Nie fikaj,nie marudź,nie rwij włosów z głowy jest już nowy wątek etorebkomaniaczkowy - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-19, 23:02   #751
sohee
Rozeznanie

Dot.: Nie fikaj,nie marudź,nie rwij włosów z głowy jest już nowy wątek etorebkomania

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość
bylam ostatnio w siedzibie i pytalam sie o czarna aide-pan powiedzial,ze ma jej juz nie byc, ale oni tak czesto mowia (zeby klikac inne). wczoraj (przedwczoraj?) pojawila sie jedna sztuka aidy, takze trzeba regularnie zagladac na strone a nie chcesz jasnej lub kawowej? mam czarna () i jasna tez bardzo fajnie sie prezentuje

a imogene czarna? ma mniej cwiekow i troszke wieksza od aidy jest tak to sa identiko..
Sęk w tym, że przydałaby mi się czarna torebka w której zmieści się coś więcej niż portfel. Brązowych mam kilka, szarą też mam i nawet czerwoną czy zieloną, a czarnej ani jednej (jak ja mogę z tym żyć? ). I właśnie Aida mi się najbardziej podoba bo ma dużo ćwieków. Dzięki za info, będę zaglądać na stronkę w takim razie.
sohee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 23:03   #752
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Dot.: Nie fikaj,nie marudź,nie rwij włosów z głowy jest już nowy wątek etorebkomania

ta jest swietna tez
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6204-B.jpg (32,4 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6204-A.jpg (37,4 KB, 26 załadowań)

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 23:03   #753
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
ta jest swietna tez
Widzę, że lubisz falbanki
NIKaP-n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 23:04   #754
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

Nika, ooo, to może i faktycznie lepiej, że nie jestem tak wysoka . mam nadzieję, że będę miała jakies taka suknię . tylko jeszcze pan młody by sie przydał . ale to kieeeedyś
a organizowanie ślubów to chyba musi być ciekawa praca . ale w salonie sukien ślubnych to już bym nie chciała pracować

Ania, piękne zdjęcia z tymi butkami . naprawdę ślicznie to wygląda, więc Rybo kupuj skoro tamte nie daja Ci spokoju

Edytowane przez 135nudziara
Czas edycji: 2011-02-19 o 23:21
135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 23:04   #755
martini.
Zakorzenienie

Dobry wieczór Ale Wam się temat wrzucił

Cytat:
Napisane przez dooo Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki

przyszłam nadrobić ....
A Ty gdzie byłaś

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
Uważam, że modą przy wyborze kiecy ślubnej nie powinno sie kierować. Ale doborem fasonu do sylwetki, koloru do cery, no i spełnianiem swoich marzeń ślubnych

ja stawiam na minimalizm, ale bardzo elegancki, kobiecość, eksponowanie tego, co jest na plus i zakrywaniem tego na minus

Piękna, bardzo romantyczna Madziam ale ja wolałabym ją bez tych fikuśnych rękawów
Zgadzam się

Zgadzam się.

Zgadzam się.

Cytat:
Napisane przez ankhax1 Pokaż wiadomość
koniecznie je kup, zobacz jak to pięknie wygląda

jak kiedyś mi się "zachce" białej sukni to sobie wezmę ślub i to w takich bucikach
Jak mi się zachce, to na pewno białych butów mieć nie będę. Wywalona kasa w błoto by to była.
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 23:06   #756
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Widzę, że lubisz falbanki
bardzo mi sie podobaja ale nei ejstem jeszcze do konca do nich pzekonana. Chyab najbardziej pewna jestem tego ze chce miec strojny gorset z kryształków i wyciecie w ksztalcie duzego serduszka

Zakochana
Stary 2011-02-19, 23:21   #757
dooo
Zakorzenienie

bry ponownie
Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Sporo
Trzymam kciuki za dietę
trzymaj

Cytat:
j

doo, 4 kg? ale to chyba za duzo, zwazywszy na to, ze niedawno zaczelas diete. dla organizmu zdrowe chudniecie to 1 kg na tydzien, ale pomimo tego - gratuluje wytrwalosci! ile kg chcesz zrzucic?
2 tygodnie .... ale na dukanie ... wiec teraz po kilogramie na tydzien poleci ... chyba ....

mam zbędną dyszkę

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość

Dooo 4 kilo wow pisz co to za dieta, ja póki co pizze zaraz zjim
Renia .....no dukam nierozsądnie

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość

A Ty gdzie byłaś

martini
pracowałam
Stary 2011-02-19, 23:23   #758
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:
Dobry wieczór Ale Wam się temat wrzucił

A Ty gdzie byłaś

Zgadzam się

Zgadzam się.

Zgadzam się.

Jak mi się zachce, to na pewno białych butów mieć nie będę. Wywalona kasa w błoto by to była.

Hej Kotek
Też mi się podobają buciki ekstra, a kolor niekoniecznie biel Mają przykuwać wzrok

Cytat:
bardzo mi sie podobaja ale nei ejstem jeszcze do konca do nich pzekonana. Chyab najbardziej pewna jestem tego ze chce miec strojny gorset z kryształków i wyciecie w ksztalcie duzego serduszka

takie gorseciki fajnie wyglądają do konkretnego cyca tzn wycięcia takie
Stary 2011-02-19, 23:33   #759
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
martini
pracowałam
I warto było Ja tu tęskniłam

Cytat:
Hej Kotek
Też mi się podobają buciki ekstra, a kolor niekoniecznie biel Mają przykuwać wzrok

Ale to nie o to chodzi Ja bym po prostu białych butów już nigdy nie założyła. A kolorowe owszem

Głębokie tak, ale serduszka generalnie są idealne na mały biust
Stary 2011-02-19, 23:46   #760
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ivy123 Pokaż wiadomość
Monica, a oryginał Wanga ile kosztuje?.
Witam wszystkich, chociaż pewnie wszyscy śpią....mama nadzieję, że miło śnicie torebkomaniaczki...

Mnie się wydaje, że 4 tysiące może kosztować chyba, ale nie wiem alexa mulberry tyle kosztowała/kosztuje- przesadziłam, ze taniej by wyszło....?

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

Cytat:

ja tylko na chwile...

monica, wlasnie wrocilam z h&mu i mam sweterek (chyba faktycznie M bylaby dobra, ale juz trudno )

dziekuje za skorzystanie z mojego kodu ok godziny 10:13 . ujawnij sie i powiedz jaka torebke kupilas
grunt, ze go masz i to już!

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
Danula chora Cielęcinko

krzywa? ona jest połamana jakaś
odsyłam ją w poniedziałek
albo mi wyślą prostą albo vivien proszę! oczywiście bez wad
swoją drogą w vivien szewek mi puścił na klapie.........
ale nie wiem czy tylko sobie tego nie podkleić i dać spokój z wysyłką czy wysyłać.........

a tak dobrze miałam z tymi torebkami
nic się nie działo
zawsze pisałam że u mnie okej i nic się nie dzieje
to jakaś kara za zbyt długą dobrą passę
może pobijesz mój rekord- 8 odesłanych torebek????

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------

Cytat:
Napisane przez ankhax1 Pokaż wiadomość
helllllloooooo

Monica ja CIę rozgrzeszam
i dziękuję Ci bo usprawiedliwiasz może trojaczki flaviowe i emilkowe i plany na kawową aidę

dziękuję, rozgrzeszenie bez pokuty????
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-19, 23:49   #761
harajuku-fish
Zakorzenienie

dobranoc Wszystkim

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 00:02   #762
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
juz po obiadku

doo, 4 kg? ale to chyba za duzo, zwazywszy na to, ze niedawno zaczelas diete. dla organizmu zdrowe chudniecie to 1 kg na tydzien, ale pomimo tego - gratuluje wytrwalosci! ile kg chcesz zrzucic?

hahaha, monia!!! ubawilam sie czytajac Twoj post cos nas laczy - milosc do aidy . bede Cie namawiac na jasna (cud miod i orzeszki) no i na imogene czarna (nie ma aidy,wiec lepszy rydz niz nic). takze kochana, klikaj poki sa!! i tak jak w przypadku flavii - daj mi znac, kiedy zamowisz jasna aide; pojde do siedziby ogladnac przed wyslaniem (napiszesz w mejlu,ze kolezanka oblooka ), bo niestety, ale jasne aidy sa felerne (przypominam,ze za 5 razem dostalam "bez wad").

kawowa aida i brazowa kryska (ale tu nie wiem - duza,czy mala?..)
dziękuję!!! z góry, w koncu sie namyslę na trzecią jak nic, ale moze poczekam aż Ty się namyślisz na kawową- wsparcie w chorobie psychicznej w tym widzę

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Pauleena Pokaż wiadomość
Niedziela... oj tak Będę siedziała na wizażu cały dzień, oglądała filmiki na youTube a na koniec to i tak pewnie zasnę z nudów

Co myślicie o legginsach a'la skóra? Bo tak się zastanawiam nad ich kupnem, ale do końca przekonana nie jestem... od zawsze spodnie lateksowe, skórzane kojarzyły mi się z kiczem i tandetą ... ale ostatnio natknęłam się na zestawienie, które bardzo mi się spodobało! I ono mnie popycha do kupna takich legginsów. Co Wy o tym myślicie?
Mnie się podoba,i chyba nie ma tekiej rzeczy, której nie można fajnie zestawić- tak mi się wydaje..

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ----------

Cytat:
wesele Kochana mam we wrześniu
klask i:
Stary 2011-02-20, 00:03   #763
dooo
Zakorzenienie

Cytat:
I warto było Ja tu tęskniłam

jeszcze tylko pół tygodnia ciężkiej pracy ..

.... jak sesja? staram się nadrabiać ale to nie jet łatwe

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

Cytat:
dobranoc Wszystkim
branoc
Stary 2011-02-20, 00:39   #764
monica80c
Zakorzenienie

Dobranoc

---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ----------

Cytat:
Napisane przez tenebris Pokaż wiadomość
ojj mam problem
dlatego mam w sumie 2 zegarki tylko - Casio i asosowy -> obydwa są na bransolecie, więc nie ma problemu z dopasowaniem
co do wielkości tarczy - ten asosowy jest wielki i wystaje poza rękę, ale postanowiłam się tym nie przejmować... [w ogóle to zegarmistrz załamywał ręce dopasowując mi tę bransoletę ]

mnie też się bardzo podobają ale ta cena

Moje 2 zegareczki:
Tenebris jak kupić ten pierwszy zegareczek? na Allegro?
Ja w przypływie szaleństwa zakupiłam na ebayu ledowo-zelowy u pana Jujanga z Hong Kongu
Dobranoc absolutne.
Stary 2011-02-20, 00:44   #765
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:

Ale to nie o to chodzi Ja bym po prostu białych butów już nigdy nie założyła. A kolorowe owszem

Głębokie tak, ale serduszka generalnie są idealne na mały biust
No ja myślałam o takich głębokich

Ja chciałam kupić fuksjowe (taką miałam torebkę), ale zauroczyły mnie białe... No i gdzieś są spakowane, wciąż sobie myślę, że do czegoś je latem ubiorę, a że fajnie wycięte, szpilka z kwiatkiem i paseczkiem, to parę pomysłów na nie miałam...
Nadal są w kartonie

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
Witam wszystkich, chociaż pewnie wszyscy śpią....mama nadzieję, że miło śnicie torebkomaniaczki...

Mnie się wydaje, że 4 tysiące może kosztować chyba, ale nie wiem alexa mulberry tyle kosztowała/kosztuje- przesadziłam, ze taniej by wyszło....?

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

grunt, ze go masz i to już!

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------

dziękuję, rozgrzeszenie bez pokuty????

Powinnaś dostać jakąś gratisową myślę sobie
Stary 2011-02-20, 01:07   #766
martini.
Zakorzenienie

Cytat:

jeszcze tylko pół tygodnia ciężkiej pracy ..

.... jak sesja? staram się nadrabiać ale to nie jet łatwe
Zdana

Cytat:
No ja myślałam o takich głębokich

Ja chciałam kupić fuksjowe (taką miałam torebkę), ale zauroczyły mnie białe... No i gdzieś są spakowane, wciąż sobie myślę, że do czegoś je latem ubiorę, a że fajnie wycięte, szpilka z kwiatkiem i paseczkiem, to parę pomysłów na nie miałam...
Nadal są w kartonie
Ja tam wiem, że białe buty odpadają i tyle. Szkoda mi pieniędzy na to, a opinię i wszystko inne to mam w nosie

Dobranoc

Edytowane przez martini.
Czas edycji: 2011-02-20 o 01:24
Stary 2011-02-20, 01:25   #767
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
No nie wiem Ona potrafi człowieka w takie poczucie winy wpędzić ze hej i to o co? pfff o torebke

Cytat:
bry ponownie

2 tygodnie .... ale na dukanie ... wiec teraz po kilogramie na tydzien poleci ... chyba ....

mam zbędną dyszkę

Renia .....no dukam nierozsądnie
Fajnie, ja to mam krótką pamięc i już po 2 dniach bym zapomniała ze na diecie jestem przydałoby mi się tez z dyszkę albo i lepiej

Rybko świetny czas przed Tobą, zazdroszczę pomijając koszty - ja lubiłam i strasznie się angażowałam w przygotowania teraz pomagam siostrze, bo w lipcu sie bawię na weselu

Kali jak to? Wracasz z urodzin i nie zjadłaś torta?

Oglądałam Czarnego Łabędzia jak dla mnie MISTRZ świetny film a Natalie zagrała przecudownie polecam.
Stary 2011-02-20, 01:27   #768
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość

Fajnie, ja to mam krótką pamięc i już po 2 dniach bym zapomniała ze na diecie jestem przydałoby mi się tez z dyszkę albo i lepiej

Rybko świetny czas przed Tobą, zazdroszczę pomijając koszty - ja lubiłam i strasznie się angażowałam w przygotowania teraz pomagam siostrze, bo w lipcu sie bawię na weselu

Kali jak to? Wracasz z urodzin i nie zjadłaś torta?

Oglądałam Czarnego Łabędzia jak dla mnie MISTRZ świetny film a Natalie zagrała przecudownie polecam.
Reniu

Byłaś w kinie?
Pamiętam wesele, nawet tytuszkę na tę okoliczność nabyłaś

martini. branoc
Stary 2011-02-20, 01:39   #769
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Reniu

Byłaś w kinie?
Pamiętam wesele, nawet tytuszkę na tę okoliczność nabyłaś

martini. branoc
Nikusiek oglądałam w domku i ja durna, ze nie poszłam jednak na ten zamiast na Karola.....
Tak, nabyłam Lizzy

---------- Dopisano o 01:39 ---------- Poprzedni post napisano o 01:32 ----------

Dobranoc idę już...
Stary 2011-02-20, 01:44   #770
NIKaP-n
BAN stały

Ja też, spokojnej nocki
Stary 2011-02-20, 01:44   #771
dagna1
Zakorzenienie

monica, Ty to taki nocny marek widze...

dobranoc!

pusta miska.. ale możesz ją napełnić!
dagna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 09:34   #772
moniuleczka
Zakorzenienie

dzień dobry

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Cytat:
ta jest swietna tez
śliczna ta suknia, też mi się podobają suknie z falbankowym albo tiulowym dołem

moniuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 09:53   #773
fashionaddicted
Zakorzenienie

Wpadłam się przywitać i idę do kościoła:/
Stary 2011-02-20, 09:57   #774
Pauleena
Rozeznanie

Dzień dobry dziewczyny!

I co, i co? Znalazłyście wczoraj jakieś super sukienki ślubne?

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
8?? Odsyłałaś bo były wadliwe?

Yesterday
is a past,
Tomorrow is a mystery
Today is a gift!

Pauleena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 10:12   #775
kali765
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ale mnie brzuch boli .... @ mam
Stary 2011-02-20, 10:21   #776
moniuleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
Wpadłam się przywitać i idę do kościoła:/
hej

Cytat:
Napisane przez Pauleena Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczyny!
dzień dobry

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ale mnie brzuch boli .... @ mam
hej kali
weź jakaś tabletkę, mi pomaga no spa

Edytowane przez moniuleczka
Czas edycji: 2011-02-20 o 10:20
moniuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 10:35   #777
Iduś
Zakorzenienie

Hejo

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 10:50   #778
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Kotek

ja nosze 70D wiec mysle ze bedzie ok
Jak cos znajdziesz ciekawego podrzuc linka

Zakochana

Edytowane przez BBlondyneczkAA
Czas edycji: 2011-02-20 o 10:52
Stary 2011-02-20, 11:10   #779
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Dzień doberek

Cytat:
puk puk
jestem
wróciłam

umowa podpisana, fotografa już mam na 10000% zaklepanego w poniedziałek zespół
idziesz jak burza

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
Napisane przez andzioch Pokaż wiadomość
Dziewczyny zastanawiam się nad beżową aidą bądź kawową kryśką, trochę boję się na żywo koloru kristy :P która jest praktyczniejsza i którą łatwiej zestawić, pomóżcie
Ja bym brała aidy ale tutaj masz real katalog może on ci pomoże w wyborze https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=364231&page=4

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Cytat:
Laski a cos z tych?
3, 4 lub 6

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Cytat:
Napisane przez sohee Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy czarna Aida będzie jeszcze dostępna? Chyba właśnie na nią zachorowałam a tu nie ma!
W etorebce mówili że nie ale im nie należy wieżyc bo często sie zdarza że torebki wracają a oni mówią ze już ich nie będzie

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 11:13   #780
ewa12332
Raczkowanie

Dzień Dobry miłej niedzieli Dziewczynki

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości