|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Życie wyjątkowe - mamusie majowo-czerwcowe |
|
31 | 44,29% |
| Idzie idzie wiosna, nasze dzieci rosną jak na drożdżach - mamusie majowo-czerwcowe 2011 |
|
0 | 0% |
| Ten duży to tatuś a ja jestem mamusia, za pare tygodni przywitamy dzidziusia - mamusie maj-czer |
|
5 | 7,14% |
| Trzeciego trymestru uroki czujemy i przez zakupy bankrutujemy - V-VI- 2011 |
|
12 | 17,14% |
| Miłość ogromna w nas skumulowana czeka na szczęśliwe rozwiązania - mamusie V-VI |
|
0 | 0% |
| Istotka mała w nas rośnie i rośnie a my czekamy cierpliwie na wiosnę -V-VI |
|
2 | 2,86% |
| Przytulić tak bardzo maleństwa już chcemy, zaraz z miłości eksplodujemy - V-VI |
|
7 | 10,00% |
| Nosimy w sobie małe serduszka, wkrótce przywitamy naszego maluszka - mamusie maj-czerwiec 2011 |
|
13 | 18,57% |
| Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer
Cytat:
ja kapalam w tym dziecko kol i jest to świetne
|
|
#2882 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer
Cytat:
polozne tez tak mowia poza tym a po co w pieluszce?? foczka starczy1poza ym i tak nie kladziesz dziecka na dnie tylko je podtrzymujesz tak, ze tylko delikatnie pupka sie opiera |
|
|
|
|
#2883 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kupię jakieś fajne materiały w Ikeii i przyszła babcia będzie szyła Haa! Dzięki Renessme1985 Iga też na początku będzie z nami w sypialni więc spokojnie można by poczekać z tym szykowaniem nawet do wakacji ![]() Jak już Wam pisałam, to on chciał baldachim, nad czym ja ubolewam ale tak bardzo go chciał, że po 20 pojechał szybko do Castoramy po wkręty i haczyk i o 21 wiercił dziurę w suficie bo ON CHCE BALDACHIM no i co, no i wisi Na dowód dorzucam fotki
Edytowane przez moria44 Czas edycji: 2011-02-19 o 23:01 |
|
|
|
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
Moria spoko spoko :p mam nadzieje ze mi sie odwdzięczysz:P hihi
![]() baldachim całkiem sympatycznie wygląda nie powiem, podoba sie mnie Twoj tż jest zabójczy
|
#2885 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dodane do obserwowanych ![]() Cytat:
Pamiętam, że moja mama tak kąpała brata, pieluszka tetrowa pod pupę, żeby się nie wyślizgnął ![]() A ja się właśnie tego podtrzymywania boję... że się wyślizgnie abo coś :strach-drzwi: Tym bardziej tż... Jemu się czasem ręce trzęsą... ![]() Moria Ale narwany ten Twój tż Ja też chcę, żeby mój sam chciał coś robić
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15) Killer abs lvl 3 (9/10) Biegam (419,5 km) Rower (43 km) Zumba (13) Joga (2) Gluten, Sugar & Meat Free ![]() More water&vegetables 13/100 sugarfree days Edytowane przez matallewar Czas edycji: 2011-02-19 o 22:23 |
||
|
|
|
#2886 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sobie własnie ugotowałam szynkę
\bo mam pół świni w zamrazalniku:P i taka pyszna ta wędzona szyneczka, bez konserwantów spulchniaczy i emulgatorów mniam a jutro bede robić na tym wywarze barszczyK ![]() aha i zrobiłam marynatę do pałek z mleka. tzn zalałam pałki mlekiem dodałam czosnek świeży czosnek granulowany pieprz wegete ostra papryke i słodką papryke, jutro to mam gotować aż zmięknie potem opanierować i smażyć ![]() nie robiałam tak jeszcze. jakie mleko ma własciwości> ze mieso bedzie miekkie czy kruche czy co? ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- ja uciekam juz na dzis i tak tu jakoś pusto;p buziaki w brzuszkI
|
#2887 |
|
Zadomowienie
|
To ja się pokaże na wieczór
![]() Jak wcześnie rano mogę to i późno też ![]() Kurcze coś mi się moje dolegliwości nasilają ostatnio... Doszedł mi dzisiaj wysoki puls 98?! i czuje, że to nie jest najwyższy jaki miałam bo czuje się nieźle, a czasem serducho chce mi wyskoczyć. No i boli mnie oko, tak hehe oko mnie boli...a właściwie za okiem, przy każdym skręcie głowy, masakra. I dziąsła mnie szczypią (dolne) już drugi dzień... Co to się ze mną dzieje ?! Grazin kupiłam ![]() Ps idę oglądać zdjęcia bo czytałam wszystko na gościu i nic nie widziałam. Moria też mnie Tż zabrał dzisiaj do ikejki. Kupiłam śpiworek, te niby ręczniczki, no i baldachim też miałam brać ale kurcze to koło u góry jest takie duże i mi się nie spodobało, że będzie mi zasłaniać w pokoju. Kupiłam duuuże pudło na zabawki dla Czara, jutro będziemy robić czystkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale się cieszę
|
#2888 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ze podtrzymujac na pieluszce albo niektorzy tez wykladaja wanienke pielucha ja tez sie boje kapania ale ponoc jak sie dojdzie do wprawy to jest cacy
|
||
|
|
|
#2889 | ||||
|
Zadomowienie
|
Rośnie ale nie jest za duży
fajny taki ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() No pięknie lampka śliczna heh Czarosłow także takową ma przy wyrku.A tak po za to kupiłam Twoje orzechy. Czekałam na nie od zeszłego czwartku i się doczekać nie mogłam, przyszły w piątek. Dzisiaj zrobiłam pranko i faktycznie miękkie bez płynu.
|
|
#2890 |
|
Zadomowienie
|
I ja do was wracam choć na chwilkę! Padam z nóg
![]() Jednak cały dzień aktywności to już nie na moje lata i nie na moją ciąże Poza tym ja chce do domu Jutro jedziemy już na szczęście Zakupami i przemyśleniami będę dzielić się później Pauliza fajowe ciuchy ten twój mały przystojniacha ma Błękitny sweterek i polo z myszką miki z H&Mu wymiata!! Też je widziałam, ale wtedy nie kupiłam - wracam po nie zaraz po powrocie ![]() Moria jak patrzę na pokoik to tak sobie myślę, że chciałbym być twoją Igusią ![]() Jeszcze o materacach.. Mój TŻ wczytywał się w lekturę nt materacy jak wymienialiśmy nasz całkiem niedawno i wtedy stwierdził, że dla synusia bierzemy lateksowy.. A ja sama nic jeszcze nie podczytywałam na ten temat i teraz nie wiem, bo robicie mi wodę z mózgu i nic nie wiem już heh Moria a ty jaki masz materacyk? |
|
|
|
#2891 |
|
Zakorzenienie
|
antropia jaki kółeczkowy brzuszek
oczopląsu dostałam śliczny Renessme1985 ja takie podobne kubki widziałam chyba w tesco, ale identyczne to pewnie nie były anula_81 gołąbki ![]() Paulizia za zakupy jak szaleć to szaleć ![]() te spodenki dresowe są super, mam takie dla Zosi i świetnie się noszą moria piękny pokoik, co do ciuszków to ja Zosi już 74 nie kupowałam, bo mi się wydawało że zanim ona dorośnie do tych rozmiarów to mi się już te ciuszki przestaną podobać ![]() w ogóle jakoś nie umiem kupować większych ciuszków, bo może zanim dorośnie to będą ładniejsze ![]() te pokrowce z froty na przewijak to jak dla mnie bez sensu są, ja nie miałam nic takiego ... jak się takie maleństwo przewija to się stale coś unora kupą i chyba bym musiała mieć z 10 takich pokrowców, żeby mieć na zmianę .... ja do zmiany pieluchy kładłam na gołym przewijaku lub na podkładzie matallewar skoro wiadomo że siostra się wyprowadzi to dlaczego nie możecie już powoli zacząć remontować tego pokoju, uważam że jeśli macie dobry kontakt ze sobą to możecie się dogadać w tej sprawie .... Siasiek bądź twarda, jeszcze tylko trochę doczytałam Was ![]() u nas dzień babciowy, Zośka rozpieszczana, wybawiona, wyściskana, wyhuśtana itp babcie podniecone ![]() ja leżałam i się delektowałam spokojem ![]() czuję się dobrze, mała bryka i się rozpycha już (czasami dość boląco) do tego przede mną leży jeszcze jeden kawałek karpatki (domowej roboty )(dodam że jeden już zjadłam) i kusiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiii niemiłosiernie zjeść ??? nie zjeść ??? zjeść ??? nie zjeść ??? zjeść ??? nie zjeść ??? ![]() idę się najpierw zważyć (bo baba na moje nieszczęście ma wagę )buziaki |
|
|
|
#2892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() andziot karpatka domowej roboty ![]() Chyba nie potrafiłabym się oprzeć pokusie
Edytowane przez gusiagatko Czas edycji: 2011-02-19 o 23:25 |
|
|
|
|
#2893 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poza tym ona jest dosyć wygodną osobą i wiem, że by ją to wkurzało, że musi spać z nami w pokoju, poza tym ona ma mnóstwo rzeczy, a jeszcze dokładnie nie wiadomo, kiedy się wyprowadzi, bo to z kolei zależy od tego, kiedy nasz wujek się przeprowadzi ze starego mieszkania do nowego... ![]() No i nie jest typem "muszę mieć gdzie spać i będzie ok", ale raczej "mój pokój, moje terytorium, moje książki, figurki i inne bzdurki". Nie mówiąc o tym, że jak zaczynam tylko PLANOWAĆ co zrobić w drugim pokoju dla Edzika, to ona mówi, że czuje się "wyrzucana" z mieszkania A sama wymyśliła, że się wyprowadzi, bo nie chce już z nami mieszkać, bo jej głupio z małżeństwem, bo jest ode mnie starsza...Ale się rozpisałam... Z góry przepraszam za offtop [kaja się] A karpatkę zjedz! Na zdrowie, a taka karpatka może się szybko nie powtórzyć ![]() Ja właśnie zjadłam lody i dwa pączki... Efekt przebywania u rodziców
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15) Killer abs lvl 3 (9/10) Biegam (419,5 km) Rower (43 km) Zumba (13) Joga (2) Gluten, Sugar & Meat Free ![]() More water&vegetables 13/100 sugarfree days Edytowane przez matallewar Czas edycji: 2011-02-19 o 23:28 |
||
|
|
|
#2894 |
|
Zadomowienie
|
Andzia też jestem za zjedzeniem karpatki
A od wagi to na wszelki wypadek z daleka Ja tak robię i jestem happy ![]() Chociaż przypominając sobie twoje ostatnie zdjęcie, to akura ty laseczka jesteś |
|
|
|
#2895 |
|
Zakorzenienie
|
![]() wpadlam tak sobie do Was przed snem, nie pamietam zbyt wiele, ale: - do kapieli jeszcze lepszy od pieluszki tetrowej jest recznik, jeszcze bardziej zapobiega poslizgowi - ochraniacze na przewijak, podobnie jak Andziot, uwazam za zbedne, bo znacznie latwiej utrzymac czystosc na ceracie niz jakims ochraniaczu, a jak dziecko ma plecy w kupie, to trudno ochraniacza nie ubrudzic i co wtedy? Juz w tym momencie z przewijaka korzystac sie nie da Troche bez sensu... Ja mialam przewijak ceratowy, bardzo szybko sie nagrzewa od skory, wiec jest mily dla dziecka, a jak sie ubrudzi, to wystarczy szybko wytrzec i juz.No, a my dzisiaj kupilismy lozeczko dla dzidzi, zgodnie z planem 140x70 - stalo obok "normalnego", malego - spora roznica to jest jednak ![]() Jest juz zlozone i czeka, poki co Olus chcial sie do niego wprowadzic , ale poszlismy do niego i pokazalam mu, ze jego nadal tam stoi, wiec juz problemu nie robil ![]() Andziot Czy Zosia ma juz jakies objawy buntu dwulatka? Olus dzisiaj zaliczyl pierwszy rzut ciala na podloge, z histeria i spazmami i wymuszaniem placzu az mu krew z nosa poleciala, tzn. chyba od podraznienia krtani (krwisty katar)... masakra... a taki byl aniol... No i to tyle ode mnie, buzi, buzi, dobranoc. AAAAA.... Poziomeczko Chodzi mi o konrada s-p z killarney - nie mam go w znajomych na fb, ale widzialam, ze Ty go albo masz albo lubisz i sie zdziwilam, ze znamy ta sama osobe. |
|
|
|
#2896 | |||
|
Rozeznanie
|
Ja was dopiero nadrobiłam, bo cały dzień mnie w domku nie było, a teraz to już pewnie śpicie.
Byliśmy dzisiaj z mężem w Ikei, Castoramie, Praktikerze i Leroy Merlin, odwiedziliśmy też nasze nowe mieszkanie. Nic nie kupiliśmy, bo i nie mieliśmy zamiaru. Pozbieraliśmy za to różne katalogi i powoli będziemy już podejmować decyzje, jak urządzić nowe gniazdo. W między czasie pojechaliśmy sobie na obiad, a później jeszcze na lody i tak nam miło upłynął dzień. Troszkę mnie teraz od tego chodzenia biodro boli, ale tragedii nie ma. Cytat:
Cytat:
śliczna jest Cytat:
![]() Właśnie zobaczyłam nowe zdjęcia, już z baldachimem ... no REWELACJA Niby jedna rzecz, a jaki klimat od razu się zrobił, prawdziwe królestwo Andziot karpatkę ZJEŚĆ Jutro też raczej mnie cały dzień nie będzie, bo jedziemy do moich rodziców na obiadek i pewnie posiedzimy aż do kolacji ![]() Pozdrawiam i trzymajcie się zdrowo |
|||
|
|
|
#2897 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uciekam, obejrzę jeszcze z Tż Tv i do łóżeczka spać. Życzę przespanej nocy
|
|
|
|
#2898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak juz to podklad na przewijak, ale pokrowiec... my ogladamy the social network |
|
|
|
|
#2899 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie planuję pokrowca na przewijak
Poszłabym spać, ale obiecałam siostrze odebrać ją z imprezy ![]() Miała dzwonić koło północy określić, czy wraca niedługo, czy dopiero rano, ale nie dzwoni i nie odbiera ![]() A jutro część dalsza remontu
|
|
#2900 |
|
Zakorzenienie
|
matal wytrwalosci
|
|
|
|
#2901 |
|
Wtajemniczenie
|
Doczytałam.
Siedzę teraz i nie wiem co mam ze sobą zrobić...
|
#2902 |
|
Rozeznanie
|
Dzieńdoberek!
Ja już od 2 godzin na nogach. Przyśniło mi się że dzidzia złapała mnie za palec przez brzuch i się obudziłam z tekstem do męża: "Płodzia złapała mnie za palec,ale super". Troche poprawiło mi to humor z rana po wczorajszej serii depresyjnych myśli o swojej wadze.Moria piękny pokoik. Ja zrobię dziś zdjęcie swojego - przed remontem i wstawię, żeby potem było porównanie ![]() Kurcze też bym chciała taki baldachim ale boję się że mi go koty zmasakrują. Jak na razie kombinuje jak je nauczyć żeby w ogóle nie wchodziły do pokoiku małej. pożyjemy i zobaczymy jak to wyjdzie. We wtorek USG - już się nie mogę doczekać ostatnio widziałam małą w 20 tygodniu. Miłego dzionka dziewczynki.
|
#2903 |
|
Rozeznanie
|
dzień dobry
![]() atiz ja już też od 2h nie śpię za oknem pada śnieg, zimno, brrrrJa też mam ambitny plan nauczyć koty, że w nowym mieszkaniu będą mogły chodzić wszędzie ale nie do sypialni gdzie będzie łóżeczko Julka. To będzie wesoła akcja coś czuję ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- moria44 a u Igusi coraz śliczniej i śliczniej się robi
|
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek, ale się wyspałam dzisiaj
Małż o piątek wyjeżdżał do pracy ale na szczęście nie obudziłam się i mogłam spać dalej, co nie często się zdarza. Moria, ale Ci zazdroszczę pokoiku cudo U mnie też nie będzie żadnych pokrowców na przewijak. Ewentualnie zastosuję pieluchę i finito. Co do kąpania to chyba zostanę przy pieluszce, choć jedna koleżanka używa gąbki i sobie chwali
|
#2905 |
|
Wtajemniczenie
|
grazin uwielbiam taką muzykę mogłabym jej słuchać bez przerwy
masz więcej to prześlij proszę na priv ![]() dziewczonka pewnie że warto kupić taki wózek okazyjna cena moria pokoik sliczny ale ci zazdroszczę ja nadal nie potrafię się zdecydować na kolor ścian dziewczyny śnił mi się dziś koniec świata... ale przeżyłam z dzieckiem tylko żadnej żywej duszy w koło nie widziałam nie wiem skąd się biorą takie sny
|
#2906 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry dziewczynki!
Jeszcze raz dziękuję za wszystkie komplementy pokoikowe Z tego wszystkiego śniła mi się dziś Iguśka, jak z nią do fryzjera szłam ![]() Cytat:
Myślę też jak mary, że latem się sprawdzi jako moskitiera, niby mamy w oknach takie standardowe siatki no ale jednak zdarzy się, że przez okno balkonowe wleci krwiopijca ![]() Cytat:
Ja właśnie Iguśkowe rzeczy piorę w orzechach ale w miarę upływu czasu zauważam, że nie wszystkie plamy orzechy dopierają więc czasem muszę użyć proszku. Moje rzeczy to zawsze ok ale TŻ to mi czasem tak umorusane bluzy daje do prania rękawy to prawie czarne są, spodnie też ma często wyświechtane więc jego brudy raz na jakiś czas (może raz na miesiąc) wstawiam z Vizirem. Natomiast do sprzątania w domu orzechy są ciągle niezastąpione. Nigdy nie kupię już Pronto ![]() Kokos-pianka-gryka ale planowałam kupić kokos-pianka-kokos Cytat:
ale rzeczywiście, skoro się nie niemowlę z 10 x dziennie przebiera to o wyciek nietrudno ![]() Cytat:
Hmm, dziewczyny podziałałyście mi na wyobraźnię Chyba kupię po prostu takie ładne, kolorowe pieluchy i już Cytat:
|
|
#2907 |
|
Zadomowienie
|
Dzień doberek
![]() ![]() Ale wcześnie wstajecie Amarcia a ty co to za nocne charce uprawiasz?? ![]() Ja z rana zwykle ciężko się zwlekam.. w środku nocy nie śpię, a rano jak na złość mega sen mnie bierze! Chyba dołączę do grona chorych ![]() czuję, że zaczyna mnie łapać jakieś choróbsko!! Nie wiem skąd się przyplątało.. ciepło się ubieram, dbam o siebie.. chociaż może właśnie za ciepło bo w Niemczech ciepło i może się przegrzałam?! eehh Moria pomęczę Cię jeszcze |
|
|
|
#2908 |
|
Zadomowienie
|
Witam serdecznie z rana.
Moria pokój jest śliczniuchny!!! Moja córeczka na razie będzie mieszkać z nami w sypialni, a potem się przeniesie do pokoju starszej córki, która już przygotowała dla niej miejsce . Ja mam w łóżeczku baldachim, ale dopinany do łóżeczka na stelażu. Mnie się to podobało, a kwestia prania nie była najgorsza, przeprałam, przeprasowałam i z powrotem na stelaż Co do przewijaka - ja raczej nie kupuję. Anulkę przewijałam na łóżku, na kocyku lub flanelowej pieluszce, więc pewnie i młoda będzie tak przewijana (nawiasem mówiąc irytuje mnie strasznie fakt, że nie mamy jeszcze imienia, skróciłam już listę do trzech typów i teraz muszę pomęczyć męża, żeby coś pomógł wybrać.) A teraz dreptam na śniadanko. |
|
|
|
#2909 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam niedzielnie
![]() Dziekujemy za wszystkie komplementy odnosnie ciuszkow Nie mozemy sie napatrzec i nie zalujemy juz wcale, a wcale ![]() Co do wanienki ja mam taki ''fotelik'' http://cgi.ebay.co.uk/baby-bath-seat...item27b8b79760 dostalam w prezencie takze zamierzam polozyc na tym pieluszke. Z reszta i tak wszystko wyjdzie ''w praniu'' czy bede potrzebowac tego typu supportow czy nie. Kwestia wprawy nie? Dzisiaj mamy gosci. Podobno przyjecie na moja czesc bardziej Antoniuszowa czesc ale bedziemy jesc ![]() Wczoraj Antek tak szalal normalnie rozszalal sie jak nigdy. Coraz intensywniej go czuje i jest to super duper uczucie Udalo mi sie z nim nawet pobawic. ja mu naciskalam brzuch z lewej strony, a on wykopywalMary po urodzeniu ubierzemy Antosia specjalnie dla Cioci Mary i uwielbiam jak mowisz na niego Antolek ![]() Agnieszka M. to teraz dwoch Antosiow i Edzik w tych samych czapusiach beda pomykac nie moglam sie oprzec jak ja zobaczylam... i to za 9zl???? Moria pokoj bajeczny!!! Naprawde jest jak z bajki. Mezu mial racje z baldachimem, bo dodal pokoikowi niesamowitego charakteru. Pamietak, ze ochroni mala od brzydkich much, ktore nieproszone wlatuja do pokoju bleeeeeeeee Lolka polowka swietnie pasuje do tego sweterka. Przymierzalam wczoraj i maly bedzie wygladal bossssskooooo Wiec uciekaj do h&m'u zeby nie wybrali!!!![]() Matall i o ktorej biedulko poszlas spac? Siostra
|
#2910 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
ja dzisiaj mialam okropna noc. mialyscie racje golabki to nie byl dobry pomysl, zgaga meczyla mnie pol nocy, mulilo mnie w brzuchu i w ogole. na domiar zlego jak wstalam rano i polazilam troche, po czym poszlam do toalety byla na wkladce swieza plamka krwi ![]() ja nie wiem czemu ja ciagle mam jakies plamienia i uplawy, normalnie zalamka. staralam sie nie panikowac, bo jak przetarlam papierem to nic nie bylo. ale TZ mi kazal zadzwonic do szpitala, szczegolnie ze ogolnie ciagle mam te uplawy i pobolewal mnie brzuszek zeszlej nocy. Ale Panie ewidentnie byly zajete bo kazaly poczekac godzine i zobaczyc czt krew pojawi sie znowu. Na razie czysto, czyli pewnie nie kaza przyjezdzac. Mala sie rusza. nie jakos bardzo ale cos tam sie rusza. powiem wam ze sie zalamalam, czuje sie dobrze, a tu ciagle jakies plamienia, krwawienia. ilez mozna nooo.... i co ja mam zrobic? przeczekac?sama nie wiem. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.

Miałam nadzieję, że gąbka to dobry plan 
Kupię jakieś fajne materiały w Ikeii i przyszła babcia będzie szyła
no i co, no i wisi

heh 
za zakupy 
)

A sama wymyśliła, że się wyprowadzi, bo nie chce już z nami mieszkać, bo jej głupio z małżeństwem, bo jest ode mnie starsza...