaskórzy w żebra, aż jęknęłam. Kasjerka mnie zobaczyła i powiedziała "Ta pani pierwsza" Ludzie się przed mną rozstąpili jak Morze Czerwone
A i tak musiałam potem siąść na ławce, bo myślałam że urodze z bólu i dzwoniłam po Tż bo do domu bym nie doszła.
No i kupiłam sobie patelnię Tefala za całe 30 zł bo jest promocja i uwaga: żel Ziaji na opuchnięte kopytka. Bedziem testować
ja tak ostatnio też miałam aż się zdziwiłam

Cytat:
Napisane przez Harrods Pokaż wiadomość
Ja nie kupiłam, bo nie wiem, czy będą potrzebne. Ale jak byliśmy w sklepie, to pokazałam mężowi, żeby umiał kupić jakby jednak okazały się potrzebne.
a w razie co gdzie ma Ci mąż kupic w jakim sklepie- bo ja nie wiem czy teraz kupić i gdzie najlepiej i najtaniej ?

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
zaliczyłam hamburgera, ależ to było pyszne
niestety potem zjadlam 5 mandarynek, jak dla mnie conajmniej o 3 za duzo. i teraz mam efekt-wzdeecia. stad tez moje pytanko, czy jak juz sie wam przytrafi to dolegliwosc to tez czujecie mniej dzidziulka??? a moze to tylko zbieg okolicznosci, wzielam ulgix i dopiero teraz maly sie rozkreca.
a czy jestem slepa czy meggi nadal sie nie odezwala???
ja potrafię na poczekaniu wcinać aż kilogram mandarynek lub pomarańczy czasem jestem wzdęta i wtedy może rzeczywiście czuję mniej ruchu- nie zastanawiałam się nad tym

Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość
Jestem kochane - dziękuję za troskę....
u mnie też średnie informacje. po usg okazało się że ilośc wód spadła od zeszłego tygodnia. miałam 10 cm, dziś miałam 9 cm. lekarz powiedział że nie będziemy panikować. jak będzie 8 lub niżej to będziemy się martwić. pocieszające jest jedynie to że wszystkie przepływy nadal sa ok. dzidziuś połyka, siusia itd. ogólnie z pomiarów rośnie idealnie i to mnie pociesza. jak się będzie działo coś niepokojącego mam jechać do szpitala. w środę mam wizytę u gina. mam nadzieję że będzie dobrze....chociaż nie powiem martwie się tym wszystkim. subtelle ma za dużo, ja za mało, jakby nie mogło być ok
nie przejmuj się będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez Anessa Pokaż wiadomość
Dzien dobry mamuski!
Od wczoraj juz bez pierscionkow chodze Wolalam zdjac wszystkie choc tylko jeden bardzo uciskal. Tak jakos golo mi bez nich Chyba od 10 roku zycia nosze pierscionki i pierwszy raz moje palce sa puste... Smutno mi

Obcielam wczoraj wlosy Boszeee, jaka ulga Fryzjerki tylko sie patrzyly na moja reakcje, bo chyba norma jest wedlug nich, ze kazda ktora przychodzi obciac wlosy zaleje sie lzami albo bedzie miala wzrok mordercy Z wlosow prawie do pasa mam do ramion Ledwo kucyczek zrobie ale wlasnie o to mi chodzilo Coz za cudowne uczucie, jak lekko
TZ jeszcze nie widzial i nie wie nawet, ze bylam u fryzjera Ciekawe czy mnie wyrzuci z domu? On uwielbia jak mam dlugie wlosy
Moze nie wyrzuci Leje no i syna mu urodze, wiec chyba przeboleje

hmmm.... zjadlam juz jablko ale chyba wciagne drugie, bo glodna znow jestem
ja już od kilku miesięcy bez pierścionków- na początku było mi tak dziwnie teraz się już przyzwyczaiłam
a co do włosków wierzę że poczułaś ulgę - ja zawsze nosiłam do pasa a w zeszłe lato po raz 1 ściełam u fryzjerki do ramion zmiana szok - tż też woli mnie w długich- ja się dobrze czułam na lato idealnie tak mi lekko było i mniej roboty . teraz już mi urosły i mam lekko za ramiona . na razie nic z nimi nie robie cieszę się że mogę już je chwycić w kitkę bo przy dziecku wiadomo mogę nie mieć czasu na układanie ich

