Rozstanie z facetem - część 15 :( - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-20, 16:46   #4891
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(

Asmena, Nie płakać!

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 16:49   #4892
pika87
Rozeznanie

dlatego chciałam z nim porozmawiac, ale on nie chciał, a jak go wkońcu przekonałam to rozmowa się nie kleiła, tylko się popłakał i powiedział, że myślał że naprawdę nam się uda i że zawsze będziemy razem i że napewno sptkam kogoś lepszego od niego (jak mnie wkurzają takie gadki)
pika87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 16:55   #4893
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pika87 Pokaż wiadomość
dlatego chciałam z nim porozmawiac, ale on nie chciał, a jak go wkońcu przekonałam to rozmowa się nie kleiła, tylko się popłakał i powiedział, że myślał że naprawdę nam się uda i że zawsze będziemy razem i że napewno sptkam kogoś lepszego od niego (jak mnie wkurzają takie gadki)
Ty chciałas, on nie- pierwszy znak, że mu nie zależy.
A drugi to taki, że ponoć tak Cię kocha a nie chce być z Tobą
na pewno znajdziesz kogoś lepszego chociaz teraz pewnie myślisz, że nie
na twe wierne serce
Przyjdzie czas spotkać się
potarmosić uszy
lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć
Lecz dziś sobie śnij

Małymi kroczkami do celu!
asmenaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 17:01   #4894
pika87
Rozeznanie

może masz racje, tylko że nic nie wskazywała na to co się stało. poprostu jestem w szoku, zresztą nie tylko ja (moja i jego rodzina też) Było nam razem dobrze (naprawde w to wierzyłam, a ostatnio naprawdę wszystko było ok) i gdyby nie ta kłutnia to pewnie teraz bylibyśmy razem. Poprostu nic z tego nie rozumiem, jeszcze tego nie ogarnęłam.
Stary 2011-02-20, 17:05   #4895
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:
może masz racje, tylko że nic nie wskazywała na to co się stało. poprostu jestem w szoku, zresztą nie tylko ja (moja i jego rodzina też) Było nam razem dobrze (naprawde w to wierzyłam, a ostatnio naprawdę wszystko było ok) i gdyby nie ta kłutnia to pewnie teraz bylibyśmy razem. Poprostu nic z tego nie rozumiem, jeszcze tego nie ogarnęłam.
Oj potrzeba DUŻO czasu żebyś to wszystko ogarneła a byc może nigdy nie zrozumiesz powodu i bedziesz sobie jeszcze dlugo zadawac pytanie dlaczego
na twe wierne serce
Przyjdzie czas spotkać się
potarmosić uszy
lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć
Lecz dziś sobie śnij

Małymi kroczkami do celu!
asmenaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 17:06   #4896
pika87
Rozeznanie

nie wiem co mam myśleć wiele razy pokazał jakim jest świetnym facetem i nie chce mi się wierzyć, że zrobił mi takie świństwo!!!
Stary 2011-02-20, 17:07   #4897
howdoi
Zadomowienie

Dzień doberek

Nie piję już alkoholu ... wypiłam wczoraj z 10 pięćdziesiątek ;/ czuję się fatalnie, skacowana strasznie... Nie to zdrowie już :P
Ogólnie wypad do Krakowa baaaaaaaaardzo udany, owocny....
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 17:11   #4898
pika87
Rozeznanie

nie po 3 latach bycia razem ,nie po tych wszystkich planach jakie mieliśmy jeszcze kilka dni temu, nie po tym co przeszliśmy razem i po tym jak się dogadywaliśmy!! po co zabierał mnie do sklepów i chciał wybierać kolory podłóg, meble...?
Stary 2011-02-20, 17:15   #4899
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
nie po 3 latach bycia razem ,nie po tych wszystkich planach jakie mieliśmy jeszcze kilka dni temu, nie po tym co przeszliśmy razem i po tym jak się dogadywaliśmy!! po co zabierał mnie do sklepów i chciał wybierać kolory podłóg, meble...?
Wiesz co.. my nie znamy odpowiedzi na takie pytania, wiemy tylko że był fraj*erem. Dużo dziewczyn tutaj było bardzo długich związkach i wiedzą o czym mówisz. Poradziły sobie, pozbierały się, mimo że też było im ciężko.
Każda miała plany,każda kochała..

