|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perypetii odchudzaniowych ciąg dalszy, czyli schudłyśmy już sporo, ale chcemy w
Jesli nie jestes glodna na kolacje to ok
ide farbowac włosy zobacze czy mi ciemny blond pokryje :Pgohs tez sobie zazdroscilam tej panierki wiesz, po takim czasie wziac to ust kotleta z panierka ![]() a waga - wiedzialam, ze nie ma sensu sie teraz wazyc ale mimo wszystko stanelam, 68,4 .. aby do @.. eh tylko mi humor popsulo
Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć ![]() Edytowane przez mischievous Czas edycji: 2011-02-19 o 08:28 |
|
|
|
#1322 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perypetii odchudzaniowych ciąg dalszy, czyli schudłyśmy już sporo, ale chcemy w
Ja też zawsze jadłam dużo na noc, ale teraz jakoś nie jestem głodna wieczorem - regularność posiłków jednak robi swoje
![]() Mischi - oj znam to, też mnie @ zawsze wkurza na wadze i zawsze myślę 'mogłam się nie ważyć', ale i tak zawsze to robię ![]() Ja póki co zjadłam śniadanie, idę na zakupy, a później jadę do Gliwic, więc pewnie dopiero późnym wieczorem będę, miłego dnia dziewczyny
|
|
|
|
#1323 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny chciałam do Was dołączyć... ponieważ marze o zrzuceniu trochę z ud i brzucha, bo z nimi powiązane mam najwieksze kompleksy, co jeść? a czego absolutnie nie?
Będę wdzieczna ;*
|
|
|
|
#1324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co jesc hm.. zdrowo, zrezygnowac z fastfoodow, slodyczy, slodkich napoi, jesc 5 posilkow dziennie, mniejsze porcje, pic duzo wody i byc z nami, my opieprzymy jak trzeba ![]() domyslam sie, ze malo wazysz i zrzucenie raczej lepiej zamienic w zdrowe odzywianie i cwiczenia na te partie ciala niz odchudzanie? To juz sie gohs wypowie co do cwiczen
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
tak więc od niedzieli... (znaczy od dzisiaj, ake jutro zaopatrzę się w coś zdrowego, a wyrzucę słodycze, które kuszą...) może ze słodyczami nie jest tak źle... nie potrafię oprzeć się żelkom no
a co do ćw, straszny niesystematyczny leń jestem. |
|
|
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Slodkaa
![]() Tak jak mischi napisała - zmienić nawyki żywieniowe na te dobre no i ćwiczenia na konkretne partie ciała
|
|
|
|
#1327 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A jeśli chodzi o zrzucanie z konkretnych partii ciała to niestety się tak nie da Tłuszczyk możemy spalać tylko w obrębie całego organizmu a nie poszczególnych obszarów ![]() Czuję się dzisiaj jak po wyjęciu z pralki Pół nocy nieprzespane a i tak obudziłam się o 7... Gardło boli, katar, do tego ten pieprzony ząb Mamy iść wieczorem ze znajomymi do kina, ale no nie wiem co z tego będzie... Z jednej strony nie chce mi się siedzieć w domu, a z drugiej, w takim stanie i tak nie będę miała wielkiej frajdy z tego wyjścia...
|
|
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
A powiesz slodka ile wazysz, i jakiego wzrostu jestes?:P
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
Mischi wytłumacz mi, jak to jest, że zawsze piszemy w tym samym momencie?
|
|
#1330 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za wskazówki
macie racje, nie chodzi mi zrzucenie konkretnej liczby kg, tylko o nawyki żywieniowe, aby wyglądać i czuć się lepiej ![]() Tylko ja potraw UNIKAĆ?! |
|
|
|
#1331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale no smażone, słodycze, fast foody, białe pieczywo - to nie jest Ci konieczne do szczęścia
|
|
|
#1332 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie nie wiem
a juz chcialam sie dziwic ze nie zauwazylam Twojej odp a tu znow ten sam czas ![]() ja wyjatkowo tej zimy nie przechorowalam tfu tfu. slodka jaka waga i wzrost :P nie moglas miec innego nicku dziwnie mi mowic do kobiety slodka Jesli chodzi o to czeo unikac, napisalam w poscie wyzej, ale generalnie chodzi o to, zeby jesc wszystko tylko w rozsadnych ilosciach no i w graniach 1200 kcal wtedy bedzie sie chudlo. Nie kaze Ci liczyc kcal, bo to moze byc meczace, my liczymy bo po 2 latach prob chcemy wziac sie w koncu za siebie raz na zawsze a potem juz tylko utrzymywac wage, a Ty mozesz zaczac od malych ilosci jedzenie, np bez ziemniakow, albo pol porcji teo co kiedys i wystarczy pamietaj aby jesc regularnie i nie podjadac bo to Cie zgubi.
|
#1333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie już się trochę lepiej czuję, zawsze rano mam najgorzej. Wypiłam już ze 4 herbaty i trochę mi się poprawiło ![]() Zastanawiam się co dzisiaj zjeść na mieście, żeby się najeść i nie przekroczyć kcal za bardzo, bo nie chciałabym, żeby waga dwa dni z rzędu rosła Jeszcze w sumie nie wiem gdzie będziemy jeść nawet...
|
|
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie dieta tez ogranicza strasznie
wyjsc ze znajomymi nie mozna, bo namawiaja chociaz juz nawet nie chodzi o te namawianie tylko o to ze tez sie chce sprobowac czegos innego na codzien, a potem odplacasz wzrostem wagi, i tak sie ciagnie dwa lata, spada wzrasta, jak trzeba gdzies isc bez umiaru![]() ja tale podziwiam, bo chyba jej jedynej udaje sie utrzymac wage
|
#1335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To widziałam na fb, że Sailor zmieniła status związku na "wolny"
|
|
|
#1336 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry Malenstwa
![]() Uporalam sie z sesjami, w dodatku rozstalam sie z chlopakiem... W rezultacie na wadze 62 kg Od tygodnia jestem juz na diecie, od wtorku ruszam z kolezanka na silke Teraz bede miala wiecej czasu by tu zagladac
|
|
#1337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba Cię myślami sprowadziłyśmy No to sporo zmian u Ciebie...
|
|
|
#1338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gohs ja je probowalam slowami sciagnac na fb, ale widac ze tak sie nie da, same musza wrocic takze ciesze sie Sailor ze jestes, my mimo sesji tu bylysmy i mam nadzieje ze bedziemy, a no i spotkanie planuje z Gohs w wawie, zapraszamy:P
|
|
#1339 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm, mam dzisiaj krupnik na obiad (taki z kaszą i ziemniakami) i się zastanawiam za ile kcal go policzyć. Patrzyłam zupy na ileważy i obstawiam, że pewnie ze 180 będzie miała porcja?
|
|
#1340 |
|
Zakorzenienie
|
Sama nie wiem, mysle ze mozesz tak policzyc bo wiekszosc zup tyle ma, nawet ogorkowa, az dziwne ze w sumie tak duzo, czasem lepiej te z torby kupowac
wstyd przyznac ale ja czasem kupuje i robie bo sa smaczne takie geste a ja takie uwielbiam, no i kcal o polowe mniej ![]() a krupnik uwielbiam
|
#1341 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadłam zupkę, dobra była. Ale skusiłam się jeszcze na pół kromki świeżego chleba z masłem i oczywiście to był błąd, bo teraz mnie szczęka znowu boli
|
|
#1342 |
|
Zakorzenienie
|
Jeja okropnie tak ;/
a ja jestem super swietnie roztrzepana w przepisie na ciasto lyzka rodzynek lyzka orzekow, a ja zawalilam 200 g rodzynek, 100 g orzechow
|
#1343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1344 |
|
Zakorzenienie
|
4 0 0 0 kcal
|
#1345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie wiem jak ono bedzie wyladalo bo pieke juz godzine, mialo byc 45 a ono dalej w srodku mokre i nie wiem czy to czekolada czy bedzie z nim kiepsko, ale jestem dobrej mysli, ze jednak wyjdziewlasnie jadlam obiad i swietna sprawa z tych schabem smazonym, ma zaledwie 120 kcal ![]() Jeden kawałek 1cm ma 137 kcal, a zeby nie ta ilosc orzechów mialby 100, ale to i tak spoko bez tragedi, mozna zjesc 2 kawalki![]() wlasnie zjadlam, dobre i tej marchwi nie czuc ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- ale lipa po zjedzeniu ciasta dopiero pokroilam reszte kawalkow i mimo ze moje byly dosc cienkie w sumie wyszlo ich 20, a nie 29, wiec kalorycznosc wzrosla do 200 za jeden.. a wiec na koncie mam juz 1010 kcal jestem wkurzona bardzo, nie wiem jak dzis sie konczy dzien jesli chodzi o jedzenie
Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć ![]() Edytowane przez mischievous Czas edycji: 2011-02-19 o 14:43 |
|
|
|
|
#1347 |
|
Zadomowienie
|
Bylam na chwile u babci, a tam takie male pączuszki wlasnej roboty ;/ Myslalam, ze oszaleje.. musialam szybko wracac. Zjadlam jednego
![]() Alez mam zachcianek, zjadlabym nawet to ciasto marchewkowe ;p
|
|
#1348 |
|
Zakorzenienie
|
![]() no wiecie, nie zgrzeszylam ale bulki pszenne na kolacje nie byly najlepszym rozwiazaniem, taka luzna sobota powinna byc zawsze co tam Sailor, powiedz co tam u Ciebie? poopowiadaj troche.---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Zaszlam do apteki, kupilam fosanic farmaceutka mi polecila i znalazlam calkiem przyzwoite opinie, a ogolnie kobieta powiedziala ze glowny skladnik to fasolamina ktora dziala podobno tak, ze nie wchlania sie skrobia, biale pieczywo itp, w sumie ja tego na ogol nie jem ale osoby mialy problemy checia na slodkie po posilku i powiedzieli, ze dziala, innej osobie polecila lekarka i tez podobno ok, inni mowia ze warto kupic Fasolamine z wieksza dawka tego skladniku bo w fosanicu jest malo. przykladowy koment: "Co do fasolaminy to im wiecej tym lepiej, a to znalazłam jeszcze coś takiego na innym formum: Czytałam badania dotyczącece tego prpeparatu doktora Josepha Vinsona, skuteczność neutralizowania skrobi po zazyciu fasolaminy 2250 wzrosla o 57% niż u ludzi otrzymujących placebo,. Pozatym ochotnicy spozywajacy fasolamine podczas 30 dniowej kuracji stracili srednio po 3 kg, zmiejszyli masę tłuszczową o 10,45%, obwód bioder o 1,39%, obwód ud o 1,44% i talii 3,44%. Najlepsze jest to że redukcji uległy jedynie otłuszczone części ciała, a wiec mięśnie zostaja nienaruszone. " gohs juz drugi raz Cie zapytam o rowerek :P moze teraz dzieki temu ze nie pale, zaoszczedze, bo mniej wydaje i w koncu kupie, ale chce taki do 200zl, 150 wiem ze czy 100 czy 300 to i tak ta sama badz blizona jakosc, wiadomo ze najlepsze najdrozsze, ale jako ze wiadomo jak to jest z takim sprzetem ze czesto sie kurzy i zapomina o nim, to chce kupic taki ktory moge, no i zeby jezdzil, powieidz mi czy to magnetyczny czy jaki? http://allegro.pl/najtanszy-i-najlep...447758149.html http://allegro.pl/nowosc-stacjonarny...449650117.html
Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć ![]() Edytowane przez mischievous Czas edycji: 2011-02-19 o 20:15 |
|
|
|
#1349 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, hej
![]() Ja dopiero niedawno wróciłam ze Śląska, wykooończona jestem, ale zadowolona z dzisiejszego dnia ![]() Pod względem jedzeniowym nie rewelacja, bo było KFC z braku innej możliwości, ale i tak nie rzuciłam się i nie zjadłam wszystkiego łącznie z witryną ![]() I śniadanie: mleko z płatkami II śniadanie banan Obiad twister+ frytki (KFC) Kolacja 4 wafle ryżowe Picie: 1,5l wody mineralnej Kcal: 904 |
|
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
kfc swoja droga ale malutko zjadlas, powinnas kupic na miescie jakis owoc dodatkowo bo 900 kcal, nie przesadzajmy
wlasnie zrobilam sniadanie, ugotowalam jajka, szlam z nimi do pokoju patrze mam 3 polowki, zgubilam jedna polowke ![]() co znaczy ze wystarczylo mi tyle i sie najadlam bo jedno zawsze za malo, ale sprobuje jesc jedno a co tu taka ciszA? wiecie co, rozbraja mnie ta reklama z tym suplementem podobnym do aqua slim, tez rozpuszcza sie w wodzie, niedojze jest beznadziejna, to promuje niezdrowe odzywianie, dziewczyna naklada jeden groszek wypija ten preparat i mowi ze jest najedzona, przeciez to w sadzie powinno sie znalezc, ja na to sie nie nabiore, ale sa mlode dziewczyny ktore zaczna odchudzanie wierzac w takie cuda, a jeszcze tak uwierza ze jesc przestana i bedzie tragedia. Moze przesadnie nadinterpretowalam ta reklame, ale wkurza mnie:P
Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć ![]() Edytowane przez mischievous Czas edycji: 2011-02-20 o 09:25 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.

zobacze czy mi ciemny blond pokryje :P

Będę wdzieczna ;*

Pół nocy nieprzespane a i tak obudziłam się o 7... Gardło boli, katar, do tego ten pieprzony ząb 

macie racje, nie chodzi mi zrzucenie konkretnej liczby kg, tylko o nawyki żywieniowe, aby wyglądać i czuć się lepiej