|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: różne kosmetyki ;)
Niestety z wish listy nic nie mam, napisz proszę ile masz peelingów do ciała Joanny.
|
|
|
#96 |
|
Wtajemniczenie
|
Wymiana z ksiezniczkaa87:
odlewka mydła pod prysznic pomarańczowego Ziaja 50 ml żel Nivea Energy dipliner Golden Rose za Lactacyd mały peeling Joanny |
|
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
To fajnie
To ja bym Roxanko w pierwszej kolejności była zainteresowana Lactacydem i peelingami. Czy tylko te trzy rzeczy cię interesują czy może coś jeszcze? U ciebie podoba mi się jeszcze: Podkład mineralny 1-Sleek Sphynx Meow.
|
|
|
#99 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Hmm..oddajesz już Lactacyd innej Wizażance czy masz ich kilka? wolę różowego bubla jednak, chętnie przyjmę pomadkę Nivea, ale za żel pod prysznic podziękuję. Jeśli nie zależy Ci na szybkiej wymianie to możemy poczekać jakieś 2 tyg i uskładać więcej rzeczy, co Ty na to? Może zainteresują Cię: krem normalizujący Pharmaceris sebostatic - ciężko ocenić ubytek, bo to opakowanie z dozownikiem w pompce, ale myślę, że zostało 1/3 - 1/4 opakowania, data ważności: 11 sierpnia 2011, myślę, że spokojnie zdążysz przetestować; tonik Vichy Normaderm - malutko zostało, około 2 cm od dna (początkowo 200ml, dat. ważn. wrzesień 2012), mam jeszcze 5 szt podpasek bella perfecta maxi green (nie przepadam za nimi i pewnie wylądują w koszu).
---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- No to fajnie, bo mnie też się nie spieszy, a lepiej zapłacić raz trochę więcej za wysyłkę, ale wymienić przy tym duużo rzeczy Nie ma informacji na opakowaniu, więc pewnie krem jest na dzień i na noc, osobiście stosowałam go na dzień pod makijaż a na noc krem nawilżający (bo mam mieszaną w kierunku suchej, a teraz zimową porą to jeszcze bardziej mi się przesusza..) Wyczytałam, że masz dostęp do większej ilości peelingów może bym i wzięła też porzeczkę i pomarańczę ;D Aaa i mam jeszcze drugą taką odżywkę pantene, którą wybrałaś tylko zostało jej jakieś 2/3 opakowania, tak że możesz zrobić zapas, jeśli będziesz chciała
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
To czy Lactacyd i 7 peelingów za Maseczkę, antyperspirant i odżywkę to byłoby dobrze?
|
|
|
#102 |
|
Rozeznanie
|
hej,
byłabym zainteresowana płynem Lactacyd ![]() przypominam tylko że oferuję znaczek na list zwrotny do mnie pozdrawiam ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- jeżeli chodzi o znaczki to nie ma najmniejszego problemu, ja mam "pod dostatkiem" jak to się mówi i zawsze z chęcią wysyłam , wiem że wymiana dwóch rzeczy jest mało opłacalna a dla mnie to akurat najmniejszy problem ![]() to może poprosiłabym jeszcze eyeliner My secret ![]() co Ty na to? Edytowane przez libra27 Czas edycji: 2011-02-20 o 16:10 |
|
|
|
|
#103 |
|
Zadomowienie
|
Ok, może być ten termin wysyłki
po prostu zarezerwujemy sobie wybrane kosmetyki na dłużej i w między czasie może jeszcze coś nam wpadnie w ręce do wymiany zajrzyj jeszcze do tej mojej listy pielęgnacyjnej, trochę rzeczy dodałam
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
Ooo dużo tego! wartościowo to tak się robi (liczyłam wstępnie) blisko stówy
Ja bym chciała: Blubel różowy, pomadka Nivea milk&honey, tonik nagietkowy Ziaji, Lactacyd (nawet 2szt chętnie, jeśli będziesz miała), 5 peelingów Joanny: kiwi, truskawka, grejpfrut, porzeczka, pomarańcza, Ziaja dwufazowa, mydło Biały Jeleń w kostce. To chyba wszystkie moje chciejstwa, za które jestem skłonna oddać: nową odżywkę Pantene, balsam po goleniu FM i zasłonę przeciw owadom na okno (a jeśli będą 2 lactacydy to jeszcze coś za dyszkę dołożę, np: krem i podpaski). Oczywiście biorę pod uwagę większą ilość rzeczy do wysłania z Twojej strony i że paczka może być cięższa = większy koszt wysyłki (u mnie odżywka i balsam jedynie ważą sporo), dlatego jestem skłonna jeszcze coś drobnego dołożyć.EDIT: A co do chusteczek to kupowałam je ostatnio jakieś 1,5 roku temu w drogeriach Wispol, które są tylko na Podkarpaciu, nigdzie indziej tych chusteczek nie spotkałam, ostatnio w Wispolu ich nie było, ale będę na nie polować, a jak znajdę to zrobię zapas z myślą o Tobie
Edytowane przez _amaja_ Czas edycji: 2011-02-20 o 19:53 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.

dlewka mydła pod prysznic pomarańczowego Ziaja 50 ml

To ja bym Roxanko w pierwszej kolejności była zainteresowana Lactacydem i peelingami. Czy tylko te trzy rzeczy cię interesują czy może coś jeszcze? U ciebie podoba mi się jeszcze: Podkład mineralny 1-Sleek Sphynx Meow.