|
|
#1621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kraków - część 9. Pędzimy dalej!
Dziewczyny, co myślicie o tych szufladkach, zamiast tych z leroy merlin?
http://allegro.pl/szufladki-warsztat...428591031.html
|
#1622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1623 |
|
Nie depcze krokusów
|
4 cm to trochę mało
|
|
#1624 |
|
Wtajemniczenie
|
Ups
![]() Ale podlacze sie pod pytanie...Mam problem z zasilaniem laptopa-musze dociskac kabelek, cos sie w kompie poluzowalo ![]() Powiedzmy ze trzymalam kciuki przez sen bo mi sie dzisiaj snilas! ![]() Bylysmy razem na imprezie... |
|
|
|
#1625 |
|
Nie depcze krokusów
|
Polecam Ram-Serwis na Ładnej, to obok mnie.
|
|
#1626 |
|
Wtajemniczenie
|
Ladna, Sliczna...fajne nazwy ulic
Zadzwonie tam po powrocie do krk i wypytam, tez mam blisko Dzieki!
|
|
|
|
#1627 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
no to mojej siostrze mogłabym coś o tym poopowiadać w takim razie ja mam włosy raczej proste, chociaż gdy były krótsze, były dość podatne na układanie i można je było zakręcić na piankę ![]() w wolnej chwili podczytam idę się uczyć ;/
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1628 | ||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Cytat:
tez mnie to przeraża ![]() Zależy w jakich godzinach. Omijać ok. 8-9, oraz 16-17. |
||
|
|
|
#1629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jedziesz po naszego Elfa? Malla to chyba korektorem powinna zostać ![]() Cytat:
|
|
#1630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cholercia - cukier w auchaun 2.94 (cukrownie torunskie), masło 2,89 (masło extra)
|
|
#1631 |
|
Matka Smoka
|
Cholerko - jak będziesz jechać do Oszą to Ci listę zakupów przygotuję, dobrze?
![]() A na śniadanko galety mniammmm. |
|
|
|
#1634 |
|
Zakorzenienie
|
Nie kojarzę i nie mogę profilu znaleźć
![]() Hmm, 1 wiadomość i rejestracja wczoraj...
Edytowane przez blair witch Czas edycji: 2011-02-20 o 13:58 |
|
|
|
#1636 |
|
Matka Smoka
|
Ale śledztwo
Cholerko, chcę w końcu dziś zrobić chleb pierwszy bo mi zakwas już wyłazi ze słoja ![]() Zrobię ten: http://mojewypieki.blox.pl/2009/04/P...-zakwasie.html Pytanko - zakwas mam dać taki podkarmiony sprzed tygodnia, czy najpierw go podkarmić i pracujący dać??! ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- A i zamiast słodu - miód? |
|
|
|
#1637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
genialne!
|
|
#1638 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Mam jeszcze rzeczy dla:
Lenki Huli Asiuni Mju Pamiętajcie dziewczyny, żeby pamiętać i odebrać, bo ja już nie będę przypomniać |
|
|
|
#1639 |
|
Zakorzenienie
|
Wieści z drogi od Malli:
Jeszcze nie wyjechali dobrze z Krakowa, a mieli stłuczkę. Na pierwszych światłach na wyjeździe na zakopiankę panna wjechała im w tyłek (stali na czerwonym), i posunęła ich auto na to, co stało 1 metr przed nimi. Poszły im zderzaki przód-tył, zablokował się bagażnik, cofnęły prowadnice. Czekanie na policję - 2,5-3h, w międzyczasie do panny przyjechało 3 kolegów-dresów obwieszonych łańcuchami (wg Malli pod wpływem %), i zaczęło Mallę zastraszać, że ich wina Zadzwoniłam do niej i kazałam się dresom nie poddawać i nagrywać groźby i straszenie na dyktafon w telefonie - bo ustawowo zawsze jest wina tego, kto wjedzie w tyłek - nie dostosował prędkości ani odległości do poprzedzającego pojazdu do warunków na drodze Teraz przyjechała policja, panna zaczęła się wykłucać że nie jej wina, że malla się nie dostosowała do warunków na drodze (STOJĄC na czerwonym świetle się miała dostosować ), a że panna uważała Policja ją rzecz jasna wyśmiała, będzie sprawa w sądzie bo nie przyjęła mandatu ![]() I Mallę boli kręgosłup
Edytowane przez blair witch Czas edycji: 2011-02-20 o 14:40 |
|
|
|
#1640 |
|
Konto usunięte
|
Dostałam odpowiedź z Deezee:
Witam. Dziękuję za zainteresowanie naszą ofertą. Jeśli chodzi o możliwości nawiązania współpracy, istnieją dwa modele, wypracowane przez naszą firmę, na której opierać by się mogła nasza współpraca: 1. Zakup przez nasz sklep www.deezee.pl (po wcześniejszym otrzymaniu statusu Klienta Hurtowego). W celu otrzymania statusu Klienta Hurtowego prosimy o przesłanie kompletu dokumentów firmy: NIP REGON Wpis do ew. działalności gospodarczej Wypełniony formularz aplikacyjny Klienta Hurtowego (załącznik) Minimalne zamówienie - 30 par z dowolnego modelu, koloru i rozmiaru. Płatność – przelewem lub kartą; możliwe 21 dniowe kredytowanie zamówień w przypadku stałej współpracy. Koszt dostawy kurierem DHL – 30 par obuwia = 36zł, natomiast w przypadku zamówień powyżej 5 000zł netto koszt dostawy pokrywa Nadawca. Termin realizacji: 2 dni robocze Rabat udzielony w przypadku zakupu przez sklep internetowy wynosi 30% . 2. Pre-order czyli zamówienie obuwia, które na naszej stronie oznaczone jest jako "online exclusive". Modele te sprowadzane są ze Stanów Zjednoczonych, charakteryzują się niepowtarzalnym wzornictwem i bardzo dobrą jakością. Nowe wzory pojawiają się regularnie raz w tygodniu. Rabaty na poziomie 40%. Płatność za zamówiony towar z góry Minimalne zamówienie 30 par (mix kolorów i rozmiarów z dowolnie wybranych modeli, bez obowiązku zamawiania pełnej rozmiarówki) Termin dostawy: 14 dni roboczych Co Wy na to? |
|
|
|
#1641 |
|
Matka Smoka
|
hiper - a rabat obowiązuje też przy przecenionych już?
|
|
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
Blair -
no to nieźle... Mam nadzieję, że wszystko się pomyślnie rozwiąże.---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Fajna oferta z Deezee, ale marnie widzę zamawianie 30 par butów Zresztą czy wtedy DG nie musi być jakoś związana z obuwiem, żebym nam to w ogóle sprzedali?
Tak właśnie. Edytowane przez ola_gie Czas edycji: 2011-02-20 o 15:22 |
|
|
|
#1643 |
|
Matka Smoka
|
A mnie się nic z deezee nie podoba
|
|
|
|
#1644 |
|
Zakorzenienie
|
Hiper, kiedy planujesz zamawiać z Coastala?
|
#1645 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w sumie teraz jak tak myślę to to ich przeliczanie nie jest takie trudne jak mi się na początku zdawało ale i tak nie roumiem po co mi to przy projektowaniu ogrodu ;P przecież projektuje się je na gotowych mapach ![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- apropo Organic farma zdrowia to na ich stronie pisze ze mają też sklep w Krakowskiej, tylko jakoś nie mogę skojarzyć w którym miejscu ?? |
|
|
|
|
#1646 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
poziom -1, tak w połowie, przy rossmannie praktycznie
|
|
#1647 |
|
Pani Buka
|
o raany...[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;25225235]Dostałam odpowiedź z Deezee: [...] Co Wy na to?[/QUOTE] 30 par to duuuużo. 10 byśmy uzbierały ale 30 mi się nie widzi
|
#1648 |
|
Wtajemniczenie
|
Biedna Malla...mam nadzieje, ze ten bol kregoslupa to nic powaznego
Mam nadzieje, ze jest madrzejsza ode mnie i odwiedzi jakiegos lekarza ![]() A tak skoro o butach mowa...widziala ktoras z was ten model w deichmannie? http://www.deichmann.pl/site/images/1034350_pp.jpg
|
|
|
|
#1649 |
|
Wtajemniczenie
|
każda by po parze zamówiła i by było. ale no nie wiem..
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
Jak znam życie (i nasze 'zakupy'), to pewnie niejedna by wzięła więcej niż jedną parę
![]() Z kręgosłupem może być niebezpieczne Znam przypadek lekkiej stłuczki, gdzie z tyłu poszła tylko lampa i wgiął się zderzak, a babka ma problemy z kręgosłupem i musi na rehabilitacje Jest sukces, dziś przy myciu mi wypadło tylko 40 włosów, przy czesaniu 30 Chyba te ampułki miu miu zaczynają działać powoli
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.

genialne!
Teraz przyjechała policja, panna zaczęła się wykłucać że nie jej wina, że malla się nie dostosowała do warunków na drodze (STOJĄC na czerwonym świetle
no to nieźle... Mam nadzieję, że wszystko się pomyślnie rozwiąże.
o raany...