Stary 2011-02-20, 17:22   #4900
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość
Dzień doberek

Nie piję już alkoholu
... wypiłam wczoraj z 10 pięćdziesiątek ;/ czuję się fatalnie, skacowana strasznie... Nie to zdrowie już :P
do następnego razu

fajnie że wypad udany
Stary 2011-02-20, 17:22   #4901
martuska2o
Rozeznanie

Cytat:

Mój dwa dni przed zerwaniem pytał co bym chciała na urodziny. Mówił co mi chce kupić.
Nie doczekałam się.. zerwał zaręczyny i nas 7 dni przed moimi urodzinami.
martuska2o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 17:29   #4902
pika87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Wiesz co.. my nie znamy odpowiedzi na takie pytania, wiemy tylko że był fraj*erem. Dużo dziewczyn tutaj było bardzo długich związkach i wiedzą o czym mówisz. Poradziły sobie, pozbierały się, mimo że też było im ciężko.
Każda miała plany,każda kochała..
wiem że muszę zacząć wszystko od nowa, ale nic już dla mnie nie ma sensu. świata poza nim nie widze. czuję się okropnie, nie mam siły nawet myśleć, totalna pustka. Nie chce muśleć, że może zdasobie sprawę z tego że źle zrobił, że może zozumie i będzie chciał wszystko naprawić, ale nie potrafie

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Cytat:
Napisane przez martuska2o Pokaż wiadomość
Mój dwa dni przed zerwaniem pytał co bym chciała na urodziny. Mówił co mi chce kupić.
Nie doczekałam się.. zerwał zaręczyny i nas 7 dni przed moimi urodzinami.
i jak długo jużnie jesteście razem? mówi się, że kobiety są skąplikowane ale ja jestem zdania, że to faceci tacy są, nigdy nie wiadomo co im w głowach siedzi, aż tu nagle bach, pałką w łep
Stary 2011-02-20, 17:29   #4903
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
wiem że muszę zacząć wszystko od nowa, ale nic już dla mnie nie ma sensu. świata poza nim nie widze. czuję się okropnie, nie mam siły nawet myśleć, totalna pustka. Nie chce muśleć, że może zdasobie sprawę z tego że źle zrobił, że może zozumie i będzie chciał wszystko naprawić, ale nie potrafie

Czułam dokładnie to samo, pustka, ból, brak sił, nie widziałam świata poza nim. Ale zobaczysz, minie tydzień, dwa, miesiąc i będzie Ci dużo lepiej.

Lecę na spotkanie z kolegą, umówiliśmy się na kawę, może piwo. Mam nadzieję że nie będzie nudno, trochę się boję że nie będzie o czym gadać. No ale zobaczymy, do potem

Stary 2011-02-20, 17:33   #4904
martuska2o
Rozeznanie

Cytat:

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

i jak długo jużnie jesteście razem? mówi się, że kobiety są skąplikowane ale ja jestem zdania, że to faceci tacy są, nigdy nie wiadomo co im w głowach siedzi, aż tu nagle bach, pałką w łep
Ponad 4 miesiące..
Stary 2011-02-20, 17:47   #4905
pika87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martuska2o Pokaż wiadomość
Ponad 4 miesiące..
jak się czujesz? masz z nim jakiś kontakt? odezwał się, wytłumaczył, porozmawiał z tobą? przepraszam ze tak wypytuje, jesli nie chcesz nie odpisuj, ale nie wiem czego mogę się teraz spodziewać

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

mam 100 pytań do niego, chciałabym mu je zadać ale najgorsze jest to ze pewnie nigdy nie usłyszę na nie odpowiedzi
Stary 2011-02-20, 17:47   #4906
martuska2o
Rozeznanie

Cytat:
jak się czujesz? masz z nim jakiś kontakt? odezwał się, wytłumaczył, porozmawiał z tobą? przepraszam ze tak wypytuje, jesli nie chcesz nie odpisuj, ale nie wiem czego mogę się teraz spodziewać
Oj u mnie to pokomplikowane.
To nasz drugie rozstanie. Czuje się jako tako. Raz lepiej raz gorzej z przewagą na to lepiej. Mam nadzieje, że niedługo wyleczę się całkowicie.
Od ponad miesiąca nie mam z nim kontaktu.
Wcześniej się odzywał, ogólnie po 2 miesiącach dowiedziałam się, że jest z babą, do której poleciał po 1 rozstaniu i mieszkają razem..
Wyjaśnił? tak jak reszta; on nie wie, znowu się pogubił, chce być chyba sam, przeraża go ślub, dzieci, mieszkanie i czasem mój charakter... ble
W noc sylwestrową pół nocy do mnie pisał.. siostrze swojej coś tam gadał, że musi się leczyć bo chyba kocha dwie... Jednym słowem jedna wielka masakra. Chory człowiek
A kiedyś wszystko za niego bym oddała tak świetnym facetem był.
Stary 2011-02-20, 17:53   #4907
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kopamatakawa Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Wpadam tylko na chwilę. Muszę się z Wami na jakiś czas pożegnać. Ten wątek dał mi bardzo dużo po rozstaniu, a teraz muszę się ogarnąć wewnętrznie, bo jeszcze do końca nie jest ze mną dobrze. Wchodząc tutaj wracają różne wspomnienia, a ja potrzebuję się tego wyzbyć. Wrócę do Was jak już się do końca pozbieram i będę mogła udzielać racjonalnych rad. Tymczasem trzymajcie się dziewczyny i nie dajcie się różnym pokusom związanym z byłymi, którzy na to nie zasługują. Dziękuję za te wszystkie miesiące
Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
Chciałabym się z Wami pożegnać. Nie będę już tu pisać. Życzę Wam dużo sił i wiary w prawdziwą, szczerą miłość
Hej.
Ej zostancie..

A kto tu bedzie nowym do tylka kopal albo besztal stare?
Bronil przed glupstwami..

Ja nie planuje juz zadnych glupstw-temat zakonczylam..ale sa inni w potrzebie

W ogole leze dzis w lozku..z choroba..
Jutro ide do lekarza..mam 5 dni na bycie zdrowa(bo mam zajecia w weekend)

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 18:25   #4908
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:

A co ze snowbordzistą?
Cytat:
Napisane przez d0lcevita Pokaż wiadomość
do następnego razu
Skąd ja to znam?

Cytat:

mam 100 pytań do niego, chciałabym mu je zadać ale najgorsze jest to ze pewnie nigdy nie usłyszę na nie odpowiedzi
A jeśli nawet zadasz, to obstawiam, że odpowiedzią byłoby coś w stylu "jesteś dla mnie za dobra", "znajdziesz szczęście u boku innego", "tak będzie dla nas lepiej"
Nie chce mi się wierzyć, że skoro teraz nie wytłumaczył, to potem wzięłoby go na chwilę prawdy i powiedziałby co i jak. Nie ma sensu go prosić o wytłumaczenie

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 18:42   #4909
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Cytat:
Napisane przez kopamatakawa Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Wpadam tylko na chwilę. Muszę się z Wami na jakiś czas pożegnać. Ten wątek dał mi bardzo dużo po rozstaniu, a teraz muszę się ogarnąć wewnętrznie, bo jeszcze do końca nie jest ze mną dobrze. Wchodząc tutaj wracają różne wspomnienia, a ja potrzebuję się tego wyzbyć. Wrócę do Was jak już się do końca pozbieram i będę mogła udzielać racjonalnych rad. Tymczasem trzymajcie się dziewczyny i nie dajcie się różnym pokusom związanym z byłymi, którzy na to nie zasługują. Dziękuję za te wszystkie miesiące

ZAglądaj do nas czasami.

howdoi - byliśmy wczoraj w kinie i miałąm straszną ochotę na piwko, niestety nie było.
Dzis siedzę też na trzeźwo.

