|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VI
Cytat:
![]() Cytat:
Ja miałam bez 9,13 i nałozyłam na kilka minut zwykłą farbę i ładnie mi pojasniło i ochłodziło |
||
|
|
|
#1652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jestem!!! oto pierwsza linia doczepków, co myślicie?? zgrzewamy na 170 stopni bo inaczej sie nie rozpuszcza
|
#1655 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w salonie w pl akurat bylam na wakacjach i potrzebowalam zrobic wloski kolor ten co w klubie na foto ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
rob dalej..
|
|
|
#1656 |
|
Przyczajenie
|
a więc spróbuję położyć farbę bez zbędnego cudowania
![]() jeszcze raz dziękuję-fajnie się Was dziewczyny czyta ![]() pozdrawiam! |
|
|
|
#1657 |
|
Magda ;)
|
Caskada ok dzieki poszukam
Bunny u mnie nie ma ani leclera ani carrefoura ![]() Kitkulka milej randki Kotka jest ok rób dalej |
|
|
|
#1658 | ||
|
Zakorzenienie
|
caskada
ja tam się na Goldwella napaliłam. I znowu mam mysli żeby chodzic do fryzjerki na pasemka tak jak Ty ![]() Można rzadziej farbowac, tyle ze z odrostem trzeba czekać żeby przyjęła bo trzeba miec odrost 3 cm zeby na folie ładnie sie wszystko zrobiło i nie pozsuwalo. Cytat:
![]() Cytat:
Daj zdjecia calości jak zrobisz z przodu tyłu i takie ogolne I w kucyku proszę![]() Musze sobie to oblukać ![]() Zazdroszczę Ci tego przedłużania
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-02-20 o 16:30 |
||
|
|
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
tak agatko dlatego prawdopodobnie mam nie poniszczone wlosy bo nie robie czesto i sa to pasemka
odrost nie jest tak przeszkadzajacy bo przeciez po dlugosci mam swoje i pasemka blondu wiec to sie miesza tyle ze od skory widoczniej jest i jak sie chce uczesac na gladko no ale teraz to przesadzilam z odrostem dlatego najlepiej sie zapisywac robiac odrosty na biezacono i mam jasny braz naturalek....
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
to ja jeszcze na koniec mojej przygody z Londą dodaję jej ostatnią fotkę
![]() piątkowe farbowanie, jeszcze widać w dziennym świetle, że odcień chłodnawy, taki szarawy a teraz naprawdę lecę na tą randkę, bo zaraz się spóźnię ![]()
|
|
|
|
#1661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolorek ciekawy i bardzo ladne wloski na tobie
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze nie poszłam, bo czekam na TŻ
![]() to macie jeszcze dwie fotki z lampą już naprawdę na koniec ![]() dobrze, że ten kolor się ociepla, bo jednak chłodne barwy to chyba nie dla mnie... |
|
|
|
#1663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a włoski cudo
|
|
#1664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1665 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale niestety na mokre dni albo na zime to zupełnie nie dla mnie, bo ja dużo biegam i zaraz bym była cała uflegana ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
A co do Londy to ja po prostu pozazdrościłam kolorku Kitkulce ![]() No i nie wiem teraz czy kupować jeszcze raz i dać wodę 12%. Będąc dziś na zakupach nawet tej farby nie było - i nie wiem czy traktować to jako znak A jeśli nie Londa to co? Powoli zaczyna mnie to męczyć..Cytat:
I nawet nie widać tak tych zgrzewów Faaaajnie Już nie mogę doczekać się swoich ![]() Cytat:
![]() ![]()
|
|||||
|
|
|
#1666 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1667 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Po farbowaniu bardzo ładnie wygląda, ale to co potem to nie bardzo już... chyba zeby farbować co 2-3 tyg...
|
|
#1668 |
|
Przyczajenie
|
Hej, dziewczyny, chciałabym Was wszystkie prosić o radę. Mam bardzo ciemne włosy ( naturalny ciemny brąz) i chciałabym je przefarbować na blond. Po burzliwym dwuletnim związku i okropnym zerwaniu postanowiłam całkowicie zmienić swoje życie, znalazłam nową prace, mieszkanie, zaczęłam dietę i chciałabym też poeksperymentować z włosami. Nigdy nie byłam blondynką a myślę, że byłoby mi w tym kolorze dobrze. Czy macie jakieś rady co powinnam zrobić przed koloryzacją? Jak te włosy przygotować, mam w sumie je bardzo grube i mocne, nie miałam nigdy z nimi problemów. Ale i tak nie moge ich zniszczyć. Może dacie mi dokładne rady jak bez ogromnych obciążeń przejść od brązu do blondu
z góry dziękuję.
|
|
|
|
#1669 | |
|
Zakorzenienie
|
bunny straszne te twoje kolezanki
i pomyslec ze kiedys beda komus robily wlosyi zazwyczaj czlowiek idzie mysli ze jak nazwa salonu firmowa to i uslugi na wysokim poziomie a tam stoja takie wlasnie pseudofryzjerki---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1670 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może głupio no ale jak ktoś wykonuję zawód to powinien u siebie także o to dbać nie no ja czasami na maxie też robiłam przecież to dosłownie sekundka ![]() "Farbowanie odrostów to również prosty i szybki zabieg. Kosmetyk należy delikatnie nałożyć pomiędzy łączeniami, i po odpowiednim czasie spłukać" ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
wtapiają się ![]() równe się odznaczają ![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1671 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
![]() a wloski cudo ![]() Lady,ale sie rozpisalas ![]() a ile Ty dajesz za jedno pasemko? Te co Kotka teraz zamowila to tez są azjaty... ale powinno być ok,czekamy na jej fotki |
|
|
|
|
#1672 |
|
Przyczajenie
|
czesc blondyny
![]() czy ktoras moze sie orientuje jak uzyskac taki kolor? obecnie mam garniera nutrisse jasny naturalny blond, a moj naturalny to 'mysli' pomiedzy ciemnym blondem a jasnym brazem. myslalam nad czyms z l'oreala majirel, tylko nie wiem, czy uzyc czegos z 8mek czy 9tek zeby cos w ten desen wyszlo.. |
|
|
|
#1673 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poszłam poszłam wtedy poszłam, ale już wróciłam, bo zimno brrrrrr ![]() snow, chyba przy następnym farbowaniu spróbuję Twoją excelkę ![]() chyba, że coś innego mnie skusi, ciągle siedzę na blogu bunny i przeglądam ![]() taaak, tutaj też mi się o wiele bardziej kolor podoba ![]() Cytat:
ale fakt... najczęściej jeżdżę samochodem, więc chlapy mi nie straszne, chociaż jak zaimpregnuję dobrze to nic nie cieknie nawet kiedy mokro no i kupuję buty z prawdziwego zamszu, a nie zamszopodobne, bo takie to pierwszy deszcz i bród już na ogół psuje ![]() brak Londy w sklepach potraktuj zdecydowanie jako znak ![]() ja ją zmieniam, jestem pewna a co do buzi... starałam się ![]() haha dziękuję, mój codzienny makijaż ![]() ![]() Cytat:
![]() a co do farby to właśnie tak jak mówisz, wszystko ładnie pięknie do 2-3 tygodni, bo później dzieją się niedobre rzeczy ![]() Cytat:
mój kuzyn niedawno został dentystą i od razu odstawił wszystkie coca-cole, kawę i inne tego typu rzeczy, które źle wpływają na zęby a jak dotąd o zęby swoich pacjentów też dba, powiedział, że np. nie będzie wybielał nikomu zębów, bo to straszne dla nich zło. Porównując: jak dla włosów rozjaśniacz
|
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1674 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w granicach 3-4 zł. więcej nie płacę bo biorę je też hurtowo np 500 pasm jak koleżanki też chcą to kupujemy razem zawsze jakiś rabat jest
|
|
|
|
|
#1676 | ||
|
Magda ;)
|
Cytat:
Excellką chcesz robić? Ale to ciepły kolor ja tam bylabym u Ciebie za Stockholmem ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1677 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1678 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie ta Londa też się bardzo podoba, ale problem w tym, że ładna jest przez 2-3 tygodnie... męczy mnie tak częste farbowanie włosów, trochę to uciążliwe bo odrost jest mały, słabo widoczny, a jednak troszkę rudzieje i nie podoba mi się to ![]() a z drugiej strony właśnie szkoda mi... no i znowu będzie kombinowanie i te zastanawianie się co wyjdzie i czy wyjdzie |
|
|
|
|
#1680 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Z tego co ostatnio widziałam to masz jasne włoski naturalne, więc łatwo będą się Tobie włoski farbować
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.

i wyszlo na moje...