Rozstanie z facetem - część 15 :( - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-20, 13:44   #4831
marg0lcia
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość

marg0lcia, Twój mówił cały czas o przyszłości? Kurczę... zero przyzwoitości, myślę, że jak zdecydowali się na rozstanie to już mogliby sobie darować... :/.
Tak, on cały czas mówił o wspólnym mieszkaniu, ale nie jarałam się, bo rok temu też planowaliśmy i co? D. Wtedy byliśmy razem i nic z tego nie wyszło, bo nagle mu się odwidziało. Ostatnio zapytałam go, czy żałuje, że nie spróbowaliśmy, odpowiedział, że tak. Nie rozumiem go w ogóle. Gdyby ta baba, która z nim jechała, nie była ważna, byłaby zwykłą koleżanką, a on chciałby to naprawić(nasz związek), to by oddzwonił, a on NIC. Zwariuję. KONIEC.

Kiedy poznajesz kogoś, kto ci się podoba i spotykasz się z nim, powinnaś czuć się lepiej, a nie gorzej.
marg0lcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 13:44   #4832
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
Dlatego powinnaś go olać. Jakby chciał się spotkać, to by nie zapomniał.
Zacytuję podpis Kimi:
"Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić."

Możesz zapisać się sama, poznasz przy okazji nowych ludzi
Wiem, że mu nie zależy. Bo jakby kochał i by mu zależało to by chciał się spotkać i nie powinnam się poniżać. Jakby kochał to nigdy by nie powiedział "kocham cie ale nie mozemy byc razem bo sie nie układa" żalosne.
Kochający się ludzie są razem na dobre i na złe
Myślę o nim, śni mi się ale uważam, że dobrze sobie radzę z tym rozstaniem. W sumie siłę daje mi to, że inni ludzi rozstają się po X latach a u mnie tylko 2. Że nie tylko ja cierpię i nie tylko mi obiecywał wieczną miłość i wspolne życie do końca. Nie był wart mojego czasu.
Chciałabym żeby przeze mnie cierpiał tak jak ja przez niego i żeby ktoś mu zrobił taką krzywdę!

Musze się na coś zapisać ale strasznie sie wstydze
na twe wierne serce
Przyjdzie czas spotkać się
potarmosić uszy
lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć
Lecz dziś sobie śnij

Małymi kroczkami do celu!
asmenaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 13:45   #4833
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Dlatego właśnie powinniście przestać się spotykać. Niby te spotkania Cię nie smucą ani nie cieszą, ale jednak cały czas zostaje przy Tobie ta nadzieja, że będziecie razem, bo on mówi, że może kiedyś. I on wolny może robić co chce, a zawsze w razie czego będzie mógł przyjść do Ciebie. Tak nie powinno być
Wiesz czemu żaden facet Cię nie interesuje? Bo masz w głowie eksa. Eksa, który tak Ci mówi, żebyś czekała wiernie aż on się wyszaleje i może wróci, a może nie wróci, bo pozna kogoś innego. On Tobą manipuluje, weź mu się postaw i olej go porządnie.
Zgadzam się z tym co napisałaś.
Margolcia- Twoj post mówi sam za siebie, podejrzewasz, że jakas dziewczyna z nim była i już świrujesz, to coś znaczy... nie jesteś pogodzona z sytuacją, a nie jesteście przecież razem. Nie powinnas sie z nim spotykać, bo masz nadzieję na powrót. Poza tym jak On Cię traktował.... to jakas patologia, w ogóle nie liczył sie z Twoimi uczuciami.

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 13:45   #4834
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Duszek2 Pokaż wiadomość
Musi Ci być strasznie przykro...
To rzeczywiście mogła być tylko znajoma nie ma co sobie wyobrażać Bóg wie czego... wiem ze swojego doświadczenia, że to robi jeszcze więcej bałaganu w życiu.
Jedyna rada dla tych wszystkich, które dalej kochają to przestac sie odzywać jeśli to jest ta prawdziwa miłość to sie kiedys spotkacie a jeli nie to nie...
No, grunt to nie dać sobie wmówić i nie dać się sprowokować. Haha, no mówie Wam, eks mi wciskał, że on "też miał teraz inne" A ja, że kto by go chciał z tym charakterkiem i że i tak nie wierze w te jego bajeczki, a on stojąc z głupią miną wymyślał co bądź na poczekaniu I co... Gadałam z jego przyjacielem później i on potwierdził MOJE przypuszczenia, że eks nikogo nie ma i nie miał i że on mi tak wciska, żeby mnie wkurzyć...

