|
|
#91 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nasze książkowe grzechy - cz. II
W empiku wyprzedaż od dzisiaj
![]() większośc książek -30% trochę -40% i kilka -50% |
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Ale chyba w salonach stacjonarnych? Bo na stronie to słabo ta wyprzedaż wygląda.
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
moje dzisiejsze "matrasowe" zdobycze
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
'Historię Edgara' również posiadam, tylko jeszcze niestety nie czytałam
zastanawia mnie skąd znam 'Gdzie żyją tygrysy' ? 'Sekret Fruda' też brzmi interesująco byłaś w Tesco?
|
|
#95 |
|
BAN stały
|
Świetne książki!
Sekret Freuda czytałam jak byłam w gimnazjum, pamiętam, że mi się podobała książka. Szkoda tylko, że zapewne nie wyłapałam wtedy wątków psychoanalizy Freuda itd. Historia Edgara mnie swego czasu zainteresowała, czekam na recenzję
|
|
|
|
|
#96 |
|
Rozeznanie
|
Sekret Freuda ma bardzo zachęcającą okładkę. Żadnej z książek nie czytałam więc czekam na opinie. Dzisiaj w gazecie metro przeczytałam, że tylko
Szkoda, że w badaniach nie trafili na jakiegoś mola książkowego od razu statystyki by podniósł. |
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkie 3 książki były w cenie 14,90 (każda) a w tesco byłam, ale nie widziałam żadnych książek po 9,99
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Buldożka francuskiego
(większą część daje TŻ, reszta jest w moim zakresie - kupujemy dla mnie psa, bo od jakiegoś czasu jestem po stracie mojej 15letniej suni ).
Edytowane przez seduction Czas edycji: 2011-02-17 o 21:46 |
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
śliczne są te buldożki
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Sekret Freuda jest super !
Dla każdej zainteresowanej Freudem, Jungiem i nie tylko ![]() Sam wątek "thrillerowy" niezbyt fajny, ale co tam - mnie się i tak niesamowicie podobała.
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś zaszalałam w matrasie, z okazji wyprzedaży
Kupiłam 4 książki za które zapłaciłam 17.60 dokładnie Dziewczyny, do kiedy trwać będzie wyprzedaż tam? |
|
|
|
|
#104 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiadomość z ostatniej chwili: w Warszawie powstał OUTLET empiku, w którym znajdziecie książki pełnowartościowe, oraz książki podniszczone, w promocyjnych cenach -70%.
Outlet znajduje się podobno w warszawskim CH Tesco, zaraz obok normalnego empiku. Nie wiem dokładnie gdzie to jest, ponieważ mam tylko te szczątkowe informacje, a sama nie znam Warszawy. |
|
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tego co kojarze ma byc do konca lutego, ale moze pokrecilam sklepy i promocje-w razie czego poprawcie mnie
ksiazki ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post86755055 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post86716402 http://www.finta.pl/ref/mysia82 Odpisz u mnie - ja odpiszę u Ciebie! |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#107 | |
|
ćwir ćwir
|
Cytat:
Mam zacny plan dzisiaj po pracy tam jechać
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym tam wzieła piniązek, zawsze to mozesz upolować jakieś okazje ![]() a u mnie suchota na półce z kśiążkami byłam dzis w MAtrasie ale nie wziełam zadnej ksiażki jest duużo tych po 4,90<ale tych co ja na stronce widizałam nie było kusiły mnie kusiły ale sie oparłam pytanie tylko na jak długo ![]() a w Carrefourze mnóstwo ksiazke-od 3 -30 zł na paletach.mnóstwo ksiazekczek,dla dzieci, są też te wersje kieszonkowe co maja w Biedronce być- Ukryty kwiat, "Klub miłośniczek czekolady" czy "O podrywaniu według Jane Austen" to jest poradnik jakiegos faceta. cienka i raczej nei warta 13 zł. Edytowane przez GOśka T. Czas edycji: 2011-02-18 o 16:58 |
|
|
|
|
|
#109 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#111 |
|
ćwir ćwir
|
Relacjonuję
![]() Jestem MEGA rozczarowana. Pierwsze wrażenie- koszmarne. Straszny bałagan, miałam uczucie jakbym weszła do sklepu wszystko po 4zł lub do takiego stoiska z tanimi książkami jakie są pod namiotami w miejscowościach wypoczynkowych- asortyment podobny.... Była wyprzedaż różnych rzeczy empikowych, widać je na zdjęciach, wszystko porozrzucane, pudełka z poobrywanymi ozdobami- koszmar. Co do książek: bardzo dużo jakichś poradników, książek maturalnych, książek o zwierzętach, kwiatach, książeczek dla dzieci, albumów o kamieniach czy niezwykłych ptakach Podobno miały być książki od złotówki, Nie widziałam nic poniżej 19,90zł (chyba że te co wyżej wymieniłam,ich nie przeglądałam). Dużo fantastyki, ale takiej kiepskiej, jakieś wymyślne tytuły. Wypatrzyłam dwie interesujące mnie książki: "Ostatni ślad", "Moja siostra, moja miłość", ale na obydwie był rabat 5zł, a oryginalna cena to 44,90zł bodajże... Suma sumarum wyszłam z pustymi rękami, a miałam stówkę do wydania, liczyłam, że z 7-10 książek wyniosę
|
|
#112 |
|
Rozeznanie
|
Ćwirka cieszę się ze zdałaś relację i wcale nie ma co płakać ze to tak daleko ode mnie.
Empik w sumie nigdy nie słynął z niskich cen i mega promocji |
|
|
|
|
#113 |
|
Wtajemniczenie
|
Ćwirko, również dziękuję za relację
. Mam jeszcze tylko jedno pytanko: czy zauważyłaś tam gdzieś filmy i w jakich mniej więcej były cenach? |
|
|
|
|
#114 | |
|
ćwir ćwir
|
Cytat:
Zapewne były, bo jakieś płyty się walały w stosach, ale nie wiem co tam było
|
|
|
#115 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja wczoraj kupilam w Tesco 'Klatwe edgara' za 3 zl ![]() Powiem wam jak sytuacja wyglada w tesco: sa ksiazki z serii za 9,90 np. kwiat pustyni, krajewskiego cos, masajki itp. , ps. kocham cie itp. Pozniej wogole nie na stoisku ksiazkowym znalazlam ksiazki od 3zl do chyba 20zl - zadne tytuly ani autorzy nic mi nie mowili oprocz 'zorro' allende za 15zl, jakies 'marmurowe ogrody', 'za zamknietymi bramami hollywood' i niestety wiecej nic nie pamietam. skusilam sie tylko na te 'klatwe edgara'. |
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dziś właśnie postanowiłam odwiedzić... bibliotekę
jakby w domu mało książek czekało na przeczytanie wypożyczyłam: John Updike "Miasteczka" Aleksander Sołżenicyn "Oddział chorych na raka" Gina B. Nahai "Niedzielna cisza" i "Księżyc i anioł" chciałam jeszcze "Matkę ryżu" i "Złodziejkę książek" ale niestety (tak jak przewidywałam) były wypożyczone
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Ćwirka i ja dziękuję za relację. Nie ma czego żałować, że jest tak daleko ode mnie, chociaż szkoda, że się nie postarali
![]() Aga_tka_2 Updike lubię, a Sołżenicyn to klasyka sama w sobie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
nie czytałam nigdy nic ani jednego ani drugiego pisarza, zaczęłam od "Miasteczek"
Natomiast czytałam kiedyś "Pawi krzyk" Giny B. Nahai i muszę powiedzieć, że bardzo, bardzo mi się podobał i dlatego skusiłam się na jej 2 pozostałe książki
|
|
#119 |
|
Rozeznanie
|
Ćwirko, te zdjęcia wyglądają jak z mojego carrefoura -wszystko wala się bez ładu i składu
![]() miałam jutro tam jechać, ale zrezygnuję, bo nie wiadomo, czy jest to, czego szukam, a nawet jakby była ta książka, to pewnie w normalnej cenie... więc teraz poluję na statystykę na allegro
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
w sumie nie sa to nowe nabytki a ksiazki ktore ponad pol roku temu pozyczylam kolezance (sama jeszcze ich nie czytalam) i na watlku sie nie pojawily
jako bonusik zakup-nieksiazkowy-plyta ze "sniadanie u..." z vivy za 9,98 ![]() ksiazke pobowalam przeczytac w zeszlym roku ale nie przebrnelam-podobno film o niebo lepszy-zamierzam to sprawdzic bo ajkos nigdy w calosci nie obejrzalam
ksiazki ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post86755055 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post86716402 http://www.finta.pl/ref/mysia82 Odpisz u mnie - ja odpiszę u Ciebie! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.

zastanawia mnie skąd znam 'Gdzie żyją tygrysy'
? 'Sekret Fruda' też brzmi interesująco 
Sekret Freuda czytałam jak byłam w gimnazjum, pamiętam, że mi się podobała książka. Szkoda tylko, że zapewne nie wyłapałam wtedy wątków psychoanalizy Freuda itd. Historia Edgara mnie swego czasu zainteresowała, czekam na recenzję
).

Mam zacny plan dzisiaj po pracy tam jechać