|
|
#4651 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
Cytat:
na poczatku to, ze mi pomagal przy wyborze roweru. kiedy sie pierwszy raz spotkalismy swietnei sie razem bawilismy. Bylismy razem w Krakowie... Caly dzien minal jak godzinka... Rozmowy nie mialy konca... Pozniej byl pare razy u mnie... Caly czas dobrze sie razem dogadujemy. Przyciaga mnie to, ze jest spontaniczny, lubi sporty, jest kulturalny, mam z nim o czym gadac... wedlug mnie jest bardzo meski, pomocny, troskliwy, inteligentny, pociesza mnie w razie potrzeby, sprawia ze czuje sie lepiej... no i nie jest nerwowy!! Przynajmniej taki mi sie wydaje, a na to zwracam uwage najbardziej... Biorad pod uwage sytuacje z kelnerem, ktory przewrocil na niego swiece-moj Eks to by chyba pobil tego kelnera.. a on razem ze mna sie smial, ze gapa z niego Ale juz zaczynam szukac roznic... Np teraz uczepilam sie, ze nie slucha tej samej muzyki co ja.. I zastanawiam sie czy by np poszedl na koncert rockowy z moimi znajomymi :/
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! Edytowane przez mimimka Czas edycji: 2011-02-19 o 13:51 |
|
|
|
|
#4652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miło takie słowa usłyszeć. Ja po takim czymś już ostatecznie dałabym sobie spokój, co za #$@%^&! wrr :/ LILY! czy Ty na prawdę chcesz się spotykać z taką osobą?! On Cię obwinął wokół palca, może teraz zrobić z Tobą wszystko, wyzwać Ciebie i Twoją rodzinę, obrazić Cię, wykorzystać, jak mu będzie smutno Ty będziesz na każde jego skinienie a on zrobi z Ciebie te najgorszą jeszcze. Co z tego że był pijany? Ludzie pod wpływem alko najczęściej powiedzą Ci prawdę. Ja też się dowiedziałam że jestem tępą piz*dą i co, dalej chodzę z nim karmić kaczki!? nie! Bo nie zasługuje na moją uwagę. Weź się w garść, jesteś śliczna dziewczyna, masz 'nowego' żeby gdzieś iść, no do jasnej anieli po co Ci ten facet? jeśli marzysz żeby całe życie prawił Ci takie komplementy to droga wolna, jeśli ktoś raz sobie na coś pozwala to wszystko idzie dalej. Co z tego że teraz nazwał Cię nikim, jak za dwa tygodnie nazwie Cię szma*tą? pasuje Ci takie coś? Zamiast usłyszeć od faceta że jesteś wspaniała dostajesz komplement że jesteś nikim, fajnie, nie? Albo zamiast bukietu róż dostajesz tym bukietem w głowę. Oj tak, każda kobieta marzy o takim mężczyźnie. Ja mam dziś gorszy dzień bo źle się czuję.. chyba będę chora. A wiecie, odzywanie się do ludzi ma sens (starych znajomych) Byłam umówiona z koleżanką na piwo i w trakcie spotkania dostałam dwa smsy od znajomych (najpierw od koleżanki A, potem od kolegi K) czy idę na piwo strasznie miło mi się zrobiło, że tydzień wcześniej to ja ich prosiłam o spotkanie a teraz ludzie sami zagadują. ![]() Dziewczyny, co myślicie o luźnych związkach* ? uwaga, pytam z ciekawości! *luźne związki czyt : spotykanie się, całowanie i taaaak daaalej ale nie będąc parą. Nie chodzi tutaj o żadną chemię między nimi. Tacy ludzie spotykają się żeby się.. odprężyć. ![]() Podkreślam, że nie chcę się w takie coś pakować, po prostu wczoraj o tym gadałam z koleżanką i tak mi się na rozkminę wzięło.
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-02-19 o 14:00 |
|
|
|
|
#4653 |
|
Wtajemniczenie
|
Mimimka, nie przesadzaj z analizami.
Albo jest ok albo nie jest ok. Jak jest ok - to poddaj się temu (ale z rozsądkiem! bez desperki). Jak nie jest ok - bierz nogi za pas. Tyle. Edytowane przez krolowazimy Czas edycji: 2011-02-19 o 13:57 |
|
|
|
#4654 |
|
Zadomowienie
|
Zaczelam analziwac jak zobaczylam, ze sie zaangazowal. Wystraszyl mnie
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
#4655 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ludzie, czy facet może po rozstaniu lepiej udowodnić, że dzień zerwania, to był najlepszy dzień w życiu?![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4656 |
|
Nie depcze krokusów
|
Oto moja nowa piosenka motywacyjna (szybka, pozytywna, z dobrym tekstem), poprzednim razem było Scouting for girls "This ain't a love song", a teraz Atomic Tom "Take me out", patrzcie jakie wykonanie
|
|
#4657 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Widziałaś kiedyś pawia z rozłożonym ogonem? On teraz tak właśnie przed Tobą paraduje. Spodobałaś mu się i dlatego stara się pokazać swoje zalety, wywrzeć na Tobie dobre wrażenie, zdobyć Cię. Tyle ![]() Albo dasz się zdobyć, albo nie. Nie czujesz jeszcze, że to moment na pocałunek? To się nie całuj. Jejku. Malla, niiiiccceeee!
Edytowane przez krolowazimy Czas edycji: 2011-02-19 o 14:05 |
|
|
|
|
#4658 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Ja kupiłam keyboarda, a tu iPhone'a wystarczyło
![]() Cytat:
więc może nie rób mu nadziei pocałunkami...Cytat:
Cytat:
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-02-19 o 14:16 |
|||
|
|
|
#4659 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak więc blacharą nazwać mnie nie można ![]() Oj dziewczęta ale mnie wciągnęłyście w swoje pogaduchy... codziennie odwiedzam ten wątek i czytam co tam u Was ciekawego
|
|
#4660 |
|
Zadomowienie
|
Dobra, przestaje myslec...
Bede go traktowac normalnie Co bedzie to bedzie...Dzis pewnei znowu mnie do domu odwiezie
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
#4661 |
|
Zakorzenienie
|
Malla
![]() Jest jedno 'ale'. Po obejrzeniu tego filmiku zaczynam się obawiać, że wraca moda na wąsy Już widziałam kilku moich kolegów, którzy są z lekka ofiarami mody z wąsem, ale myślałam, że to jakiś głupi zakład. Teraz zaczynam się poważnie bać.
|
|
|
|
#4662 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4663 |
|
Wtajemniczenie
|
Mimimka gratuluję i mam nadzieję,ze sie przekonasz a nie tylko szukasz minusów
Zjedzmniebejbe - co do luźnych zwiazków to sama nie wiem...Po jakimś cczasie faktycznie jedna ze stron zacznie się angażować i to już raczej luźnym związkiem nie bedzie a zaboli tak jak związek Matka znowu doprowadza mnie do stanu Było ok przez tydz.dostałam wypłate i zaczyna sie karuzela... Zwłaszcza,ze moje siostra zaczęła sie wtrącać nie znając sytuacji więc już sie zamykam na maxa żeby się jeszcze z nią nie kłócić... Przez ostatni tydz.non stop jestem poza domem...Nie chcę patrzeć na matkę,kłócić sie z nią ani nic wiec mnie nie ma... A ta do mnie z mordą dzisiaj ,że non stop mnie nie ma w domu,ze ciągle tylko łażę i jeszcze mam humor wisielczy albo znowu sobie wczoraj popiłam... ![]() Więc jej powiedziałam,ze nie mam ochoty z nią gadać i tyle... A ona do mnie,ze znowu sie wdałam w patologiczne towarzystwo i mi się poprzestawiało w głowie bo jakoś normalnie z nią ostatnio rozmawiałam A przepraszam kiedy ku*&^??!! Bo od jakiś 6 lat z nią nie rozmawiam normalnie poza tym co się aktualnie dzieje w pracy i jak mi idzie sesja...Ale oczywiście moja wina bo pije,ćpam i się puszczam a moje towarzystwo jest patologiczne ![]() Siostra sie na mnie spojrzała i zapytała czemu taka pyskata jestem i nie chce gadać z matką...Patrze sie na nią i jej pow.że nie mam zamiaru rozmawiać normalnie z kimś kto mnie traktuje tak jak ona...
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
O NIE! tylko nie wąsy !
|
#4665 |
|
Rozeznanie
|
pamiętacie CHUCKY? co z nią i jej boskim Adem? Udziela się tu jeszcze?
Bo mnie zaciekawiło, a nie pamiętam dokładnie jej nicku. |
|
|
|
#4666 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4667 |
|
Zakorzenienie
|
Dla tych, które się zastanawiają, co robią ich eksowie po rozstaniu:
http://kwejk.pl/obrazek/17779
Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2011-02-19 o 15:06 |
|
|
|
#4668 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Czaki sie tu nie udzielała już dosyć długo ![]() Też mnie ciekawi co z Boskim Adem
|
|
#4669 |
|
Wtajemniczenie
|
Nadrobiłam
ostatnio ja sobie imprezowałam i jakoś nie miałam czasu się wypowiadać
|
#4670 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#4671 |
|
Rozeznanie
|
Malla po co pisałaś do Zakalca?
mimimka nie rzucaj się od razu na niego, ale też go nie odtrącaj, sama mówisz, że to fajny chłopak. Daj się rozwinąć sytuacji, ale z głową , to najlepsze co możesz zrobić ![]() Dżuniorka a nie możesz z rodzicielką pogadać jak ma "normalne" dni o tej całej sytuacji między wami? W ogóle to cześć Wam wszystkim U mnie jakoś tam leci, żołądek mnie boli po alkoholu. Dzisiaj grzecznie w domu posiedzę raczej. Nie mam kasy, to gdzie i za co łazić będę.
Przegrywa ten, kto pozwoli narzucić sobie wizję lub świadomość klęski. Edytowane przez kopamatakawa Czas edycji: 2011-02-19 o 15:58 |
|
|
|
#4672 |
|
Zadomowienie
|
Malla, jak to wyszlo, ze zaczelas na niego mowic Zakalec? I jak to wymyslilas? My z eksem tez tak na siebie mowilismy
|
|
|
#4673 |
|
Rozeznanie
|
Nie jestem Mallą, ale w tamtym przypadku to dość logiczne.
Był Ciachem, okazał się nieudany (żeby nie napisać inaczej), więc jest Zakalcem (mam nadzieję, ze rozumiesz )
|
#4674 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, jestem taka zła na siebie :/
|
|
|
|
#4675 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie w sumie to ma...4-5 dni przed wypłatą jest tak słodka,że się można porzygać ![]() Myślę gdzie by tu szybko znaleźć mieszkanie... Bo albo zabije siebie albo ją
|
|
#4676 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4677 |
|
Zadomowienie
|
Malla uwielbiam ten kawałek Atomic Tom- Take me out
A to wykonanie, co wrzuciłaś- świetne ![]() Boże, jaki dziś muł... Mam ochotę iść na piwo, ale to jutro ze znajomymi Chyba...
|
#4678 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się zupełnie nie chce nic robić, idę do pubu na siłę
Herbatę w nim wypić kuźwa...
|
|
|
|
#4679 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jak znaleść wątek Rozstanie z facetem - część 13 ?
jak już został zamknięty to gdzie go teraz znajdę (mam wyłaczona subskrypcję )
|
|
#4680 |
|
Rozeznanie
|
A ja zadecydowałam, że nigdzie nie idę. Spędzę sobie sobotę w mieszkanku
Pooglądam filmy, poczytam książki może, a jak najdzie mnie ochota, to zawsze mogę wypić piwko ze współlokatorem Nie przeraża mnie jakoś wizja braku imprezy. Starczy jak na razie.Do dziewczyn z Bydgoszczy, ogarniacie czy w najbliższym czasie jakieś fajne wystawy będą w muzeach, albo gdziekolwiek? ;> Jakoś mam ochotę się odchamić
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.

strasznie miło mi się zrobiło, że tydzień wcześniej to ja ich prosiłam o spotkanie a teraz ludzie sami zagadują. 

. Przez 1,5 roku bycia ze mną zmieniał samochód 4 razy. U niego to wygląda tak, że umca, umca na full, włosy na żel (
), okular 100 lat za murzynami i buja się od czasu do czasu włączając klakson. Jak zobaczyłam to na własne oczy to było mi tak wstyd, że ja z nim miałam coś wspólnego.
.

Już widziałam kilku moich kolegów, którzy są z lekka ofiarami mody

http://kwejk.pl/obrazek/17779