Także luzik arbuzik

Cytat:
Znam to Rodzice to są jak eksowie, te same teksty, nic nowego nie wymyślą
O kuuuur.... Leże

Tekst miesiąca!

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-02-20 o 13:50
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 13:46   #4835
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Już pisałam wyżej - można zidentyfikować numer nieznany który dzwonił?
Raczej jest to niemożliwe. Możesz u operatora zablokować, żeby zastrzeżone numery do Ciebie nie dzwoniły, ale raczej nic więcej nie da się z tym zrobić.

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 13:48   #4836
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marg0lcia Pokaż wiadomość
Tak, on cały czas mówił o wspólnym mieszkaniu, ale nie jarałam się, bo rok temu też planowaliśmy i co? D. Wtedy byliśmy razem i nic z tego nie wyszło, bo nagle mu się odwidziało. Ostatnio zapytałam go, czy żałuje, że nie spróbowaliśmy, odpowiedział, że tak. Nie rozumiem go w ogóle. Gdyby ta baba, która z nim jechała, nie była ważna, byłaby zwykłą koleżanką, a on chciałby to naprawić(nasz związek), to by oddzwonił, a on NIC. Zwariuję. KONIEC.
Widocznie mu nie zależy i nie chce nic naprawić.

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Cytat:
Asmena - sama się zapisz!
oł, jak ja chciałabym mieć mało zajęć i narzekać na dużo wolnego czasu..

Nie można.

Ojj zbyt dużo wolnego czasu = głupie pomysły przychodzące do głowy, rozmyślania o eks, wspominania chcialabym miec malo czasu dla siebie
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2011-02-20, 13:49   #4837
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Z tym niestety nawet nie będę próbować się spierać, ale nie możemy o tym myśleć .
Of kors

Cytat:

Nie mam pojęcia, ale chyba osoba fizyczna, czyt. "MY" nie możemy... Napewno policja i prokuratura może...
Stary 2011-02-20, 13:49   #4838
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:
E tam, gadanie! Na fitness chodziłam i z koleżankami, i sama. Osobiście zdecydowanie wolę chodzić sama. No a na kursy to przecież wiadomo, że lepiej chodzić samemu. Przecież zawsze można poznać kogoś nowego .

Z tym niestety nawet nie będę próbować się spierać, ale nie możemy o tym myśleć .
jestem osobą tak wstydliwą i nieśmiałą, ze się po prostu wstydze
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2011-02-20, 13:54   #4839
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asmenaa Pokaż wiadomość
Musze się na coś zapisać ale strasznie sie wstydze
On jest po prostu bardzo niedojrzałym człowiekiem, ale kiedyś też na pewno ktoś go tak potraktuje i może czegoś się nauczy. Nie ma co sobie nim zawracać głowy.

Bardzo nieśmiała jesteś?

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Poza tym jak On Cię traktował.... to jakas patologia, w ogóle nie liczył sie z Twoimi uczuciami.
Jeszcze trzeba dodać, że ona prawie przy nim i oczywiście przez niego umarła, a jego to nie obeszło

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
O kuuuur.... Leże :hahahaha:

Tekst miesiąca!

.
Stary 2011-02-20, 13:57   #4840
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Dziewczynki, ja lecę zająć się sobą. Umyć włosy, pomalować paznokcie, przyszykować się na spotkanie z kolegą pójdziemy na kawę czy coś. Mam już dość piwa, łe

3mać się i nie myśleć o eksach!

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 13:57   #4841
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:
On jest po prostu bardzo niedojrzałym człowiekiem, ale kiedyś też na pewno ktoś go tak potraktuje i może czegoś się nauczy. Nie ma co sobie nim zawracać głowy.

Bardzo nieśmiała jesteś?

Jeszcze trzeba dodać, że ona prawie przy nim i oczywiście przez niego umarła, a jego to nie obeszło

Przykro mi tylko z tego powodu, że po tym wszystkim co razem przeszliśmy, wspólnych wyjazdach, słowach, obietnicach on zostawił mnie przez telefon nie mogę tego przeżyć

Bardzo
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2011-02-20, 14:03   #4842
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Przykro mi tylko z tego powodu, że po tym wszystkim co razem przeszliśmy, wspólnych wyjazdach, słowach, obietnicach on zostawił mnie przez telefon nie mogę tego przeżyć

Bardzo
To może umów się z psychologiem? Skoro masz dużo wolnego czasu, to możesz porozmawiać o tym jak pokonać swoją nieśmiałość i przy okazji o eksie też jak będziesz potrzebowała. A potem dla sprawdzenia siebie zapisz się na jakiś kurs czy coś takiego
I od razu ile wolnego czasu odejdzie

.
Stary 2011-02-20, 14:05   #4843
Connff
Zadomowienie

Cytat:

Bardzo
Właściwie to mój też zrobił to przez telefon, z tym że później się spotkaliśmy. Hmm, dalej się przecież spotykamy, rozmawiamy całkiem często. Chociaż nie tak często jak dawniej... a tego najbardziej mi brakuje .

Na nieśmiałość jest tylko jeden sposób - walczyć. Po prostu postanów sobie, że absolutnie musisz się na coś zapisać. Łatwiej chyba w takim razie będzie na fitness, bo tam z nikim nie musisz rozmawiać. Spróbuj, ile będziesz miała dodatkowo satysfakcji, że się przemogłaś!
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 14:09   #4844
lily92920
Zakorzenienie

Ide, akurat 2 godz. sie poucze, pójde do czercza i przyjedzie do mnie przyjaciółka z tż.

Mama właśnie tu była i posłała mi "złe" spojrzenie, bo zobaczyła, ze siedze na kompie :/ Także do wieczorka. 3majcie się i nie ryczcie aż tak bardzo
Stary 2011-02-20, 14:11   #4845
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
No właśnie... Margolcia, nie spotykaj się z nim, On Cię zniszczył. I tak jesteśmy z Ciebie dumni, bo już jest dużo lepiej niż pół roku temu, jak byłaś na wątku, ale idź kolejny krok do przodu. Twój eks doskonale wie, że może zrobić z Tobą co zechce. Pokaż mu, że jest inaczej i olej go, nie spotykaj się.

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 14:16   #4846
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość

A to nie masz jeszcze?
Jakoś żadna mi nie odpowiada. Myślałam o własnym grobowcu, w kratkę burberry albo panterkę. Myślałąm o serduszkach, ale raczej nieeee

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
Chciałabym się z Wami pożegnać. Nie będę już tu pisać. Życzę Wam dużo sił i wiary w prawdziwą, szczerą miłość
Co się stało?

Cytat:
Dziewczyny, czuje sie okropnie.

Wstałam rano i.. Znowu to samo

On zniszczył we mnie jakiekolwiek poczucie własnej wartości, czuję się beznadziejną i wstrętną osobą...
Wtań, nie myśl o nim, zjamij się sobą. Nie jest wart, żebys o nim myślała, skoro Cię doprowadził do takiego stanu.

Cytat:
No ale taka prawda: Kości łamliwe, kolana do bani (nadaja sie tylko do operacji), teraz plecy, anemia... Nic dodać nic ująć
Ja nie narzekam na łamliwe kości. Dbam o siebie, odżywiam się zdrowo (pomijając wypady do maca z M).
ćwiczę. Zwraca uwagę na zdrowie, ale nie biegnę z każdym skrzypnięciem stawów do lekarza.
Łamliwe kości to raczej wynik choroby chyba.

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 14:20   #4847
kopamatakawa
Rozeznanie

Hej dziewczyny. Wpadam tylko na chwilę. Muszę się z Wami na jakiś czas pożegnać. Ten wątek dał mi bardzo dużo po rozstaniu, a teraz muszę się ogarnąć wewnętrznie, bo jeszcze do końca nie jest ze mną dobrze. Wchodząc tutaj wracają różne wspomnienia, a ja potrzebuję się tego wyzbyć. Wrócę do Was jak już się do końca pozbieram i będę mogła udzielać racjonalnych rad. Tymczasem trzymajcie się dziewczyny i nie dajcie się różnym pokusom związanym z byłymi, którzy na to nie zasługują. Dziękuję za te wszystkie miesiące
Stary 2011-02-20, 14:22   #4848
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kopamatakawa Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Wpadam tylko na chwilę. Muszę się z Wami na jakiś czas pożegnać. Ten wątek dał mi bardzo dużo po rozstaniu, a teraz muszę się ogarnąć wewnętrznie, bo jeszcze do końca nie jest ze mną dobrze. Wchodząc tutaj wracają różne wspomnienia, a ja potrzebuję się tego wyzbyć. Wrócę do Was jak już się do końca pozbieram i będę mogła udzielać racjonalnych rad. Tymczasem trzymajcie się dziewczyny i nie dajcie się różnym pokusom związanym z byłymi, którzy na to nie zasługują. Dziękuję za te wszystkie miesiące
Kolejna?
Trzymaj się i wróć kiedyś opowiedzieć co u Ciebie

.
Stary 2011-02-20, 14:45   #4849
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mimimka Pokaż wiadomość
A ja mam dzis... 23 urodziny!
I stawiam wszystkim po wirtualnym piwie
STOOOOO LAAAT, STOOOO LAT!!!!!
Cytat:
Biosilk? Czy jakiegoś innego?
Nie, jakieś byle co z drogerii, ale chyba teraz zafunduję sobie coś fryzjerskiego. Fyzjerka polecała mi kosmetyki Goldwell, może spróbuję
Cytat:
i jak się tutaj z Wami tym podzielę to zaraz dostanę zje*bkę od jednej czy drugiej i mi przechodzi.
Dobra, już mi przeszło.
I całe szczęście!!!
Cytat:
Ej, kurczee, dziewczyny, dzisiaj o 2giej w nocy ktoś do mnie dzwonił.
(...)Da się jakoś zidentyfikować ten numer?
Wydaje mi się, że się nie da z poziomu użytkownika. Ja mam telefon w Play i mogę sobie ustawić sama czy dzwonię normalnie czy z zastrzeżonego i nie można sprawdzić potem czy to ja. Po prostu go olej, bo to jakiś wieśniak najwyraźniej. Może nawet pomyłka.

Cytat:
znowu mi się śnił że chciał wrócić
obudziłam się a to tylko sen
6 tygodni minelo dalej mnie to męczy bo nie wyjaśniliśmy sobie nic
Mi się dalej śni mój były sprzed 5 lat, jeszcze kilka takich nocy i się poważnie zdenerwuję
Cytat:
Dlatego właśnie powinniście przestać się spotykać. Niby te spotkania Cię nie smucą ani nie cieszą, ale jednak cały czas zostaje przy Tobie ta nadzieja, że będziecie razem, bo on mówi, że może kiedyś. I on wolny może robić co chce, a zawsze w razie czego będzie mógł przyjść do Ciebie. Tak nie powinno być
Wiesz czemu żaden facet Cię nie interesuje? Bo masz w głowie eksa. Eksa, który tak Ci mówi, żebyś czekała wiernie aż on się wyszaleje i może wróci, a może nie wróci, bo pozna kogoś innego. On Tobą manipuluje, weź mu się postaw i olej go porządnie.
DOKŁADNIE!!!
Cytat:
Napisane przez marg0lcia Pokaż wiadomość
No ale po co on ma oddzwaniać, nie jest z Tobą, był w towarzystwie jakiejś kobiety, Ty mu o to robisz fochy a on to ma gdzieś, bo i niby dlaczego miałby nie mieć? Nie łudź się.
Cytat:
jestem osobą tak wstydliwą i nieśmiałą, ze się po prostu wstydze
To tak jak ja. Jedyna rada - iść i robić swoje a nie tłumaczyć się nieśmiałością
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 14:49   #4850
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Nie, jakieś byle co z drogerii, ale chyba teraz zafunduję sobie coś fryzjerskiego. Fyzjerka polecała mi kosmetyki Goldwell, może spróbuję
Ja właśnie przeglądam KWC i wątek, w którym są przeanalizowane składy kosmetyków w poszukiwaniu czegoś dobrego Skoro fryzjerka poleciła, to spojrzę też na firmę Goldwell

.
Stary 2011-02-20, 15:09   #4851
baterflaj_
Raczkowanie

hej
czytam forum już od dawna między innymi ten temat, i nie spodziewałam się, że kiedyś dojdzie do tego, że będe musiała tutaj napisać.
po 4 latach tak nagle wszystko sie posypało, i to z głupich powodów
strasznie mi ciężko...
chociaż...jak mogłoby być mi lekko, kiedy wiązałam z tym przyszłość.
powiedział: "żyj własnym życiem".. jak mam to zrobić kiedy to własnie on nim był.

ciezkooooooooooo mi ;(
baterflaj_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 15:14   #4852
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
Chciałabym się z Wami pożegnać. Nie będę już tu pisać. Życzę Wam dużo sił i wiary w prawdziwą, szczerą miłość

Cytat:
Napisane przez kopamatakawa Pokaż wiadomość
ojej....uciekają dziewczyny z wątku
ja co prawda dawno się pogodziłam że to nie to więc nie rozpamiętywauję tego co było....no to pewnie jest mi łatwiej ale rozumiem ze czasem dziewczyny potrzebują dystansu....
zyczę żebyście wracały tutaj chwaląc sie ze jestescie szczęsliwe z kims kto na Was zasługuje

Cytat:
Napisane przez Duszek2 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny ,
Od wczoraj oficjalnie jestem sama
Ech...
będzie dobrze

miłego popołudnia

Edytowane przez d0lcevita
Czas edycji: 2011-02-20 o 17:16
d0lcevita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 15:17   #4853
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez baterflaj_ Pokaż wiadomość
powiedział: "żyj własnym życiem".. jak mam to zrobić kiedy to własnie on nim był.
I to jest poważny błąd
Powinnaś mieć swoje życie i faceta u swego boku jako miły dodatek do Twojego życia (że tak brzydko powiem).

Z czasem się z tym pogodzisz i będzie już tylko lepiej

.
Stary 2011-02-20, 15:22   #4854
baterflaj_
Raczkowanie

no własnie może źle do tego podeszłam, za późno się zorientowałam, ze oddałam mu wszystko i teraz zostałam bez niczego
Stary 2011-02-20, 15:24   #4855
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
no własnie może źle do tego podeszłam, za późno się zorientowałam, ze oddałam mu wszystko i teraz zostałam bez niczego
I jak się domyślam on pewnie miał swoje życie, a Ty poświęciłaś wszystko dla niego? Pasję, hobby, znajomych?

.
Stary 2011-02-20, 15:26   #4856
asmenaa
Zakorzenienie

mrytka a ja zawsze mówiłam swojemu facetowi, że kiedy przestanę się czuć jako część jego życia a będę czuła sie tylko jak dodatek to odejde
tak jakoś mi sie przypomnialo bo potem czulam sie niepotrzebna a dalej z nim byłam

i powiem Wam, że umieć być na tym wątku, czytać wszystko, wspierać też trzeba potrafić bo jak czasami widzę jakieś posty to od razu mam ochotę usiąść i płakać
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2011-02-20, 15:32   #4857
baterflaj_
Raczkowanie

Cytat:
I jak się domyślam on pewnie miał swoje życie, a Ty poświęciłaś wszystko dla niego? Pasję, hobby, znajomych?
to było nasze wspolne zycie, fajne zycie. wspolni znajomi ale tez kazdy znas miał własnych zeby nie popadac w paranoje.
nie wiedzialam, ze tak duzo do niego czuje, ze teraz az doslownie nie chce mi sie zyc ;/
Stary 2011-02-20, 15:36   #4858
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
mrytka a ja zawsze mówiłam swojemu facetowi, że kiedy przestanę się czuć jako część jego życia a będę czuła sie tylko jak dodatek to odejde
tak jakoś mi sie przypomnialo bo potem czulam sie niepotrzebna a dalej z nim byłam
Mi chodziło o dodatek w dobrym tego słowa znaczeniu Tzn. nikt nie olewa swoich znajomych, wychodzi gdzieś co jakiś czas bez swojej drugiej połówki, zajmuje się tym co lubi/kocha, zajmuje się nauką/pracą, nie olewa rodziny, po to by spotkać się z tą drugą osobą.
Jeżeli się chce to da się to wszystko połączyć. Jednego dnia przyjaciele, drugiego nauka, trzeciego spotkanie z nim.
Są rzeczy ważne i ważniejsze. Jak przyjaciółka potrzebuje pomocy, to warto odłożyć spacer z ukochanym, by się nią zająć albo odwrotnie. A nie, że przyjaciółka ma wielkiego doła, no ale misio chciał się spotkać i pogapić mi się w oczy, to oleję przyjaciółkę.

To nie to samo co dawanie odczuć, że się jest niepotrzebnym

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Cytat:
to było nasze wspolne zycie, fajne zycie. wspolni znajomi ale tez kazdy znas miał własnych zeby nie popadac w paranoje.
nie wiedzialam, ze tak duzo do niego czuje, ze teraz az doslownie nie chce mi sie zyc ;/
A jaki był powód rozstania?

.

Edytowane przez mrytka
Czas edycji: 2011-02-20 o 15:36
Stary 2011-02-20, 15:42   #4859
baterflaj_
Raczkowanie

ja sama nie wiem, sprzeczka, tzn ostatnio coś się za często nam przytrafiały,
przez to, ja mialam problemy w pracy bo chodzilam jakas rozkojarzona, wychodzac z pracy przenosilam ją do zycia osobistego, bo bylam zdenerwowana, chodzilam rozdrazniona, i kolo sie zamykalo.
fakt moze ja ostatnio za duzo sie czepialam, ale po 4 latach, problemy rozwiazuje sie razem
ech, nie mam pojęcia, może jest inna.
bo nie wiem czy odsunął sie ostatnimi czasy ode mnie przez te sprzeczki czy może przez to, ze poznał kogoś i bylo mu lepiej.
wariuje juz troche, zamiast zrobic cos to siedze i caly czas o tym mysle ;/
Stary 2011-02-20, 15:44   #4860
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:
Mi chodziło o dodatek w dobrym tego słowa znaczeniu Tzn. nikt nie olewa swoich znajomych, wychodzi gdzieś co jakiś czas bez swojej drugiej połówki, zajmuje się tym co lubi/kocha, zajmuje się nauką/pracą, nie olewa rodziny, po to by spotkać się z tą drugą osobą.
Jeżeli się chce to da się to wszystko połączyć. Jednego dnia przyjaciele, drugiego nauka, trzeciego spotkanie z nim.
Są rzeczy ważne i ważniejsze. Jak przyjaciółka potrzebuje pomocy, to warto odłożyć spacer z ukochanym, by się nią zająć albo odwrotnie. A nie, że przyjaciółka ma wielkiego doła, no ale misio chciał się spotkać i pogapić mi się w oczy, to oleję przyjaciółkę.

To nie to samo co dawanie odczuć, że się jest niepotrzebnym

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

A jaki był powód rozstania?
Oczywiście, masz rację

Mnie bardzo boli to, że jestem osobą, która dla bliskich zrobi bardzo dużo. Nie jeden raz zdarzyło się, że przyjaciółka zadzwoniła do mnie z płaczem kiedy byłam juz w pizamie w łózku a ja wstałam, ubrałam sie i wyszłam jej wysluchac.
Jak mnie zostawił TŻ mogłam liczyc tylko na sama siebie no i mamę za co jestem jej wdzięczna. I na to forum.
Takie mam wlasnie przyjaciolki.

Dlatego ja traktowałam TŻ jak przyjaciolke, kolezankę i wszystko w jednym. Dlatego tak odczułam boleśnie jego odejście i cieżko mi się pozbierać.

Ale wiem też, że nie mogłam na niego liczyc. Zawsze coś a ja na końcu

Każda z nas zasluguje na kochajacego mezczyzne, ktory bedzie kochal szanowal i pokazywal, ze mu zalezy
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości