|
|
#3271 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: (prrrawie)narzeczone wciąż czekają... cz. 7!
Cytat:
wysłałam cv w odpowiedzi na kilka ogłoszeń i jak ktoś będzie dzwonić to mi praca przeleci koło nosa. Teraz znowu ten ktoś dzwonił kurde jak znowu w nocy będzie mnie dręczyć to chyba zacznę komórkę na noc wyłączać Najgorsze jest to że nie mam zielonego pojęcia kto to może być. Nikomu niepowołanemu nie dawałam numeru, na nk mam ukryty, no chyba że ktoś kto ma mój numer ode mnie się bawi, albo dał któremuś z moich "wrogów" sprawdzałam czy to nie TŻ - w momencie jak ten ktoś do mnie dzwonił to ja puszczałam mu bita z komórki siostry i w ten sam sposób sąsiada sprawdziłam. Cholera, mam nadzieję że znudzi się to temu komuś bo jak nie to fsiksuję. Za każdym razem odbieram i grzecznie mówię "słucham" albo "proszę" moze to go zniechęci jak zobaczy że mnie to nie rusza
|
|
#3272 |
|
Konto usunięte
|
Jestem ponownie. D. pojechał. Byliśmy chwilę w sklepie zwrócić spodnie z dziurą. Jak oni tak, to my tak. Wymieniłam w innym sklepie na spódniczkę i o dziurze nic nie wspomniałam. Poza tym na sklepie dziś widzieliśmy z D. dwie pary dziurawych. Jak ktoś od razu nie zauważy, to będzie miał taki problem jak i ja, bo nie uwzględnią i stwierdzą, że ja zrobiłam przy zakładaniu. Taaa kurde bo to rajstopa jest a nie jeans!
Bo oczywiście najpierw reklamowałam te spodnie w sklepie w którym kupiłam, to po 14dniach odpowiedzieli, ze moja wina i mogę się wypchać. Poza tym sprzedali bez metek i też moja wina. Wzięliśmy w innym sklepie kupiliśmy te same spodnie. Pozamienialiśmy metki i poszliśmy wymienić, bo w tym sklepie nie ma zwrotów, tylko wymiana na coś innego.Poza tym prawie 4 godziny graliśmy w monopol. Musimy częściej tak spędzać czas. Własnie mamy w planach spotkać się z tym moim dobrym kolegą i jego narzeczoną, bo oni grają w planszowe strategiczne. Zaprosili nas na naukę i grę, ale to jak już wyremontują mieszkanko swoje.
|
|
|
|
#3273 |
|
Wtajemniczenie
|
Marlena ja to olewałam, choć wiem ze ciężko wytrzymać jak telefon bez przerwy dzwoni. I nie odbierałam bo i po co
![]() wiem, ze jest chyba jakiś program, że jak podłączysz telefon do kompa to pokazuje ten nr zastrzeżony-słyszałam o takim kiedyś ![]() Isabelle to jest bez sensu właśnie-bo przecież tak łatwo zrobić dziurę w spodniach... a monopol bardzo lubiłam kiedyś-dawno nie grałam, a mi narobiłaś ochoty poza tym musze sobie scrabble kupić![]() Ja sie ostatnio przejechałam. Pojechałam sobie na targ, i wpadł mi w oko fajny sweterek-ale mierzyć mi się nie chciało bo zimno bardzo. Kupiłam-dałam 45zł...Przyjeżdżam do domu a tam rozerwany na szwie. 3dni później pojechałam żeby go wymienić-babka ok, ze rozumie, wybrałam sobie bluzkę za ta samą cenę bo tych swetrów juz nie było. A ona do mnie ze mam dopłacić 15zł popatrzyłam na nia jak na idiotkę i pytam dlaczego? a ona ze ten sweter kosztował 30zł i czemu ja ja chce oszukać po czym spakowałam sweter znów do torby i sobie sama to zaszyłam bo nie dam za zwykłą bluzkę 60zł...
