|
|
#3241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: (prrrawie)narzeczone wciąż czekają... cz. 7!
Studi, to nie ja
Zawsze jak kichałam, to zasłaniałam buźkę ![]() A co do Kinii, to zgadzam się z Twoim zdaniem ![]() Ale tu dzisiaj cicho
|
|
#3242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Ja zaraz zmykam do babci Ale zimno ponuro na polu... a już tak się cieszyłam na wiosnę...
|
|
|
|
|
#3243 |
|
Zakorzenienie
|
joł wlłasnie wstalam i zjadlam obiadek.
Moniq tez "Obcego" kocham ![]() A na taki fantazyjny tort nie bede szczedzic, musi byc zajefajny i wypasny, gorzej bedzie z wyborem bo tyle mi sie podoooooooba. i jak to cholerstwo pokroic? dobrze ze te poziomy sa niby razem a jednak osobno ![]() no nic jade z ciocia na zakupy
|
|
|
|
#3244 |
|
Zakorzenienie
|
Mutny Ciebie to nawet nie śmiałam o to podejrzewać
![]() anannke byliśmy żarełko kupić, więc same kalorie
|
#3245 |
|
Konto usunięte
|
Pokój ogarnięty, ja wyszykowana. Czekam na D.
|
|
|
|
#3246 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W moim rodzinnym mieście takie ceny są m.in. dlatego robię wesele tam, a nie np. w Lublinie, gdzie obecnie mieszkam
|
|
|
|
|
#3247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyobraziłam sobie, że ktoś dostaje kawałek na wysokość całego tortu ![]() Udanych zakupów A do mnie niedługo mój D. przyjedzie... Coś mnie głowa rozbolała
|
|
|
#3248 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
![]() Widze ,ze dzis cisza ,bo ala z T u taty ![]() ![]() Evvcia no to wychodzi za wszystko 205 zl. masakra, u nas tez takie ceny beda na 2013 r. zapewne jak teraz sa ceny 180 od osoby.Dlatego ja mysle ,ze zorganizujemy sami wesele z wlasnymi kucharkami,zwlaszcza,ze tz chce duze i duzo dzieciakow tez bedzie ,bo nie wyobrazam sobie ,ze mialabym nie prosic dzieci, przeciez nie powiem mojej siostrze ,wiesz wy to przyjedzcie z Anglii sami na mala tam zostawcie .Tesciowa juz robi jakies problemy,jak tz jej sale pokazywal to mowi eee za daleko ,eeee parkiet na srodku a stoly dookola ,eee bedzie sie kurzyc na jedzenie ,tylko ,ze to jest jedyna sala gdzie mozna miec wlasne kucharki i sala wyglada elegancko a nie jak kurnik.Wiec ja jej innej sali nie strzepeKasikka a wy gdzie macie ?? bo juz sie pogubilam w tymi salami ![]() A co do tej mojej sytuacji to pisalam wczoraj ,ze mi nie chodzi o wesele ,tylko o wspolne zycie ,z tego samego miej wiecej powodu chce zamieszkac z tz ,wyniesc sie z domu co gaja ,a perspektywa czekania na to jeszcze 2,5 mnie przeraza.
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-02-19 o 15:32 |
|
|
|
#3250 |
|
Zakorzenienie
|
No wiem wiem ,ze wklejalas ,ale nie pamietam
|
#3251 |
|
Zakorzenienie
|
a moja mama chrusty robiiiiii mniaaaaaaaaaaaaaaaam
|
|
|
|
#3252 |
|
Zadomowienie
|
Dobrze, wkleję jeszcze raz specjalnie dla ciebie
![]() http://www.domweselny.ukarasia.pl/ ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Podobno w tym roku wiosną ma być jeszcze jakiś remont robiony, więc pewnie będzie ładniej
|
|
|
|
#3253 |
|
Zakorzenienie
|
laleczki była ktoras na scalingu, piaskowaniu albo fluoryzacji?
|
|
|
|
#3254 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ha to super Podaj link do stronki na której jest to ogłoszenie![]() Mutny i Moniq gratulacje!! :roz a:Ja się wkurzyłam, w nocy (około 23.40 - spałam już) ktoś do mnie dzwonił kilka razy z Zastrzeżonego numeru, a jak odbierałam to się nie odzywał i rozłączał wkurzyłam się i wyłączyłam telefon, i dziś rano jak włączyłam to to samo było Jak się dowiem kto to był to nogi z dupy powyrywam bez znieczulenia A jak się dowiem ze to TŻ to to nie tylko nogi, ale jeszcze klejnoty!! Pokłóciliśmy się wczoraj i się nie odzywam do niego, ale nie bardzo chce mi się wierzyć w to że to on dzwonił (on raczej takich szczeniackich zabaw nie lubi). Ależ mnie to wkurzyło. Cały dzień chodzę naładowana jak meserszmit
|
|
#3255 |
|
Zakorzenienie
|
Strasznie jest! Zimno i ciemno i bleeee .... wróciliśmy właśnie ze ślubu mojej kuzynki. Zmaaarzłam!
![]() Z bajkoczytaniami pewnie od marca, bo musi się grupa zebrać. Kinia, wal teściową. To Wasze wesele, nie będzie Wam się w przygotowania wcinać ![]() Sylvi, ja miałam fluoryzacje taką tragiczną pastą w podstawówce. Co miesiąc czy dwa mieliśmy Nie mówcie nic o spagetti i pizzy, bo się zalślinię ![]() Marlena, piona. Też jestem zeźlona tylko nie wiem na co i na kogo. Za głupawe żarty trzeba bić! A za takie, które uniemożliwiają wyspanie się - podwójnie! |
|
|
|
#3256 |
|
Zakorzenienie
|
aaa mam ochotę na pizzę
co tu dziś taka cisza-helloł??????
|
#3257 | ||
|
Zakorzenienie
|
dręczycie dzisiaj strasznie moje podniebienie
![]() Cytat:
śliczna jest Cytat:
wyłacz telefon na kilka dni jak masz możliwość (w sensie, że nie spodziewasz się jakiegoś tel i wytrzymasz tyle bez kontaktu ze światem )
|
|
#3258 |
|
Zakorzenienie
|
Kamea a Ty nie jesteś na wiedźmach?
|
#3259 |
|
Zakorzenienie
|
Na 20:45 idziemy
|
#3260 |
|
Zakorzenienie
|
Już się martwiłam,że nie idziesz
|
#3261 | |
|
Zakorzenienie
|
mój TŻ regularnie chodzi, są efekty
![]() a ja jakiś czas temu wykupiłam kupon i niedługo się umawiam. Cytat:
![]() zresztą skuteczna była czego by nie mówić o smaku...no a poza tym ta robiona u dentysty to c oinnego ![]() eeeeeech tak czytam te wasze plany ślubne i trochę mi smutnawo i mam wrażenie, że ja nigdy takich planów nie będę robić...
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#3262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale wyobrażam sobie,że dawało fluorem na full?
|
|
#3263 |
|
Zakorzenienie
|
Baby, tylko bez takich smutnych wątpliwości tutaj!!!
plany ślubne będą, ślub zresztą też
|
#3264 |
|
Zakorzenienie
|
Dawało ostro
Obrzydliwa była ta pasta, jakoś efektów większych też nie zarejestrowałam, ale to może dlatego, że byłam mała ![]() Ja sobie poszłam, żeby pokuć trochę do egzaminu, ale już wróciłam ![]() Oj, pizza! Nie było pizzy, ale za to J. mi zrobił takie pyszniutkie tosty,łojej a współlokatorzy mieli imprę rodzinną, teraz sobie poszli chyba na całą noc i zostawili nam półmisek popcornu ![]() Baby, co takie smutne przemyślenia?
|
|
|
|
#3265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przemyślenia? cóż....jakby to....najwcześniej za 3 lata cokolwiek się ruszy....ale u mnie w mojej rodzinie nie ma zwyczaju weselnego, więc nawet jeśli weźmiemy kościelny (w co wątpie) to i tak nie będziemy mieli wesela. tzn. dla mnie to jest ok, bo szkoda hajsu na coś takiego, ale z drugiej strony czasem marzy mi się piękny ślub z ładnym weselem
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#3266 |
|
Zakorzenienie
|
A może u mnie też był płyn? nie pamiętam szczerze mówiąc
![]() Sami chcieliście tak późno ten ślub, ni? Jeśli tak, to teraz trzeba wziąć na klatę konsekwencje takiej decyzji. Poza tym co Wam szkodzi zrobić małe, tanie wesele po kosztach. Będzie zabawa, będzie tanio i będzie co wspominać
|
|
|
|
#3267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tanie wesele to dla mnie 3tysie by były - więcej niż na wakacje nie wydam więc wiesz, za 3 tysie to ja mogę co najwyżej po kanapce kupić rodzinie i znajomym bo albo chcę wesele na wypasie, w sensie że wszystko tak jak w dziecięcych marzeniach, albo w ogóle nic, bo już lepiej wyjechać trochę świata obejrzeć
|
|
|
|
#3268 |
|
Zakorzenienie
|
A nie macie innej możliwości, boooo....? studia?
![]() Lubisz skrajności
|
|
|
|
#3269 |
|
Zakorzenienie
|
no studia, studia. zresztą dopóki większą część zarobionej kasy oddaję rodzicom to nie mamy co myśleć o wyprowadzce, a wynajmowanie jest dla mnie stratą hajsu, bo tyle samo co za wynajem można płacić ratę - więc najpierw koniec studiów, potem STAŁA umowa o pracę (a to trochę zajmie
), potem kredyt no i dopiero mieszkanie, po którym przyjdzie ewentualny ślub. zwykle nie narzekam, tylko te wszystkie wasze plany są takie słodkie
|
|
|
#3270 |
|
Wtajemniczenie
|
No i jestem
Z zakupów wróciliśmy przed 18 a na głupiego busa nie dość że szliśmy 20minut to jeszcze czekaliśmy 40![]() generalnie nic takiego nie widziałam-chciałam buty bo mi się rozwaliły ale niestety teraz już same letnie-a ja chciałam jednak jakieś kozaczki jeszcze...Kupiłam sobie tylko koszule z krótkim rękawem taka sportowa, a Tż koszulkę Weszliśmy też do 2 sklepów z garniturami-bo Tż wyrósł z poprzedniego a tu 2wesela sie szykują-ale nic ładnego i w odpowiedniej cenie nie było![]() No i byliśmy tez w Aparcie-przechodziliśmy obok i wstąpiliśmy-pooglądać oczywiście pierścionki ![]() Gothka a widzisz to się facetowi spodobało![]() ja dzis z Tż spagetti jadłam-ale sos mi jakiś słodki wyszedł Kinia no to Ci sie wybredna teściowa trafiła kurczę ona swój ślub już miała wiec nie rozumiem jak można tak się wtrącać..owszem można wyrazić zdanie-żeby pomóc-ale bez przesady![]() Kasik bardzo ładna sala ![]() Marlena ojj jak ja nie lubię takich telefonów ale myślę ze Twój Tż by takich cudów nie robił![]() Baby Wasze też bedą słodkie-mimo że nei będzie wesela na 100osób, ale będą przygotowania do tego dnia-zaklepywanie terminu i wszelkie inne sprawy też będzie słodko
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-02-19 o 21:31 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:52.

Zawsze jak kichałam, to zasłaniałam buźkę 

,tylko ,ze to jest jedyna sala gdzie mozna miec wlasne kucharki i sala wyglada elegancko a nie jak kurnik.Wiec ja jej innej sali nie strzepe
Podaj link do stronki na której jest to ogłoszenie
wkurzyłam się i wyłączyłam telefon, i dziś rano jak włączyłam to to samo było 

plany ślubne będą, ślub zresztą też
a na głupiego busa nie dość że szliśmy 20minut to jeszcze czekaliśmy 40