a ja wam dziewczyny muszę się pożalić - wczoraj się oparzyłam i to dość mocno na ręce od pary wodnej nie zauważyłam woda się gotowała a ja odkładałam ziemniaki i tą parą się poparzyłam , ręka bolała bardzo dziś już mniej bąble mi powychodziły ... i nie wiem co ja mogę użyć -w ciąży jaką maść ?
jak na razie tylko maść arnikowa stosowałam ..

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpri09kp5b04ypq.png

Kacper 18.04.2011

laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 10:51   #302
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985
Dot.: Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III

Ja wczoraj pospacerowałam wiecej niż zwykle i po południu mnie dziwne skurcze złapały. Potem się zdrzemnęłam to 3 razy naprawdę mocno mnie bolało, wieczorem i w nocy twardnienia brzucha +bół podbrzusza i od rana to samo. Jakoś dziwnie się czuję.... taka niespokojna jestem.

deneb - może czas na nas?
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 10:57   #303
miamore999
Zakorzenienie

heja!!

Cytat:
Napisane przez szymelka Pokaż wiadomość
Właśnie mam problem z tą herbatką. Też ją mam od dziś i nie bardzo wiem ile tego pić. Na opakowaniu napisali, żeby nie przekraczać zalecanej dawki tj jednej porcji, ale gdzieś czytałam, że pije się tego do 3 razy dziennie. No więc teraz sama nie wiem

A brzunio superaśny
Aż żałuję, że sama nie robiłam takich zdjęć...
nam położna w szkole rodzenia dała nam taki przepis: 1 litr wody zagotować, do tego wrzucić 6 płaskich łyżek liści gotować ok. 10 min, potem wyłączyć gaz i pod przykryciem trzymać kolejne 10 min. odcedzić i pić po szklance 3 razy dziennie pół godziny po posiłku
i ja się tego trzymam mam nadzieję, że się nie otruję

strasznie się dziś nie wyspałam, zatyka mi się w nocy nos choc kataru nie mam i nad ranem ten ból bioder... ech coraz ciężej
Stary 2011-02-19, 11:02   #304
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
l

zostało jeszcze trochę bo mi się czekolada skończyła a na coś słodkiego mam chętkę

jeeest!

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość

Montii, a żeś się rozszalała wczoraj z tymi wypiekami
ten kopiec kreta to bym wsunęła

[
zapraszam
subtelle ja będe rodzić w szpialu na Rudzie śląskiej...
tam są bardzo dobrzy specjaliści, m.in dr ziomek dr cnota , u jakiego lekarza byłaś na prenatalnych?

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 11:06   #305
patrycja_22
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Ja wczoraj pospacerowałam wiecej niż zwykle i po południu mnie dziwne skurcze złapały. Potem się zdrzemnęłam to 3 razy naprawdę mocno mnie bolało, wieczorem i w nocy twardnienia brzucha +bół podbrzusza i od rana to samo. Jakoś dziwnie się czuję.... taka niespokojna jestem.

Ja w nocy niestety przeżywałam to samo przy każdej zmianie pozycji z jednego boku na drugi ból brzucha. W dzień mnie tak nie boli ale w nocy już się męczę

patrycja_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 11:09   #306
Castia
Wtajemniczenie

cześć marudy
ja sie wyspałam nawet

współczuje wszystkim z was i każdej z osobna wszelakich dolegliwości.
biedactwa
przeganiam te wszystki wasze bóle, wymioty, katarki i inne dziadostwa

ja sie wybieram do makro zaraz. jak sie nałaże to bede pisac do was z porodówki
a wczoraj znajoma mi mowila, ze ona tez miala z pierwszym dzieckiem rozwarcie na 3 cm i jej sie cofneło
aż w końcu sie przeterminowała
tak więc nic nie jest przesądzone.
może deneb wsiadzie do tego autobusu jednak pierwsza
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 11:09   #307
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
no to ja zaczełam wymiotowac.juz tak dawno nie wymiotowałam eh
wczoraj na SR położna nam mówiła, że oznaką że niedługo zacznie się poród oprócz wypróżniania się są u nielicznych kobiet wymioty

Cytat:
ja mam zamiar regularnie spacerować

Cytat:
Napisane przez miamore999 Pokaż wiadomość
nam położna w szkole rodzenia dała nam taki przepis: 1 litr wody zagotować, do tego wrzucić 6 płaskich łyżek liści gotować ok. 10 min, potem wyłączyć gaz i pod przykryciem trzymać kolejne 10 min. odcedzić i pić po szklance 3 razy dziennie pół godziny po posiłku
ja na razie będę pić kubeczek dziennie,
a może bliżej 38 tc to zrobię tak jak piszesz

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-19, 11:13   #308
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
heja!!

strasznie się dziś nie wyspałam, zatyka mi się w nocy nos choc kataru nie mam i nad ranem ten ból bioder... ech coraz ciężej

a ja długo juz je pijesz?
bo ja mam zasuszone i zastanawiam kiedy zaczac pic bo mam obawy ze mi to przyspieszy poród a zalezy mi zeby urodzic po 1 marca

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 11:20   #309
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

czesc mamuski

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
Ja w końcu dostałam ta herbatkę z liści malin
I teraz sobie piję

i tak się trochę pobawiłam,
oto mój brzuchol,
ostatnie zdjęcie sprzed tygodni 35 tc
wow ale fajnie ci wyszlo eh widac ze niewiele ci sie przytylo

Cytat:
Napisane przez subtelle Pokaż wiadomość
To znów ja, wciąż w domu.

Dziękuję Wam Kochane za słowa otuchy dziś jestem nieco, nieco spokojniejsza.
subtelle nie foruzj sie przez weekend to moze nic nie bedzie

Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość
Jestem kochane - dziękuję za troskę....
dobrze bedzie te wielo i malo -wodzia to chyba nie az tak grozne jak sie jest pod opieka specjalisty

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
O matulu, to już nowa część? Melduję się W ogóle wczoraj miałam taką sytuację, że COŚ ze mnie wyszło dziwnego... taki jakby zbity kawałek galaretowaty z białym śluzem ale mały 1 x 1 cm... Trochę jestem nakręcona po tej gadce gina z czopem i nie wiem w końcu czy to była jakaś część czy nie, bo więcej się nie powtórzyło
no raczje czop ale skoro kawalek to moezesz jeszcze sie naczekac na porod

Cytat:
Napisane przez Anessa Pokaż wiadomość
Obcielam wczoraj wlosy Boszeee, jaka ulga Fryzjerki tylko sie patrzyly na moja reakcje, bo chyba norma jest wedlug nich, ze kazda ktora przychodzi obciac wlosy zaleje sie lzami albo bedzie miala wzrok mordercy Z wlosow prawie do pasa mam do ramion Ledwo kucyczek zrobie ale wlasnie o to mi chodzilo Coz za cudowne uczucie, jak lekko
TZ jeszcze nie widzial i nie wie nawet, ze bylam u fryzjera Ciekawe czy mnie wyrzuci z domu? On uwielbia jak mam dlugie wlosy
Moze nie wyrzuci Leje no i syna mu urodze, wiec chyba przeboleje
eh ja tez chce jesze przed porodem wyladowac u fryzjerki ale ja musze zrobic odrost balejazu i waslnei myslalm zeby skrócic ale nie wiem czy jakso drastycznie czy tylko koncowki... jak zdecyduje to od razu lece na fotel

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
Ja mam ostatnio straszne wahania nastrojów,
raz jestem pozytywnie nastawiona do wszystkiego,
a innym razem zbiera mi się na płacz, bo np. nie wygrałam aukcji na all
no coz poradzic III trymestdaje sie we znaki

a my wczoraj bylismy u znjaomych wracalam w ten snieg i ledwo co widzlam na drodze, tak sie tym zmeczcylam ze zasnelam jak dziecko a dzis od rana spac nei moge...
wczoraj dopakowalm torbe do szpitala , jescze kilka drobiazgow i bedize ok, zroblam to lozeczko ale hcyb akupie cienk afolie malarska i je okryje nia bo mi sie strasznie w mieszkaniu kurzy
zalaczam zdjecia pokoiku - maluszek bedzie mial niestety ciasno ale jakos sobie damy rade
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Kopia DSC_0001.jpg (91,0 KB, 91 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Kopia DSC_0002.jpg (89,9 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Kopia DSC_0003.jpg (53,8 KB, 77 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Kopia DSC_0007.jpg (101,5 KB, 79 załadowań)
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 11:20   #310
miamore999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
a ja długo juz je pijesz?
bo ja mam zasuszone i zastanawiam kiedy zaczac pic bo mam obawy ze mi to przyspieszy poród a zalezy mi zeby urodzic po 1 marca
mam termin na 6 marca położna kazała zacząć pić 13 lutego ( 3 tygodnie przed terminem), więc już prawie tydzień się tym delektuję
Stary 2011-02-19, 11:23   #311
patrycja_22
Rozeznanie

kasiapruszkow śliczny kącik

patrycja_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 11:25   #312
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
mam termin na 6 marca położna kazała zacząć pić 13 lutego ( 3 tygodnie przed terminem), więc już prawie tydzień się tym delektuję

no to na mnie od poniedziałku juz czas bedzie

Stary 2011-02-19, 11:32   #313
87czarna
Zakorzenienie

kasiapruszkow ale śliczny pokoik

Mierzyłam własnie ciśnienie... mam 109/ 64 i puls 105 ... coś to tętno wysokie

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 11:33   #314
kinga2710
Raczkowanie

GG do kinga2710

hej dziewczyny, jejciu ale od wczoraj napisalyście normalnie szok jak tak dalej pojdzie to tydzien i kolejny wątek trzeba zacząc.
Kurcze ja nic się nie wyspałam trzy razy taki b ol mi w brzuch wszedł że normalnie brzuch twardy jak skala się zrobił a mnie z tego bólu gorąco się tak zrobiło aż mnie potem zalało i to miałam tak trzy razy po jakieś 5 minut trwania w odstępach godzinnych tak się wystraszyłam miałam budzic Męża ale stwierdzilam ze jakos przetrzymam . no od rana tez mnie tak łapią te bole ale delikatniej , jak mi do wieczora nie przejdzie to pewnie na IP sie przejade
KASIA śliczny kącik dla dzidzi masz a co do tych spacerków to napewno tak bedzie
kinga2710 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 11:37   #315
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
jeeest!

zapraszam
subtelle ja będe rodzić w szpialu na Rudzie śląskiej...
tam są bardzo dobrzy specjaliści, m.in dr ziomek dr cnota , u jakiego lekarza byłaś na prenatalnych?

no nie gadaj to zaraz będę

moja koleżanka też rodziła dwa lata temu na Rudzie była bardzo zadowolona, wprawdzie miała cesarkę no ale jakby nie było to te z poród

Kasiapruszkow
pięknie mam takie samo łóżeczko

wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 11:37   #316
Montii
Zakorzenienie

kasiu ale śliczny kącik !!! : love:

czarna też czasem takie mam...a po drugiej próbie mam zazwyczaj niższe..tylko muszę o tym zapomnieć, bo później stresuje sie jak patrze na wyswietlacz i mam coraz gorsze wyniki :/

[LEFT]
Stary 2011-02-19, 11:37   #317
Natka3008
Rozeznanie

Witam w sobotnie południe
Mnie dzisiaj coś kuje podbrzusze, może coś powoli się zaczyna
kasiapruszków śliczny pokoik, tak niebiańsko
Natka3008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 11:39   #318
87czarna
Zakorzenienie

Cytat:
kasiu ale śliczny kącik !!! : love:

czarna też czasem takie mam...a po drugiej próbie mam zazwyczaj niższe..tylko muszę o tym zapomnieć, bo później stresuje sie jak patrze na wyswietlacz i mam coraz gorsze wyniki :/
Trochę się martwie,bo na ostatniej wizycie lekarz kazał mi mierzyc i sprawdzac... kurcze,pisałam Wam,że mam często kołatanie serca i to może przez to?

Stary 2011-02-19, 11:41   #319
Montii
Zakorzenienie

wanilko ja słyszałam tylko ,że niektóre pielęgniarki są bardzo wredneee... oj często słysze taką opinie ale co się będę przejmować
a lekarzy ruda śląska ma bardzo dobrych, specjaliści w prenatalnych jako jedni pierwsi w Polsce
chociaż bardzo się stresuję..,. nie samym porodem a pobytem w szpitalu masakra.. :/

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Trochę się martwie,bo na ostatniej wizycie lekarz kazał mi mierzyc i sprawdzac... kurcze,pisałam Wam,że mam często kołatanie serca i to może przez to?
ponownie zbadaj i zapisuj , masz wizytę już w poniedziałek także bez obaw, właśnie czytałam,że serce kobiety pompuje teraz 45% więcej krwi może to od tego? nie wiem kochana ale na pewno się nie martw!
zapisuj co i jak i mu pokażesz

ja miałam ostatnio 157/80
tylko że u mnie to syndrom białego fartucha
po chwili spadło do 140/70

[LEFT]

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-19, 11:42   #320
87czarna
Zakorzenienie

Zmierzę za jakąs godzinę i zobaczymy...

Stary 2011-02-19, 11:43   #321
Natka3008
Rozeznanie

Cytat:
Nie martw się, u mnie też to się zdarza. Chyba sam fakt mierzenia mnie stresuje i przez to serce wali mi jak młot.
Stary 2011-02-19, 11:44   #322
deneb3
Zadomowienie

Cytat:

oo mordka, jesteś przede mną w kolejce zapomniałam
mi przeszło wszystko i teraz NIC

no nic, czas na pączka i krówki i ciasteczka
deneb3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 11:45   #323
Montii
Zakorzenienie

Ja muszę zrobić prezentację o sobie żeby otrzymać materiały na labolatoria z zarządzania w informatyce
masakra, co ja mam o sobie napisać?!

że z każdym dniem jestem coraz grubsza , o
byleby mnie zapamiętał

[LEFT]
Stary 2011-02-19, 11:46   #324
niutka1
Wtajemniczenie

Cytat:
niutka Ty masz rację -te ,które najbardziej się nakręcają będą chodzic z tym brzuchem do usranej smierci,hehe

witam się dziś...

raju, noc znów miałam do d.... połozyliśmy sie z tżtem koło 3.00 ale ciągle cos mnie uwierało itd... nie mogłam zasnąc, nagle złapał mnie głód, wstałam zrobiłam sobie jedzenie i tak mi zeszło do 5.00 w końcu sie połozyłam wyczerpana i znów przez sen jakies pobolewania, a niewygodnie mi było strasznie, do tego malenstwo sie straszliwie wierciło, miotała się w tym brzuchu... koło 8.00 wstałam na siku i potem znów nie mogłam zasnąć z pół godziny, znów totalny dyskomfort, jak nie brzuch, to łydki mi zaczęły tak rwac, że myslałam, że nie wyrobię, już chciałam budzic tżta na masaż, ale w koncu zasnęłam i tak do 10.30, jestem niewyspana, mała ciągle mnie dzis kopie, nie wiem co ona taka ruchliwa sie zrobiła, dzieciaki jutro wracają od babci
( oczywiście teściowa, która niby tak straszliwie za nimi tęskniła wczesniej i gadała, jak to ja im nie pozwalam sie z nia widywac itd... a dzieciaki jeżdżą do niej raz na pół roku, bo ja nie chcę jej zapraszac do nas, juz po 5 dniach w piątek była "bardzo zmęczona dziecmi" i sugerowała, żeby juz wracały, ale powiedzielismy, że mąż odbierze w niedzielę ) .

ech, straciłam nadzieję, że młoda urodzi sie przed powrotem starszych, w ogóle straciłam nadzieje, że sie kiedykolwiek zechce urodzić, będę z tą ciążą chodzić do końca życia
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm.
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 11:51   #325
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość
witam się dziś...

raju, noc znów miałam do d.... połozyliśmy sie z tżtem koło 3.00 ale ciągle cos mnie uwierało itd... nie mogłam zasnąc, nagle złapał mnie głód, wstałam zrobiłam sobie jedzenie i tak mi zeszło do 5.00 w końcu sie połozyłam wyczerpana i znów przez sen jakies pobolewania, a niewygodnie mi było strasznie, do tego malenstwo sie straszliwie wierciło, miotała się w tym brzuchu... koło 8.00 wstałam na siku i potem znów nie mogłam zasnąć z pół godziny, znów totalny dyskomfort, jak nie brzuch, to łydki mi zaczęły tak rwac, że myslałam, że nie wyrobię, już chciałam budzic tżta na masaż, ale w koncu zasnęłam i tak do 10.30, jestem niewyspana, mała ciągle mnie dzis kopie, nie wiem co ona taka ruchliwa sie zrobiła, dzieciaki jutro wracają od babci
( oczywiście teściowa, która niby tak straszliwie za nimi tęskniła wczesniej i gadała, jak to ja im nie pozwalam sie z nia widywac itd... a dzieciaki jeżdżą do niej raz na pół roku, bo ja nie chcę jej zapraszac do nas, juz po 5 dniach w piątek była "bardzo zmęczona dziecmi" i sugerowała, żeby juz wracały, ale powiedzielismy, że mąż odbierze w niedzielę ) .

ech, straciłam nadzieję, że młoda urodzi sie przed powrotem starszych, w ogóle straciłam nadzieje, że sie kiedykolwiek zechce urodzić, będę z tą ciążą chodzić do końca życia

eeeee no kiedys sie musi urodzic glowa do góry

Stary 2011-02-19, 11:52   #326
Natka3008
Rozeznanie

Cytat:
Ja muszę zrobić prezentację o sobie żeby otrzymać materiały na labolatoria z zarządzania w informatyce
masakra, co ja mam o sobie napisać?!

że z każdym dniem jestem coraz grubsza , o
byleby mnie zapamiętał
Może zatytułuj swoją prezentację "Moje dziewięć miesięcy z życia"- historia oparta na faktach
Stary 2011-02-19, 11:58   #327
niutka1
Wtajemniczenie

Wanilia, mój brzuszek z przedwczoraj- specjalnie dla Ciebie, jak prosiłas
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2011-02-16,17 006zmnj2.jpg (15,0 KB, 42 załadowań)
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm.

Edytowane przez niutka1
Czas edycji: 2011-02-19 o 12:00
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-19, 12:00   #328
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natka3008 Pokaż wiadomość
Może zatytułuj swoją prezentację "Moje dziewięć miesięcy z życia"- historia oparta na faktach
Ty to masz głowę

Niutka, jeszcze czas jest...
Nie wiem no, ja w przeciwieństwie do was w ogóle jeszcze się nie nakręcam jakoś w głowie utkwił mi konkretny termin, jeszcze do niego czas więc w ogóle nie myślę o tym... i dobrze mi z tym, wykorzystuję ten czas maksymalnie. chociaż nie ukrywam, tęsknię i pragnę mojego skarba mieć przy sobie bardzoo...
w poniedziałek pójdę sobie do kosmetyczki żeby synek ładną mamcię miał

[LEFT]
Stary 2011-02-19, 12:03   #329
87czarna
Zakorzenienie

Montii synus na pewno się Ciebie nie powstydzi Ja już miałam dawno wybrac się do fryzjera,ale jakos motywacji brak Spoczęłam na laurach i nie chce mi się wychodzic z domu-tym bardziej,że mieszkam 7 km od miasta,takżeeee....

Stary 2011-02-19, 12:03   #330
deneb3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość

ja czasami mam podobnie, jeszcze za każdym razem od miesiąca lekarz mi powtarza, że to już niedługo a maluszek uparty jak nie wiem co
deneb3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości