|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV
Cytat:
![]() Mi mąz właśnie przyniósł końcówkę sałatki greckiej, bo trzeba dziś zjeść, a potem winko i film
|
|
|
|
|
#3362 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV
Cytat:
Chociaż właściwie to bardziej piwo za mną chodzi. Ostatnie piłam we wrześniu, jak jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży Na szczęscie to był tylko reds
|
|
|
|
|
#3363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo w Polsce to szał jest na ten sklep a sprzedawcy na allegro wykorzystują to i sprzedają te ciuchy za masakryczne pieniądze ![]() Oto moje buciki i fryzura ,twarz zakryłam ,bo bez makijażu wolę się tu nie pokazywać![]() Acha kolor włosów na zdjeciu chyba wyszedł ciemniejszy niż jest.. Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-02-19 o 21:17 |
|
|
|
|
#3364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiedziała, 3 miesiące normalnie miała @ Mi sie smaki zmieniają. Kiedyś to ja wina nie tykałam, potem ostatecznie ale jakieś mocno słodkie, potem etap martini, potem jakieś przejściowe . Mąz miał tak samo. a teraz z mężem pijemy czerwone wytrawne i normalnie raczymy sie tym jak nie wiem co. Piwko piłam wczoraj ze znajomymi ale jednak wolę winko ![]() atomufka buty rewelacyjne / A włosy chcesz jeszcze dużo rozjaśnić?? Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2011-02-19 o 21:21 |
|
|
|
|
#3365 | |
|
Zakorzenienie
|
:
Cytat:
a wloski widac ciemny braz , nie czarne
|
|
#3366 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tak samo ![]() mezowi?tzn on swoje ciuchy sam prasuje?????????? Cytat:
![]() a my bylismy troch na zakupwach w careforze i kupilam troche dzieciowych spiochow i bodow |
|||
|
|
|
#3367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi też się zmienił gust ,kiedyś wolałam słodsze alkohole,teraz nie upiję ![]() Madzia ja już nie planuję rozjaśniać jeden taki zabieg wystarczy to jest mój prawie naturalny kolor na zdjęciu wyszedł ciemniejszy,musiałabym zrobić w świetle dziennym ,ale to może jutro.Dzięki laski ![]() india no jakby byłl czarny po tym zabiegu to bym padła w rzeczywistości jest sporo jaśniejszy
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-02-19 o 21:43 |
|
|
|
|
#3368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3369 | |
|
Zakorzenienie
|
a w którym miejscu tak wygląda
Bo nie rozumiem. Cytat:
---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- nie ma sprawy Mam jeszcze tego dużo.....
|
|
|
|
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
atomufka suoer wloski, nosiz okulary ?
a buty maja uroczą wkładkę!martucha masz maila do czytania nie ma tam nic ![]() A Zuuu kończy dziś 2 miesiące ![]() Kupiliśmy jej w prezencie koco-narzute z mikrofibry - czy cos w ten desen :d starczy na kilka lat bo jest duuza i rozowa
|
|
|
|
#3371 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia fajny prezencik dla małej
Szybko ten czas leci.
|
|
|
|
#3372 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
noszę bryle od jesieni buuu ,są takie dni,że jestem ślepa bez nich.Na szczęście póki co nie muszę ich nosić non stop,choć podobno dodają mi uroku ![]() Fajna narzuta,a ile ona ma misiaków w tym łóżeczku jest tam w ogóle miejsce dla Zuz? Ale ten czas leci .....Dziś spotkałam kolegę ,szedł na spacer ze swoją kilkumiesięczną córką ,która ma na imię Gabrysia cudowne imię
|
||
|
|
|
#3373 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to co za 2 tyg bedziesz juz w domku ![]() ![]() Cytat:
Pamietam ze mam wrzucic zdjecia ale narazie nie mam kiedy dzisiaj sprzatalismy teraz wrocilismy do domu z zakupow Mezul ma dzemke a ja was nadrabiam Zaraz wybieramy sie do znajomych na drinka mielismy wszystkich do nas zaprosic ale nas inni uprzedzili Takze zdjecia dodam najpozniej w poniedzialek
|
|
|
#3374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy ktoraś z was jest biegła w tym temacie?
|
|
#3375 |
|
Zakorzenienie
|
atomufka no w okularach Cie jeszcze nie widzialam
wez sie umaluj zrob foto i mi wyslij bom ciekawa calosci ![]() No a w lozeczku Zuuu jeszcze sie miesci z misiami nie mam gdzie ich wsadzic bo nie dorobilam sie jeszcze polki Jak sie eksmutujemy z mezem to bedzie miejsce na komodzie A od czego to zalezy ze sa dni ze nic nie widzisz, a czasami widzisz?
|
|
|
|
#3376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Kliwia Zuzka ma już 2 m-ce, ale przeleciało |
|
|
|
|
#3377 |
|
Zakorzenienie
|
ktosia KCIUKIIIIIII choć pewnie i tak będzie 5
![]() ![]() atomufka po pierwsze za***iaszcze buty!!! padam na zol i nie mogę się pozbierać po drugie nasz świadek z dziewczyną kupe lat byli w corku i w Dublinie i jak wrócili do kraju to do teraz mówią - fajnie że w polsce z rodziną ale primarka mogli by nam tu otworzyć (z cenami i promocjami takimi jak tam ) bo najbardziej im go brakuje, a co do picia w ciąży to przecież ja 4 lata nie miałam alko w ustach, nic zero, a jak zaszłamw ciąże poszłam z moimi dziewczynami do baru i opiłam się wódki z redbullem!! taką miałąm ochotę! no ale niczego się nie spodziewałąm miałam wkońcu okres hahah ale jak wyszło że już byłam w ciąży to wu od razu mówił że będzie chłopak bo mamę do alko ciągnęło no i ja chce zobaczyć twoje foto z okularkamiii ![]() kliwia gratulacje dla ZU a za maila dziękuję - mój mąż się zauroczył rewelacja ![]() iwka india maile poszły
|
|
#3378 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Polecam ten film "127 godzin" http://www.filmweb.pl/film/127+godzin-2010-546975 wczoraj go oglądaliśmy. Dziewczyny jak wy robicie z imieninami (imprezką dla znajomych i rodziny) czy każdy z was robi swoją, czy łączycie i robicie jedną wielką Ja mam urodziny na koniec maja, mąż w lipcu i myslimy aby połączyć i pewnie od razu po zakończeniu roku w czerwcu zrobić.
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2011-02-20 o 09:52 |
|
|
|
#3379 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze coś mi się skasowało wrrrr
Dzięki dziewczynki za komplementa ![]() kliwia potem postaram się cyknąć jakieś foto w okularach Twojego maila mam ,ale Marta musisz mi wysłać mało kto mnie w nich widział,bo się ukrywam jakoś nie mogę do nich przywyknąć.A to ,że czasem widzę gorzej zależy od dnia w pracy,bo czasami bardzo dużo czasu spędzam pracując na takim specjalnym mikroskopie polaryzacyjnym i na nim bardziej męczą się oczy Zauważyłam w ogóle,że to on mi zespuł wzrok,albo przyczynił się do tego w duzej mierze no ,ale cóż....Na studiach dużo czasu spędzałam przy mikroskopie i potem taka praca wiec myślę,że to przez to....A taki miałam świetny wzrok.Póki co wada jest małą ,bo to tylko połówki ,ale nie wiadomo jak to się rozwinie ,oby nie....jedno oko mam na minus a drugie na plus ![]() Marta napisałam już wyżej ,wyślij mi swojego maila No a primark super jest szczególnie kocham dodatki i bieliznę ,bo z ciuchami różnie bywa,mam na myśli jakość...no i ceny są bardzo korzystne.Może kiedyś pojawi się w Polsce.Magda my raczej nie obchodzimy imienin tzn nie zapraszamy nikogo,ale może w Polsce będzie inaczej nie wiem W moim rodzinnym domu zawsze obchodziło się urodziny dosyć hucznie ,a imieniny mamy praktycznie wszyscy w lipcu więc zawsze mama robiła ciacho i wszyscy w naszym rodzinnym gronie sobie śwętowaliśmy.a kliwia zapomniałam zapytać,kiedy robicie to "przemeblowanie " w mieszkanku? Chcecie przenieść małą do sypialni ,a Wy dokąd wywędrujecie? Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-02-20 o 10:44 |
|
|
|
#3380 |
|
Zakorzenienie
|
Atomufka u nas imieniny czy urodziny to jedna rzecz
bo mamy je 2- 4 dni po urodzinach Mąż mówi, ze jakbyśmy mieli dużą różnicę czasowo to jeszcze spoko, ale tak to może raz zrobić imprezę?? Sama nie wiem.
|
|
|
|
#3381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to razem jedną imprezę
|
|
|
|
|
#3382 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie tak myślę
w jeden weekend rodzinka, w drugi znajomi i heja Nawet mąż mnie dziś zaskoczył, powiedział że zaprosi teścia i teściową razem na jeden dzień, a jak któremuś nie będzie pasowało (bo będzie ta druga osoba) to trudno, wpadnie innego dnia na kawę i ciasto bo przecież nie będziemy robili oddzielnych imienin dla jednej osoby prawda?? |
|
|
|
#3383 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny uwaga zadaje durne pytanie ;p
Jak coś obliczyć bez vatu np. jest promocja w BRW na meble - vat to np jak komoda kosztuje 879zł to robimy -23% czy dzielimy na 1.23 ? ale ze mnie blondynka hihi
|
#3384 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Mam chwilkę zanim wylądujemy na obiedzie u rodziców, więc trochę Was nadrobię ![]() Ana*** pytałaś na kiedy mam termin. U mnie to rosyjska ruletka, bo cykle raz 90dni raz 35 i nie wiadomo kiedy była owulacja. Więc z OM mam na 6marca a z usg tego wczesnego to na 17marca. No ale teraz z usg wyszło 1marzec a lekarz mówił, ż enie wiadomo czy dotrzymam do nastepnej wizyty (3marzec). Także mała sobie sama wybierze kiedy chce wyjść - a ja się nie nastawiam ![]() Mam nadzieję, że się pogodzicie india dzięki a z remontem pkoju to musi mój kumpel wrócić (bo ona nam robi całe mieszkanie no z TŻ rzecz jasna). Ale teraz jest w Wa-wie na zleceniu i miał być tydzień a kiedy wróci to nikt nie wie.anika no ja zaciskam też nogi do 1marca A jeszcze może być tak, że to mnie straszą a ja urodzę jeszcze później niż Ty![]() A co namiarów to mam tylko do Ciebie, ten numer co mi kiedyś na gg podałaś. No ale jak razem wylądujemy na porodówce to nie wiem.... martucha dzięki, trzymam nogi zaciśnięte do termoinu, tylko do którego ![]() Madzialenka ja też dzięki Tobie się dowiedziałam co to ten kugiel a to jak się je? na ciepło/zimno i z czym??U nas na śląsku to imienin nie obchodzimy, jedynie urodziny. No i dla rodziców/rodziny robimy osobno a dla znajomych też osobno. Czasem ze znajomymi idziemy gdzieś w miasto po prostu-zrobić maraton po knajpach, a z rodzinką to już odpada. kliwia fajna narzutka A dopiero co Zuz przyszła na świat a to już 2miechy
|
#3385 |
|
Zakorzenienie
|
India 879 x 0,77 = 676,83 (cena po odliczeniu 23% rabatu)
SSR na ciepło oczywiście najlepszy jest prosto z piekarnika a potem się go odgrzewa na patelni. Dziś na śniadanie jedliśmy z sosem czosnkowym (własnej roboty przez teściową). Ok, ale urodzinki też łączycie (jedna impreza) czy każdy robi imprezę w swoje??
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2011-02-20 o 11:16 |
|
|
|
#3386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łaczna kwota za zakupy wyszła mi 3963zł x 0,77 = 3051a pani w sklepie dzieli przez 1,23 i wychodzi jej 3220 i nie moge pojąc dlaczego, a nie chce wyjsc na idiotke oni to chyba jakoś inaczej licza
|
|
#3387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba ,że coś tam sobie dodają...
|
|
|
|
|
#3389 |
|
Zakorzenienie
|
no i stad to moje pytanie, bo nigdy z mamtmy dobra nie byłam no ale na kalkulatorze to sobie jeszcze radze hihi. no i nie wiem skad to ich liczenie. no chyba, ze na meble jest inny vat niz 23%
|
#3390 |
|
Zakorzenienie
|
India mąż mi właśnie to wytłumaczył. towar bez vatu kosztował np. 800 zł . dali vat 25 % i towar z vatem kosztuje 1000 zł. jesli teraz obniżą towar o 25 % to będzie kosztował 750zł. czyli jest 50 zł różnicy. a jeśli podzielisz to przez 1,25 to wyjdzie 800 zł . Czyli kobieta w sklepie liczy dobrze
![]() Mąż dał 25 % aby łatwiej mi to wyłumaczyć heheW sumie to racja, bo vat naliczasz od mniejszej kwoty a potem jak odlioczysz od większej to sklep by był jeszcze bardziej stratny
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2011-02-20 o 11:33 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:05.

bo wpadłam tylko na chwilkę
Chociaż właściwie to bardziej piwo za mną chodzi. Ostatnie piłam we wrześniu, jak jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży
Na szczęscie to był tylko reds

jeden taki zabieg wystarczy 

a buty maja uroczą wkładkę!
do czytania nie ma tam nic 
od jesieni buuu ,są takie dni,że jestem ślepa bez nich.Na szczęście póki co nie muszę ich nosić non stop,choć podobno dodają mi uroku
no ,ale cóż....Na studiach dużo czasu spędzałam przy mikroskopie i potem taka praca wiec myślę,że to przez to....A taki miałam świetny wzrok.Póki co wada jest małą ,bo to tylko połówki ,ale nie wiadomo jak to się rozwinie ,oby nie....jedno oko mam na minus a drugie na plus