Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Życie wyjątkowe - mamusie majowo-czerwcowe 31 44,29%
Idzie idzie wiosna, nasze dzieci rosną jak na drożdżach - mamusie majowo-czerwcowe 2011 0 0%
Ten duży to tatuś a ja jestem mamusia, za pare tygodni przywitamy dzidziusia - mamusie maj-czer 5 7,14%
Trzeciego trymestru uroki czujemy i przez zakupy bankrutujemy - V-VI- 2011 12 17,14%
Miłość ogromna w nas skumulowana czeka na szczęśliwe rozwiązania - mamusie V-VI 0 0%
Istotka mała w nas rośnie i rośnie a my czekamy cierpliwie na wiosnę -V-VI 2 2,86%
Przytulić tak bardzo maleństwa już chcemy, zaraz z miłości eksplodujemy - V-VI 7 10,00%
Nosimy w sobie małe serduszka, wkrótce przywitamy naszego maluszka - mamusie maj-czerwiec 2011 13 18,57%
Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-19, 18:39   #2851
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Ja znam zupełnie odwrotny przypadek Rodzice kupili lateksowy z Ikeii i po kilku miesiącach go wyrzucili i zastąpili kokosem

W ogóle to mi się chyba dzidziuśka przekręciła i skacze po moim pęcherzu No i nie wiem jak to możliwe ale mam normalnie huśtawki nastrojów! Dziś w Ikeii poryczałam się na widok mojej ulubionej komódki, poza tym leciał dziś "Marley i Ja" - film się dopiero zaczął a ja już na samą myśl o tym co będzie się w nim działo się poryczałam, no i w ogóle nerwowa jestem normalnie jak PMS! A już prawie zapomniałam co to jest

Wstawię Wam fotkę pokoika z zamontowaną półką, jeszcze nie wiem co na niej będzie stało musiałam ja mieć aby zawiesić literki
Nie wiem, jaki lateksowy mają w IKEA, ale w najgorszym wypadku sprzedamy na allegro i kupimy inny
Ogólnie jak czytałam, to lateksowy jest najlepszy (oczywiście ważna jest też firma), ale też najdroższy

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 18:40   #2852
moria44
Wtajemniczenie

Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
A to moje zdobycze
Ładneeee

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Czasem aż żałuję, że ubranka wszystkie już mam, bo nie mogę więcej kupować
Ja tam się nie ograniczam i kupuję już większe rozmiary od 74 wzwyż

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 18:41   #2853
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Ładneeee

Ja się zatrzymałam na 68... nie mam gdzie tego trzymać

Może jak się siostra wyprowadzi...
Na razie wypadają mi rzeczy z szafy, a wyniesienie rzeczy do malowania, to był prawdziwy hardcore.

Ja chcę do tż
No wiem, jak jest to go nie lubię, bo mnie denerwuje, ale jak drugi dzień siedzę bez niego, to

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-02-19, 18:41   #2854
Paulizia
Wtajemniczenie

Moria na poleczce chyba bedzie staly przybory toaletowe misio i zdjecie Igusi???
Stary 2011-02-19, 18:45   #2855
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Moria ale Ci zazdroszcze juz praktycznie wszystko masz dla Igusi
a ja dalej w lesie jestem

super te literki wyglądają!!
na półeczce to idealnie beda wygladac ramki ze zdjeciami ewentualnie jakies pierdołki super masz ten pokoik_
Stary 2011-02-19, 18:46   #2856
monika21121984
Rozeznanie

GG do monika21121984

Moria pięknie ma Iguska w swoim apartamencie
Stary 2011-02-19, 18:46   #2857
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
(...)co do przewijaka, ja mam ta sama komode co ty w kolorze jasnego drewna w sypialni i chyba naprawde na neij bedziemy trzymac przewijak, tylko te z ikei sa ogolnie slabe a takie dzieciece mi sie strednio podobaja, w zwiazku z czym znalazlam cos takiego- niby usztywniany i to chyba wystarczy? co myslicie?
przeciez chyba nie spadnie z komody co? http://shop.textalk.se/no/article.ph...110&art=257713

Moriaaaaa wlasnie zobaczylam zdjecie pokoikaaa!! slicznyyyy!
Fenks
No tak ten przewijak z Ikeii kiepściutki jest a już te frottowe pokrowce fuuj. Ja właśnie myślę o czymś takim jak wkleiłaś ale wiesz, to trzeba i tak w pokrowiec włożyć no bo tak dzidzi się na tej ceracie nie położy, no i właśnie nie mogę znaleźć ładnego pokrowca, wszystkie z frotty a ja jej nie lubię, do tego nie ma właśnie jakichś fajnych wzorków, kropeczek czy kółek tylko wszystko w jednym kolorze, normalnie jak stare majtochy wyglądają

No i druga sprawa, taki pokrowiec będzie wystawał o jakieś 20cm, bo one zazwyczaj na 70cm długie a Malm ma głębokość 48cm

Edytowane przez moria44
Czas edycji: 2011-02-19 o 19:32
Stary 2011-02-19, 18:49   #2858
matallewar
Zakorzenienie

Ja w ogóle zazdroszczę wszystkim, które możecie urządzić pokoik dla dzidzi z wyprzedzeniem
Ja nie wiem, czy dopiero w maju, jak Edzik będzie z nami, się za to nie weźmiemy, ale przecież nie mogę remontować pokoju, w którym mieszka siostra

Chyba wolałabym, żeby nie było opcji, że się przeprowadzi... Wtedy mogłabym urządzić Edzikowi kącik w dużym pokoju, a tak bez sensu, jak na wakacje już na pewno będzie miał swój...

Jadę po tż
Zajrzę później zobaczyć, co naskrobałyście

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-02-19, 18:50   #2859
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

ale mozna kupic śliczny przewijak, w sensie zeby ta ceraqtka miala ciekawe kolory a do przewijania dawać na niego bawełnianą pieluszkę zeby dzidzia na ceracie nie lezała.
ja chyba nie jestem zwolenniczką tyhc pokrowców na przewijaki. trzebaby je pewnie codziennie prać. tak mi sie wydaje
Stary 2011-02-19, 18:51   #2860
monika21121984
Rozeznanie

GG do monika21121984

Matall obejrzałam włąsnie Twoje foty te slubne są piekne
ale fota kota przytulającego Edzika mnie rozwaliła-cudna
Stary 2011-02-19, 18:52   #2861
moria44
Wtajemniczenie

Łojjejku ile komplementów Dziękuję mi się wydaje jeszcze taki pusty ten pokoik i ciągle sterylny ale jak zarzucimy baldachim i zasłonki to się zrobi przytulniej

Macie rację, można fajne zdjęcie w grubej ramce postawić na półeczce, w Ikeii też są takie pojemniczki na kosmetyczne pierdółki, jeszcze pomyślę jak to rozplanować na rogu usiądzie chyba maskotka - słonik, który właśnie się pierze

No mamy już prawie wszystko ale pisałam Wam jak się TŻ obudził i on już musi wszystko mieć. Chciał już nawet fotelik do karmienia kupić! Zasłonki są za długie trochę więc już dzwonił do swojej mamy, że zaraz przyjedzie bo ma zasłonki do podcięcia... wszystko musi być już No a wiecie, ja się tam temu nie sprzeciwiam

Stary 2011-02-19, 18:55   #2862
anula_81
Zakorzenienie

Paulizia fantastyczne te ubranka, sweterki, koszulki polo, maly przystojniaczek bedzie
Cytat:
ja juz tez kupuje wieksze, choc tez juz nie mam miejsca niestety...
Cytat:
Ja się zatrzymałam na 68... nie mam gdzie tego trzymać

Ja chcę do tż
No wiem, jak jest to go nie lubię, bo mnie denerwuje, ale jak drugi dzień siedzę bez niego, to
ja tez juz nie mam miejsca na razie i upycham
co do TZta mam dokladnie tak samo tak zle i tak niedobrze
Cytat:
Fenks
No tak ten przewijak z Ikeii kiepściutki jest a już te frottowe pokrowce fuuj. Ja właśnie myślę o czymś takim jak wkleiłaś ale wiesz, to trzeba i tak w pokrowiec włożyć no bo tak dzidzi się na tej ceracie nie położy, no i właśnie nie mogę znaleźć ładnego pokrowca, wszystkie z frotty a ja jej nie lubię, do tego nie ma właśnie jakichś fajnych wzorków, kropeczek czy kółek tylko wszystko w jednym kolorze, normalnie jak stare majtochy wyglądają

No i druga sprawa, taki pokrowiec będzie wystaw o jakieś 20cm, bo one zazwyczaj na 70cm długie a malm ma głębokość 48cm
kurcze ja myslalam, z ena ten przewijak tylko takie podklady frotowe-ewentualnie bawelniane, i juz sie nie zaklada na to zadnego pokrowca, ewentualnie moja mama polecala te pieluchy flanelowe. ja w ten sposob myslalam, z teraz juz sama nie wiem.
Fakt ze ten przewijak tez bedzie wystawal, ale wydaje mi sie ze nie ma sensu specjalnie nowej komody specjalnie pod przewijak kupowac, bo tyle kolejnych rzeczy zagraca chyba pokoj. No chyba ze sie myle. poza tym jak my bedziemy na razie mieli mala w sypialni, to jednak wygodny jest taki materaco-przewijak, ktorego mozna uzyc i tu i w drugim pokoju, gdziekolwiek sie go polozy, nawet na lozku.
kurcze stwierdzam, ze nie wiem nic o dzieciach ani o dziecinnych rzeczach

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 19:00   #2863
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Moria tylko sie cieszyc ze on taki hej do przodu z tymi przygtowaniami na prawde pozazdrościć.

jak poukładasz bibelociki bedzie posciel w łozeczku jakiś kocyk ramka i zasłonki to pokój nabierze życia takie szczególiki są najwazniejsze i stwarzaja atmosfere domową ale podkłąd pod cała reszte pierdołek masz rewelacyjny
Stary 2011-02-19, 19:11   #2864
Catia88
Rozeznanie

Cytat:
No mamy już prawie wszystko ale pisałam Wam jak się TŻ obudził i on już musi wszystko mieć. Chciał już nawet fotelik do karmienia kupić! Zasłonki są za długie trochę więc już dzwonił do swojej mamy, że zaraz przyjedzie bo ma zasłonki do podcięcia... wszystko musi być już No a wiecie, ja się tam temu nie sprzeciwiam
Szok! Takiego Tżta też zazdroszczę! Mój to wszystko najchętniej kupiłby jak ja będę siedzieć w szpitalu i rodzić Syna i śmieje się ze mnie,że ja to chciałabym już mieć wszystko

Catia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 19:25   #2865
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

moria taki facet to skarb rozmawialam z moim przez telefon i musiałam trzasnac słuchawką bo powiedział że nie zasługuję na to by on kupił mieszkanie.(jak na razie mieszka z kolega)
na co ja mu odp ze on nie zasluguje na bycie ojcem moze za ostro ale juz nie wytrzymałam no i teraz kacperek z tych nerwów zaczął się tak dziwnie ruszać pewnie go zdenerwowałam swoim zachowaniem ale po prostu to wszystko już ponad moje siły

80 79 78 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66
6564 63 62 61 60 59 58 57 56 55
vanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 19:35   #2866
gusiagatko
Zakorzenienie

Cytat:
Ja znam zupełnie odwrotny przypadek Rodzice kupili lateksowy z Ikeii i po kilku miesiącach go wyrzucili i zastąpili kokosem

W ogóle to mi się chyba dzidziuśka przekręciła i skacze po moim pęcherzu No i nie wiem jak to możliwe ale mam normalnie huśtawki nastrojów! Dziś w Ikeii poryczałam się na widok mojej ulubionej komódki, poza tym leciał dziś "Marley i Ja" - film się dopiero zaczął a ja już na samą myśl o tym co będzie się w nim działo się poryczałam, no i w ogóle nerwowa jestem normalnie jak PMS! A już prawie zapomniałam co to jest

Wstawię Wam fotkę pokoika z zamontowaną półką, jeszcze nie wiem co na niej będzie stało musiałam ja mieć aby zawiesić literki

moria świetnie wyglądają te literki

Cytat:

Super zakupy

Cytat:
Łojjejku ile komplementów Dziękuję mi się wydaje jeszcze taki pusty ten pokoik i ciągle sterylny ale jak zarzucimy baldachim i zasłonki to się zrobi przytulniej

Macie rację, można fajne zdjęcie w grubej ramce postawić na półeczce, w Ikeii też są takie pojemniczki na kosmetyczne pierdółki, jeszcze pomyślę jak to rozplanować na rogu usiądzie chyba maskotka - słonik, który właśnie się pierze

Super, moria tylko się cieszyć.

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 19:50   #2867
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
(...)
kurcze ja myslalam, z ena ten przewijak tylko takie podklady frotowe-ewentualnie bawelniane, i juz sie nie zaklada na to zadnego pokrowca, ewentualnie moja mama polecala te pieluchy flanelowe. ja w ten sposob myslalam, z teraz juz sama nie wiem.
Fakt ze ten przewijak tez bedzie wystawal, ale wydaje mi sie ze nie ma sensu specjalnie nowej komody specjalnie pod przewijak kupowac, bo tyle kolejnych rzeczy zagraca chyba pokoj.
anula, no właśnie tak samo myślę Nie chcę zagracać pokoiku, tym bardziej że taki przewijak to max. na rok się przyda, bo później gdy mała nie będzie się już w nocy budziła to nie będzie mi potrzebny. W ciągu dnia będę ja na naszym łóżku przewijać, na pledzie z Ikeii + ew. podkład.

W sumie można pieluszkę zamiast pokrowca użyć ale to jest takie nieładne, mi się marzy śliczny pokrowiec nooo

No nic, będę szperać po allegro, może coś mnie zainspiruje

Cytat:
Napisane przez vanes Pokaż wiadomość
(...( ja mu odp ze on nie zasluguje na bycie ojcem moze za ostro ale juz nie wytrzymałam (...)
No nie wiem czy za ostro, wg mnie adekwatnie do sytuacji no i na pewno się tym nie denerwuj, bo Twój nastrój udziela się Kacperkowi.

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
(...)podkłąd pod cała reszte pierdołek masz rewelacyjny
Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość
moria świetnie wyglądają te literki
Dzięki dziewczynki

Stary 2011-02-19, 20:02   #2868
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Moria a ten widziałas?
http://allegro.pl/pokrowiec-na-przew...423856244.html
co prawda frotowy ale przynajmniej ma jakas aplikację i wygląda w miarę w porównaniu do tych a'la stare gacie

http://allegro.pl/pokrowiec-na-przew...465503073.html

ale Moria tak sobie myśle, skoro Twoja teściowa jest obcykana w szyciu to przeciez wystarczy kupic kawałek materiału ktory by Ci pasował mieciutkiej flaneli bawełnianej lub porządnej froty albo mikrofibry i ze trzy metry gumki i teściowa Ci ciachnie szybko na maszynie przecież to żadna sztuka
a na prawdę nie ma nic szałowego na all bo aż z ciekawości zerknełam
Stary 2011-02-19, 20:08   #2869
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Doczytałam Was i.....
Paulizia ale śliczne zakupy zrobiłaś , ja z ubranek już raczej nic nie kupuje, dzisiaj policzyłam i jestem w szoku, że tyle się tego nazbierało
Moria ale Ci zazdraszczam, jeju jak pięknie

Cytat:
nooo wsunelam uwagaaaa 4 wielki golabki! i teraz od razu dopadla mnie taka kolka(mam nadzieje, ze to kolka) ze musialam sie polozyc....
Anulka bo gołąbki na woreczek żółciowy to nie jest dobry pomysł , ja też ostatnio miałam, ale ściągałam kapustkę i zjadłam tylko dwa bo się bałam. Też mnie boli, a od 3 dni na lekkostrawnej diecie jestem

Moja mała po "wojowniczej" nocy teraz jakoś cicho siedzi...nie lubię tych jej "cichych" chwil .
Słuchamy sobie "Kołysanek-utulanek" Grzesia Turnaua i Magdy Umer
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 20:17   #2870
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

http://www.dailymotion.pl/video/x2av...charlene_music

muzyczka dla tych ktorym sie wczoraj podobało, na pewno dla mango:)

wiecie co zamierzam taka muzyczka uspokajac mojego sebusia jak juz z nami bedzie

teraz go juz z tym stylem oswajam

Edytowane przez Grazin
Czas edycji: 2011-02-19 o 20:18
Grazin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 20:18   #2871
Renessme1985
Rozeznanie

agus87 bardzo dziękuję za zaproszenie do klubu

a ja zajadam te słone paluszki z... uwaga, uwaga... gorzką czekoladą... hehehe uwielbiam to połącznie smaków

moria cudowny masz ten pokoik naprawdę... jak ja już bym chciała też pokoik montować dla naszego malucha... ale na razie będzie z Nami w pokoju, więc w zasadzie nie ma sensu nic robić w tej chwili... poza tym My ostatnio wyszliśmy z dwóch poważnych remontów... łazienka od podstaw, a potem burzenie ścian i kuchnia... więc jakbym wyskoczyła teraz z pomysłem, że budujemy ścianę i robimy oddzielny pokoik dla Oliwierka to by mnie mój TŻ i ja sama też bym bo już dość mam ciągłego kurzu itp... dlatego planujemy robić pokoik jak maluszek będzie miał ok 6 m-cy ale ja już bym chciała tak pięknie urządzać jak Ty...
Renessme1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 20:20   #2872
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez Renessme1985 Pokaż wiadomość

a ja zajadam te słone paluszki z... uwaga, uwaga... gorzką czekoladą... hehehe uwielbiam to połącznie smaków
myslalam ze tylko ja jestem szajbnieta ale to połaczenie smaków juz od dawna uwielbiam hihi
Stary 2011-02-19, 20:45   #2873
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja też uwielbiam paluszki z czekoladą

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Dziewczyny myślicie, że warto http://allegro.pl/wozek-x-lander-xa-...470268209.html ??
wózek roczny (z tymi nowymi kołami) i cena naprawdę okazyjna
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 20:50   #2874
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika21121984 Pokaż wiadomość
Matall obejrzałam włąsnie Twoje foty te slubne są piekne
ale fota kota przytulającego Edzika mnie rozwaliła-cudna
Dzięki

A dziś kot biedny, bo zamknięty w pokoju siostry i sam Miauczy żałośnie i mi go szkoda... Ale jutro go za to poprzytulam

W ogóle drugi raz mi wyszła tokso ujemna, a kot nie wychodzi, to chyba nie muszę go specjalnie zganiać z głowy? (uwielbia spać przytulony do mojej głowy )

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-02-19, 21:08   #2875
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość

Dziewczyny myślicie, że warto http://allegro.pl/wozek-x-lander-xa-...470268209.html ??
wózek roczny (z tymi nowymi kołami) i cena naprawdę okazyjna
pewnie, że warto

Matallewar czemu Drań sam w pokoju? ups.. hihi najpierw napisałam Edzik (pomyliło mi się, że kot ma tak na imię

Pauliziu śliczne zakupki

Moria... normalnie zazdroszczę, już prawie wszystko masz

Marcelek 30.05.2011

Edytowane przez the_sania
Czas edycji: 2011-02-19 o 21:09
the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 21:12   #2876
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
pewnie, że warto

Matallewar czemu Drań sam w pokoju? ups.. hihi najpierw napisałam Edzik (pomyliło mi się, że kot ma tak na imię

Pauliziu śliczne zakupki

Moria... normalnie zazdroszczę, już prawie wszystko masz
Bo w drugim ściany pomalowane i żeby: 1) nie zniszczył zanim nie wyschnie farba, 2) nie nawdychał się.
Więc zamknęliśmy go u mojej siostry, bo był mega ciekawy remontu
A my siedzimy moim rodzicom na głowie do jutra
A w pon wstawię Wam zdjęcia mojego pomarańczowo-cynamonowego pokoju

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-02-19, 21:20   #2877
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
Bo w drugim ściany pomalowane i żeby: 1) nie zniszczył zanim nie wyschnie farba, 2) nie nawdychał się.
Więc zamknęliśmy go u mojej siostry, bo był mega ciekawy remontu
A my siedzimy moim rodzicom na głowie do jutra
A w pon wstawię Wam zdjęcia mojego pomarańczowo-cynamonowego pokoju
aaaaa no to dobrze. ale idź go tam pomiziaj, żeby mu smutno nie było i czekam na fotki pokoju po malowaniu- podejrzewam, że ładnie to wygląda (lubię takie kolorki).

my pokój synka mamy w kolorze jasnozielonym, taki groszkowy. remont całego mieszkania był w sierpniu, bo wtedy kupiliśmy je i wprowadzaliśmy się. więc jedyne, co dodamy to na ściany jakieś bajery kolorowe

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

ok, zmykam do Mężula
dobranoc

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 21:21   #2878
agus87
Zakorzenienie

czesc picze

a ja wybylam na zakupy
maz mnie zabral do kalisza
na zakupy, po spozniony preznt imieniowy-torebke :

kupilam
taka ciemny grafit
sliczna
nie skorzana
eko skorka
69 zl w deichmannie

pojechalismy do carefoura

kupilam spiochy i pajac na 62
i 3 body na 62
1 na 56
i 1 na 68
na dlugi rekaw
uwaga
za 3,5 zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!

pajac i spiochy po 10

no i zabral mnie do mc donalda
a ze sie salatka przezarlam
wzielam tortille
a jutro jedziemy na rybke z grillllllllaaaaaaaaaaaaa: slina:
Cytat:
Tak, tak...
Jak się będziemy odchudzać, to słowa "czekolada", "pączek" i "batonik" będą zakazane

Cytat:
Hej Dziewczyny
Wrocilam z zakupow mam okropniaste wyrzuty sumienia, bo maz kazal nie szalec, a ja wydalam ponad 200 zl kupilam troszke wiekszych ciuchow:
H&M
-2 pary spodenek dresowych niebieskie 68cm i szare 62cm
-koszulka polo 62cm
-niebieski sweterek 62cm
-czapeczka wiazana
C&A
- bluzeczka 68cm
-body 62cm
WOJCIK
-koszula 68cm

Od babci dostal kurteczke na 74cm

Jestem zakochana w ciuszkach z H&M i z Wojcika... sa naprawde piekne i nie wiem czemu, ale wydaje mi sie ze jest fajniejszy wybor ubranek niz w UK
slodziutkie
w sumie 40 funtow wydalas
nie jest zle
Cytat:
Napisane przez monika21121984 Pokaż wiadomość
nikt mi nie odpisał wiec pytam jeszcze raz-jakie macie materace do łożeczek?
ja dostałam takie łozeczkon z gabkowatym meteracem,może taki być?
Wiem ze pisałyscie o grykowych....
ja mam gryke-pianke-kokos
ponoc najlesze
latex slyszalam ze komletnie niepotrzebny
Cytat:

slicznie
Cytat:
http://shop.textalk.se/no/article.ph...110&art=257713

a co do wanienki to chyba zwykla kupie z ikei tylko dokupie takie siedzonko do niej
http://shop.textalk.se/no/article.ph...177&grp=107791

Moriaaaaa wlasnie zobaczylam zdjecie pokoikaaa!! slicznyyyy!
foczke chcesz kupic
ja tez

odradzam gabkowe wkladki do wanienek'
siedlisko bakterii

Cytat:

bardzo prosze

jaakie polaczenie
Stary 2011-02-19, 21:29   #2879
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
aaaaa no to dobrze. ale idź go tam pomiziaj, żeby mu smutno nie było i czekam na fotki pokoju po malowaniu- podejrzewam, że ładnie to wygląda (lubię takie kolorki).

my pokój synka mamy w kolorze jasnozielonym, taki groszkowy. remont całego mieszkania był w sierpniu, bo wtedy kupiliśmy je i wprowadzaliśmy się. więc jedyne, co dodamy to na ściany jakieś bajery kolorowe

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

ok, zmykam do Mężula
dobranoc
Dla Edzika też chcemy zielony w pokoju
Ale to dopiero kwiecień/maj

agus Mówisz, że te gąbki to siedlisko bakterii?
Kurczę, ja się boję tak tylko na pieluszce małego kąpać Miałam nadzieję, że gąbka to dobry plan

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-02-19, 21:30   #2880
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Dobry wieczór!

Ledwo nadrobiłam i przyznaję się, że po łebkach, więc darujcie nieprzygotowanie!

Miałam dziś się kurować w łóżku, ale oczywiście nie wypaliło i ledwo żyję po aktywnym dniu

Pauliziu, przecudne ubrania, już chciałabym Twojego Antolka zobaczyć w nich!

Moria, pokoik jest śliczny! Uwielbiam taki sterylny styl, białe łóżeczko robi wrażenie i gdyby nie to, że w sypialni i w ogóle w całym mieszkaniu mamy jasne drewno, to pewnie sama kupiłabym takie, jak Igusi Uroczo się całość prezentuje!

Moniko, my materacyk kupimy jakoś pod koniec marca, jednak na pewno kokos-gryka. Zasugerowałam się opinią Morii, a potem jeszcze przeszperałam net i decyzja zapadła. Lateksowego się obawiam, bo lateks niestety czasami uczula, a piankowy to dla mnie lekka pomyłka

Co do przewijaka, to wspominałam, że dostanę w spadku od koleżanki. Jednak nie jest jakiś piękny, więc też przydałoby się coś na niego, ale jak patrzę na ceny, to pewnie pozostanę przy pieluszkach

Kochane, zmykam. Padam dosłownie. Poza tym dostałam dziś masę próbek kosmetyków i jakichś tam kosmetyków, idę testować, smarować i próbować

Zytus, łap PW, bo wcześniej zapomniałam

Buziaczki, Mamusie

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości