|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
Proteinowe są ogólnie dobre
![]() zamówiłam perfumy z Avonu, uwielbiam je Today Tomorrow Always
|
|
|
|
#2222 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
hehehe słowa Caskady aż tak podziałały
|
|
#2223 |
|
zawsze mam racje
|
ramoncia: ja też mam sporo tanich kosmetyków. Ale skoro są świetne oliwki w rossie a jestem młoda, to po co mam dawać 300 zł za balsam, który i tak cudów nie zadziała
![]() snow: w moje urodziny jest dzień bez alkoholu
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-02-20 o 14:59 |
|
|
|
#2224 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
ostatnio kumpela z grupy przeszła na Dukana, więc stwierdziłam że muszę sie nastawić i w niedługim czasie zacząć ją, ale Caskada jeszcze bardziej mnie utwierdziła w tym przekonaniu żeby już przejść poza tym muszę do lata troszkę schudnąć ![]() Ja już byłam na Dukanie, wiem czym to smakuje, lubię tą dietę |
|
|
|
|
#2225 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2226 | |
|
Zakorzenienie
|
heheheeh o rany ![]() Cytat:
![]() A tymczasem idę robić nuggetsy i frytki na obiad
|
|
#2227 |
|
Zakorzenienie
|
kenio26 - nie idź na cellulit. BEZNADZIEJA !!! Och, Karol 2 dużooo lepszy
Uśmiałam się na nim buahhot - mój tata na niej był A tak w ogóle to witam Muszę się zrobić dzisiaj Kurczę, mam obawy przed jutrzejszym pójściem do szkoły |
|
|
|
#2228 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Kochane !!
Mam nadzieję, że jeszcze mnie nie zapomniałyście Ale jak już mówiłam, miałam teraz praktyki na tą 12 do 20, a potem spotykałam się jeszcze z Tż'em. A wczoraj byłam z ojcem do południa bo z Anglii przyleciał na parę dni i polecam film "Miłość i inne używki" - świetnie ukazane jak miłość zmienia ludzi...![]() A potem znów z Tż'em i wieczorem zaszliśmy "na chwilę" do mojego brata i jego dziewczyny po zdjęcia i tak jakoś się zasiedzieliśmy do...5 nad ranem ) Bo jeszcze sąsiad przyszedł i tak siedzieliśmy w piątkę i gadaliśmy, piliśmy... Znaczy ja piłam drinki, chłopaki czystą a dziewczyna mojego brata piwa, ale ona poszła spać ok.2 i ja sama z nimi zostałam I wstałam dziś jakoś po 13 Dobra, koniec offa, przepraszam znów Do tego ojciec przywiózł mi z Anglii 4 kosmetyki do włosów z TRESemme: spray termoochronny: http://www.boots.com/en/TRESemme-Hea...y-300ml_14150/ , szampon i odżywkę : http://www.boots.com/en/Tresemme-nat...500ml_1155293/ , http://www.boots.com/en/Tresemme-nat...500ml_1155291/ - tylko, że moje są po 900ml także będę je używać i użyyywać I muszę jeszcze dać do sprawdzenia składy, bo na odżywce pisze SILICONE FREE, a na szamponie LOWER SULPHATES i ciekawe czy to prawda,bo jeśli tak to już je w ogóle kocham I jeszcze Kochane mam pytanie do tych z Was, które używają Amlę: na ile tak mniej więcej starcza Wam opakowanie 300ml? Bo 300ml na allegro jest po 29zł a 200ml po 18zł, także przebitka jest 11zł i się zastanawiam na ile starczyłoby mi 200ml A muszę dziś kliknąć jak coś, także jakbyście mogły mi odpowiedzieć Miłego Dnia Piękne!!!
Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2011-02-20 o 15:16 |
|
|
|
#2229 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
haha
Cytat:
jeszcze dziś mogę zjeść co nieco, od jutra mam dietę Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-02-20 o 15:20 |
|
|
|
|
#2230 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
witam ojej kakus masakra w tej pracy a jak podobaly Ci sie zdjecia ?![]() kalpana ja tez podcielam koncowki i mialo byc troszke a ona mi skrocila o 3 cm soph zdjecie tej panny mi sie nie podoba, jak dla mnie to jakas anoreksja, a kolana jakie brzydkie i twarz chuda ![]() moja Zuzia znow katar, dzisiaj jedziemy do lekarza prywatnie, bo juz mi sil brakuje ![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- ramoncia chcesz nas opuscic ![]() widze ze my tutaj prawie wszystkie mamy okres hahaha ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- hahahahaha a to dobre, przypomnij mi kiedy ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- kalpana J see you ...... ![]() :brzyda l:
|
|
|
#2231 |
|
Zakorzenienie
|
pamiętałam, że w tamtym roku był. teraz sprawdziłam w necie i jest 23-go października.
popatrzyłam sobie na inne nietypowe święta i 5-go stycznia jest dzień żółtego śniegu
|
|
|
|
#2232 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2233 |
|
Zadomowienie
|
buahhot Snow kochane ktora powinnam wybrac, ktora bedzie lepsza do moich wlosow ? pomozecie ?
- ta farba jest cenowo w sam raz i to chyab wszystko ma w komplecie tak ? nie musze nic dokupic? http://allegro.pl/farba-syoss-mrozny...4.html#gallery - http://allegro.pl/loreal-casting-cre...464944623.html nie wiem teraz ktora wybrac
Edytowane przez _blondyneczka_ Czas edycji: 2011-02-20 o 15:33 |
|
|
|
#2234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2235 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Też tak myślę. Syoss ładnie rozjaśni odrost
|
|
|
|
#2236 |
|
Zadomowienie
|
w takim razie jeszcze ta wyszukalam
http://allegro.pl/palette-new-10-min...465120385.html ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Snow zobaczylam u Twojej kolezanki ta farbe i efekt po farbowaniu i wow ladnie jej wyszly a ma naturalne takie jak ja taki mysi blond i moze powinnam ja kupic ? http://merlin.pl/Londacolor-Naturals...19,547911.html
|
|
#2237 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
ona ma wodę 9%, masz taki kolor naturalnych jak ja? w moim albumie jest efekt po farbowaniu tą londą, byłam zadowolona |
|
|
|
|
#2238 |
|
Zadomowienie
|
wiec wybralam LONDE 12/9
![]() zobacze moze w inowroclawiu dzisiaj gdzies znajde ajak nie to zamowie przez internet
|
|
#2239 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie , nie mam komputera u siebie bede miała dopiero w marcu, a tak kożystanie z doskoku u mamy to cięzko. Nie jestem na bieżąco z wami i wogule.
|
#2240 |
|
Zadomowienie
|
ciekawa jestem gdzie bym mogla ja kupic dzisiaj w inie hm...ciezko rossman do 17 nie zdaze
|
|
#2241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2242 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny?
Czy mogę się do was dołączyć? Lubię dbać o siebie, ale wiadomo, w towarzystwie raźniej
|
#2243 | |
|
Wtajemniczenie
|
a ja sobie chce zamówić maskę glorie na allegro, bo nie ma u mnie nie ma Auchana, ale jeszcze zobaczę u mnie w naturze czy nie bo któraś z was pisała że tam ja kupiła.
---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Cytat:
Pewnie witaj
|
|
#2244 |
|
Raczkowanie
|
hej kochane
umyłam włosy a mam takie siano jakby nigdy w życiu odżywki nie widziały stoją na wszystkie strony jeszcze mi sie paznokcie połamały i musiałam je spiłować a tyle czasu zapuszczałąm, bo po studniówce jak miałam założone tipsy nie moglam z nimi dojść do ładu i myślałąm, że juz bedzie dobrze ale niee macie pewnie ten puder sypki z my secret prawda pisał ktoś to tez u was na twarzy tak go widać? wogóle robi mi sie potem czerwony kolor to jest jakaś masakra jeszcze TZ mi mowi ze wygladam jak robotnik
|
#2245 |
|
Wtajemniczenie
|
ja juz lece jutro wpadnę papa
![]() ![]() ![]() *![]() ![]() ![]() ![]()
|
#2246 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
nie martw się, jutro będzie lepiej ![]() nie używam my secret, więc się nie wypowiem |
|
|
|
|
#2247 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nawet na uczelni ;/ to bylo w czwartek mialam wyslac prof referat na pt i co chcialam wyslac i brak neta heh nagle nie;/ to mysle sobie wydrukuje...brak tuszu no to juz zrezygnowalam poszlam spac mysle wpisu nie dostane trudno ;< ale rano rano jak wstalam to net byl wyslalam i co jade po wpis i jak droga zajmuje mi na uczelnie pol godziny tak jechalam poltorej;/ taki korek i w ostatniej chwili znalazlam prof jak wchodzil juz do auta na szczescie sie dobrze skonczylo ale tak mam ze najpierw tyle stresow a potem dobrze...wogole dowiedzialam sie ze mam poprawke i poprostu jeszcze bardziej mnie to dobilo
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2248 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do makijażu to nawet żadnego porządnego pędzla nie mam. ![]() Trzymam kciuki za Ciebie. Choć według mnie to ty nie masz z czego się odchudzać. ![]() A właśnie co do odchudzania to dzisiaj widziałam moją znajomą, która siedziała obok mnie zawsze na wykładach na I roku i teraz ledwo ją poznałam. Tak schudła, że szok i taka śliczna z niej się dziewczyna zrobiła. W sumie u mnie na uczelni to w większości ładne dziewczyny są. ![]() Cytat:
|
|
|
#2249 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2250 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za przyjęcie!
![]() Rozumiem, że piszemy o tym co dziś dla siebie zrobiłyśmy? Ja na razie nie poszalałam, tzn. na tę chwilę zadbałam o dłonie i zrobiłam francuza ![]() A na co dzień dbam tak pospolicie... Ale zawsze balsam po kąpieli, krem do rąk milion razy dziennie, no i odżywka po każdym myciu
Edytowane przez Jeanne22 Czas edycji: 2011-02-20 o 18:29 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.

A muszę dziś kliknąć jak coś, także jakbyście mogły mi odpowiedzieć 

Sprzątaczka nie przyszła do pracy i zasuwałam cały dzień na pokojach, potem jescze hole, schody, toalety...nie wspominając o wjazdach i wyjazdach gości, wycieczce niemców, planowaniu zabiegów, wizycie lekarza i tysiącu innych rzeczy... Jestem padnięta, wszystko mnie boli a tydzień temu miałam usuwaną nadżerkę i nie mogę nic dźwigać i nosić.

nie martw się, jutro będzie lepiej