|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 |
Raczkowanie
|
Dot.: DIETA 1200 KCAL :) najzdrowsza i najlepsza kto chetny ?
Witajcie . Gratuluję wyników! U mnie nie tak spektakularnie to wygląda . 26 lutego minie miesiąc ,kiedy staram się trzymać 1200-1500 kcal. Wynik jest następujący - po 3 tygodniach 3 kilo. Dokładnie 2 kg 900 ale nadrobię w tym tygodniu. Powoli ,ale idzie . Wolę tak powoli niż to co stało się kiedy przechodziłam pierwszą i jedyną moją dietę... kopenhaską, rewelacyjny wynik 8 kg w niecałe 3 tygodnie ,a potem pomimo starań efekt jojo, nigdy więcej
![]() ![]()
![]() |
#902 |
Raczkowanie
|
U mnie 71,5kg
![]() -0,7 - trochę mało, ale ważne, że jest! ![]() I wiecie co? Jeszcze 0,8kg i dobiję do 30 zrzuconych kilogramów! ![]() Strrrrasznie sie cieszę ![]() Ale nie ma co spoczywać na laurach, bo zostanie jeszcze 20kg... Damy radę! ![]() Wczoraj założyłam obcisłą bluzkę i wszyscy, dosłownie wszyscy znajomi, z którymi się widziałam, dziwnie mi się przyglądali albo nawet mówili, że strasznie schudłam ![]() Wieem, chwalipięta jestem... ![]() Jedziemy dalej z tym koksem! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#903 |
Zadomowienie
|
marta wow ;D 30 kg
![]() nie spoczywaj na laurach tylko niech Cię to motywuje do dalszego chudnięcia ![]() ja idę robić obiad. mam ochotę na pierogi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#904 |
Raczkowanie
|
No i po wazeniu i mierzeniu . Ogolnie to spadlo mi tylko 0.3 ale zawsze to cos,,,, Dzis ubralam spodnie ktore kupilam jakies pol roku temu i juz sie nie nadaja bo wisza na mnie
![]() A jak tam reszta ???buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
Zadomowienie
|
fajnie że już spodnie Ci wisza
![]() ![]() ![]() ja dziś mam na koncie ok 600kcal ![]() ![]() i mały off - kupilam sobie farbę do włosów, wracam do rudości ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#906 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tez mnie ciagnie do rudego ale nie mam odwagi A jaki masz teraz kolor wloskow ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#907 |
Zadomowienie
|
teraz mam ciemny brąz ale to nie mój naturalny
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- mam mega niebieskie oczy i krótkie włosy, fryzjerka powiedziała ż emi będize pasowało dlatego się skusiłam a że lubię zmiany to potem mnie podkusiło znowu na ciemny brąz ale znalazłam zdjęcia i wracam. ![]() idę działać ![]()
![]() |
![]() |
#908 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#909 |
Raczkowanie
|
julitta czekamy na zdjęcia nowego kolorku ! ach mi to się marzy kasztanowy brąz ale nie wiem czy opłaca się niszczyć włosy -.- U mnie już 3 kg mniej
![]() ![]()
![]() |
#910 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Przede mna już tylko kolacja, wskoczyły mi 2 nadprogramowe marchewki, ale lepsze to niż batony, będzie dziś ponad 1300 kcal.
![]() |
![]() |
#911 |
Zadomowienie
|
oh żebym ja lubiła biegać to codzień bym biegała ale nieznosze
![]() co do zdjęć to moge wkleić ale jutro ![]() deserek- mrożone truskawki zmiksowane z odrobiną jogurtu naturalnego do tego roztopiona kostka gorzkiej czekolady i ociupinka bitej śmietany ![]() w sumie mam na koncie 850kcal czyli zapas na kolację jest całiem niezły ![]()
![]() |
![]() |
#912 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#913 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#914 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
A na razie łyżwy ![]() Ale z kaloriami cienko zjadłam 1200 i dzisiaj kolacja ze znajomymi, koleżanka gotuje i muszę zjeść wszystkiego po trochu przystawka,danie główne i deser... i to wszystko o 20 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