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 18:43   #4910
pika87
Rozeznanie

prawdę mówiąc jak już się spotkaliśmy w piątek to go o to nie zapytałam, miałam totalną pustkę w głowie. trochę korci mnie zeby do niego napisać ale nie zrobię tego, nie będę się poniżać. Ma jeszcze kilka moich rzeczy w swoim pokoju i pewnie kiedyś mi je przywiezie to może wtedy go zapytam. posanowiłam że żadnych smsów ani telefonów (cholera chyba liczę na to ze za mną zatęskni) i mam nadzieję że wytrwam
Stary 2011-02-20, 19:00   #4911
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
a może dopiero jak wybierał te kolory podłóg i mebli dotarło do niego co to znaczy tak naprawdę, i może właśnie wtedy uznał że to dla niego za wcześnie, że nie chce tego?

Cytat:
Napisane przez kimi1000 Pokaż wiadomość

howdoi - byliśmy wczoraj w kinie i miałąm straszną ochotę na piwko, .
a co ciekawego oglądaliście ?

Edytowane przez d0lcevita
Czas edycji: 2011-02-20 o 19:01
d0lcevita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 19:04   #4912
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez d0lcevita Pokaż wiadomość
a może dopiero jak wybierał te kolory podłóg i mebli dotarło do niego co to znaczy tak naprawdę, i może właśnie wtedy uznał że to dla niego za wcześnie, że nie chce tego?
Też tak pomyślałam, że on się wycofał, bo sobie uświadomił, że mieszkanie razem, to wielki krok naprzód.

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 20:01   #4913
pika87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
Też tak pomyślałam, że on się wycofał, bo sobie uświadomił, że mieszkanie razem, to wielki krok naprzód.

facet ma 30 lat, poprosił mnie o rękę. mieliśmy plany na przyszłość ! ale może coś w tym jest bo jego mama ze mną rozmawiała (też nie rozumie jego decyzji a jest naprawdę mądrą kobietą) i też mi powiedziała, że to mogło mieć znaczenie w jego decyzji. ale sorry to chyba najwyższy czas na dorosłe i samodzielne życie. ja mam 24 lata i też się bałam jak to będzie ale wiedziałam że damy sobie radę!!! a przynajmniej trzeba sprubować. byliśmy razem3 lata to chyba nie jest za wcześnie
Stary 2011-02-20, 20:21   #4914
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
facet ma 30 lat, poprosił mnie o rękę. mieliśmy plany na przyszłość ! ale może coś w tym jest bo jego mama ze mną rozmawiała (też nie rozumie jego decyzji a jest naprawdę mądrą kobietą) i też mi powiedziała, że to mogło mieć znaczenie w jego decyzji. ale sorry to chyba najwyższy czas na dorosłe i samodzielne życie. ja mam 24 lata i też się bałam jak to będzie ale wiedziałam że damy sobie radę!!! a przynajmniej trzeba sprubować. byliśmy razem3 lata to chyba nie jest za wcześnie
niestety ale często łatwo snuć plany o dorosłym życiu a jak juz trzeba cos zrobic to mężczyzna się wycofuje....mnie się wydaje że po prostu póki to było takie "plany na kiedyś i kiedyś ślub" to był gotów...ale jak juz zobaczył ze faktycznie wybiera meble kóre potem kupi no to przestraszył się że oho....czyli to nie takie gdybanie tylko to się dzieje naprawdę

i stąd jego wycofanie....

chociaz moge sie przecież mylic

P.S
mimimka Wszystkiego najlepszego

Edytowane przez d0lcevita
Czas edycji: 2011-02-20 o 20:28
d0lcevita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 20:22   #4915
marchewa0007
Raczkowanie

mimimka Wszystkiego co najlepsze!

OtTakaJa, kopamatakawa Powodzenia, zajrzyjcie czasem

Cytat:
Moi też mi trują, że nic nie robię, żebym się za naukę wzięła, bo mam maturę (jakbym nie wiedziała...) itp. itd. Rodzice też mają swoje teksty, których się zawsze trzymają
Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Jejejeje...
No pie***ą, nie ma co. Ja już nawet słyszałam, że na sprzątaczke trzeba mieć wyższe wykształcenie, a jeśli chodzi o konkurs to i tak nic nie wygram, bo nic do niego nie robie, pracy maturalnej nie napisałam, oceny mam do kitu. Dziękuje za uwagę!
No fakt... rodzice to tak mają Ja też miałam nie zdać matury, nie zdać egaminu zawodowego potem bo przecież nie uczę się wogóle, wychodzę wieczorami i tak dalej. Maturę zdałam bardzo dobrze a egzamin zawodowy jeszcze lepiej jako druga na roku więc niekoniecznie trzeba brać takie słowa do siebie

Cytat:
Sny miną za jakiś czas, jak przestaniesz o nim myśleć
Potwierdzam!

Cytat:
Napisane przez baterflaj_ Pokaż wiadomość
hej
czytam forum już od dawna między innymi ten temat, i nie spodziewałam się, że kiedyś dojdzie do tego, że będe musiała tutaj napisać.
po 4 latach tak nagle wszystko sie posypało, i to z głupich powodów
strasznie mi ciężko...
chociaż...jak mogłoby być mi lekko, kiedy wiązałam z tym przyszłość.
powiedział: "żyj własnym życiem".. jak mam to zrobić kiedy to własnie on nim był.
ciezkooooooooooo mi ;(
Czas, czas, czas... będzie tylko lepiej, zobaczysz Ale musisz chcieć i się starać żeby tak było.

Cytat:
czesc jestem tu nowa bo od piątku (17:18) oficjalnie zostałam sama
byliśmy razem przez 3 lata, za miesiac mielismy razem zamieszkac i wogóle wszystko było fajnie. jeszcze kilka dni temu mówił, że mnie kocha i nie wyobraża sobie życia beze mnie a w piatek stwierdził, że juznie chce ze mną być i że mnie nie kocha. Dodam, że oznajmił mi to przez sms-a bo jak stwierdził nie ma odwagi powiedzieć mi tego prosto w oczy. Troche się pokłuciliśmy, ale nie sądziłam, że wyjdzie z tego taka afera, tym bardziej że następnego dnia powiedział,że mu przeszło!!!
Podobnie u mnie. Kłótnia którą sam wywołał. Ja wkurzona na maksa. Potem decyzja, że postaramy się z tego wyjść, że oboje tego chcemy. No i cóż, ja przez tydzień się starałam, zagadywałam, chciałam żeby wróciło do normy i co? I jajko bo to tylko JA się starałam a trzeb adwóch osób do tego. To takie gadanie... że a się ułozy, a może jeszcze będziemy razem... Ech już nawet nie chcę się o tym pisać bo to takie żałosne teksty są, że masakra Dobrze, że to widze teraz. Ty też to zobaczysz.

Cytat:
Dzień doberek
Nie piję już alkoholu ... wypiłam wczoraj z 10 pięćdziesiątek ;/ czuję się fatalnie, skacowana strasznie... Nie to zdrowie już :P
Co znaczy owocny?
marchewa0007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 20:32   #4916
pika87
Rozeznanie

może masz rację ale tak naprawdę co mu w głowie siedzi to wie tylko on. może wszystko po trochu się złożyło i podjął decyzję że odchodzi, a może powód był inny (napewno nie inna kobieta). to taki gdybanie. nie ma sensu. albo się opamięta i zrozumie, albo utwierdzi się w swojej decyzji. minęły dopiero dwa dni, mam nadzieję że za kolejne 2 bede czyła się lepiej
Stary 2011-02-20, 20:41   #4917
howdoi
Zadomowienie

Hmmm świetnie się bawiłam, nogi bolą mnie do tej pory tańcowałam codziennie do 3

owocny ?

poznałam przystojnego faceta
i byłam adorowana w klubie więc podbudowałam trochę swoją samoocenę, jednak nie jestem taka beznadziejna jak wzbudzam jakieś zainteresowanie

co ze snowboardzistą ? idziemy razem na połowinki cały czas pisze... Co jest miłe. Nie myślę ! o złych rzeczach. Myślę pozytywnie. Chociaż hmmm żołądek mnie boli ... może od alkoholu? Właśnie zjadłam kanapkę chociaż nie jem nic po 18 od miesiąca i mam wyrzuty sumienia... ;|
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 20:51   #4918
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmm świetnie się bawiłam, nogi bolą mnie do tej pory tańcowałam codziennie do 3

owocny ?

poznałam przystojnego faceta
i byłam adorowana w klubie więc podbudowałam trochę swoją samoocenę, jednak nie jestem taka beznadziejna jak wzbudzam jakieś zainteresowanie

co ze snowboardzistą ? idziemy razem na połowinki cały czas pisze... Co jest miłe. Nie myślę ! o złych rzeczach. Myślę pozytywnie. Chociaż hmmm żołądek mnie boli ... może od alkoholu? Właśnie zjadłam kanapkę chociaż nie jem nic po 18 od miesiąca i mam wyrzuty sumienia... ;|
O to fajnie..

Fajna laska jestes wiec Cie wyrywali

Mlode(piekne ) jestesmy to mamy prawo..

Ja mam jakby rzec 2 adoratorow.. (pytaja o moje zdrowie itd) mamy sie spotkac w weekend ale jak na razie zdycham w chorobie i licze ze wyzdrowieje.. ( bo sie zastanawiam czy np astmy nie mam )

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 21:15   #4919
lily92920
Zakorzenienie

Jak mnie wkurza ten człowiek... :/

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Cytat:
Napisane przez kimi1000 Pokaż wiadomość
Wtań, nie myśl o nim, zjamij się sobą. Nie jest wart, żebys o nim myślała, skoro Cię doprowadził do takiego stanu.

Ja nie narzekam na łamliwe kości. Dbam o siebie, odżywiam się zdrowo (pomijając wypady do maca z M).
ćwiczę. Zwraca uwagę na zdrowie, ale nie biegnę z każdym skrzypnięciem stawów do lekarza.
Łamliwe kości to raczej wynik choroby chyba.
On jest kretynem. Tyle. Mógł mieć wszystko, nic nie bedzie miał, mam nadzieje, że poza mną już nikt go nie pokocha!

Ja też nie latam czesto do lekarza. Ale jak uderzyłam sie w kciuka a złamałam kość promieniowa i paliczek, to sorry

Cytat:
Napisane przez baterflaj_ Pokaż wiadomość
ale kiedy własnie facet pokazuje, stara sie, kocha, a nagle stwierdza ze on już nie chce. to ja nie rozumiem tego.
bo nie przestaje się kochac w ciągu tygodnia...
Kochanie, ja tego od 3 mies. nie rozkminiłam...

Cytat:
Napisane przez marchewa0007 Pokaż wiadomość
No fakt... rodzice to tak mają Ja też miałam nie zdać matury, nie zdać egaminu zawodowego potem bo przecież nie uczę się wogóle, wychodzę wieczorami i tak dalej. Maturę zdałam bardzo dobrze a egzamin zawodowy jeszcze lepiej jako druga na roku więc niekoniecznie trzeba brać takie słowa do siebie
Dzięki za słowa otuchy
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 21:25   #4920
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

jestem, hhh.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości