|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV
Atomufka oooo super
a dużo Wam jeszcze tych rzeczy potem zostanie?? Ana |
|
|
|
#3302 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV
|
|
|
|
#3303 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Dostałam lanie w klubie i jak widać podziałało![]() Nie odzywałam się, bo jakoś teraz tyle się dzieje, że praktycznie nie mam czasu na nic. A jak już mam czas to leżę albo śpię ![]() U mnie z nowości to byłam tydzień temu na wizycie i tak jak się martwiłam tą wagą, że mała ma cały czas1,8kg tak teraz się okazało, że waży już 2,9kg (ja miałam 2800 jak sie urodziłam). No i lekarz wyznaczył wizytę na 3marca zaznaczając, że jak dotrzymam oczywiście. No i mam zakaz mycia okien i innego sprzątania i mam wytrzymać do 24lutego Więc zwolniłam trochę tempo, sama siebie oszukując - bo w zeszłą sobotę byliśmy na zabawie karnawałowej Ale na zabawie był też gin z żoną (wprawdzie nie mój ale jednak) no więc jakby co opieka była Ale on też się dziwił, że się zdecydowałam w tak wysokiej ciąży - ale jak ja się dobrze czuję to co? worek pokutny mam założyć?No bo mojemu ginowi to się nawet nie przyznałam że gdzieś się wybieram, bo chyba by mnie zamknał w wieży wysokiej![]() No i trochę zaczęłam puchnąć i mam dietę bezsolną. A tak to wszystko się kręci teraz wokół skończenia remontu (został jeszcze jeden mały pokoik - ale kto wie czy zdążymy?) i wyprawki małej. No ale zaciskam nogi i aby do marca ![]() To teraz zabieram się za nadrabianie, bo nie wiem co u Was
|
#3304 |
|
Zakorzenienie
|
SSR super, że zajrzałaś do nas
o jejku to juz prawie, prawie super ![]() A ja się właśnie uczę składać serwetki jakoś fajnie
|
|
|
|
#3305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kochana na kiedy dokładnie masz określony termin? Koniecznie wstaw jakieś zdjęcia brzucholka, pewnie jest już dość okrąglutki ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3306 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Atomufka jakie bagaże ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj to pewnie sie rozpakujesz przede mną choc ja tez po cichu marze zeby choc do 1 marca dotrwac ![]() masz do kogos namiar zeby w razie czego dac znac?
|
|
|
#3308 | |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie, że pogodzę bo ja nie potrafię być skłócona, ponieważ cały czas mnie to dręczy i nie mogę się na niczym skupić. A czasem to chciałabym umieć zamknąć się w sobie i do kogoś nie odzywać ze dwa dni... tylko wtedy mam dwa dni wycięte z życiorysu
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3309 |
|
Wtajemniczenie
|
Anika - pewnie że najważniejsza klientka!
Atomufka - cieszę się, że włosy Ci się nie zniszczyły. Masz na nie nakładać coś specjalnego żeby je nawilżyć? Madzia - jakie robisz muffinki? Ja mam na tapecie dzisiaj z jagodami.
|
#3310 |
|
Zakorzenienie
|
Iwka czekoladowe z białą czekoladą w środku
|
|
|
|
#3311 |
|
Zakorzenienie
|
ktosia86 KCIUKIIIIIIIII trzymam choć myślę że wsyztko pięknie zdasz
Rybulko to chyba nie nowość że napiszę iż zgadzam się z twoim ostatnim postem w milionie procent a jak Miłoszek dziś w nocy? Pat lepiej aczkwolwiek jeszcze się wybudzał... pełni ciąg dalszy atomufka cieszę się ze dekoloryzacja udana.. ile godzin wow... ale ile wy macie bagażu.. na ile transportów to planujecie? SSR trzymam kciuki co byś do końca lutego wytrzymała a najlepiej do terminu ![]() a ja dziś od rana sprzątałam ![]() wysyłam chłopaków na targ, a potem pójdą do teściowej niech się ucieszy kobiecina.. bo jakbyśmy czekali na ich odwiedziny to może raz w roku by Pat babcię widział...no i najważniejsze wzięłam się za porządki w moich przedszkolnych pomocach - w końcu po to jedna szafka w salonie jest kupiona żebym tam wszystko trzymała pięknie posegregowane żeby potem było łatwiej coś znaleźć i co... i guzik zrobione.. póki co poprzenosiłam wszystko z wielkiej szafy zwalniając Wojtkowi półki hahahaha coby się już nie gniótł no i przytachałam dwie walizki kolejnych pomocy.. ale już nie mam siły tego segregować.. w tygodniu po trochę będę w tym siedzieć może jakimś cudem mi się uda to tematycznie poukładać buhahaha ale w to nie wierzę..a teraz mam wszytko w nosie błogie lenistwo
|
|
#3312 |
|
Wtajemniczenie
|
Madzia - brzmią pysznie, jak wyjdą dobre wrzucisz przepis?
Marta - widzę że masz nastawienie do sprzątania
|
#3313 |
|
Zakorzenienie
|
Marta moje pomoce też wszystkie leżą w kartonach i zawsze sobie mówię, że to poukładam, ale jak co do czego, to zawsze mam lepsze zajęcie
Zaraz lecimy z mężem do kuchni... wielki czas gotowania nadchodzi
|
|
|
|
#3314 | |||
|
Zakorzenienie
|
ja w każdy weekend jem z Tż na śniadanie jajówę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
potem postaram się wkleić foto jak znajdę aparat![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3315 | |
|
Zakorzenienie
|
Iwka na bank wyjdą dobre, bo je już z 10 razy robiłam
Potem postaram się znaleźć przepis, bo go dla Guci kiedyś skanowałam ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3316 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
u mnie wszystko w pudełkach i pudełeczkach... ale do posegregowania duuużo brakuje
|
||
|
|
|
#3317 |
|
Zakorzenienie
|
Iwka w klubie wrzuciłam przepis
|
|
|
|
#3318 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki, ja na chwileczkę przybyłam zeby się z Wami przywitać. Jestem tak zabiegana, że brak słów. Dziś mężuś wraca ze szkolenia, rosołek gotuje, sprzątam. W chwilach wolniejszych piszę pracę, a jutro na uczelnię od 8 do 19
Miłego weekendu ! |
|
|
|
#3319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3320 |
|
Wtajemniczenie
|
Atomufka - nie szalej na tych zakupach za bardzo!
Dzięki, wypróbuję następnym razem. Wyglądają pysznie. U mnie w pracy w kantynie mają przepyszne muffinki - duże, mocno czekoladowe, wilgotne, od góry oblane czekoladą i posypane wiórkami, za to w środku mają jakby wstrzykniętą nutellę. Wie może ktoś jak je zrobić????? Bo jak nie to z torbami pójdę kupując je, na razie jestem na odwyku bo ile można?Jednym zdaniem masz co robić.
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2011-02-19 o 12:10 |
|
|
|
#3321 |
|
Zakorzenienie
|
iwka hahaha no ba
![]() Magda Ana ja powrzucałam póki co wszystko do szafki iiii http://www.kelman.pl/info16306,witry...owa_prawa.html na pierwszym foto jak na nie klikniecie jest witryna 10 - i cały jej dół - wszystkie 3 częsci mam zawalone pomocami segregatorami zalaminowanymi rzeczami teczkami pudełkami itd... jedno na drugim cały dół... w życiu tego nei posotruje.. ale co tam.. póki co się łudzę
|
|
#3322 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wrzucałaś tu zdjęcia swojego salonu? Bo jak tak to musiałam je ominąć a pamiętam że mnie Twoja koncepcja zaciekawiła.
|
|
#3323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
;Dale dziś np znalazłam w tym syfie swój pamiętnik z 7/8 klasy podstawówki buhahahahhaah żal.pl ![]() ![]() no i kalendarz z notatnikiem z 2009 roku - wszytko do ślubu jak zapisywaliśmy ![]() ![]() a mój salon chyba wrzucałam tylko ściany i luźno szafki ze strony netowej ale jakoś nie mam ochoty póki co wrzucać fotek całości.. zostało nam jeszcze wymienić panele na ciemne i kupić dodatki w tym fotki na ścianę jak to zrobię.. a pewnie będzie to w okresach wiosennych bo wtedy mamy przypływ gotówki to wtedy pomyślę ew. wyślę ci na maila
|
|
|
#3324 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja narazie trzymam większość pod łóżkiem, bo nie mam gdzie + na dwóch półkach ![]() Cytat:
i mam wszystkie notatki posegregowane zeszły rok zamknęłam w dwóch grubych segregatorach a4 i leżą w pudełku na strychu ![]() Jakbyś się rozpędziła z tym wysyłaniem to z chęcią oblukam te mebelki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Idę myć włoski i się kąpać, bo jedziemy z mężem na jakiś pokaz, nawet nie wiem dokładnie czego, ale to się okaże na miejscu pani dzwoniła czy może wysłać zaproszenie, to się zgodziłam. No i dostaliśmy, a wczoraj jeszcze dzwoniła o potwierdzenie obecności A po południu chyba pojedziemy do teściów. Uciekam i życzę miłego dnia
|
||
|
|
|
#3325 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3326 |
|
Zakorzenienie
|
ooo prezent na imieniny.. juz tak wcześnie
ale fajnie ![]() ciekawe czy u mnie będą pamiętać.. tzn moi rodzice na pewno. .ale teściowie i mąż pewnie nie bo to typowe ślązaki oni nie uznają imienin tylko urodziny...
|
|
#3327 |
|
Zakorzenienie
|
U nas śnieg...
Ja w pracy, ale poniedziałek wolny i jeszcze sobie urlop wzięłam we wtorek Także mam długi weekend ![]() Kasiuher, co to za wariatka pobierała krew Twojemu małemu... Brak słów... Martucha, właśnie się miałam pytac czy znasz tą knajpkę z Kuchennych rewolucji ![]() Wasz Pat widzę podobny rozmarowo do mojego Miłeczka U nas tez powoli 74 małe się robią, ale to spioszki i body, bo te ciuchy inne często większe wychodzą W tym Waszym sweterku jeszcze chodzi ![]() Nasz mały dziś pięknie spał. Aż byłam zła, bo jak dzis musiałam i tak wstać wczesniej do pracy, to mały spał do 8.30, a jak mam wolne, to się budzi ok. 7.00 Złośliwiec mały ![]() Ktosia, super, że wynik dobry ![]() Aguś, ktosiu, za jakiś czas weźmiemy się dzieła ![]() SSR, za kilka dni wielkie rozpakowanie
|
|
|
|
#3328 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3329 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pamiętacie takie notatniki na wpisy? dawało się po kolei w klasie i każdy coś tam wpisywał, malował. Przyznam się że mam to dzisiaj i traktuję jako pamiątkę. I listy (tak listy wysyłane pocztą) też przechowuję - mają dla mnie sporą wartość, bo teraz to tylko maile i sms. Bardzo chętnie zobaczę salonik Mail na prv. Cytat:
|
|
#3330 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A złapałaś się za guzik? ![]() Cytat:
Cytat:
No masz rację, zdałam pięknie, bo dostalam aż trzy piątki ![]() Ale stresu jak przed maturą, bo babka taka wymagająca raczej była. Jeszcze jutro z najbardziej wymagającą egzamin i zaliczenie i troszkę przerwy ![]() Cytat:
To będziecie teraz się starać o siostrzyczkę dla Miłoszka rozumiem? ![]() Byliśmy z mężem jeszcze na malych zakupach, dokupiliśmy kilka rybek do akwarium, coraz fajniej to wygląda. Jeszcze na dniach dwie rybki będą mieć młode, więc w ogóle troszkę ich przybędzie O ile mąż w pore odbierze od kolegi kotnik i odłowi samice zanim urodzą, bo inaczej małe zostaną zjedzone przez resztę ![]() I kupiliśmy sobie jeszcze deskę do prasowania, akurat była na promocji deska z viledy za 89 zł ![]() A teraz sobie odpoczywamy po obiedzie, a ja niedługo biorę się za powtarzanie do jutrzejszego egzaminu. |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

a dużo Wam jeszcze tych rzeczy potem zostanie?? 

Dostałam lanie w klubie i jak widać podziałało
za dwa tygodnie kazali mi przyjść na ponowne nałożenie farby,bo nie pokryła równomiernie .Ale i tak się cieszę ,że to zrobiłam ,bo wreszcie czuję się sobą
zabrać nasze graty...421 kg....i to nie całość