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-02-19 o 21:47 |
|
|
|
#3274 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A z tym swetrem to babka niezła była
|
|
#3275 |
|
Wtajemniczenie
|
Marlena no podobno jest, ja o nim słyszałam jakiś czas temu jak do mnie ktoś tak wydzwaniał, ale to olałam i nie szukałam
![]() a babka skubana zarobić jeszcze chciała
|
#3276 |
|
Konto usunięte
|
Marlena też keidyś miałam taką sytuację. Wydzwaniał do mnie po nocach jakiś numer. Po jakimś czasie skończyło. Może zdał sobie sprawę, że pomyłka.
Paczek oj ja też się wkurzyłam na te spodnie. Zawsze dokładnie oglądam wszystko. No i ten jeden raz tak tylko pobieżnie spojrzałam. Mam nauczkę, że trzeba być czujnym. |
|
|
|
#3277 |
|
Wtajemniczenie
|
Isabelle racja..teraz to wszystko trzeba oglądać po 10razy-a i tak można coś przeoczyć
|
#3278 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak mnie coś trzepnie zaraz
Odpisywałam, odpisywałam, odpisywałam od jakiegoś czasu i co? I ****o mi okienko No więc... Gratuluję wszystkim dziewczynkom każdego jednego stażu, stażów Tż, kolejnego poziomu rozmowy kwalifikacyjnej i prawa jazdy! ![]() Sylvusi piszę, że ma być twardo baba i się nie dać Bo zasługujesz na chłopa a nie na taką małą pipidówkę, którą aktualnie jest Twój Tż Więc albo się zmieni albo lot w kosmos ![]() Aluś masz iść na ten kurs i mam nadzieję, że się odbędzie Kiniuś gratuluję Twojego Tż, że wreszcie zaczął swoją gębusię otwierać i rozmawiać o ślubie ![]() Studi nie powiem Masz fajną, ciekawą pracę ![]() Cytat:
Ale fajnie ![]() Jeannet witaj ![]() Alice gratuluję pracy! Paczek ty się martwisz takim stanem przed @? Ja mam trądzik już od 11 lat Isabelle zaległa wiadomość? ![]() Evvcia tyle kasy za jedną osobę? Strasznie dużo... :/ Wpadłam na chwilkę i wypadam Robiliśmy dzisiaj z Tż ciasteczka znowu i pizzę Lecę na nos Więc uciekam
|
|
#3279 |
|
Konto usunięte
|
Walentynkowa.
baby gratuluję prawka. ![]() Ruda super, że ze stażem się udalo. ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Halo! Co tu tak cicho? |
|
|
|
#3280 |
|
Wtajemniczenie
|
Isabelle właśnie nie wiem gdzie wszystkie poszły
![]() ja robiłam sobie herbatkę
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wieczorek z tz spedzilam wlasnie ode mnie pojechal,chory jeszcze ale juz nie mogl wysiedziec w domu
![]() Kasikkk aaaa to twoja byla ta sala ,piekna zapamietalam ja tylko zapomnialam czyja ![]() Gaja nie mowilas,ze na slub jakis sie dzis wybierasz ![]() Marlena ciekawe kto to cie tak nagabuje telefonami,jak dzis w nocy bedzie tez dzwonil i sie rozlaczal to poszukaj moze jutro na necie ten sposob na nr. zastrzezony o ktorym mi paczek mowila ![]() Isabelle bardzo dobrze zrbilas z tymi spodniami ![]() Beauti dawaj ciacha dla wizazowych kolezanek ![]() ![]() Ciekawwe jak tam striptiz miss moze wlasnie teraz wykonuje taniec slonca wokol tz ![]() ![]() ![]()
|
#3282 |
|
Konto usunięte
|
Kinia jak ja jestem chora to też tęskni mi się za D. bardzo. Choć ostatnio jak tak się skręcała z bólu z tymi nerkami, to byłam zbyt padnięta żeby tyle rozmyślać i wiekszość czasu przesypiałam.
|
|
|
|
#3283 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No właśnie nie mogę tego znaleźć nigdzie wszędzie pisze tylko o blacklistach a to u mnie nie denerwuje to jak diabli![]() :pros i:Ha, zapomniałam, ciekawe jak tam ten striptiz... Nie wiem czy ja bym się odważyła - jeśli już to w wersji żartobliwej
|
|
#3284 | |
|
Konto usunięte
|
U was też tak sypie? Jechaliśmy do sklepu to cały czas. Teraz jeszcze bardziej. Jutro będę miała odśnieżania nim pojadę do D.
![]() Cytat:
Z D. jakoś nigdy się tak nie bawilismy. Może jak już razem zamieszkamy.
|
|
|
|
|
#3285 |
|
Wtajemniczenie
|
No w łąśnie ciekawe jak tam Miss
![]() Isabelle u mnie tez sypie ...mogłaby sie ta zima skończyć już...mnie Tż powiedział z ejak razem zamieszkamy to mi rurkę kupi żebym mu tańczyła
|
#3286 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez już chcę wiosny..............
Zima mnie do szału doprowadza, ślisko (a ja mam talent do wywrotek ) i wogóle beIdę lulu
|
#3287 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3288 |
|
Wtajemniczenie
|
Marlena dobranoc
![]() Isabelle tez się śmiać zaczęłam i zapytałam tylko co z taka rurką zrobimy jak rodzice przyjadą Nas odwiedzić
|
#3289 | |
|
Konto usunięte
|
Ja się znowu mam ochotę porozglądać za sukniami.... Kurcze powiem Wam, że coraz intensywniej zaczynam myśleć o zaręczynach.
![]() Cytat:
Edytowane przez 201606201204 Czas edycji: 2011-02-19 o 23:21 |
|
|
|
|
#3290 |
|
Wtajemniczenie
|
Isabelle ja mam takie napady-raz nie myślę wcale, a raz ogl suknie, pierścionki, dekoracje
![]() o kwietniku pomyślałam montowana fakt-ale bałabym się ze sie złoży
|
#3291 |
|
Konto usunięte
|
Może jakaś chowana w podłogę.
|
|
|
|
#3292 |
|
Wtajemniczenie
|
to byłby patent
|
#3293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
różni ludzie się trafiają...wróciłam właśnie z kina i... jestem po części rozczarowana połowa filmu spoko, ale potem tragedia ![]() U mnie nie sypie, ale jest strasznie ziiimmmmnnnnooooooooooooo o
|
|
#3294 |
|
Konto usunięte
|
Na jakim filmie byłaś Kamea?
|
|
|
|
#3295 |
|
Zakorzenienie
|
"Polowanie na czarownicę"
|
#3296 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurczę dlaczego suknia na modelce wygląda zupełnie inaczej niż na normalnej kobiecie
dla mnie różnica kolosalna...http://moda.allegro.pl/suknia-slubna...467720826.html na modelce wygląd pięknie,a na tej Pani jakby zupełnie inna suknia ![]() Kamea chociaż tyle,że połowa filmu była fajna
|
#3297 |
|
Zakorzenienie
|
Ja czuję, że na ślubie bym się wypieprzyła o ten tren
a wygląda dlatego inaczej, że zawsze takie zdjęcia (modelek) są mega wyretuszowane i pozmieniane
|
#3298 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3299 |
|
Wtajemniczenie
|
I przez to na żywo mi się ta suknie nie podoba tak jak na modelce;/ ja gdybym sie na taka zdecydowała to bym z pewnością skróciła tren bo taki to łooo długaśny aż za bardzo
![]() a no racja, a na takiej modelce każda falbanka faktycznie idealna
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-02-19 o 23:47 |
|
|
|
#3300 | |||
|
Zakorzenienie
|
dostałam duża rózę od TŻta:P
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.

wyłacz telefon na kilka dni jak masz możliwość (w sensie, że nie spodziewasz się jakiegoś tel i wytrzymasz tyle bez kontaktu ze światem
)
wysłałam cv w odpowiedzi na kilka ogłoszeń i jak ktoś będzie dzwonić to mi praca przeleci koło nosa. Teraz znowu ten ktoś dzwonił
moze to go zniechęci jak zobaczy że mnie to nie rusza

Bo oczywiście najpierw reklamowałam te spodnie w sklepie w którym kupiłam, to po 14dniach odpowiedzieli, ze moja wina i mogę się wypchać. Poza tym sprzedali bez metek i też moja wina. Wzięliśmy w innym sklepie kupiliśmy te same spodnie. Pozamienialiśmy metki i poszliśmy wymienić, bo w tym sklepie nie ma zwrotów, tylko wymiana na coś innego.

Ale fajnie
Ja mam trądzik już od 11 lat 

dla mnie różnica kolosalna...