|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Zapraszam wosnę:-)
Woisna to moja ulubiona pora roku
![]() ![]() Pachnie już wiosną u Was? Ja na razie mam straszną grypę i nic nie czuję, intuicja mi tylko podpowiada że zima nie długo już posiedzi w Krakowie ![]() W każdym razie, nawet pomimo grypy jestem pewna że wiosna tuż, tuż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: Zapraszam wosnę:-)
ale plan, Dominiko
![]() ![]() ja właśnie siedzę w domku, bo panowie naprawiają mi rure w łazience - też w ramach wiosennych przygotowań ![]() właśnie poczułam, że chyba mnie jakieś cholerstwo chorobowe bierze ![]() a wiosnę mam już w szafie ![]() ![]() ![]() planuję też przed wiosną zmienić aranżację okien ![]() ![]() ![]() niestety nie mam ręki do roslin, albo raczej mój kaloryfer zimą zbyt mocno grzeje ![]() tyle mieszkanko ![]() a ja też się przygotowuję - chodzę juz drugi miesiac na aerobik coby tchnąć w siebie nieco więcej energii, kończę kurację kwasową i już pragnęęęęęęęęęęęęęę wiosny ![]() moze odczynimy jakieś czary??? ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Edii napisał(a):
> > moze odczynimy jakieś czary??? > ![]() Ja w poniedzialek ide topić marzannę, może to coś da ![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Ines1985 napisał(a):
> Edii napisał(a): > > > > moze odczynimy jakieś czary??? > > ![]() > > Ja w poniedzialek ide topić marzannę, może to coś da ![]() oby ![]() wiecie moze jaka ma byc pogoda na święta?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Edii napisał(a):
> > wiecie moze jaka ma byc pogoda na święta? Jak ogladalam pogode 16dniowa na TVN to widzialam ze na Mazowszu ma byc kilka stopni na plusie. A przed swietami ma byc jeszcze cieplej (kilkanascie stopni). Ale nie wiadomo czy sie sprawdzi. No i nie wiem czy slonce czy deszcz. Ma ktos jakies szersze info?
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Ines1985 napisał(a):
> Edii napisał(a): > > > > wiecie moze jaka ma byc pogoda na święta? > > Jak ogladalam pogode 16dniowa na TVN to widzialam ze na Mazowszu ma byc kilka stopni na plusie. > A przed swietami ma byc jeszcze cieplej (kilkanascie stopni). > Ale nie wiadomo czy sie sprawdzi. > No i nie wiem czy slonce czy deszcz. > Ma ktos jakies szersze info? no tak, dziś też niby jest 14 stopni a za oknem ponuro... ![]()
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
a jz mam dzis wiosennego powera! Az sie sama sobie dziwię! Wróciłam z pracy zrobilam na obiad chińszczyznę, kiedy ta sie dusiła na patelni, zrobiłam sos pieczarkowy na jutro. Rozmroziłam zaraz mięsko i zrobiłam pieczona barninę i szynke suszonymi sliwkami.Mniam. Zrobiłam ciasto z truskawkami, kiedy sie piekło włączyłam odkurzacz. A teraz robię sledzie "fitness".
O rany! az nie wierzę zemi sie tyle udało... i nie czuje zmęczenia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Tak sobie czytam... i zazdroszcze Wam.
Mnie zlapała jaaś dziwna choroba-po kazdym jedzeniu boli mnie brzuch, mam gorączkę 37,5 której prawię nie czuję, nie mam siły. I jakoś nic mi się nie chce. Problem w tym, ze za miesiac matura ![]() Siedzę w domu, i mimo, ze zrobiłam kawowy peeling, maseczkę, to jakoś nie bardzo chce mi się żyć (zazwyczaj mi to wsyztsko pomagało). Przepraszam, za ten pesymistyczny wpis w tak miłym watku ![]() Nic mi sie nie chce i obawiam się, ze nie wytrwam w słynnym treningu 6.weidera, bo kompletnie nie mam na niego siły. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.