![]() Apropo nóg to Ci ich zazdroszczę ![]() ![]() Chcę zacząć się stretchingować co wieczór może wysmukleją wtedy ale nie mogę znaleźć nic fajnego na necie macie pomysły? Albo coś z gazet? Może któraś z dziewczyn miała do czynienia z baletem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#915 |
Zadomowienie
|
widizsz ja z natury też mam mysi dlatego zaczęłam farbowac bo tamte mi się kompletnie nie podobały .. a teraz mam fajne
![]() co do tego bieganie to może w sumie nie głupi pomysł bo ja biegam raz na pół roku i wiem że nienawidzę .. może zacznę stopniowo od bieżni (bo kupiłam daawno z myślą że się przełamię ale nic z tego ![]() ![]() mam na koncie niecałe 1200 kcal ale zaokrąglę bo to groszowe sprawy. a teraz dowiedziałam się że znajomi zaplanowali imprezkę .. więc jakieś kaloryczne piwo abo drink się nawinie. czyli standard w weekend. ale dobrze że przez cały dzień nie grzeszyłam ale jestem teraz zła że nie zostwiłam sobie tych 300kcal na jakies piwko wieczorne ![]()
![]() |
![]() |
#916 |
Konto usunięte
|
A ja już zjadłam jakieś 1000 kcal. Ok, bo nie mam wagi
![]() Dużo, ale cóż - dziś poza jedzeniem moim ukradłam ćwierć rogalika z makiem posmarowanego Ramą mojemu TŻtowi (lata nie jadłam), a na obiad zjadłam więcej niż chciałam pierogów ruskich (babcinych!!!) z ponad łyżką śmietany... Ech... W sumie nie chciałam jeść więcej, ale pewnie coś jeszcze będę musiała przegryźć, w końcu obiad (przez który nadal jestem pełna) był o 17.00. A Wam babeczki gratuluję pięknych wyników ![]() Idę na sesję z hantelkami. Ciekawe, ile przy nich spalam... Pojęcia nie mam jak to policzyć, ale chyba mało się liczy, bo to tylko 3-4 razy w tygodniu i po 20 minut max. Z tym, że męczące to to jest... No nic, trzymajcie się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#917 |
Raczkowanie
|
Witajcie!
Wczoraj dzień zakończyłam na ok. 1200 kcal. Upiekłam ciasto i dwa chlebki, ale nawet nie skusiłam się, aby spróbować tego pierwszego ![]() ![]() Nie wiem, ile ważę, gdyż nie mam wagi. Może odwiedzimy jutro wujostwo i wlezę na ich wagę, zresztą zawsze się u nich waże ![]() Właśnie siedzą z farbą na włosach. Ma być kasztan, choć z pewnością znów wyjdzie coś ciemnego, trudnego do nazwania ![]() ![]() Dzisiaj, przed kolacją, miałam duży zapas... No i chyba go wykorzystałam. Potrawka z soczewicy i do tego whisky z lodem, sodą i colą (tylko jeden malutki drink)... Tym razem kusicielem był mąż i jego: "Z mężem w sobotni wieczór się drineczka nie napijesz???"... No i jak tu odmówić, hehe...
![]() |
#918 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
niestety kolacja nie poszła po mojej myśli przejadłam się maksymalnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#919 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Brawa za silna wolę, spacerek i biegi ![]() Co do mężów kusicieli, to ja nie wiem czym się kierują... ![]() Jakieś rozdwojenie jaźni hehe. ![]() Tymczasem poranna kawka, za oknem słoneczko, ale nie pobiegam- u mnie -10 , nos odpada ![]() plan papu ![]() 1. kawa 2x wasa z twarożkiem +papryka i pomidor- 190 2. to samo, lub owsianka- 200 3 . przekąska- owoc, marchewka...bo nie wytrzymam do obiadu -100 4 . kotlecik z cyca indyka 100g + ryż 40 g + surówka - 400 5. deser: 3 kostki gorzkiej czeko- 125 6. jogurt naturalny z twarogiem chudym + pomidor 250 znowu wyjdzie trochę ponad 1300 , ale nie jestem głodna przy tej ilości kcal i łatwiej mi kontynuować dietę. Dla pochłaniaczek słodyczy- jak już nie można wytrzymać , to polecam lizaka chupa chups (czy jakoś tak) pół godziny słodyczy w ustach , a kcal niewiele może z 50 , jak wiekszy landrynek ![]() Naprawdę działa.
ja ![]() Edytowane przez zelki Czas edycji: 2011-02-20 o 07:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#920 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() Ogólnie od biegania poleciały mi cm z nóg,brzucha ,tali i bioder.Nie wiem ile dokładnie , ale mieszcze sie juz w spodnie mlodszej siostry która jak na moje oko jest ode mnie o wiele szczuplejsza ![]() ![]() A odnośnie farbowania włosów .. Mam ciemny blond ale taki .. obojętny ![]() ![]()
![]() |
#921 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja ![]() Edytowane przez zelki Czas edycji: 2011-02-20 o 08:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#922 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wafel ryżowy, mała mandarynka, kiwi, pół jabłka... Cytat:
![]() Szybko wracaj do zdrowia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja zostanę, bo mam w planach jeszcze 7 kg. Do swoich urodzin (pierwszy dzień wiosny ![]() ![]() Cytat:
![]() Ten olej lniany słyszałam, że jest bardzo zdrowy, jaki on jest w smaku? Cytat:
![]() Cytat:
![]() --------------- Zanim dogrzebię się do 2 strony, to napiszę co u mnie: Wczoraj zahulałam z kaloriami i nawet nie to, że coś tam zakazanego było, ale jakoś tak nie było czasu liczyć kalorii, więc dopiero dzisiaj rano to zrobiłam i wyszło mi: 1349kcal ![]() śniadanie (246kcal): - kawa z dodatkami - serek (150g) - mandarynki (96g) - winogrona (70g) - słodzik II śniadanie (241kcal): - grahamka (53g) - serek zamiast masła (5g) - sałata (5g) - wędlina drobiowa (38g) - łosoś wędzony (30g) przekąska (88kcal): - 3 łyżki mleka w proszku odtłuszczonego obiad (492kcal): - makaron żytni bio (70g) - tuńczyk w wodzie (180g) - oliwa z oliwek (5g) - czosnek - kawa z dodatkami kolacja (282kcal): - chleb żytni (72g) - serek (5g) - sałata (5g) - wędlina drobiowa (25g) - schab pieczony (26g) I wynik ważenia wczorajszego: 64,3kg czyli od zeszłej soboty -0,6kg. Dzisiaj jeszcze spadeczek do 63,9kg, czyli przez 3 tygodnie na diecie (dzisiaj mija 21 dzień) schudłam 3,3kg ![]() ![]() ![]() Edytowane przez poissonivy Czas edycji: 2011-02-20 o 08:53 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#923 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bardzo ładnie, aby tak dalej ![]() Cytat:
![]() A i właśnie uświadomiłam sobie, że nie tak szybko się rozstaniemy, bo zrzucenie kg to jedno, a drugie to utrzymanie spadku i motywować się wtedy też trzeba ![]() Cytat:
![]() Pewnie jak zaczną mi siwieć włosy to wtedy zacznę dopiero malować. Też marzy mi się kasztan właśnie. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A to chyba, że tak. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() -------------------- Ja dzisiaj na obiad miałam robić cukinię faszerwaną, ale chyba będzie to co wczoraj, czyli tuna z makaronem, z oliwą z oliwek i czosnkiem (kocham to jedzenie, to najsmaczniejsza forma tuńczyka jaką znam). Edytowane przez poissonivy Czas edycji: 2011-02-20 o 09:11 |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#924 |
Raczkowanie
|
zelki .. hmm biegam jakieś 30-40 minut.Czasem z przerwami kiedy mam gorszy dzień:p A teraz keidy jest zimno też probuje biegac,ale nie zawsze sie udaje. Wtedy skacze domu na skakance:p
![]() |
#925 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny ze swoja dieta jako tako nie mam problemu, ale chce odchudzic tz-ta, a on nie chce
![]() ![]()
![]() |
#926 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- a ja wam powiem że wczorajsza impreza skończyła się w mcdonaldzie ale ja byłam kierowcą tak więc zero alkoholu , nawet soków nie piłam tylko wodę z cytryną ![]() ![]() przed wyjazdem na imprezkę spędziłam 15 minut na bieżni i 300podskoków na skakance ![]() ![]() dzś boli mnie bardoz brzuch pewnie w najbliższym czasie @przyjdzie. a na śniadanie 180 kcal ![]() spokojnego /planowego dnia życzę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#927 |
Raczkowanie
|
Poisonivy: Olej lniany ma taki posmak...trudno okreslić, ale ja go doprawiam.
Kupuję w litrowych butlach w aptece, odlewam trochę do pojemnika- tak na 2-3 dni. Dodaję czosnek-2 ząbki , zioła prowansalskie, świeżą bazylię , tymianek itp. i tym polewam surówki, twaróg czy mozarellę, mój chleb otrębowy- uwielbiam ![]() Dziennie jem łyżkę, lub max dwie. ( tak jest zalecane) Od pół roku, noo dłużej , już rok prawie, tylko tym "smarujemy" pieczywo. Biorę się za obiad .
ja ![]() Edytowane przez zelki Czas edycji: 2011-02-20 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja to może litrowej to nie kupię, ale zapoluję na małą butelkę tak na początek. A ktoś może z wiesiołka oleju kiedyś używał? Ciekawi mnie jak ten smakuje. Jednak dzisiaj u mnie będzie na obiad cukinia faszerowana, bo udziec z indora kupiłam i nie mam co z nadmiarem mięsa zrobić, ale to nawet lepiej, bo mniej kalorii będzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#929 |
Zakorzenienie
|
Tz je to samo co ja, tylko te slodycze, chipsy
![]() ![]()
![]() |
#930 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Chciałam dodac że Twoje jadłospisy są piękne, ja zawsze gotuję dla dwojga więc nie jem aż tak zdrowo tyle że zamieniam makaron zwykły na pełnoziarnisty, ryż biały na brązowy itp. no i staram nie wsuwac się pieczywa tylko wasę lub wafle ryżowe(tych drugich mniej) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.