|
|
#3301 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: (prrrawie)narzeczone wciąż czekają... cz. 7!
Sylvi no eeeee
stara się chłopaczyna![]() a takiego pracodawcę to bym udusiła
|
#3302 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3303 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3304 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3305 |
|
Zakorzenienie
|
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Autobus
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Pasa%C5%BCer Siedzę i śmieję się jak głupia ![]() ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Dobranoc
|
#3306 |
|
Konto usunięte
|
Dobranoc Kamea. Ja też uciekam.
|
|
|
|
#3307 |
|
Wtajemniczenie
|
Kamea
to dobranoc Dziewczyny
|
#3308 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3309 |
|
Wtajemniczenie
|
a tu nie dość że przyszedł to jeszcze z kwiatkiem
|
#3310 |
|
Zakorzenienie
|
zapunktowal nie powiem
ba nawet mowil ze chcial wziasc mnie do kina ale byl do wyboru albo Miś Jogi, albo Karol(na ktorym bylismy), albo Jak sie pozbyc cellulitu, czyli nic ciekawego wiec pojechalismy na shopping bo moja mama chciala cukier:P
|
|
|
|
#3311 |
|
Wtajemniczenie
|
no to ładnie się teraz stara
|
#3312 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3313 |
|
Wtajemniczenie
|
oby długo
zapomniałam o losowaniu ale nie wygrałam
|
#3314 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No własnie, też jestem ciekawa jak tam sobie miss poradziła I czy się odważyła ![]() Cytat:
dobre, no a pomysł z chowaną w podłodze jest dobry ![]() Cytat:
![]() Swoją drogą, pomyślcie ile nowa ta suknia musiała kosztować, jak używana 2500zł Cytat:
![]() hehe, to by były dopiero metody i przy okazji sprawdza dyspozycyjność ![]() Noo, Sylvi, oby jak najdłużej się starał mam nadzieję, że przejrzał na oczy ![]() A ja po randce z TŻ strasznie szybko zleciał mi ten dzień
|
|
|
#3315 |
|
Wtajemniczenie
|
Mutny wyczytałam ze oryginalna 5/6tysiecy
![]() a bo jak dzień miły to szybko leci co robiliście ciekawego?
|
#3316 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3317 |
|
Wtajemniczenie
|
Sylvi kurczę a nie byłam zachłanna-nie chciałam 30mln, chciałam 1
![]() idę spac bo padam na twarz i brzuch dalej boli dobranoc
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-02-20 o 01:28 |
|
|
|
#3318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Heh, no właśnie, nie robiliśmy nic konstruktywnego hehe, leżakowaliśmy trochę, potem byliśmy na pizzy a potem znowu leżakowaliśmy i nagle patrzymy na zegarek, a już jest 23 ![]() ---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 01:31 ---------- Dobranoc, Paczek
|
|
|
#3319 |
|
Zadomowienie
|
heloł Baby!
jestem trochę wcięta po 4 piwkach, ale co tam, to były piwka szczęścia ![]() baby jak będzie mi dobrze szło na tym stażu to mogę Cię polecić żeby wzięli Cię na praktyki (jak będziesz potrzebowała to daj info na priv ) bo jak narazie to mówiłam, że obawiam się angielskiego, ale jak poradzę sobie to można coś pomyśleć ![]() trzymam kciuki za mieszkanko walcz o swoje! ![]() Mutny trzymam kciuki dalej! ![]() sylvi krówka na patyku, ale słooodko a co do zębów do fluoryzację miałam w podstawówce jakie 15 lat temu ;P i to takim dziwnym płynem z butli bleeeaaa też chcę różyczkę! raz na rok to dla mnie mało smutnooo, buuukinia myślę, że własne kucharki na weselu są ok, moja ciocia jest taką kucharką, robi fantastyczne dania! ma pasję kobieta! a argument 'kurzenia' na jedzenie jakoś do mnie nie przemawia, jest taki jakiś... głupi sorry... walcz o swoje! z teściową to dobrze jest tylko na odległość ![]() a z mieszkaniem będzie ok, zobaczysz! trzeba dobrze się zakręcić i TŻta też alice gratuluję pracy po stokroć ![]() kurcze... też chciałabym iść na macierzyński jak Twoje współpracownice ![]() evvcia 165zł + reszta... = 205zł za osobę... to sporo moim zdaniem... eh tyle kasy idzie na wesele dla mnie 200zł to max za osobę na sali Isabelle za te spodnie to baty się należą! kurcze, przed tabletami miałam bardzo bolesne miesiączki i cerę w gorszym stanie, po odstawieniu boję się nawrotów bóli i trądziku eh mam nadzieję że nie będzie tak źle, że przynajmniej wrócę do starej wagi ale to dopiero koło maja to odstawienie, więc już nie gadam ![]() a suknię chcę max za 1500zł... a jak nie to kupię używaną biorę albo jakąś zwykła białą kurde, nie wiem jakie Wy macie zdanie, ale dla mnie bez sensu jest wydanie w ch*j kasy na wesele a potem nie mieć za co żyć, albo nie mieć za co kupić mieszkania/samochodu lub zrobić remontu czy odchować dzieci też chcę kotka! już dawno bym go miała gdyby nie Mama która nie lubi kotów ... a ja uwielbiam... z TŻ będziemy mieli kota, psa i conajmniej dwójkę dzieci (max piątkę, jak będzie nas stać ) lubię jak jest rodzinnie wróciłam z piwka z TŻcikiem i jego kumplami, było fajosko! teraz oglądam Ojca Chrzestnego 3, ale jakiś nudnawy, nie wiem czy wytrzymam do końca... przynajmniej mam dobry humor
|
#3320 |
|
Zakorzenienie
|
paczek gratuluję kwiatuszka
Mój tż kwiatków nie uznaje, ja zresztą też Śniegu u mnie napadało od nowa |
|
|
|
#3321 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3322 |
|
Zakorzenienie
|
Siema!
![]() Nie mówiłam, bo wypadło wprawie ostatniej chwili. Kuzynka brała ślub. Pojechałam turystycznie. Ksiądz nie był Polakiem, mówił genialnie, braciszek dominikanin tak popylał na gitarce, że łojej. Niestety o tyle o ile pieśni na wejście i wyjście były z jajem, tak reszta w rytmie marsza żałobnego, więc niestety kiepsko. Samochód młodych nieumyty, suknia pognieciona, a panna młoda baaaaardzo skromna. Za to lista instrumentów, jakie ściągnę na własny ślub powiększyła się o bęben. Będzie tez flet, skrzypki i gitara.żadnych organów ![]() Pączek, ale Wy odważni, że do Aparta weszliście! Ja zawsze się boję napadających pań ekspedientek ![]() Nonsensopedia Moniq, piona za kotka i pieska. też chcę dom pełen sierści ![]() Taniec słonia ![]() No niestety, kupowanie wiąże się z niebezpieczeństwem ![]() Też jestem zdania, że wydawanie mnóstwa pieniędzy na jednorazówkę jest bez sensu - bo co by nie mówić suknię ślubną ma się na sobie raz ![]() A tood wczoraj moja ulubiona piosenka: http://www.youtube.com/watch?v=iymLc...layer_embedded
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-02-20 o 10:19 |
|
|
|
#3323 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Kochane.
![]() Nadrobiłam, ale nie będę teraz cytować. ![]() Jestem grzeczna i zaspokoję Waszą ciekawość, specjalnie dla Was tu weszłam. ![]() Ogólnie odpowiadając na Wasze pytania: tak, odbyło się... TŻ się podobało, chociaż ja byłam zestresowana tak, jak nie pamiętam kiedy ostatnio. Nawet chyba przed PR się mniej stresowałam. Oczywiście, to co wcześniej ćwiczyłam tylko trochę pomogło, bo nie wyszło zgodnie z planem. Tak się zestresowałam, że w sumie i tak zapomniałam i była wielka improwizacja. I jeszcze mi koszulka zaczęła wyłazić spod bluzki za wcześnie.Tylko później było już na smutno, bo odbijając sobie to, czego nie było w trakcie gdy TŻ miał sesję - czyli rozmowę, wyszło parę smutnych rzeczy... Nagle się okazało, że mamy odmienne plany na najbliższą przyszłość, jemu się jednak nie spieszy do wspólnego mieszkania (z wielu powodów). I jestem właściwie przybita. Nie powiedział wprost, że nie chce, ale nie powiedział też, że chce. Dlatego teraz to chyba ja już nie chcę... I mrożonka będzie.Człowiek sobie żyły wypruwa, żeby faceta uszczęśliwić, a on - gdy przychodzi do poważnych decyzji to się cofa w rozwoju. Żal.
|
#3324 |
|
Zakorzenienie
|
Miss! To dobrze, że się udało, ale nie dobrze, że macie różne plany. Podał chociaż jakiś powód dla swoich planów, jakiś argument,że chce, żeby było tak nie inaczej?
TŻ mnie zaczyna nie lubić. Od wczoraj słucham Incy Wincy Spider
|
|
|
|
#3325 |
|
Zakorzenienie
|
idę sprawdzić kupon lotto-może już jutro będę na hawajach
![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- ![]() Miss jak bardzo różnią się wasze plany, powiedział kiedy mniej więcej chciałby zamieszać-kwestia roku, dwóch lat?
|
#3326 |
|
Zakorzenienie
|
Miss, nieciekawie, że dopiero teraz wyszły takie plany
myślę jednak, że mrożonka wiele zdziała ![]() A ja nie wyslałam lotto
|
#3327 |
|
Zakorzenienie
|
Kamea no co Ty!!! 30 milionów byś nie chciała?
|
#3328 |
|
Zakorzenienie
|
też nie puszczałam. Szansa wygrania w tym czegoś jest mniejsza niż tego, że w ziemię uderzy asteroida, więc sorry
![]() Mi by starczył 1 milion
|
|
|
|
#3329 |
|
Zakorzenienie
|
hahah no mi tez,ale trzeba było zagrać o te 30 mln żeby choć na 1 się załapać
|
#3330 |
|
Zakorzenienie
|
I w efekcie nie załapałaś się na nic
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.

stara się chłopaczyna

ba nawet mowil ze chcial wziasc mnie do kina ale byl do wyboru albo Miś Jogi, albo Karol(na ktorym bylismy), albo Jak sie pozbyc cellulitu, czyli nic ciekawego wiec pojechalismy na shopping bo moja mama chciala cukier:P

ale nie wygrałam
I czy się odważyła