|
|
#4891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
Asmena, Nie płakać!
|
#4892 |
|
Rozeznanie
|
dlatego chciałam z nim porozmawiac, ale on nie chciał, a jak go wkońcu przekonałam to rozmowa się nie kleiła, tylko się popłakał i powiedział, że myślał że naprawdę nam się uda i że zawsze będziemy razem i że napewno sptkam kogoś lepszego od niego (jak mnie wkurzają takie gadki)
|
|
|
|
#4893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A drugi to taki, że ponoć tak Cię kocha a nie chce być z Tobą ![]() na pewno znajdziesz kogoś lepszego chociaz teraz pewnie myślisz, że nie
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
|
#4894 |
|
Rozeznanie
|
może masz racje, tylko że nic nie wskazywała na to co się stało. poprostu jestem w szoku, zresztą nie tylko ja (moja i jego rodzina też) Było nam razem dobrze (naprawde w to wierzyłam, a ostatnio naprawdę wszystko było ok) i gdyby nie ta kłutnia to pewnie teraz bylibyśmy razem. Poprostu nic z tego nie rozumiem, jeszcze tego nie ogarnęłam.
|
|
|
|
#4895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
|
#4896 |
|
Rozeznanie
|
nie wiem co mam myśleć wiele razy pokazał jakim jest świetnym facetem i nie chce mi się wierzyć, że zrobił mi takie świństwo!!!
|
|
|
|
#4897 |
|
Zadomowienie
|
Dzień doberek
![]() Nie piję już alkoholu ... wypiłam wczoraj z 10 pięćdziesiątek ;/ czuję się fatalnie, skacowana strasznie... Nie to zdrowie już :P Ogólnie wypad do Krakowa baaaaaaaaardzo udany, owocny.... ![]()
|
|
|
|
#4898 |
|
Rozeznanie
|
nie po 3 latach bycia razem ,nie po tych wszystkich planach jakie mieliśmy jeszcze kilka dni temu, nie po tym co przeszliśmy razem i po tym jak się dogadywaliśmy!! po co zabierał mnie do sklepów i chciał wybierać kolory podłóg, meble...?
|
|
|
|
#4899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każda miała plany,każda kochała..
|
|
#4900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() fajnie że wypad udany
|
|
|
#4901 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mój dwa dni przed zerwaniem pytał co bym chciała na urodziny. Mówił co mi chce kupić. Nie doczekałam się.. zerwał zaręczyny i nas 7 dni przed moimi urodzinami. |
|
|
|
|
#4902 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czułam dokładnie to samo, pustka, ból, brak sił, nie widziałam świata poza nim. Ale zobaczysz, minie tydzień, dwa, miesiąc i będzie Ci dużo lepiej. Lecę na spotkanie z kolegą, umówiliśmy się na kawę, może piwo. Mam nadzieję że nie będzie nudno, trochę się boję że nie będzie o czym gadać. No ale zobaczymy, do potem
|
|
#4904 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4905 |
|
Rozeznanie
|
jak się czujesz? masz z nim jakiś kontakt? odezwał się, wytłumaczył, porozmawiał z tobą? przepraszam ze tak wypytuje, jesli nie chcesz nie odpisuj, ale nie wiem czego mogę się teraz spodziewać
---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- mam 100 pytań do niego, chciałabym mu je zadać ale najgorsze jest to ze pewnie nigdy nie usłyszę na nie odpowiedzi |
|
|
|
#4906 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To nasz drugie rozstanie. Czuje się jako tako. Raz lepiej raz gorzej z przewagą na to lepiej. Mam nadzieje, że niedługo wyleczę się całkowicie. Od ponad miesiąca nie mam z nim kontaktu. Wcześniej się odzywał, ogólnie po 2 miesiącach dowiedziałam się, że jest z babą, do której poleciał po 1 rozstaniu i mieszkają razem.. Wyjaśnił? tak jak reszta; on nie wie, znowu się pogubił, chce być chyba sam, przeraża go ślub, dzieci, mieszkanie i czasem mój charakter... ble ![]() W noc sylwestrową pół nocy do mnie pisał.. siostrze swojej coś tam gadał, że musi się leczyć bo chyba kocha dwie... Jednym słowem jedna wielka masakra. Chory człowiek ![]() A kiedyś wszystko za niego bym oddała tak świetnym facetem był. |
|
|
|
|
#4907 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ej zostancie.. A kto tu bedzie nowym do tylka kopal albo besztal stare? Bronil przed glupstwami.. Ja nie planuje juz zadnych glupstw-temat zakonczylam..ale sa inni w potrzebie ![]() W ogole leze dzis w lozku..z choroba.. Jutro ide do lekarza..mam 5 dni na bycie zdrowa(bo mam zajecia w weekend)
|
|
|
#4908 | |
|
Wtajemniczenie
|
A co ze snowbordzistą? ![]() Skąd ja to znam? ![]() Cytat:
![]() Nie chce mi się wierzyć, że skoro teraz nie wytłumaczył, to potem wzięłoby go na chwilę prawdy i powiedziałby co i jak. Nie ma sensu go prosić o wytłumaczenie
|
|
#4909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ZAglądaj do nas czasami. howdoi - byliśmy wczoraj w kinie i miałąm straszną ochotę na piwko, niestety nie było. Dzis siedzę też na trzeźwo.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
|
#4910 |
|
Rozeznanie
|
prawdę mówiąc jak już się spotkaliśmy w piątek to go o to nie zapytałam, miałam totalną pustkę w głowie. trochę korci mnie zeby do niego napisać ale nie zrobię tego, nie będę się poniżać. Ma jeszcze kilka moich rzeczy w swoim pokoju i pewnie kiedyś mi je przywiezie to może wtedy go zapytam. posanowiłam że żadnych smsów ani telefonów (cholera chyba liczę na to ze za mną zatęskni) i mam nadzieję że wytrwam
|
|
|
|
#4911 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
/Evita Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2011-02-20 o 19:01 |
||
|
|
|
#4912 |
|
Wtajemniczenie
|
Też tak pomyślałam, że on się wycofał, bo sobie uświadomił, że mieszkanie razem, to wielki krok naprzód.
|
#4913 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
facet ma 30 lat, poprosił mnie o rękę. mieliśmy plany na przyszłość ! ale może coś w tym jest bo jego mama ze mną rozmawiała (też nie rozumie jego decyzji a jest naprawdę mądrą kobietą) i też mi powiedziała, że to mogło mieć znaczenie w jego decyzji. ale sorry to chyba najwyższy czas na dorosłe i samodzielne życie. ja mam 24 lata i też się bałam jak to będzie ale wiedziałam że damy sobie radę!!! a przynajmniej trzeba sprubować. byliśmy razem3 lata to chyba nie jest za wcześnie |
|
|
|
|
#4914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i stąd jego wycofanie.... chociaz moge sie przecież mylic ![]() P.S mimimka Wszystkiego najlepszego
/Evita Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2011-02-20 o 20:28 |
|
|
|
|
#4915 | |||||
|
Raczkowanie
|
mimimka Wszystkiego co najlepsze!
![]() OtTakaJa, kopamatakawa Powodzenia, zajrzyjcie czasem ![]() Cytat:
Cytat:
Ja też miałam nie zdać matury, nie zdać egaminu zawodowego potem bo przecież nie uczę się wogóle, wychodzę wieczorami i tak dalej. Maturę zdałam bardzo dobrze a egzamin zawodowy jeszcze lepiej jako druga na roku więc niekoniecznie trzeba brać takie słowa do siebie ![]() Potwierdzam! ![]() Cytat:
Ale musisz chcieć i się starać żeby tak było.Cytat:
Dobrze, że to widze teraz. Ty też to zobaczysz.Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4916 |
|
Rozeznanie
|
może masz rację ale tak naprawdę co mu w głowie siedzi to wie tylko on. może wszystko po trochu się złożyło i podjął decyzję że odchodzi, a może powód był inny (napewno nie inna kobieta). to taki gdybanie. nie ma sensu. albo się opamięta i zrozumie, albo utwierdzi się w swojej decyzji. minęły dopiero dwa dni, mam nadzieję że za kolejne 2 bede czyła się lepiej
|
|
|
|
#4917 |
|
Zadomowienie
|
Hmmm świetnie się bawiłam, nogi bolą mnie do tej pory
![]() tańcowałam codziennie do 3 ![]() ![]() owocny ? ![]() ![]() poznałam przystojnego faceta ![]() i byłam adorowana w klubie więc podbudowałam trochę swoją samoocenę, jednak nie jestem taka beznadziejna jak wzbudzam jakieś zainteresowanie ![]() ![]() co ze snowboardzistą ? idziemy razem na połowinki cały czas pisze... Co jest miłe. Nie myślę ! o złych rzeczach. Myślę pozytywnie. Chociaż hmmm żołądek mnie boli ... może od alkoholu? Właśnie zjadłam kanapkę chociaż nie jem nic po 18 od miesiąca i mam wyrzuty sumienia... ;|
|
|
|
|
#4918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajna laska jestes wiec Cie wyrywali Mlode(piekne ) jestesmy to mamy prawo..Ja mam jakby rzec 2 adoratorow.. (pytaja o moje zdrowie itd) mamy sie spotkac w weekend ale jak na razie zdycham w chorobie i licze ze wyzdrowieje.. ( bo sie zastanawiam czy np astmy nie mam )
|
|
|
#4919 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jak mnie wkurza ten człowiek... :/
---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
Ja też nie latam czesto do lekarza. Ale jak uderzyłam sie w kciuka a złamałam kość promieniowa i paliczek, to sorry Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4920 |
|
Zakorzenienie
|
jestem, hhh.
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:49.

na pewno znajdziesz kogoś lepszego chociaz teraz pewnie myślisz, że nie

) itp. itd. Rodzice też mają swoje teksty, których się zawsze trzymają